Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ruzovasrnka píše: Ženský, neblázněte, takhle se nechat dobrovolně tejrat, kupte si psa a denně si vyšlápněte na hodinovou procházku, výsledek bude lepší a trvalejší
se psem chodím denně, ale na mé boky to nějak nefunguje.
Ahojky, taky jsem se chtěla zeptat, jak velký rozdíl je v efektu u ultrazvukové a klasické operativní liposukce. Kamarádka by se chtěla zbavit tukových polštářů na stehnech a chce jít na operaci. Mně to přijde dost invazivní, tak jsme s holkama přemýšlely, že bychom jí koupily tu ultrazvukovou. V Brně jsme koukaly na Vaser Lipo v Medicom VIP. Má s tím někdo zkušenosti?
Vím, že existuje více přístrojů, ale nevím, jaký je mezi nimi rozdíl, tak se ptám na tento konkrétní. Díky moc ![]()
Ahoj ja slysela, ze ta ultrazvukova funguje, ale vysledky nejsou az tak viditelne jako u normalni tumescentni napriklad… kazdopadne uz jsem slysela i nazory, ze ta ultrazvukova nefunguje. Kazdopadne ja jsem tyden po te normalni a ted uz je to dobry, kazdym dnem to boli min a min, ale zacinam se vztekat z toho kompresivniho pradla, pekne me to pod nim svedi, nedokazu si predstavit, ze to vydrzim jeste 5 tydnu
. Kdybyste nekdo vedel, jestli existuje neco na zmirneni svedeni, tak prosim o tip ![]()
Na Slimlipo se chystám ve středu /v Medicomu tomu říkají Vaserlipo/, jde o novou metodu ultrazvukové liposukce. Také se při tom napouští ten roztok, ale výhoda při odsávání je ta, že ultrazvuk neporušuje cévy a má vliv na to, že se kůže hned stáhne. Před 13 lety jsem podstoupila klasickou /krvavou/ v pné narkoze a to peklo, které jsem po probuzení zažila bylo hrozný. Ale výsledek byl super, na odsátých místech se mi od té doby tuk neuložil. Teď mě trápí břicho, chodila jsem na vacushape, cvičila a břicho se nehlo. Mám trochu obavu, také jsem bolestínek, ale pak poreferuji.
@Helca729 tak to by mě pak zajímali zkušenosti a cena toho bříška, dik
Zkušenosti nemám, ale toužím po liposukci podbradku - máte s tím někdo zkušenosti???
@Helca729 ahoj, podstoupila jsi nakonec Slim lipo? Jak vypada bříško po delší době, nevrátil se tuk zpet? Moc o ni přemýšlím. Díky
@Marcelina.d píše:
@Helca729 ahoj, podstoupila jsi nakonec Slim lipo? Jak vypada bříško po delší době, nevrátil se tuk zpet? Moc o ni přemýšlím. Díky
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, tak píši asi pozdě. Na lipce jsem byla, při zákroku vůbec nic nebolelo, jen pár dní mírná bolest, ale zvládla jsem bez prášků. Bříško je pořád stejné, žádný tuk se na něm neukládá, z mé strany max. spokojenost.
@Jolula píše:
@Helca729 A kde jste na liposukci byla? Taky nad tím přemýšlím. Už jsem se i dávala na nějaké kliniky, ale ráda si nechám poradit.
DERMAESTET Brno, byla jsem moc spokojena…
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chtěla bych poprosit ty z vás, které mají zkušenosti (ať už vlastní nebo od nějaké kamarádky) s liposukcí.
Já ji totiž před dvěma dny podstoupila a ráda bych věděla, jak je to s otokem a modřinami. Za jak dlouho se vám ztratily? Připadám si, že vypadám pořád jako předtím, jen s nějakou modřinou navíc, pouze nahoře v bocích je znát úbytek už teď… Dnes jsem se totiž po těch dvou dnech od zákroku směla osprchovat a sundat si stahovací kalhoty…
Ještě bych chtěla upřesnit, že šlo o tumescentní liposukci, tedy pouze v částečném umrtvení a dotvarovali mi boky, vnitřní a vnější stehna a vnitřní stranu kolen.
Díky moc.Zdravím
Zdravím můžu se vás zeptat kolik jste platila za liposukci a kde vám ji dělaly ☺️
@Anonymní píše:Zdravím můžu se vás zeptat kolik jste platila za liposukci a kde vám ji dělaly ☺️
Ahoj holky,
chtěla bych poprosit ty z vás, které mají zkušenosti (ať už vlastní nebo od nějaké kamarádky) s liposukcí.
Já ji totiž před dvěma dny podstoupila a ráda bych věděla, jak je to s otokem a modřinami. Za jak dlouho se vám ztratily? Připadám si, že vypadám pořád jako předtím, jen s nějakou modřinou navíc, pouze nahoře v bocích je znát úbytek už teď… Dnes jsem se totiž po těch dvou dnech od zákroku směla osprchovat a sundat si stahovací kalhoty…
Ještě bych chtěla upřesnit, že šlo o tumescentní liposukci, tedy pouze v částečném umrtvení a dotvarovali mi boky, vnitřní a vnější stehna a vnitřní stranu kolen.
Díky moc.Zdravím
@gejby píše:
Ahojky Jajulko,
schazovat ty antierotické kalhoty nejspíš hned tak nebudeš)…já jsem na tumesc. liposukci byla vloni také v květnu a kalhoty jsem nosila 3 týdny a sundavala jsem je jen proto, že jsem byla nečekaně těhotná. S kalhotami jsem se loučila nerada, protože za tu dobu jsem na ně byla zvyklá a bez nich mi něco chybělo
) Otoky zmizely tak do měsíce, modřin jsem zas tolik neměla. Nicméně i ty maličké jizvičky nesmí na sluníčko, jinak se opálí a zůstanou pak napořád hnědé, tak pozor na to. Jinak efekt byl vidět celkem hned. Já měla vytvarování boků a i s těmi otoky to vypadalo lépe. Co bylo ale nejvíce nepříjemné, byla ta kůže, která jak se vracela zpátky, tak začala svědit
)…do dvou měsíců ale bylo vše jako dřív a já byla ráda, že jsem to podstoupila. Ani v těhotenství mi na odsátývh místech tuk nepřibyl, takže to nebyly vyhozené peníze. Ono se to vrací jen max. u 20% a to v případě, že jsou tukové buňky schované mezi svaly. Pokud jsou jen pod kůží, tak je liposukce odsaje.
přeji rychlou rekonvalescenci a kdyby jsi se chtěla na něco optat, tak písni
Gábina
Dobrý den mohla bych se vás zeptat kde v Ostravě dělají liposukci břicha a nevíte kolik to stojí ☺️
Ahoj, popíšu vám mě zkušenosti s liposukci. Zákrok jsem podstoupila v pondělí 4.6. V Ostravě na klinice Cleopatra. Nechala jsem si odsát vnitrni+vnější stehna, vnitřní kolena a boky, vše najednou v celkové narkoze. Cena konecna i s 2ks kompresivniho prádla 48.000. Po probuzení to bolelo jako čert, ale anestetika, které jsem měla do žíly po výkonu to zmirnily na unosnou bolest. Jak jsem nadzvedla peřinu, abych se podívala, zda jde nějaký rozdíl byla jsem víc než maximálně překvapená, výsledek neuvěřitelný, krása. Dnes jsem 4 den po zákroku, bolí to méně, otoky moc nepozoruji, pokud ano, tak ty nohy snad budou ještě hubenejsi
ale urcite po tolika partiích najednou bych si naplánovala min 8 dni doma, myslela jsem ji ze to bude větší sranda než je. Prádlo mi zakázali sundat do zítřka, kdy jdu na první kontrolu, takže modriny nemohu posoudit. A jak bude vypadat kůže, protože některé holky psaly, že měly hrbolky, to je ještě brzo posuzovat. Jak jsem se druhý den točila před manželem, tak nechápal, jen se usmíval a že výborné:)
Tak já jsem byla na mikroliposukci vnitřních stehen před 2 lety. Musím říct že to bylo co se týka bolesti i rekonvalescence uplně v pohodě. I výsledek super! Akorát když jsem začala po roce přibírat na váze, tak místo stehen to šlo do břicha.
Což je pro mě horší varianta než stehna. Takže se teď musím sakra hlídat.
@Eladnev Holky, držím palce, ať je výsledek ještě lepší než očekávání. A nezapomeňte, že je stále potřeba hlídat životní styl, pro dobré tipy zkuste napsat do této poradny .
Každopádně vás tato změna pozitivně nakopne a dál už to bude o sportu a zdravém stravování. Pokud bych plánovala dítě, tak do toho nejdu, ale už mám splněno a je třeba začít na sobě pracovat. Jesťě upřesním vážila jsem 70,5 kilo pri výšce 172cm. Bricho mám celkem slušné, ale nohy byly nehezké, zvlášť ty polštare pod zadkem (zevni stehna) a to jak se o sebe třely vnitřní stehna a to je teď pryč ![]()