Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
mam dotaz na vas, co ste liposukciu absolvovali. Ako velmi vam to pomohlo s postavou? Myslim vahu, rozmer okolo bokov, stehien a tak… Teda, dufam, ze nie som prilis zvedava… ![]()
Gabika
Tak Jájulka, ať už je to jenom lepší
)…
Bříško bolí po stehnech víc, a nejvíc myslím záda. Já byla v Praze u Dr. Vrbického, který je super, protože když si myslí, že se kůže nestáhne, nebo když to nebude mít ten správný efekt, tak zákrok klidně vymluví, což mi připadá super, že nejde po penězích za každou cenu jako někteří jiní. Mě to přišlo na 17.500,– vnější stehna a část zadku) včetně návleku a denního pobytu v nemocnici. Ta noc v nemocnici je lepší, protože ta tekutina a krev ještě vytéká a doma bych si vše zmazala. Sice to trochu bolí po zákroku (asi jako namožené svaly z posilovny), ale stojí to za to. Jinak já jsem paní bebíčko a bojím se i odběru krve, ale liposukce opravdu nelituji
)
Gejby
Ahoj holky,
Gejby: Děkuji za povzbuzení
, jsem ráda, že jsi liposukce nelitovala, já také nelituji, ale zatím přesně nemůžu posoudit její efekt. Tedy můžu - určitě jsou stehna i boky viditelně štíhlejší, ale na některých místech jsou pořád trošku otoky a různé nerovnosti a doktor říkal, že výsledek se posoudí až tak po 2 - 2,5 měsících od zákroku, takže je ještě spousta času…
Gabika: Určitě nejsi příliš zvědavá
, ale jak jsem psala o kousek výš, zatím přesně efekt nemůžu posoudit. Ale teď (16. den od zákroku) mám v obvodu stehna asi o 1cm mín než předtím, předpokládám, že tak ješte 1-2cm by se to mohlo zmenšit. Neni to sice asi moc, ale je to jen modelacni metoda a me to dost pomuze i tak… Ostatni miry jsem predtim nemerila (jen pres zadek, ale tam mi nic nedelali, takze nejspis stejne), takze muzu efekt posoudit jen vizualne pomoci fotografii pred a po… A podle nich je vysledek dobry uz ted
. Co se tyce vahy, tak ta mi dost kolisa, ale mam ted asi o kilo min nez predtim, odsali mi asi litr tuku, takze by to odpovidalo
.
Kdyby vás ještě něco zajímalo, tak se klidně ptejte, mě už teď nic zajímavého nenapadá ![]()
Jejda a omlouvám se - teď jsem si všimla, že část textu je psána s háčky a čárkami a část bez nich, jak jsem zvyklá z ICQ ![]()
Ahoj holky.
Taky uvažuji o tumes.lipo,ale mám děsný strach z bolesti a taky z toho,že když mě neuspí,tak mi bude špatně(já totiž ležím i při odběru krve
).Jájulko-mrkla jsem na ty stránky ,kde jsi byla a trošku jsem nepochopila
,jak to myslí s tou „cenou za lokalitu“.Jako,že vnitřní stehna=1 lokalita atd..?Jsem z toho nějaká zmatená.Díky.ELLA
Jo ještě jsem zapoměla dodat,že jsem tak trošku „zakulacená“
.Myslíte si,že mi to pomůže???Já jen,aby to nebyly vyhozené peníze.Díky.ELLa
Ahoj Ello,
těžko říct, jak bys tumes. liposukci snášela, ale já zvládám odběr krve v pohodě, dokonce musím sledovat, jak vpichuje sestřička jehlu, ale ta liposukce byla fakt nepříjemná a docela bolestivá, i když se to samozřejmě vydržet dalo… Dokonce jsem si po pár okamžicích od začátku lékařovy práce říkala, co tam proboha dělám a do čeho jsem to zase vlezla
.
Ale vzhledem k tomu, že jsou na některých místech trošku nerovnosti, tak je dost možné, že budu muset jít ještě na doupravení, což se prý občas stává. Ale možná se to upraví samo, opravdu netuším, jestli to ještě splaskne nebo ne…
Myslím, že přesně tak, jak jsi napsala, je to myšleno - tedy vnitřní stehna = jedna lokalita, boky druhá, kolena třetí atd. Já jsem to řešila tak, že jsem napsala lékaři, které části chci odsát, pak poslala svou fotku od pasu dolů focenou zezadu a na základě toho mi lékař odhadl cenu. Mám to do Ostravy dost daleko, takže by to bylo pro mě zbytečné přejíždění. Pokud máš ale kliniku blízko, je lepší jít přímo na konzultaci a tam se dozvíš vše včetně přibližné ceny.
Co se týče Tvé postavy - nevím přesně, co je to být „zakulacená“
. Jestli Ti to pomůže, tak já měřím 158 cm, vážím 51 kg a veškeré přebytky mám od pasu dolů. Určitě to pomohlo, ale odsáli asi ten litr tuku, což může být pro někoho málo… Lékař by Ti určitě řekl více.
Ahojky,
chtěla bych podstoupit liposukci vnitřních a vnějších stehen,boků a asi i vnitřích kolen. Zajímalo by mne,jestli je potřeba předtím nějak hubnout nebo to nechat přirozeně. V září jsem si řekla dost a začala celkem správně jíst/do té doby vyjídačka lednice/,cvičit 3× denně a shodila jsem za měsíc 8kg. Mám 176cm a z původních 67kg na 59kg. Jenže ta stehýnka mi zůstala a nešla prostě dolů. No a teď jsem se trochu rozpapkala,taky jsme začala brát antiko a mám na hoře 4 kg. Pokud se opravdu nedržím a občas něco sním,např.zákusek nebo jen jím trochu nezdravěji,hned přiberu. Nejsem tlustá,to vím,ale protě mi ta stehna vadí. No a tak si říkám,jestli je lepší před zákrokem hubnout a nebo to nechat tak jak je.
To samé u prsou,chci po 2 dětech podstoupit modelaci,mám je hodně povislá a jsem z toho celkem nešťastná,mám vyloženě vyprázdněné vaky,ale teď co beru antiko se mi to krapátko naplnilo. Tak nevím,zda ji brát před zákrokem a nebo ji raději vynechat a jít pod kudlu s menšími prsy.
Díky za odpověď příp. zkušenost.
No já po dvou dětech a celkem 2 letech kojení mám taky postavu nic moc. Potřebovala bych pevnější prsa a míň tuku (173cm a 67 kg). Zatím jsem se teda rozhodla pro ty prsa, v Inter Clinicu v Praze mají do konce června ceny bez DPH. Byla jsem minulý týden na konzultaci a doktor říkal, že pak po těch prsech můžeme udělat i tu liposukci, ale upozornil mě, že i po ní se budu muset hlídat a začít cvičit že liposukce není všemocná. Uvidím na podzim…
Prosím chci se zeptat mate nekdo zkusenosti? nevím ke kterém chirurgovi mama jít:-( MUDr. Martin Paciorek mate nekdo zkušenost? nebo Oskar Foldyna havířov? nemáte nejaké treba kamaradky chci jít na břicho a boky.
Ahoj, byla jsem na vnitrnich stehnech ve FN Ostrava u MUDr. Vrezkeho - silene to bolelo. Nevim jestli setril na znecitlivejicim roztoku ale 3porody proti teto liposukci v lokal. anestezii nic nebyly. Vsude na internetu jsem cetla ze to neboli, ale prislo mi to jak kdyby mi to delal bez jakehokoliv umrtveni. JE TO SICE VELICE PRIJEMNY CLOVEK ALE ZA TU BOLEST TO OPRAVDU NESTOJI.
Ahoj, byla jsem na vnitrnich stehnech ve FN Ostrava u MUDr. Vrezkeho - silene to bolelo. Nevim jestli setril na znecitlivejicim roztoku ale 3porody proti teto liposukci v lokal. anestezii nic nebyly. Vsude na internetu jsem cetla ze to neboli, ale prislo mi to jak kdyby mi to delal bez jakehokoliv umrtveni. JE TO SICE VELICE PRIJEMNY CLOVEK ALE ZA TU BOLEST TO OPRAVDU NESTOJI.
Ženský, neblázněte, takhle se nechat dobrovolně tejrat, kupte si psa a denně si vyšlápněte na hodinovou procházku, výsledek bude lepší a trvalejší ![]()
Tak v Pardubicích a Hradci u dr. Janečka to fakt nebolí, neboť svědomitě vše umrtví a pak teprve odsává. Já u něj měla břicho, boky a stehna v narkoze a vnitřky v lokální an.,pak to bolí, ale velká spokojenost.Po čase ještě dodělávka v Gyncentru na plastice, ale tam to bylo sado - maso.
Ahoj holky, nevíte jak je to s tou ultrazvukovou liposukcí ? Je to fakt o tolik lepší než běžná liposukce jak tam píšou nebo je to zas jen reklama?
Tracy, je to v Diagnostickém ústavu na Sokolské třídě - vedle zastávky Nová radnice, jestli se tam trošku vyznáš…