Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj jsem 8 den po liposukci břicha a v bocích,bylo mi odsáto 4 litry tuku.Modřiny mám už lepší,ale jsem pořad hodně otekla,hlavně na večer jsem jak balon břicho je tvrdé,a nafouklé.Zatím na sobě nevidím žádné změny,já jen doufám že to poznám.Váhu mám pořád stejnou jak před liposukcí.Byla jsem v Brně na Arte clinik.
@1602emka já jsem teď sedmý den po liposukci břicha a boků, modřiny mizí, ale přesně jak píšeš, břicho je víc nateklé než před týdnem… Kdy tě to přešlo?
@1602emka 4 litry tuku?? to je fakt hodne to by jsi poznat měla… mě odsáli celkem 1.8 litru z boku a je to sakra rozdíl… váhu neřeš…duležitý je že oblečeš džíny ktere jsi neoblekla ![]()
@axelina nojo, ale kdy? Já mám po tom týdnu břicho nateklé.. Do ničeho se nevejdu, bolí to. O 5 kg méně…
Nemáte náhodou zkušenost i s laserovou liposukcí? Zaujal mě ten efekt a hlavně teda ta rekonvalescence, protože kamarádka byla na té klasické liposukci a byla teda doslova vyřízená.
@Leona.Mirkova ahoj ja byla na klasicky a bylo to v pohode..po 2 dnech normáolní fungovani, rozdíl ohromnyx a hlavne i po 10 letech drží…nevyhodou jsou nerovnosti. vypada to jako celutitida čili v oblečení ted vypadam o hodne lepe ale v plavkach huře
Holky co jste po liposukci, jak užíváte léto? Já jsem se také definitivně rozhodla a v září jdu
příští týden budu řešit termín…
@1602emka píše:
Ahoj jsem 8 den po liposukci břicha a v bocích,bylo mi odsáto 4 litry tuku.Modřiny mám už lepší,ale jsem pořad hodně otekla,hlavně na večer jsem jak balon břicho je tvrdé,a nafouklé.Zatím na sobě nevidím žádné změny,já jen doufám že to poznám.Váhu mám pořád stejnou jak před liposukcí.Byla jsem v Brně na Arte clinik.
Ahoj, můžu se zeptat, jak hodnotis lipo s odstupem času? Jestli jsi s výsledkem spokojená, jak probíhalo hojení, co otoky, atd.? Taky nad ní přemýšlím. Díky
Zdravím Vás holky. Chtěla bych se jen zeptat, byla jsem na konzultaci vnitřních stehen a kolen na liposukci. Doktor mi řekl, že tak na 15-20 % se mi může povolit kůže. Teď nevím, jestli mám jít nebo ne.
@Anonymní píše:
Tak v Pardubicích a Hradci u dr. Janečka to fakt nebolí, neboť svědomitě vše umrtví a pak teprve odsává. Já u něj měla břicho, boky a stehna v narkoze a vnitřky v lokální an.,pak to bolí, ale velká spokojenost.Po čase ještě dodělávka v Gyncentru na plastice, ale tam to bylo sado - maso.
Ahoj, chodíš ještě na emimino? Jsi anonym. Mohla bych mít dotaz ohledně MUDr. Janečka? Napíšes mi prosím dyštak soukromou zprávu?