Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SiriusGG píše:
Kluk potká holku a říká „Ahoj.“ Ona reaguje „Jsem zadaná.“ On: „Však taky neříkám stáhni si kalhotky, ale jen ahoj.“Takže nějak tak. Nevím co je na pozvání na kávu závadného. Proč tam hledáš pouze to nejhorší?
Holka potká kluka… projeví zájem a on jí říká, jsem zadaný. Ale já s tebou nechci vztah, jen si **** ![]()
9.11.2016 - edit admin: vulgarismus
@SiriusGG píše:
Kluk potká holku a říká „Ahoj.“ Ona reaguje „Jsem zadaná.“ On: „Však taky neříkám stáhni si kalhotky, ale jen ahoj.“
Připoměl jsi mi Ivánku kamaráde, můžeš mluvit?
„No, ono je tam sice "vole“, ale ja tam citim takove to „****“." ![]()
@Venetia píše:
Holka potká kluka… projeví zájem a on jí říká, jsem zadaný. Ale já s tebou nechci vztah, jen si ***![]()
Zakladatelko, holt si budeš muset víc dupnout, asi partner ví, co si k tobě může dovolit.
@SiriusGG píše:
Tvůj partner je tvůj majetek? I kdyby to bylo pozvání na kafe pro jinou ženu, tak v čem je problém? Považuješ snad manželství za konec veškerého seznamování se s novými lidmi, ať už muži nebo ženami?
Zakladatelko, proc by ti na ten listecek psal svoje cislo, ty ho neznas?
To je blbost, citis to spravne.
No zakladatelko ty jsi teda dáreček, prohrabávat partnerovi kapsy…
@ontar píše:
No zakladatelko ty jsi teda dáreček, prohrabávat partnerovi kapsy…
Třeba šla prát ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, velmi se omlouvám za anonymitu.
Včera byl partner v hospodě, chodí poměrně často, problému s pitim jsem si všimla bohužel až v době těhotenství. Nyní máme čtyřměsíční miminko. Ale to je jiný příběh.
Když přisel, opilý..šel spát a já tak nějak intuitivně cítila, že se mám podívat do jeho kapes. Našla jsem tam takový ten hospodský lístek, kde bylo jeho telefonní číslo, podnim napsané - kafe? A jeho jméno. Nevěděla jsem jak reagovat. Seděla jsem v kuchyni, ani nebrecela, jen jsem se na to dívala. Ráno, když odcházel do práce, tak jsem mu řekla, že si odpoledne pro mluvíme, ale tentokrát ne o jeho pivech. Za chvíli mi přišla sms - chytrá holka, jsem rád, že jsi to našla, bylo to pro tebe.. Samozrejme tomu nevěřím, ale otázka. Jak mám reagovat? On mi jistě bude tvrdit, že to bylo pro mně, že to bylo schválně. Co mu mám na to říct, ja vazne nevím. Jsem z něj už tak psychicky unavena, věčně s nim řeším jeho sedanky v hospodě, věčně slyším sliby typu, jak to bylo naposledy. Neumím si představit byt s prckem sama. ALe tohle mne jednou zničí. Tolikrát jsem prosila boha aby mu rozsvítil nebo ať si mne najde ten, kdo mne bude milovat a bude rád, že strávené chvíle semnou…Děkuji za přečtení, trochu se mi teď ulevilo…
Tobě se ulevilo jen po napsání-přečtení příspěvku?!
Škoda, máte dítě…,ale nemohu tě soudit.
Nicméně hledáš někoho, kdo tě bude mít rád a nějaký lísteček se ti hodil, abys omluvila své jednání ohledně hledání své lásky…
Víc se v tom nehodlám babrat, jen ty víš, co a jak je ![]()
@SlecnaSally píše:
Třeba šla prát
Vždyť to přece intuitivně vycítila ne?
Taky musím ty kapsy prohrabat… ![]()
@SlecnaSally píše:
Třeba šla prát
Nebo uklouzla v předsíni a jak padala, snažila se zachytit a ruka náhodou vjela do té kapsy s tím vzkazem. A to zrovna ve chvíli, kdy na počítači bylo náhodou zapomenuté okno s maily jejího muže a z druhé kapsy vypadl mobil, který když dopadl tak se na jehož obrazovce náhodou zobrazil výpis volání ze včerejšího večera. To není nic neobvyklého, to se běžně stává. ![]()
@Gnaar píše:
Vždyť to přece intuitivně vycítila ne?Taky musím ty kapsy prohrabat…
Vykašli (už předem jsem cenzuroval vulgarismus) se na kapsy. Projeď jí peněženku, kabelku a mobil. Není možné, že bys něco nenašel. A pokud fakt ne, tak jí sleduj GPS, odposlouchávej a PC si pojisti keyloggerem. Pak už tu musí být tutovka
Je to samozřejmě myšleno v nadsázce, většina věcí je trestných, ale některým třeba nepřijde divné takto narušovat soukromí.
@jipo píše:
Vykašli (už předem jsem cenzuroval vulgarismus) se na kapsy. Projeď jí peněženku, kabelku a mobil. Není možné, že bys něco nenašel. A pokud fakt ne, tak jí sleduj GPS, odposlouchávej a PC si pojisti keyloggerem. Pak už tu musí být tutovkaJe to samozřejmě myšleno v nadsázce, většina věcí je trestných, ale některým třeba nepřijde divné takto narušovat soukromí.
Nikde neschvaluji jeho vysedání po hospodách, právě naopak.
To že tebe muži zvali na kávu pouze se sexuálním podtextem opravdu neznamená že to tak mají všichni. Jsou lidí, jak muži tak ženy, kteří opravdu nemusí vidět v pozvání na kávu nic víc než příjemný pokec a posezení.
Mimo to, všichni jsou cizí, dokud se neseznámí.