Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
16.9.06 11:08

DANDO já se s tím CO jím moc neobtěžuju…prostě jím, co mě napadne (i lipánky a teď k snídani třeba tvarohovej koláč s jahodama…ale kakao už si k tomu nedám… :-D ), jen si hlídám, KOLIK toho snim naráz, když to neni zeleninka nebo něco podobně neškodnýho a taky se snažim jíst po menších částech častěji… :-) Prostě jen na zahnání největšího pocitu hladu a pak zase třeba za 2 hoďky něco slupnu… :-) Prostě jen u toho přemýšlím, ale nijak se neomezuju… :-)
Akorát jsem teda vynechala vyslovený sladkosti typu čokoláda :?

Nevim, jak SYLVAH - ta psala, že se snaží aspoň ve dny, kdy měří gluko jíst zdravou stravu…tak nevim, jak to myslela…já to každopádně nijak extra nehrotim, když jsou ty hodnoty v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.9.06 11:14

LINDI , KRTI má naprostou pravdu…ty tady každýho sprdneš na dvě doby, že vůbec MLUVÍ o předčasnejch porodech a sama si tááááámhle někde daleko o nich necháš zdát a ještě do toho taháš chudáky holky, aby sis nepřipadala blbě, že jsi v tom sama :?: :! Teda to bych od tebe nečekala… :? :lol: :lol: Hele a víš jistě, že já u toho nebyla s váma??? Bolí mě BUCHTOVÁ KOST tak, že mi přijde, že se s ní celou noc děly nějaký divný věci! :o

SMARRR , zlatíčko, už je ti dobře? Mdlobný stavy nepokračujou?! Doufám, že to bylo jen nějakým tím včerejším tlakem?!

Včera jsem upekla koláč (asi o půlnoci) a do 3,00 žehlila dětský hadříky…je zvláštní, že nijak extra neposkládaný se mi ten arzenál vešel do jednoho šuplete komody, ale jakmile jsem to poskládala podle druhů, musela jsem to rozdělit do dvou… :-( halt pořádek je náročná záležitost… :-D

Jdu něco udělat s tim masem, co jsem měla v plánu už včera…ať je naložený aspoň 3 hodiny, když to těhule na MD prostě včera nestihla… :roll:

Krásnou sobotu všem!

Bee+Qeečátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
16.9.06 12:17

Zdravím,

kluci šli ven a já usedla k PC a dočítala a dočítala … no je toho moc, tak už zas nevím.

Sraz se povedl, to se dalo čekat, a sluší vám to :lol:

Holky s cukrem, držím palce ať je vše ok a hlavně se moc nestresujte.

Bee žádná SZ nedorazila.

S korbou si opradu nedělejte starosti, máme chytře narozená mimi, jedině snad ty kládací tašky jsou opradu malinkaté.

Oblečky jsem ještě stále neprošla tak nevím co mám a co ne, no už se na to chystám vrhnout 8)

Chtěla jsem se zeptat, mateřskou mám vypsanou až od 2.10. to mě přijde pozdě, jak to máte vy, je tedy pravda, že sestřička při KO byla dost zmatená, byla tam sama a měla toho moc.

Jo a už as řešíme jména, příjemní kamarádi rozlouvají Huga, no vzbudilo to naše váhání, tak zas další kolečko, kdyby byl alespoň člověk neomezovanej nějakým pitomým seznamem povolených jmen, uf

no nic jdu vařit, pa Mia

• Citovat
  • Upravit
Bee
691
16.9.06 12:52

Zdravim MIO v SZ nebylo nic až tak „S“…jen jsem se ptala, protože vim, že se pohybuješ kolem Prahy 5, jestli nemáš nějakýho dobrýho pediatra, protože odhaduju, že na něj budeme mít dost podobný požadavky… :-D

S tou mateřskou…nejdřív (8 týdnů před plánovaným TP) můžeš ve 32. týdnu (od ukončeného 32.) a NEJPOZDĚJI od 34. týdne (ukončeného)…tak toho 2.10. u tebe bude asi OK podle toho prvního termínu…takže v klidu. ;-) Máš oproti nám vlastně ještě čas… :-) Jinak jsi říkala, že budeš chodit ke Königsmarkový…je fakt super! Naprosto doporučuju! ;-) Žena bojovnice - přesně tak, jak má být!

HOLKY já chci bejt v příštím životě CHLAP…připravuju tu věci na tu návštěvu, co má za 3 hoďky přijet…chystám se napíchat špízy, dát péct brambory, dodělat maso…a můj drahý se ani nezeptal, jestli nechci něco pomoct…bolí ho očička a šel si ještě MINIMÁLNĚ do 1/2 3 lehnout. :-( Přiznávám, že mě to trochu vytočilo! :evil: Hlavně vzhledem k tomu, že mě dneska FAKT bolí ta kost…kdybych se na ty lidi tolik netěšila a nebylo mi líto toho masa, fakt to zrušim… :-( No nic…někdo to udělat musí…jdu pracovat. :-( pa pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.9.06 12:54

MIO - ještě k těm jménům…já tady někde zahlédla RODERIKA a taky DAREK je zvláštní a hezký…to jen tak pár návrhů…kdybyste NÁÁÁÁÁÁHODOU nevěděli…:), ten Roderik se mi ale moc líbí…ale vy máte nějaký to R v příjmení tuším, viď?! :-(
Máš pravdu…když jste oba nakloněni neobvyklým jménům, je otrava, že jsou jistá omezení a nepřijde mi to úplně správný…to není žádná svoboda! :? U nás by nic neobvyklýho neprošlo…manža je na to příliš velká konzerva a taky naše příjmení žádný velký výstřelky neumožňuje… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.9.06 13:01

Ahojte holky, tak jsem jeste tak nejak zabrala od 8 do 11, tak se citim podstatne lepe. Vzdycky, kdyz jsem nevyspala, tak se citim uplne nemocne. Boli mi silene hlava, pali oci, ryma se mi tak 5× znasobi, dokonce i mnohem vice kaslu a boli mi zkratka cela Linda… Uz jsem stihla zajet nakoupit par veci, at tu v nedeli nezhynu, kdyz je vsude zavreno, do jedineho otevreneho kramu na jine zakladne 20 min. jizdy se mi fakt nechce tahnout kvuli nejake malickosti…

KRTI, nooo, ber to moje rozeni tak, ze ja si o tom nechavam jenom zdat, variantu „live“ si vsak nepripoustim :) . Ve snu Ti to moc sluselo, mela jsi svetle modre riflove saty se zapinanim vepredu na patentky, byly do puli lytek, mela jsi melir a ackoliv jsme se videly na te akci poprve, tak jsme se vitaly jak stare zname a nemely jsme pochyby, ze bychom se mohly splest a objimat nekoho uplne ciziho :D . Paja mel nejake triko a rifle…

BEE, no vida, jak to z Tebe leze, taky bys chtela s nami predcasne tlacit, co :D ??? Byla nas tam cela rada, lezely jsme jak nekde v afganistansky nemocnici, luzko vedle luzka a bejcily jsme :D . Vim, ze SMARRR byla hned vedle me a ANNI byla vedle ni, dale jsem nedohledla :D . Ale nedivila bych se, kdyby tam byla cela listopadova brigada :D . Mam pocit, ze se mi ty divno-sny zdaly kvuli tomu, ze mi celou noc hrozne tvrdlo bricho, bolely me nestesitelne kycle a buchtova kost taky. Ted je bricho relativne v klidu, tak snad jeste tech 7 tydnu bude :) .

MIO, my pitomym seznamem povolenych jmen omezeni nejsme a stejne nemuzeme stale na zadne kloudne prijit :) . Asi ji pojmenujem, dle vzoru celebrit, Summer Apple nebo Neshiloh Old a bude klid :D . Je to fakt husty, vubec se nemuzeme shodnout diky jazykove bariere, protoze to, co me zni hezky, tak zni v AJ neco jako Svatava ci Spitihnev v CJ, co se libi Lancovi, tak to zase nezni me. Navic on tvrdosijne trva na dvou jmenech, takze mame synergicky nasobeny problem :D . Vymyslet 2 znejici jmena tak, aby i spolu znela dobre a jeste do toho zahrnout prijmeni a take bychom se meli trefit do pohlavi, hihi :D .

Mejte se hezky, jdu se valet, dneska jsem pouzitelna maximalne na tuto bohulibou cinnost! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.9.06 13:05

BEE, byt chlapem - naprosty souhlas!!! Pichne me v brisku a jsem z toho mesic invalida, od ostatnich ocekavam, ze se o me nalezite budou starat a to s maximalnim pochopenim pro moje zivot ohrozujici utrpne zraneni, kdyz zavolat kamosi, tak bebicko na domu omezenou prejde, po navratu domu boli ale 100 x vice a zena by pro me mela mit specialni slova utechy a take neco dobreho k jidlu. Vzdyt se preci nebude nudit, kdyz je doma sama!!! Take predpokladam, ze vsechno bude uklizeny a nalesteny, az se probudim, ale prosim, nedelej u toho zadnej hluk! A nezapomen vyluxovat!!! Jo jo, takovy zivot bych si take nechala libit!!! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
16.9.06 13:06

Lindusko
dík za podporu.

Bee
pšu SZ

• Citovat
  • Upravit
493
16.9.06 13:14

Čau holky,

nějak se v poslední době nezmůžu na nic jinýho než vás jenom číst.. Ta viróza je nějaká tvrdohlavá a na příští týden už nemám hlídání :?

Jenom k těm jménům Roderik je fakt nádherný jméno, manžel bohužel taky není nakloněn netradičním.. Ještě další tip - mně by se moc líbil Benedikt - Bendy - u manžela samozřejmě neprošel, ale třeba by tady někoho mohl inspirovat.. No ale jak to vypadá, tak chlapecká jména naštěstí nemusíme řešit - z těch holčičích je nějak jednodušší vybrat. :wink:

Tak zatím čau

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.9.06 13:27

PAJI, souhlas, holcici jmena jsou jednodussi. Na holku mame aspon nejaky hruby seznam, ve kterem se neustale stourame (uz ho ani nedoplnujem, jen z nej vyskrtavame :D ), ale na kluka nemame nic, vubec nic! Jestli porodim chlapaka, tak bohuzel, bude beze jmena! No, dle US zakonu mame snad 3 dny a pod pressem se lepe funguje, ze jo :) . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.9.06 13:48

No já teda nevím, ale mě napadají stovky krásných klučičích jmen, ale holka by u nás dopadla asi jako kluk u Lindy. Narychlo a jen jako „pracovní název“ jsme vymysleli Terezu, ale nevím, to spíš moje mamka po ní touží. Holt to prostě bude kluk a hotovo, jinak je průser :lol:.

Lindusa : no tak při troše dobré vůle bych ta snová osoba mohla býti i já, připouštím. Vlasy mi tak nějak hrají všemi barvami, ty riflové šaty taky nosím (ikdyž s laclem), jen délku bych vzhledem k ohyzdnosti mých nohou poupravila na „až ke kotníkům“. No a Paja ? Rifle a triko jsou univerzální, takže trefa (ikdyž on je spíš košilový) :lol:.

My jdem dnes slavit kámošovy třicetiny a já si plánovala, jak si po obědě schrupnu, abych vydržela dlouho pařit. Místo toho přijela dopoledne neplánovaně spolužačka, tak vařím ještě teď, pak musíme k babičce, odpoledne musím ještě stihnout udělat mísu šopského salátu, protože jsem kamarádově ženě slíbila, že jí ho na tu oslavu udělám a pak už půjdem slavit, tak počítám, že v 10 budu úplně mrtvá :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
16.9.06 14:04

Pajino
souhlas Ben(edikt) je širším výběru :lol: :lol:
ať jste brzy fit

jo jo holčikky bychom mohli mít tři i více Mia, Lea, Uma :wink:

• Citovat
  • Upravit
155
16.9.06 15:06

BEE my nevíme. Říct jsme si to nenechali, a při každé návštěvě doufám, že se doktor nějak prokecne ( abych v tom byla před manžou nevinně ) :lol: a on pořád nic. Tak už to asi vydržím.
Držím palce ať návštěva dopadne v poho a hlavně ať jim chutná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.9.06 16:01

KRTI, pekne narocny program! Ja si byla odpo lehnout, ale spala jsem asi 10 minut, pak se jen valela. Boli mi brisko :( . Mam zase nejake prujmove obdobi, uz se z toho zblaznim… Ale sopak bych si dala, na ten neztracim chut ani v nejhorsich stavech. No vidis, jak jsem Vas s Pajou pekne odhadla, hihi. I kdyz par fotek jsem videla, neco malo z Vasi svatby, ale tam mi to neslo nacist, jedna fotka se nacitala pul dne, nevim proc… A Terezka je moc hezke jmeno, jen skoda, ze jich je ted hodne. Ale Vy budete mit toho chlapaka :D .

MIO, mate vybrana moc hezka jmena pro holcicky, o jmenech Mia a Lea jsme se dokonce bavili i s Lancem jako o potencialnich :) . Miu mame jeste ve hre, ale Leu Lance zavrhnul s ohledem na Hvezdne valky, haha, pritom ma ty filmy moc rad. A Benedikt je take moc hezke, zvlaste ma hodne forem na osloveni - Ben, Benik, Benda… hodi se jak pro dite, tak pro dospelaka. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
16.9.06 18:48

No tak jsem ještě stihla návštěvu u babičky, tam jsem se kapku zdržela a teď jsem teprve dodělala salát a připravila bifteky na zítra. Ještě jsem musela uvařít polévku, protože zítra je v Černovicích (nejsou to ty v Brně) pouť, tak jdem ráno do kostela a pak pocourat po pouti, tak abych to měla všechno nachystané. Teď bych šla tak akorát spát a ne někam slavit :?.

Lindusa : to nevím, proč se ti ty fotky načítaly tak dlouho, nám to jde dobře, ale asi záleží, co máš za procesor a jestli nejsou moc velké. Já toho šopáku dělala děsnou mísu - z 11 rajčat, 2 okurky, 4 papriky, 3 cibule - no jak pro regiment, příště už nikomu nic neslibuju :lol:.

Tak my teda vyrazíme, ať se do těch deseti stihnu aspoň trochu pobavit a hlavně najíst, he he. Pak padnu za vlast a může mi být všechno ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí