Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
15.9.06 13:23

LINDUŠ já si náhodou vůbec nepřipadám jako „očekávatelka dramatických scénářů“…sem jeden den měla depku a už si to takhle slíznu?! Se příště půjdu vybrečet do kouta… 8)
A inzulin? Věřim, že nebude nutnej! NECHCI ho, takže tomu přizpůsobim stravu a tim i výsledky… :-) A Vrchlabí se taky stihne! Sme se na tom včera s Qeebátkem domluvili, tak doufám, že to tak bude! ;-) A taťka to má ve svym křížovym grafu…tak to už vůbec není šance obejít! ;-)
Nejlíp to asi vystihla moje doktorka, když jsem jí říkala o těch občasnejch mdlobnejch stavech při dlouhym stání…řekla mi…jo jo - to jsou ty maminy s bezproblémovym těhotenstvim…jen udeří poslední trimestr a chýlí se to ke konci a ony pociťujou BĚŽNÝ věci, co ostatní mívaj třeba po celou dobu, tak hned koukaj, co se to děje… :oops: A tak je to asi se mnou. :-D
A do toho ta máma mi občas nepřidá…no ale - nějak bylo, nějak bude, hlavní je pro mě podpora stran manžílka…zbytek světa je mi ukradenej! Jeho ale fakt moc potřebuju…nevim, jak to některý holky můžou zvládat bez chlapů…

Jo a s tou „buchtovou“ kostí jak píšeš… :-D to označení mě pobavilo - hnedle lepší než stydká - to je takovej divnej výraz… :-D To je v podstatě taky jeden z důvodů, proč si tu praktickou stránku toho slova na S.. nedovedu představit! ;-) Bolí mrcha střídavě víc a míň - podle námahy…takže dneska ji docela cítím. :-( Ale aspoň víme, co v tom těle všechno máme, ne?! :-D

Zatím jsem toho moc neudělala, zatím si zapékám v troubě žampióny s kuřecím masem a sýrem…tak jsem zvědavá, jak to dopadne…ZDRAVÝ OBĚD… :-D Asi budu uklízet a žehlit v noci nebo co?! :-D

pa pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 13:30

Jo tak to bude asi i můj případ, jak jsi tady popisovala, Bee , s tím bezproblémovým těhotenstvím. Já taky žádné příznaky neměla, až poslední asi 2 týdny ty slabé stavy při dlouhém stání a hlavně tvrdnutí břicha. Jestli si pamatuješ, tak tady o tom holky mluvily už dááááávno a já se pořád ptala, jak se to pozná, že to nemám a když mě to chytlo před 14 dny poprvé, už jsem se viděla v porodnici :lol:. Teď jsem se uklidnila a už 5 dní je mi fakt skvěle, žádné tvrdnutí ani nic. Já si prostě na svoje těhotenství stěžovat nemůžu, takhle bych to přála všem :wink:.

A co se sexu týče - za prvně na to vůbec nemám chuť a za druhý, když už se teda přemůžu a něco jako i je, tak já z toho stejně nic nemám, protože celou dobu myslím na miminko, abychom ho nějak nepřilehli nebo tak (ikdyž vím, že je tam dobře chráněné, ale prostě si nemůžu pomoct), takže radši nesexujem vůbec. Ale Paja nemusí být smutný, minimálně jednou se ještě dočká, páč plánujeme ještě jedno miminko :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.9.06 13:31

KRTI, koktejlek je dobrej mor, co… Clovek nemusi ani ochutnat, staci zaslechnout a uz se veze :D .

BEE, ja to nemyslela ve zlem, jen proste KLID :D . Fakt nema cenu premyslet nad krizovymi scenari, trapit se teoriema „co kdyby…“, proste problem resim, az nastane a resim ho tak, ze ho necham vyhnit :D . Ne docela, ale proste nepripoustim si variantu B, kdyz potrebuju variantu A :D . A prijd si k nam pobrecet, zadny kouty, ty Te z depek nevysekaj, my joooo :) . Ja uz se tu cpu tim lilkem, je to luxus, jen jsem to malo osolila, ale vzhledem k mym otokum je to jedine dobre… L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
15.9.06 13:46

Tak pro pobaveni - treba BEE :-) - hodinu a ctvrt po sesti boruvkovych tvarohovych knedlich politych pikaem…glykemie 5,9mmol/l…at mi nekdo tvrdi, ze mam porusenou glukozovou toleranci! jeste uvidim zitra a v pondeli jdu konzultovat pani diabetolozku - a skemrat asi o novy oGTT nebo nevim…
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 13:48

Lindusa : no jéééje, já mám v mrazáku ještě kelímek mražených borůvek a už tisíc let se dokopávám k tomu upíct z nich koláč, ale jak to vypadá, tak asi i ty borůvky skončí v koktejlu :lol:. Já mám hrozně mléčný období za celé těhotenství, Lipánky a Pribináčky bych mohla počítat už na metráky, co toho sním. Nejhorší je, že si vždycky nadělám zásoby a ty pomalu mizí (bez mého přičinění :!), takže pořád nakupuju a Paja mi to likviduje. No a dneska mi posledního Pribináčka zbaštila moje 6-ti měšíční neteř, takže jsem na nule a musím čekat zase do pondělka :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.9.06 13:50

KRTI, my mame v mrazaku mraky ostruzin, ale nesmim na ne sahnout, Lance je ma na peceni kobbleru, to je nejakej emerickej vychytanej dezertik, mimochodem velice dobrej! No, ale koktejlek je take preci dobrej, ze jo :D . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 13:57

Lindusa : no ono to asi bude tím, že teď je pro nás dobrý úplně všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.06 14:03

LINDUSKA: chachacha si me pobavila s BUCHTOVOU KOSTI - ode dneska tomu jinak nerikam :lol:

KRTI: se sexem to mam naprosto stejne! Akorat muj drahy je z toho dost znechucen asi mu to trosku leze na mozek a tak ja mam tehotenskou demenci a on ma sexualni abstinencni demenci - no proste paareceek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.9.06 14:03

No, kupodivu stale nemohu par veci, ktere jsem mela rada pred tehu… Napriklad kureci maso nebo kafe. Vypiju maximalne ice kafe, ale normalni ani omylem. Take casto menim chut tak, ze bych za neco vrazdila a kdyz si to konecne koupim, pri plne chuti, tak pak uz to nechci… Take jsem si dneska rano zazila opet nevolnost, mam ji nekdy jednou za 14 dni, nekdy 2× tydne, ale do te, kterou jsem si prozivala v 1. trimestru ma opravdu hodne daleko :) . Ale neprijemna je… Ty ale preci take nezblajznes vsechno, psala si, ze mas celkem velkou nechut k jidlu… Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.9.06 14:06

Ad sex…musim to dat muzickovi precist. On totiz veri tomu, ze KAZDA tehule je proste sexualni maniak a jeho nejlepsi kamarad mu to i potvrdil, ze se pry bal chodit domu :lol:
No nevim, ale povetsinou ctu opak. Ja nemam zadne strachy, ale ty myslenky jsou proste ted nekde jinde… Ale vzdycky to nejak jde, frekvence teda nic moc, tak jednou tydne, ale zabava je to poradna…jak uz clovek nektere polohy jaksi nezvlada vzdycky se celkem nasmejeme :lol:

Ach jo, tady to uz zase vsechno chrape…to je povel k vytirani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 14:09

Lindusa : no je fakt, že třeba kuřecí maso taky nemusím a i z velkého fláku masa je mi všelijak, jen na něj kouknu. To se ovšem netýká těch hovězích steaků :lol:. V neděli máme 1.výročí svatby, tak je udělám. Kafe už můžu asi měsíc, jinak jsem ho taky nepila a ty chutě se mi taky různě střídají, ale ta nechuť mě už opustila (po 7 měsících bylo docela na čase :!), takže teď už můžu skoro všechno :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 14:11

SYLVI , být tebou, už bych se ani dalším oGTT neobtěžovala! Prostě bych jim tam řekla, že z tohohle je jasný, že žádnou porušenou toleranci nemáš a že jsi jim TOLEROVALA jejich testování, ale dál nehodláš! :-D Jediná „porušená tolerance“, kterou pociťuješ je k dalšímu testování v tomto segmentu… :-D

KRTI jdu zkusmo zbaštit jeden PRIBINÁK…a ty vaše koktejly??? Jo a taky jsem si vzpomněla, že máme v mrazáku „kýbl“ jahod…asi ho rozmrazim a koláč bude s nima… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 14:17

Bee : v půllitru rozmixuju 2 banány, doliju mlékem a přidám lžíci cukru (dle chuti) a je zázrak hotový :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 14:19

KRTI opravdu mooooc děkuju 8O já přece MOOOC DOBŘE VIM, jak se dělá koktejl… :lol: ale hezky jsi mi to napsala…kdybych náááááhodou nevěděla, co?! :-D
Jsi taky „zrádkyně všech moří“ abys věděla, jak psala tuhle SMARRR chudákovi NICO, že nepřijde na sraz… :-)
Jdu fakt uklízet…tady člověka akorát zviklaj k nepravostem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.9.06 14:19

KRTI, neprovokuj s tim vyrocim svatby, mame ho uplne, ale uuuppplllnnneee ve stejny den, ale ja mam chlapa v dalave dalavy :( . No a steak hovezi take mohu, donedavna teda jen v pripade, ze uz byl hotov a ja se do nej teda pustila, ale ted uz mam na nej i spontanni chut :D . A jeste k tomu mlicku, ja take mam silenou spotrebu mlecnych vyrobku… Jogurtiky, podmaslicka a mlecka (a koktejly), fakt maniak. Nemohla bych si dobrovolne odeprit mleko, to bych asi umrela!!!

BEE, jahudky taky super a kolac z nich - jeste lepsi :D . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí