Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrVesely píše:
Jen přemýšlím, jak se tak asi stane, že spousta chlapů se projeví opilcem, bordelářem, násilníkem, nevěrníkem, manipulátorem, lakomcem, pitomcem,…,…, vždy pár chvil po otěhotnění partnerky. Tohle by stálo za další vědecký výzkum.
To je úplně jednoduchý, žena chce mimíska a je to všechno super. Po otěhotnění na ni dopadne tíha zodpovědnosti a zjistí že je to vlastně blbec. Ideálně po půlročním vztahu, nebo i dřív, to je určitě ten pravý. Na vysvětlení není třeba výzkum, ženský jsou prostě blbý a nezjišťujou si s kým si dítě ZÁMĚRNĚ pořizují a pak pláčou.
Ty pohádky jak se chlapi ze superzodpovědných sexoušů mění najednou a nečekaně v opilce se spoustu opilců kamarádů, tak určitě tomu věříme ![]()
Příspěvek upraven 08.11.16 v 09:31
@Fikcia nezlob se na @Adinal, má taky na svůj pocit právo. Někdo to prostě má tak nastavené. Když má někdo jiný názor než on, tak prudí. A víš který jiný názor vadí lidem nejvíc, viď? ![]()
@PetrVesely já se na ni nezlobím. A dokonce mám ráda když se do nějaký diskuze zapojí chlap. To vždy se nejvíc ozývají potrefené husy
![]()
@Bůča takže bude celý svůj život šacovat a fízlovat aby našla něco zcela bezvýznamného a učinila si svůj jasný závěr… naštěstí to takhle doma nemáme, proto to možná nechápu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, velmi se omlouvám za anonymitu.
Včera byl partner v hospodě, chodí poměrně často, problému s pitim jsem si všimla bohužel až v době těhotenství. Nyní máme čtyřměsíční miminko. Ale to je jiný příběh.
Když přisel, opilý..šel spát a já tak nějak intuitivně cítila, že se mám podívat do jeho kapes. Našla jsem tam takový ten hospodský lístek, kde bylo jeho telefonní číslo, podnim napsané - kafe? A jeho jméno. Nevěděla jsem jak reagovat. Seděla jsem v kuchyni, ani nebrecela, jen jsem se na to dívala. Ráno, když odcházel do práce, tak jsem mu řekla, že si odpoledne pro mluvíme, ale tentokrát ne o jeho pivech. Za chvíli mi přišla sms - chytrá holka, jsem rád, že jsi to našla, bylo to pro tebe.. Samozrejme tomu nevěřím, ale otázka. Jak mám reagovat? On mi jistě bude tvrdit, že to bylo pro mně, že to bylo schválně. Co mu mám na to říct, ja vazne nevím. Jsem z něj už tak psychicky unavena, věčně s nim řeším jeho sedanky v hospodě, věčně slyším sliby typu, jak to bylo naposledy. Neumím si představit byt s prckem sama. ALe tohle mne jednou zničí. Tolikrát jsem prosila boha aby mu rozsvítil nebo ať si mne najde ten, kdo mne bude milovat a bude rád, že strávené chvíle semnou…Děkuji za přečtení, trochu se mi teď ulevilo…
Tak píšeš že chodí na pivo často, proč zrovna teď jsi nějak intuitivně cítila že se mu máš podívat do kapes? Máš pocit že by někoho měl? Kapsy taky prohledávám ale jen když jdu prát, jinak by mě to ani ve snu nenapadlo ![]()
@PetrVesely píše:
Vždyť já jen říkám, že je to velice zajímavé, jak četný to je úkaz. Právě proto, kolik takových případů jsem tady četl. Proto rád na eMimino chodím, člověk se dozví věci, na které hy ho jinak ani nepomyslel.
Moc chlapů tady vážně nechodí…
Asi budeš nějakej divnej… ![]()
@Kristanka píše:
Hrala bych jeho hru. Schvalne bych si vymyslela, ze s nim chci mluvit o necem jinem-neco vetsiho, co je potreba udelat v domacnosti, treba malovani a zeptala se, co mela ta ranni zprava znamenat.
To je geniální nápad. ![]()
Ano, jistě spal u kamaráda. Mel i fotky v telefonu. No bohuzel, jsem si lístek nechala
ted to taky vidím jako chybu. V tu chvíli jsem vůbec nemyslela. No jednou mi jedna psal, ze spolu něco měli. On mi to však vyvrátil a do ted když se ho na to zeptám, tak se akorát tak urazí. Párkrát si psal s jednou, která do něho dost jela, psaly si když jsem byla tehotna. Ze jsem protivna atd. Co se týče sexuálního života, snažím se mu vycházet vstříc. Ne vždy se mi chce, ale překousnu to a to právě z toho důvodu, aby to nehledal jinde. Po porodu mi, ale zůstala taková ta volnější kůže na břichu. Tak nevím jestli třeba to se mu nelíbí.
. On bydli u mně. Nedávno jsem sbalila věci a on šel. A ještě to dával za vinu mne, že já ho vyhodila, tak čemu se divím.
.ano, taky mi přijde, že je nevyboureny. Ale opravdu si myslím, že to co má vychozeno po městech atd by mu už mohlo stačit. Jak už jsem psala, dříve to takove nebylo. Jsme spolu sedm let, vše začalo až když už jsem měla vidět bříško. V šestinedělí, ktere jsem mela dost plactive, tak fungoval velmi dobře, poté co jsem se dala dohromady, opet začal…
@Ice79 píše:
Moc chlapů tady vážně nechodí…Asi budeš nějakej divnej…
To nepochybně. Jiný jsou v práci, od rána do odpoledne, jak tady často čtu, pak zajdou do hodspůdky kde si předávají čísla s jinejma ženskejma, nebo o děti nemají žádný zájem, nebo po otěhotnění partnerky začnou chlastat a já, naprosto divnej, jsem seknul po otěhotnění partnerky s podnikáním a zůstal jsem s ní a prckem doma, a staráme se společně o prcka. Zajímám se o spoustu věcí kolem dětí, o výchovu, výživu a další, proto jsem taky přišel na eMimino, ale kromě toho jsem tady objevil úžasný svět, svět, kde se dozvím věci, které jsem nikdy netušil, a nikdy by mě nenapadli. Věci kolem partnerství a přání žen. Přiznám se, že jsem nedávno chtěl již odejít ale některé reakce zde mne nutí zůstávat a zjišťuji, čím dál víc, jak je to tu zajímavé a poučné. Jsem tu už rád, právě proto, co nového zde objevuji každým dnem. Ano, jsem rozhodně divnej.
@Anonymní píše:
Dobrý den, velmi se omlouvám za anonymitu.
Včera byl partner v hospodě, chodí poměrně často, problému s pitim jsem si všimla bohužel až v době těhotenství. Nyní máme čtyřměsíční miminko. Ale to je jiný příběh.
Když přisel, opilý..šel spát a já tak nějak intuitivně cítila, že se mám podívat do jeho kapes. Našla jsem tam takový ten hospodský lístek, kde bylo jeho telefonní číslo, podnim napsané - kafe? A jeho jméno. Nevěděla jsem jak reagovat. Seděla jsem v kuchyni, ani nebrecela, jen jsem se na to dívala. Ráno, když odcházel do práce, tak jsem mu řekla, že si odpoledne pro mluvíme, ale tentokrát ne o jeho pivech. Za chvíli mi přišla sms - chytrá holka, jsem rád, že jsi to našla, bylo to pro tebe.. Samozrejme tomu nevěřím, ale otázka. Jak mám reagovat? On mi jistě bude tvrdit, že to bylo pro mně, že to bylo schválně. Co mu mám na to říct, ja vazne nevím. Jsem z něj už tak psychicky unavena, věčně s nim řeším jeho sedanky v hospodě, věčně slyším sliby typu, jak to bylo naposledy. Neumím si představit byt s prckem sama. ALe tohle mne jednou zničí. Tolikrát jsem prosila boha aby mu rozsvítil nebo ať si mne najde ten, kdo mne bude milovat a bude rád, že strávené chvíle semnou…Děkuji za přečtení, trochu se mi teď ulevilo…
Neřeš to… Lísteček možná někomu psal, ale nakonec nedal. Takže to pusť z hlavy a netrap se… Horší to je s tím pitím, to myslím k řešení je
.
@Fikcia píše:
@Adinal Chápu, ale taky má právo říct svůj názor. A někdy jsou názory chlapa pro mně občas osvícením, protože tohle neřekne žádná žena.
To právo mu přece nikdo nebere, jen se pak nikdo nemůže divit reakcím na jeho příspěvky.
@Fikcia píše:
@PetrVesely já se na ni nezlobím. A dokonce mám ráda když se do nějaký diskuze zapojí chlap. To vždy se nejvíc ozývají potrefené husy![]()
Jo takhle, tak vy dva si budete rozumět, good luck.
@Adinal píše:
To právo mu přece nikdo nebere, jen se pak nikdo nemůže divit reakcím na jeho příspěvky.
@vonajebohyne píše:Presne tak…navic bych rozlisovala mezi nazorem, nad kterym se zamyslim, byt se mi treba nemusi libit a budu se certit a planym vykrikem do tmy.
No právě, kdyby ty názory byly alespoň objevné.
No co už, o jednoho prudiče více
.