Lísteček v kapse u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6869
8.11.16 09:08
@PetrVesely píše:
Jen přemýšlím, jak se tak asi stane, že spousta chlapů se projeví opilcem, bordelářem, násilníkem, nevěrníkem, manipulátorem, lakomcem, pitomcem,…,…, vždy pár chvil po otěhotnění partnerky. Tohle by stálo za další vědecký výzkum.

Mi se opravdu chlap změnil těhotenstvím. Bohužel…možná před tím měl masku a tohle jí dalo dolů.
P. S. těhu bylo celkem plánované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
8.11.16 09:10

@PetrVesely Petře, běž stavět draka, už je hodně pozdě na to, aby dítě spalo. A nepruď. Ani v této ani v předchozí diskuzi kam jsi dnes přispěl nebyl žádný tak hloupý příspěvek jako tvůj. Potřebuješ si dokazovat, jak hloupě si ženy vzájemně radí? :hug:

Zakladatelko - řešte svůj vztah. Pokud se v předchozích letech takto neprojevoval- ted myslím hlavně hospodu, pitky s přespáním u kamaráda (možná „kamaráda“), tak to může být jeho reakce na změněnou situaci. Nejdřív těhotenství a ted vaše dítě. To by pak řešitelné bylo - ale SAMO SE TO nevyřeší. Ideálně jděte k odborníkovi. Pokud vás objedná až za pár měsíců, nepanikař (to se stává dost často), tak se stejně objednejte. Pár měsíců uteče jako nic. Hlavně spolu buďte a mluvte! o čemkoli, nemusíte zrovna pořád analyzovat váš vztah - to otráví nakonec vás oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 09:11

@PetrVesely ano, dřív jsem si toho nijak zvlášť nevšimala a ani takovy opravdu nebyl. Já chodila do práce, on pracoval v jiném městě, kde prespaval, pracoval tam s mým tátou a tak vím 100% ze tam nepil, neměl u sebe ty své nezadane kamarády. Jenže pak jsem otehotnela, šla na rizikové, on si našel práci v našem městě a začalo to. Já byla doma, porad. On z práce s kámoši do hospody. Kolikrát jsem pro něj jela ve tři ráno, jinak by ani domu nesel. Po porodu se to na chvíli uklidnilo, byl plný lásky, hrdosti. Trvalo to jen me šestinedělí. Když viděl, že už je mi lépe a zvládám ( mela jsem velmi plactive období ) a teď už se to jen veze. Ano mám kam jít, to on bydli u mně.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.16 09:14

@harpyje děkuji ti, tvůj příspěvek mne hodně uklidnil. Myslím, že tu poradnu zkusím. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3595
8.11.16 09:16

Hrala bych jeho hru. Schvalne bych si vymyslela, ze s nim chci mluvit o necem jinem-neco vetsiho, co je potreba udelat v domacnosti, treba malovani a zeptala se, co mela ta ranni zprava znamenat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
8.11.16 09:17

Takže partner pořád v hospodě, domů chodí opilý a tam má partnerku a malým miminkem. Vyhajá se z kocoviny a jde na kafčo se známostí s předešlé noci, z kafča je postel, kde si ještě nezapomene postěžovat, jak mu stará nerozumí a jak s ním ani nespí, takže co má chudák dělat…mno…máte nějaký rodinný život? Stará se o tebe, o malou? Co intimní život? Je s tebou rád nebo proč utíká tak často „na jedno“? Asi to nebude nic moc pocit štěstí, když prosíš boha, aby ti seslal někoho, kdo s tebou bude chtít trávit čas…a pokud mu prohladáváš kapsy, asi tam nějaké tušení, že něco není v pořádku z tvé strany je. A máš pravdu. Takhle se vyzrálý partner a táta od rodiny normálně nechová…ještě by mě dorazilo, že ze mě dělá debila. Je nevybouřený, ale pokud mu toleruješ neustálé vysedávání v hospodě a přespávání u kamarádů, a plný kapsy lístků…zadělala sis tím na problém sama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zun
133
8.11.16 09:18

A určite ho zahrň do starostlivosti o mimi, aby si si mohla aj oddýchnuť. a aby cítil zodpovednost za vasu rodinu aj on. ved je hrdy, tak mu ukaz ako sa na neho podoba, aby je sikovny, ako ho potrebuje. nie natlakom, ale ked ho co ja viem pochova, tak povedat ako mu je dobre u tatinka, tatinko to s tebou vie. budme trosku mrsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.11.16 09:19
@harpyje píše:
@PetrVesely Petře, běž stavět draka, už je hodně pozdě na to, aby dítě spalo. A nepruď. Ani v této ani v předchozí diskuzi kam jsi dnes přispěl nebyl žádný tak hloupý příspěvek jako tvůj. Potřebuješ si dokazovat, jak hloupě si ženy vzájemně radí? :hug:Zakladatelko - řešte svůj vztah. Pokud se v předchozích letech takto neprojevoval- ted myslím hlavně hospodu, pitky s přespáním u kamaráda (možná „kamaráda“), tak to může být jeho reakce na změněnou situaci. Nejdřív těhotenství a ted vaše dítě. To by pak řešitelné bylo - ale SAMO SE TO nevyřeší. Ideálně jděte k odborníkovi. Pokud vás objedná až za pár měsíců, nepanikař (to se stává dost často), tak se stejně objednejte. Pár měsíců uteče jako nic. Hlavně spolu buďte a mluvte! o čemkoli, nemusíte zrovna pořád analyzovat váš vztah - to otráví nakonec vás oba.

Ale no tak. To nemáte rádi ani jenom pohled chlapa? A co když má v něčem pravdu? Mnoho chlapov vysílá signály ještě na začátku vztahu a ženy to přehlížejí a pak když s chlapem otěhotnějí tak se hrozne diví… Tak proč takhle chlapa urážíte, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
8.11.16 09:22

Ja ti nevim… :roll: :nevim: cekat na zazrak, az se mu rozsviti, neni zrovna ta nejlepsi moznost… Jestli mas kam odejit, aspon docasne… Tak se s mimcem sbal a jdi :think: S takovym chlapem to nema budoucnost, vim o cem mluvim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 09:23
@kve-tinka píše:
Mi se opravdu chlap změnil těhotenstvím. Bohužel…možná před tím měl masku a tohle jí dalo dolů.
P. S. těhu bylo celkem plánované

Vždyť já jen říkám, že je to velice zajímavé, jak četný to je úkaz. Právě proto, kolik takových případů jsem tady četl. Proto rád na eMimino chodím, člověk se dozví věci, na které hy ho jinak ani nepomyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
8.11.16 09:23
@Fikcia píše:
Ale no tak. To nemáte rádi ani jenom pohled chlapa? A co když má v něčem pravdu? Mnoho chlapov vysílá signály ještě na začátku vztahu a ženy to přehlížejí a pak když s chlapem otěhotnějí tak se hrozne diví… Tak proč takhle chlapa urážíte, prosím?

Protože tento konkrétní chlap v každé diskuzi jen prudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
8.11.16 09:25

@Adinal Chápu, ale taky má právo říct svůj názor. A někdy jsou názory chlapa pro mně občas osvícením, protože tohle neřekne žádná žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 09:25
@harpyje píše:
@PetrVesely Petře, běž stavět draka, už je hodně pozdě na to, aby dítě spalo. A nepruď. Ani v této ani v předchozí diskuzi kam jsi dnes přispěl nebyl žádný tak hloupý příspěvek jako tvůj. Potřebuješ si dokazovat, jak hloupě si ženy vzájemně radí? :hug:

Né malej už nespí, šel s maminkou na navštěvu ke kamarádce, naproti přez ulici. Pak pojedeme nakoupit a pak začne stavba! Už se těším. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.11.16 09:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, velmi se omlouvám za anonymitu.
Včera byl partner v hospodě, chodí poměrně často, problému s pitim jsem si všimla bohužel až v době těhotenství. Nyní máme čtyřměsíční miminko. Ale to je jiný příběh.
Když přisel, opilý..šel spát a já tak nějak intuitivně cítila, že se mám podívat do jeho kapes. Našla jsem tam takový ten hospodský lístek, kde bylo jeho telefonní číslo, podnim napsané - kafe? A jeho jméno. Nevěděla jsem jak reagovat. Seděla jsem v kuchyni, ani nebrecela, jen jsem se na to dívala. Ráno, když odcházel do práce, tak jsem mu řekla, že si odpoledne pro mluvíme, ale tentokrát ne o jeho pivech. Za chvíli mi přišla sms - chytrá holka, jsem rád, že jsi to našla, bylo to pro tebe. :zed:. Samozrejme tomu nevěřím, ale otázka. Jak mám reagovat? On mi jistě bude tvrdit, že to bylo pro mně, že to bylo schválně. Co mu mám na to říct, ja vazne nevím. Jsem z něj už tak psychicky unavena, věčně s nim řeším jeho sedanky v hospodě, věčně slyším sliby typu, jak to bylo naposledy. Neumím si představit byt s prckem sama. ALe tohle mne jednou zničí. Tolikrát jsem prosila boha aby mu rozsvítil nebo ať si mne najde ten, kdo mne bude milovat a bude rád, že strávené chvíle semnou…Děkuji za přečtení, trochu se mi teď ulevilo…

A vrátila jsi mu tam ten lísteček zpátky? Pokud ne a ho ráno trklo, co v kapse měl a už to nenašel, je jasné, že se to snaží uhrát a tebe oblbnout. Měla sis ten lísteček vyfotit a vrátit mu ho tam - ty bys měla důkaz a on by nevěděl, že jsi ho našla a teď by si myslel, že s ním chceš třeba mluvit zase o tom, že moc pije!!Měla bys radikálně zakročit!!Odpoledne si s ním promluv a pokud máš kam jít, zkus na pár dní nebo týdnů odejít třeba k rodičům a pořádně ho vydusit. Třeba se chytne za nos a nakopne ho to a pokud ne, asi nemáš o čem přemýšlet… :( Držím všechny palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.11.16 09:28
@Moucharda píše:
Pokud máte potřebu si prolézat kapsy, mobily, emaily a vzájemně se špehovat, nemá váš vztah žádný smysl, nedůvěřujete si navzájem a hledat chyby v takovém případě jen na jedné straně je nesprávné. Hlavně si nenech hučet do hlavy od těch „šťastně“ rozvedenejch, to jsou ty nejhorší našeptávačky…
:lol: ale zas takhle by to nezjistila a on treba fakt podvadel :nevim: to je tezky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí