Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
16.9.06 19:37

DANDO - ja jim v podstate normalne, jen jsem zacla kupovat celozrnne pecivo a vylozene se necpu sladkym (s vyjimkou dneska :-). plus se snazim zaradit vic zeleniny…tezko rict, v za:,–(e jinak asi nic moc. ale nastudovala jsem si znovu za:,–(y diabeticke stravy - je fakt, ze kdyz bych dodrzovala, to co pisu, tak budu jist docela dietne…jsem tak zvykla od Ondry

takze jsem moc neporadila, co?

jsem moc zvedava na akt. hodnoty gly, mela jsem dva zakusky

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
16.9.06 21:30

Tak holky, jestli ja jsem diabetik…
pred veceri 3,4, po veceri 5,6…a to teda zadny dietni jidlo, hranolky s kulickama z ikey…takze v pondeli tam volam. jsem zvedava, co uhadam.
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.9.06 21:56

Sylvus, hodnoty ukazkove, tak do nich :) .

Jinak jsem se jeste nezbavila rymy a zda se, ze uz na me leze dalsi. Uvidim zitra, dneska jsem extremne unavky, tak to vnimam vsechno hur. Za chvili jdu do hajan, uvidime, jak budu spat dneska. Mimi je nejak extrem hyper ted na vecer, tak vubec nevim, zda mi bude umozneno usnout… Mejte se hezky, dobrou noc, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.9.06 22:44

SEZNAMEK: BEE matka pluku (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK 19.9.
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 18.9.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 19.9.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 29.9.
MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/David TP 1.11. ?? DK 3.10.
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK ???
LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 28.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK 2.10.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 20.9./21.9.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 19.9.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. kluk DK 27.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK ???
VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 18.9.
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 5.10.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ???
JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 3.10.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK ???
SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 5.10.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK ???
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 19.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda/? TP 16.11. ?? DK 18.9./26.9.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 25.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK ???
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK 18.9.
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. kluk DK 19.9.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 25.9./27.9.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 19.9./4.10.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 10.10.
LORIN (76,beran) Plzeň Jiří TP 28.11. kluk DK ???
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 26.9.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK 5.10.

Zatím: 17 klučíků 7 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Tynka85, Ivana

HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
17.9.06 08:00

Dobré ránko…

tak já tady dneska moc nebudu, protože mi přijedou rodičové a zítra je vezu na letiště, aby se mohli válet v Egyptě :? grrrr.....To se někdo má, což!!?
No ale čeká mě tudíž spooousta práce…
Pro inspiraci: FAKT originální - vařím pečené vepřové s br.knedlíkem a špenátem…upeču štrůdl a tím končím!!

Všem přeju krásnej den…páááčko!! Kačula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.9.06 08:57

Dobré ránko,

Kacul: Tak to já jsem včera zase rodiče přivezla z letiště, ale docela se mi to vyplatilo přivezli mi video chůvičku a spoustu oblečku na prcka :D takže třeba se ti to taky vyplatí :lol: Jinak oběd co budeš dělat dnes jsem dělala včera, mňam mňam…

Lindi: Ty jsi taky případ s těma tvýma nemocema, ale třeba si to teď vybíráš a po porodu budeš mít navždy klídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
17.9.06 09:06

Zdravim při neděli! :-)

KACUL - hrdinko…ať se ti ten ORIGINÁLNÍ recept náležitě podaří!!! Masíčko ať se jen rozpadá, špenátek je mňamózní a knedlíčky jsou hezky vláčné a „oslizlé jen po okraji :-D“ - Myslim, že originální sice možná nejseš, ale tohle jídlo je prostě sázka na jistotu…to má rád každej a taťka si určitě rád před tou egyptskou stravou trochu připomene tu českou, ať ví, proč se z toho válení tam ještě vracet zpátky!!! :-D

LINDI - ohledně toho rození - já se držim toho, že jste mi předčasný zakázaly, tak sekám dobrotu! ;-) A myslim (podle pocitů), že to fakt nevypadá… :-) Jinak jsi mě opět rozesmála s tou „listopadovou brigádou“…je vidět, že vojenské prostředí ti skutečně není cizí! ;-) Ohledně jmen - MIA je fakt naprosto špičkové jméno…vy budete mít určitě holčičku, tak bych se těma klučičíma ani moc nezabývala, ne?! V nejhoršim jak píšeš - vymyslíte během těch 3 dnů…no a co?! :-) Jinak já hlídala Jonathana Eliase…kdyby ještě někdo potřeboval inspiraci pro zvláštní klučičí jméno…:-D A holky byly Sarah Raphaella a Natalie Maria…

MIO - a co BEN(JAMIN)? Ale já myslim, že by baba Knappová snad proti Benovi ve zkrácené verzi nemusela mít nic!!! Je to dostatečně neutrální, ne?! I když - ono těžko říct…blbě se vyspí a neštěstí je na světě… :roll:

SYLVAH - ty tvoje hodnoty to je teda fakt rozkošný…prostě tam dojdi a řekni jim, že se tím dál nehodláš obtěžovat…navíc u tebe není ani žádný další reálný důvod ke sledování, ne?! Pokud si dobře pamatuju, cukrovku v rodině nemáš? :-) Chození na diaporadnu je ve tvym případě fakt jen ztráta času… :-( Já plánuju měřit zase zítra…dneska udělám nějakej kontrolní odběr namátkou schválně po nějaký bombě - možná teď po snídani (asi 4 ks !!! koláče s tvarohem a lipánek) :-D Včera jsem toho masa moc nesnědla a měla šílenej hlad…a mazat si chleba nebo celozrnnej rohlík??? Takový práce!!! :-(

NÁVŠTĚVA - proběhla v pohodě…díky za držení palečků. Nakonec mi David i pomohl, protože nemohl spát (asi jsem mu podprahově posílala myšlenky, že by měl pomáhat, chudákovi :-D ), tak jsme si při přípravách užili i docela příjemné partnerské duševní souznění! ;-) Chlapci se pak velmi pobavili u mix drinků z všelikých rumů…a my si s Gabčou bááááááječně pokecaly…semlely jsme první poslední…znáte to… :-D

Ráno mě probudily křeče v lýtku…budu muset asi začít s tím železem…ale jak, když jim pořád něco mléčného a má se to brát během jídla a s mlíkem se to neslučuje :-( No nic…uvidíme… asi si vemu zase po čase jednu tabletu calibrum mami a bude… :-D

Zatím přeju krásnou neděli všem pupkandám a jejich pupíčkům a jdu asi ještě na chvíli schrupnout… :-D

pa pa Bee+Qeebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.9.06 09:22

Dobré ráno, mamči a mimča,

tak kostel se dneska nekoná, protože jsme ho zaspali :oops:. Pojedeme se za chvíli podívat aspoň na tu pouť.

Oslava byla super, bylo nás asi jen 10, takže takové intimní prostředí a toho jídla :! Já zblajzla 2 plátky tlačenky s cibulí, 2 žloutkové věnečky a ještě trochu toho mého šopáku (který šel mimochodem pěkně na odbyt, byla jsem chválena i mužskou částí konzumentů, tak si toho vážím, protože chlapi a zeleninové saláty… :roll:). Vypila jsem jedno točené pivo a asi půl litru kofoly a kafe a pak jsem večer nemohla usnout, jak jsem měla plný břich. No a než jsem usnula, tak jsem musela asi 4× na malou, jak mě to pivo prohnalo :lol:. No a vydržela jsem skoro do jedné a nebýt toho, že jsem pak byla úplně mrtvá, ještě bych seděla, fakt to bylo pěkné. Jo a to ještě přinesli pekáč masa (výborného, pečeného, jak jsem ochutnala od Paji), ale na to už jsem neměla místo :lol:. Paja se tak trošku přepil, tak ho pořád od rána sleduju, co bude, ale je celkem v pohodě, jen z něj teď táhnou kyselé okurky :lol:.

Tak pěknou neděli, my jedem pouťovat a až se vrátíme, udělám ten slavnostní obídek - biftečky s bramborovými srdíčky :wink:.

P.S. včera jsem k výročí dostala kytičku - 3 krásné růžičky, tak jsem měla radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
17.9.06 09:27

Jo a LINDI a možná i ostatní holky, ale Linda tu bývala přes ty otoky (opravdu máš chudáku taky všechno…o té tvojí věčné rýmě nemluvě :-( )

• po včerejším zápřahu s návštěvou a přípravama na ni mi zdá se natekly nohy…ale tentokrát nejen kotníky…nepoznávám už ani lýtka a stehna…i když i bez otoků jsou „oteklá“ až až… Stalo se ti to někdy? Otékají ti CELÝ nohy? 8O

PAJINKO - drž se!!! S tou virózou to je fakt pitomý! Kolikrát je lepší odbýt si klasickou chřipku než virózu, která se táhne přes několik týdnů. :-( A s hlídáním ti budu držet palečky, ať se to nějak vyřeší…třeba se stane zázrak a povede se i další týden?! Myslim na tebe a držim pěsti, ať je brzy úplně dobře!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.9.06 10:00

ahojky tehulky, ted v patek jsem byla na velkem tom 3 UV a doktor se tak na me podival a rika, vy uz vite co to bude, jo a byla sem tam s pritelem. A my no porad si tak nejak nejsme jist, ale chcem to vedet a on no ja vam to muzu hned rict a najel na jeho pindika a rika, to je kluk jako buk, opravdu velke prirozeni hihihi a podival se na tatinka,jeeee ten se zacervenal, no a nemohl se vynadivat, rekl mi, ze vsechno je podle knizky, takze mam 100% kluka i ja to rozeznala! :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.9.06 10:05

Jandula: Kočičko, tak to moc gratuluju , hlavně teda hrdému tatínkovi když se synáček tak potatil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.06 10:36

Ahojky těhulinky,
chci se zeptat jaký máte tvar bříšek, když čekáte kluka.
Já totiž mám špici jak Mont Everest a čekám holku. U holek jsem předtím vypadala jak oteklej vorvaň, ale teď mám fakt jen břicho dopředu. Že by se doktoři fakt spletli? :wink: Kéž by :lol:
MOc díky za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.9.06 11:00

Benjulko: tak já čekám klučíka a mám jak i ty píšeš břicho jen do předu :P Ale nevím, nevím myslíš, že se to podle tvaru dá odhadnout? já bych ti to přála, ale asi bych spíš důvěřovala tomu utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.9.06 11:04

Tak jsme z pouti doma. Všude hafo stánků a většinou samí Vietnamci, tak jsme jen tak pochodili a pokoukali a nekoupili nic kromě toho, že jsem si koupila novou kabelku u jedné nevietnamské (ne, že bych proti nim něco měla) paní, stará se mi už rozpadá. No ale už jsme Ondrovi vybrali kolotoče na příští pouť, chudák se má na co těšit :lol:.

Benjulka : já jsem taky slyšela, že když se čeká kluk, je břicho do špičky, ale považuju to za pověru. Jelikož já moc břicho nemám, tak ti nemůžu říct. Vida, jak je to u každého jiné. Myslím, že Ivett si tady stěžovala, že jí říkají už jakou dobu, že bude rodit každou chvíli a když já někomu řeknu, že hodlám rodit už za 1,5 měsíce, tak na mě každý kouká jako : „co ty chceš rodit, to musíš bejt taky nejdřív těhotná :!“ Si člověk nevybere, já se tak chtěla chlubit bříškem a přitom na mě každý kouká spíš jako že jsem tlustá a ještě si na to vezmu šaty s laclem :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.06 11:16

No právě, že každej kdo mě vidí, tvrdí, že to musí být kluk, když mám takovou špici. Škoda, že už nežije moje prababička. ta si šáhla na bříško a na 100% věděla co se narodí. Nikdy se nespletla. Tomu říkám UTZ :lol:

jak se říká: Tonoucí se stébla chytá. Nedělám si naděje jen kvůli tvaru bříška, ale prostě moje vnitřní já si myslí, že je to klučina, tak nevím.
Stejně mi nezbyde nic jiného než se nechat překvapit. UTZ se podle moc věřit nedá. Vždyť to vyhodnocují doktoři, a to jsou jen lidi , že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí