Lísteček v kapse u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
8.11.16 17:56
@SiriusGG píše:
Tvůj partner je tvůj majetek? I kdyby to bylo pozvání na kafe pro jinou ženu, tak v čem je problém? Považuješ snad manželství za konec veškerého seznamování se s novými lidmi, ať už muži nebo ženami?

Chlap se zastává chlapa, co? Kdyby to bylo opačně, tak by byla hned ženská kur. a,co? :lol:

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
8.11.16 17:59
@Silwinka87 píše:
Chlap se zastává chlapa, co? Kdyby to bylo opačně, tak by byla hned ženská kur. a,co? :lol:

Tohle není žádné „chlap se zastává chlapa“. Kdyby toto téma založil muž, tak budu reagovat úplně stejně. Nevím, kde jsi přišla na to, že by to tak jak ty si myslíš. Zkus otevřít oči…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.11.16 18:02
@SiriusGG píše:
Neříkám, že tento konkrétní chlap není ožrala a navíc záletník k tomu nebo naopak doma týraný chudák zlou stíhačkou. Jak jsem psal, chybí opravdové informace.Jen mi prostě vadí, že se najdou lidi, kteří mají mít potřebu 100% kontroly nad partnerem a jakýkoliv náznak, že tomu tak není, je pro ně záminka k vyvolání konfliktu a rozšíření své moci nad partnerem.

Máš v tomto případě pocit, že má zakladatelka 100% kontrolu nad partnerem?
Já ti to řeknu asi tak. Já jsem hodně tolerantní, ale pokud by se takto choval Můj chlap; tak by se změnilo i moje chování k němu. :nevim: Nedivím se zakladatelce..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.11.16 18:05
@SiriusGG píše:
Tohle není žádné „chlap se zastává chlapa“. Kdyby toto téma založil muž, tak budu reagovat úplně stejně. Nevím, kde jsi přišla na to, že by to tak jak ty si myslíš. Zkus otevřít oči…

Neboj, Já je mám otevřené..Jejich situace plyne z toho, že ona je zavřena doma s miminem a on si chodí pařit, tak je samozřejmě naštvaná. Já bych mu strčila děcko a šla sem tam taky mezi lidi..třeba by jim to pomohlo

• Citovat
  • Upravit
33655
8.11.16 18:09
@SiriusGG píše:
Neříkám, že tento konkrétní chlap není ožrala a navíc záletník k tomu nebo naopak doma týraný chudák zlou stíhačkou. Jak jsem psal, chybí opravdové informace.Jen mi prostě vadí, že se najdou lidi, kteří mají mít potřebu 100% kontroly nad partnerem a jakýkoliv náznak, že tomu tak není, je pro ně záminka k vyvolání konfliktu a rozšíření své moci nad partnerem.

Tak víš jak to je, důvěřuj ale prověřuj :mrgreen: 100% kontrolu nemůžeš mít nad nikým, to jaksi není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
8.11.16 18:11

@Silwinka87

Evidentně je jejich problém mnohem hlouběji a dál než v tom zmíněném lístečku. Těžko říct, nikdo z nás nemá relevantní informace.

Tvá rada, vyjít si někam bez děcka a nechat ho taťkovi, určitě může pomoct, krátkodobě, ale pokud budeme vycházet z příspěvků zakladatelky, tak to v dlouhodobém hledisku ten vztah určitě neopraví.

• Citovat
  • Upravit
SiriusGG
8.11.16 18:14
@arinecka píše:
Tak víš jak to je, důvěřuj ale prověřuj :mrgreen: 100% kontrolu nemůžeš mít nad nikým, to jaksi není možné.

Jojo, přísloví „Důvěřuj, ale prověřuj.“ je mi známé, ale mě vyhovuje spíše, že partnerce na 100% věřím a nemusím prověřovat. Nechtěl by jsem žít v nejistotě a navíc se pro to snažit hledat důkazy…

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.11.16 18:17
@Premek_Orac píše:
Zakladatelko, obdivuji tvoji intuici. Cítit tak nějak podvědomně, že se máš partnerovi pohrabat v kapsách, to je úplný nadpřirozený smysl. Zkus jej použít ve svůj prospěch - např. na sázku ve Sportce.

A k tvému dotazu - jistě, partner bude zapírat, copak bys sama chtěla, aby řekl - bylo to pro Karla, jsem gay!
Anebo to nebylo porvé, cos mu prohrabávala jeho věci, a pak to opravdu mohla být past na tebe a vlastně si o tvé chorobné žárlivosti chce opravdu promluvit on.

Kdybys řešila jeho pití (nakonec i to může pocházet z různých příčin, třeba z té, že z tebou prostě doma nevydrží), o. k. Ale prohrabávání kapes… To je prostě chyba. Tvoje chyba.

Naprosto presne :palec:

• Citovat
  • Upravit
106273
8.11.16 18:31
@SiriusGG píše:
Tvůj partner je tvůj majetek? I kdyby to bylo pozvání na kafe pro jinou ženu, tak v čem je problém? Považuješ snad manželství za konec veškerého seznamování se s novými lidmi, ať už muži nebo ženami?

ty se v partnerství běžně seznamuješ s ženami za účelem navazání bližšího vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
8.11.16 18:36
@Venetia píše:
ty se v partnerství běžně seznamuješ s ženami za účelem navazání bližšího vztahu?

Jak víš, že se dotyčný chtěl seznámit za účelem bližšího vztahu?

• Citovat
  • Upravit
106273
8.11.16 18:36
@SiriusGG píše:

tak náznaky vzbuzují nejistotu… a většina lidí chce vědět na čem je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106273
8.11.16 18:45
@SiriusGG píše:
Jak víš, že se dotyčný chtěl seznámit za účelem bližšího vztahu?

pozvání na kafe tomu docela napovídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
8.11.16 18:52
@Venetia píše:
pozvání na kafe tomu docela napovídá

Kluk potká holku a říká „Ahoj.“ Ona reaguje „Jsem zadaná.“ On: „Však taky neříkám stáhni si kalhotky, ale jen ahoj.“

Takže nějak tak. Nevím co je na pozvání na kávu závadného. Proč tam hledáš pouze to nejhorší?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
8.11.16 18:59
@SiriusGG píše:
@Silwinka87

Evidentně je jejich problém mnohem hlouběji a dál než v tom zmíněném lístečku. Těžko říct, nikdo z nás nemá relevantní informace.

Tvá rada, vyjít si někam bez děcka a nechat ho taťkovi, určitě může pomoct, krátkodobě, ale pokud budeme vycházet z příspěvků zakladatelky, tak to v dlouhodobém hledisku ten vztah určitě neopraví.

Nespraví, to ne, ale ona si vyčistí hlavu a třeba dojde na to, jak to chce řešit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14642
8.11.16 19:00
@SiriusGG píše:
Kluk potká holku a říká „Ahoj.“ Ona reaguje „Jsem zadaná.“ On: „Však taky neříkám stáhni si kalhotky, ale jen ahoj.“Takže nějak tak. Nevím co je na pozvání na kávu závadného. Proč tam hledáš pouze to nejhorší?

Teda já opravdu nechápu, proč by měl ženatý/zadaný chlap vysedávat denně po hospodách, a ještě zvát na kafe cizí ženy, jen tak, bezdůvodně. Krom toho, se nabízí otázka, proč nepozve na kafe svoji partnerku? Taky se mi párkrá stalo, že mě muži zvali na kávu, víno, drink, a podobně, a můžu tě ujistit, že to bylo vždy s postranním úmyslem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí