Lísteček v kapse u přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3473
8.11.16 09:57
@vonajebohyne píše: :palec: Presne tak…navic bych rozlisovala mezi nazorem, nad kterym se zamyslim, byt se mi treba nemusi libit a budu se certit a planym vykrikem do tmy.

Přesně jak píšeš a proto taky píši @Fikcia ať se nad názorem @Adinal nepozastavuje a nezlobí se na ni… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
8.11.16 09:58
@PetrVesely píše:
Jen přemýšlím, jak se tak asi stane, že spousta chlapů se projeví opilcem, bordelářem, násilníkem, nevěrníkem, manipulátorem, lakomcem, pitomcem,…,…, vždy pár chvil po otěhotnění partnerky. Tohle by stálo za další vědecký výzkum.

viď?
Teď v kolika procentech jsou to spadlé brýle, a v kolika se chlap odkope, když má ženskou zaháčkovanou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14826
8.11.16 09:59
@Adinal píše:
To právo mu přece nikdo nebere, jen se pak nikdo nemůže divit reakcím na jeho příspěvky.

No ale koukni na toho ježečka v ruce! Přece kdo má takovou ikonku nemůže psát ošklivě, tomu nemůžu věřit :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 10:00
@Aletheia píše: :pocitac:
To je úplně jednoduchý, žena chce mimíska a je to všechno super. Po otěhotnění na ni dopadne tíha zodpovědnosti a zjistí že je to vlastně blbec. Ideálně po půlročním vztahu, nebo i dřív, to je určitě ten pravý. Na vysvětlení není třeba výzkum, ženský jsou prostě blbý a nezjišťujou si s kým si dítě ZÁMĚRNĚ pořizují a pak pláčou.

Ty pohádky jak se chlapi ze superzodpovědných sexoušů mění najednou a nečekaně v opilce se spoustu opilců kamarádů, tak určitě tomu věříme :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.11.16 v 09:31

Děkuji za názor do debaty a výzkumu, předem se s Tebou pomalu loučím, předpokádám že se tak týden neuvidíme. :mrgreen: To bude mít admin zase hlášení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
8.11.16 10:01
@xiaxxx píše:
No ale koukni na toho ježečka v ruce! Přece kdo má takovou ikonku nemůže psát ošklivě, tomu nemůžu věřit :jazyk: :mrgreen:.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10246
8.11.16 10:03

Zakladatelko, obdivuji tvoji intuici. Cítit tak nějak podvědomně, že se máš partnerovi pohrabat v kapsách, to je úplný nadpřirozený smysl. Zkus jej použít ve svůj prospěch - např. na sázku ve Sportce.

A k tvému dotazu - jistě, partner bude zapírat, copak bys sama chtěla, aby řekl - bylo to pro Karla, jsem gay!
Anebo to nebylo porvé, cos mu prohrabávala jeho věci, a pak to opravdu mohla být past na tebe a vlastně si o tvé chorobné žárlivosti chce opravdu promluvit on.

Kdybys řešila jeho pití (nakonec i to může pocházet z různých příčin, třeba z té, že z tebou prostě doma nevydrží), o. k. Ale prohrabávání kapes… To je prostě chyba. Tvoje chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 10:04
@Mar__tanka1983 píše:
viď?
Teď v kolika procentech jsou to spadlé brýle, a v kolika se chlap odkope, když má ženskou zaháčkovanou :think:

Je to na nové vlákno, to už by byl OT a já si nemohu dovolit žádné nepravosti. Mám nastudovaná travidla a hodlám je dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
8.11.16 10:05

Ještě mě napadla jedna možnost. Tu jsem s bývalým zažila já. Třeba opravdu chtěl, abys to našla. Možná taky přemýšlí o tom, že by to ukončil, ale sám to nedokáže, tak to takhle hodil na tebe. A teď čeká, jak se zachováš ty. Zeptej se ho, jestli si myslí, že má váš vztah budoucnost. Řekni mu, že nejsi šťastná. Jen si ujasni, jestli to chceš zachránit nebo ukončit. Pak se teprve zeptej, jestli to chce zachránit i on. Jen nevím, jestli je co zachraňovat, když se modlíš, abys potkala někoho jiného. Ale to si musíš ujasnit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
8.11.16 10:12

@Premek_Orac souhlasím s Přemkem…
Ono to opravdu může mít víc pohledů. Aby chlap začal po sedmiletém vztahu „najednou“ blbnout, to není úplně obvyklé. Takže buď si to opravdu neviděla a nebo se něco změnilo i u vás doma.
Jen nadhazuji, nemohla ses třeba otěhotněním, případně pobytem na mateřské stát žárlivou stíhačkou? Nemyslím to zle!! jen jsem zastáncem napřed si sáhnout do svého svědomí…
Ale některý ženský prostě takhle na MD „zblbnou“ a najednou se hrozně diví, že se jim chlap odcizuje a že je radši s kámošema v knajpě :think:
Takže co se týče lístečku, tak ano, pokud to nebylo poprvé, cos na něj žárlila, tak to klidně mohla bejt „bouda na mě“ (domluvená s kumpány v hospodě - možná proběhly i sázky)

Jak to vyřešit? Těžko, fakt si asi sednout a zkusit nějakej kompromis - ty ho necháš dýchat a on nebude chodit do hospody třikrát v týdnu, ale pro začátek třeba jen dvakrát. A k tomu ty dvakrát zase půjdeš po svém a on bude hlídat…

Jinak prosim tě, jsem naprosto vážně přesvědčená o tom, že u chlapa, kterej miluje mámu svýho dítěte, je trocha vytahané kůže na břiše to poslední, co by řešil… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 10:13

@Aletheia
@Mar__tanka1983

Tak téma založeno jako nové vlákno, at to tady neřešíme jako OT. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 10:15
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak prosim tě, jsem naprosto vážně přesvědčená o tom, že u chlapa, kterej miluje mámu svýho dítěte, je trocha vytahané kůže na břiše to poslední, co by řešil… ;)
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10246
8.11.16 10:42
@Mar__tanka1983 píše:
@Premek_Orac souhlasím s Přemkem…
Ono to opravdu může mít víc pohledů. Aby chlap začal po sedmiletém vztahu „najednou“ blbnout, to není úplně obvyklé. Takže buď si to opravdu neviděla a nebo se něco změnilo i u vás doma.
Jen nadhazuji, nemohla ses třeba otěhotněním, případně pobytem na mateřské stát žárlivou stíhačkou? Nemyslím to zle!! jen jsem zastáncem napřed si sáhnout do svého svědomí…
Ale některý ženský prostě takhle na MD „zblbnou“ a najednou se hrozně diví, že se jim chlap odcizuje a že je radši s kámošema v knajpě :think:
Takže co se týče lístečku, tak ano, pokud to nebylo poprvé, cos na něj žárlila, tak to klidně mohla bejt „bouda na mě“ (domluvená s kumpány v hospodě - možná proběhly i sázky)

Jak to vyřešit? Těžko, fakt si asi sednout a zkusit nějakej kompromis - ty ho necháš dýchat a on nebude chodit do hospody třikrát v týdnu, ale pro začátek třeba jen dvakrát. A k tomu ty dvakrát zase půjdeš po svém a on bude hlídat…

Jinak prosim tě, jsem naprosto vážně přesvědčená o tom, že u chlapa, kterej miluje mámu svýho dítěte, je trocha vytahané kůže na břiše to poslední, co by řešil… ;)

Vždy mě hrozně potěší, když ženská dokáže takto přesně popsat to, co jako chlap vnímám, ale lepšími slovy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
8.11.16 10:56

Zakladatelko-většinou prohledávání kapes pochází z předešlé nedůvěry a tucha že se něco děje. NIKDO se nevzbudí a lusknutím prstu nejde prohledat kapsy, že jo :pankac:
Už to tu bude víckrát, navrhla bych poradnu pro oba pokud to chces udržet, když on odmítne tam aspoň k psychologovi sama ;)

Když jsem ale četla že čekáš na jiného prince, tak se na to vyprdni. Ale nečekej že bez jakékoliv změny na sobě přijde někdo ideální, on se totiž většinou objeví někdo dost podobný.

Ještě se mi v diskuzi líbil mazaný nápad dělat, že s ním chceš mluvit o malování nebo něčem podobném důležitém. A lísteček mohl ztratit než se opilý dobral domů :jazyk:

Pokud ale nebudete mít oba vůli sebe měnit tak se ani váš vztah nezmění a co nejhůř, v takovém soužití a atmosféře to odnese to dítě-učí se nápodobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.16 11:05

No jo, jako kdybychom to neznali všici. Po pár pivech každá krásná, někdo napíše lísteček s telefonem a ještě jednoho panáka na kuráž, že to pak předáme. Samozřejmě k tomu dojde málokdy a jen výjimečně z takových lístků něco je. U zen to platí taky, jen s tím rozdílem že u třetího vínka si řekne ten by stál za hřích a začne metat svůdné pohledy aby ten lísteček s telefonem dostala. (toto neplatí pro @Inaris) ;)
Potíž v tomto případě je nutkání prolézat kapsy a jeho časté putyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.11.16 11:07

Já bych se tím nějak moc netrápila, promluvit si, to ano, zkusit vyřešit to pití, ale lístečk s číslem si nemyslím, že má nějaký extra význam…to nic neznamená, to ještě zdaleka není nevěra ani nc podobnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí