Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
15.9.06 09:22

Dobré ráno

srazík jste si teda pěkně užily to my jen závidíme a už se těšiíme na fotečky.Kacul tak jak se ti vrátí hubař tak sem snima :lol:

V úterý jdu na ten UTZ tak jsem teda zvědavá jestli nám to pohlaví potvrdí nebo řeknou jiný :roll: Jméno jsme vybíraly dva měsíce ,nemohli jsme se dohnout,ak snad zvládnem vybrat i to druhý :lol:

Dneska se jdu ke kamarádce podívat na dvouměsíčního chlapečka tak se moc těším na prcka. Přenášela skoro deset dnů a vážil jen 2500g,ale už to prý všechno dohnal :) šikulka. Jsem zvědavá jestli si ho pochovám, vždycky jsem se hrozně bála takových prcků, tak snad už je to ted jiný :lol:

V galerce je foto mého aktuálního pupíku z rána :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.9.06 09:27

Ahojky kocicky!

Tak se hlasiiiiiimmmm :D Vylet byl bomba… :lol:

1. Jede se na ryby, takze idealni je nahodit pruty v sest rano…cil nasi cesty je 150km. Takze vyrazime ve 4 rano…
Do pul jedne v noci kluci vazali pruty…s vydatnou pomoci kocek, jinak by to bylo hotove rychleji. Unava zatim nikde…
2. Trocha bloudeni po Treboni, ale nakonec jsme se po nahodnem odboceni ocitli presne tam, kde jsme chteli. Rybarsky listek pro jednoho rybare se dvema pruty na jeden rybnik do 20hod 680,– !!!
3. Je neco malo po seste a kluci fakt nahazuji…stastni jako blechy…ja se vytasila s termoskou kafe a snidani…meli radost.
4. Pred osmou jsem vyrazila na houby…nasla jsem hriby kovare, fakt nadherne…
5. Mira chytil pidi okounka a ja si nasla prvni kliste…
6. Opet jsem vyrazila do lesu…jako z pohadky :! Po kotniky jsem se borila do mechu, miliarda muchomurek a barevnych holubinek…prinesla jsem naruc hribku a jednoho ukazkoveho kozaka…a dve klistata…
7. Vyrazim nekam pro neco k obedu. V Chlumu u Trebone jsem nasla rybarstvi a volam klukum, jestli neco nechteji…cervy…fuuuuuuj :!
Potom nejaky olejicek, ktery pritahuje kapry a candaty…pro candaty nebyl, tak jsem vzala stiku. Takovy deodorant :D
8. Koupila jsem tunu salamu a dvacet rohliku…pry jsem se zblaznila, ale samozrejme, ze vecer nic nezbylo.
9. Mira trpytkuje a zkousi tu stici esenci…behem pul hodiny ma dve stiky. Ta vetsi ma 45cm, ale presto ji pousti…Ja si ctu povidky od Fulghama a valim se na slunicku…POHODA.
10. Kluci se sli projit po brehu a trpytkari…ja hlidam, jestli uz konecne zabere ten povestny trebonsky kapr (cca 15kg)…jsou dve odpoledne.
11. Za hodinku se kluci vraci, rozzareni jako slunicka, ze chytili 7 stik, ale vsechny je pustili…kapri chrapou, ani tuknuti
12. Dali jsme si s Mirou odpoledni siestu na dece. Mezitim se na nas prisel podivat rybar-soused…je tady uz od soboty a NIC NECHYTIL.
Kluci se zacinaji mracit.
13. No, uz to zkratim…V pet jsme to zabalili a jeli domu. Skoda, ze kluci nevytahli nejakou tu podle nich podmerecnou stiku :? Ale byl to prima vylet, ja si vyborne odpocinula, byli jsme na cerstvem vzduchu, prcek si hovel, cely den se jen tak vlnil a mel svou druhou skytavku v zivote :D

Takze jsem cela rozlamana, ale spokojena :-)

Vzkaz pro rybare…DO TREBONE NE-E :D

Zitra a pozitri mame kocici navstevy, takze me dneska ceka megauklid :? …ale jeste se budu chvili valet.

Jsem rada, ze jste si srazik krasne uzily! Do porodu urcite jeste nejaky bude…zejo?!

Bee , teda to (ne)spani Ti nezavidim :? Ja se zacinam dostavat do te faze jako na zacatku tehu…spim stale a dokonce uz ani nechodim v noci na zachod…

Cetla jsem, ale nic si nepamatuju :? Tak ja se zase casem chytim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
15.9.06 09:33

NICO ......ooobrovská pochvala za podrobné informace z výletu…chtěla jsem zítra vyrazit do Třeboně na ryby :wink: tak radši budu doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 09:52

Zdravim po ránu… :-)

Rozhodla jsem se, že dneska bude „měřící den“, takže jsem zlehka posnídala (ale i jednoho lipana :-D) a musim vydržet bez čokolády…a za hoďku a půl se přeměřit… Ráno to šlo…4,6 :-)

NICO - to je super, žes nám výlet takhle hezky popsala…je vidět, že povídky od Fulghuma na tebe měly inspirující vliv! ;-) Koukala jsem do galerky na fotky HANIČKY a je naprosto sladká!!! :-) Má fakt takovej ten výraz „já nic nechápu…kam zmizelo to máslíčko?!“ :-D Fakt nádherný kočičky máte! Jen s těma rybama jsem to nepochopila…vždyť kluci furt něco házeli zpátky, tak proč do Třeboně nee? Že byly všechny ryby podměrečný??? To ony se pak asi ani nesměji brát, viď?! :-(

LIDUNKO - předporodní depku jsem měla předevčírem…trochu pomohlo trochu spát a relaxovat…ale dneska mám „depku“, že jsem se neodhodlala k tomu žehlení…mám tu dva plný koše a MUSIM to dneska zvládnout! Zítra přijede návštěva. :o Drž se, holčičko, třeba pomůžou ty ŽRAVÝ řezy… :-) Jůůůůů já chtěla dneska péct koláč na zítra…to jsem zvědavá, jak dopadnu s tím, abych ho nekonzumovala, když se mám měřit na tom glukometru… :-(

LINDI - to spaní ti obecně závidim a doufám, že jsem ti nepřivolala to dnešní nespaní!!! :roll: To by mě mrzelo! Klidně tě tady po nocích na chvíli vystřídám… Já bych docela asi spala teď…ale mám tu šíleně práce :-( V noci mi to ale nějak nejde!

SMARRR - bodýčka jsem spíš myslela fakt jako že bys udělala e-mimi-listopad aukci…ne že mi je daruješ!!! To v žádnym případě!!! Navíc myslim, že je třeba nakonec unosíte!!! :-) Mně včera hlásila babička, že něco nakoupila pro mimi, tak se tam půjdu podívat…třeba jsou tam i nějaký body ;-) S tím víkendem - tenhle určitě ne, ale možná ten příští by vyjít mohl ;-) Domluvíme se! A že mám černej puntík za pozdní příchod? - Já teď co jsem na MD chodim pozdě VŠUDE! V úterý o 1/4 hodiny k holiči, včera o 1/2 (!!!) hodiny k tý doktorce na diaporadně…ještě, že jsem neřekla přesnej čas, kdy přijdu do tý práce… :-D Jen mám příští středu sraz v 9,00 se šéfkou a to se fakt bojim, abych zvládla…asi budu trénovat. :-( Taky mě mrzelo, že byl sraz pro mě tak krátkej a nestihly jsme pořádně všechno probrat! :-( Snad se příště polepším!

KAČUL - to jsem teda zvědavá, co Honza na těch houbách nafotí, když tak nutně potřeboval foťák!!! :-D Doufám, že nám ty jeho úlovky pak taky přidáš do galerky! ;-)

SYLVAH - jak dopadlo tvý glukoměření? Jsem zvědavá! ;-)

MEDIČKO - dej vědět, až zjistíš něco o tom parkování v Motole, jo?! Ne že bych tam plánovala jezdit, ale znáš to… :-D A musim říct, že tvým včerejším vyprávěním o interiérech porodnice mi to už nepřijde jako ta nejhorší varianta… :-) Jen jsem slyšela (četla), že dodržují jen 8 zá:,–( zdravého kojení a o těch polohách během druhé doby porodní bych se s nima asi taky trochu přela… :-) - No … možná ne v tom delíriu… :-D

Tak zatím, já jdu na ty oblečky a půjdu něco dělat. :-)

pa pa a hezkej den všem!

Bee+Qeebátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.9.06 09:56

Bee , no byly tam prave same male ryby…jen ta jedna stika mela 45cm a Mirovi potom bylo lito, ze ji pustil…
Jinak mam i detailni foto masla po zasahu Hanicky…dam do galerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
15.9.06 10:31

Má předporodní depka dostala velkou posilu.Volal mi majitel „našeho“budoucího bytečku.A prý že to vypadá,že se neodstěhuje ani do konce března. Prý mu jeho budoucí byteček taky nechtějí uvolnit.Jestli čekal na nějakou radu,jak ho tam odsud dostat,tak se teda spletl…spíš jsem ho chtěla poslat do příslušných mezí. A to jsme měli jet v pondělí podepsat předkupní smlouvu..on němá samozřejmě nic. :roll: :roll: :twisted: :roll: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
15.9.06 10:32

Uf,omluovám se za ten příspěvek,ale ulevilo se mi…ale takhle rychle jsem ještě nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.9.06 10:40

ahoj holky,

tak nějak nestíhám a to ještě není mimi na světě, ale pracovat a ještě k tomu vařit, zahrádka, uklízet tenhle dům, no na těhotenství by nám klidně stačil 1+1 ale ten náš haus to je fakt děs! No ještě jsem si za celý týdne pořádně neodpočinula :-( no a o víkendu hlásejí taky krásný počasí takže asi žádný válení. Večer padnu do postele jak zabitá ani chuť na milování není, co ostatní těhulky a sex???

Jinak jsem včera byla na té přednášce o kojení a řeknu vám že jsem se nic nového nedozvěděla narozdíl asi od ostatních těhulek, no hold jste ty nejlepší poradkyně nejen laktační :-)!!

jdu číst co jste napsali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.06 10:47

LIDUNKO: je to bidak!!! Co na to rict?

NICO: to bylo krasny vypraveni, jako z nejakeho casopisu - treba ZENA A ZIVOT - „Jak jsem jela na ryby“ coz? Treba by to koupili…

BEE: ty bodycka Ti opravdu rada daruji, ja je taky dostala, takze z toho nemusis mit spatny pocit. 4-5 kousku mas u me, tak je urco nekupuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 10:58

SMARRR , začínám mít pocit, že nutně potřebuješ, abych přijela už tenhle víkend! :lol: Ty bodýčka jsou velké lákadlo!!! :-D

LIDUNKO , mně jednou jedna kamarádka, když jsem naříkala kvůli nějaký práci, že mi dlouho neodpovídaj a že bych tam moc ráda šla pracovat řekla moudrou větu: „Třeba ani ještě netušíš, kde na tebe čeká ještě krásnější a zajímavější práce a touhle by ses jen zbytečně zdržovala…“ - Tak to ber tak, že vám vlastně poskytuje čas…když to vyjde, fajn, když se to zdrží a přijde vám do toho třeba nějaká nenadálá jiná nabídka, se kterou byste mohli být ještě spokojenější nebo nadšenější, tak proč se na tohohle blba nevykašlat…jestli s ním ještě nemáte nic podepsáno?! ;-)

Jo a ještě jedna moudrost na deprese (i ty šestinedělní)… :-)

Opravdu silný jedinec se nepozná podle toho, že nikdy nepadne, nýbrž podle toho, že se dokáže zase zvednout! :-)

To se mi moc líbilo a vždycky si to připomenu…Padnout můžem, ale nakonec nám nic jiného, než se zase zvednout, nezbyde…;-) Hlavně pak s těma prckama… ;-) Ale naprosto LIDUNKO tvojí depce rozumim…takže moje rada je: prožít, zvednout se a zapomenout! ;-)

NICO Tak jsem to s těma rybama pochopila přece jen dobře… :-) A na Haniččino máslíčko už jsem mooooooooc zvědavá…jdu mrknout do galerky! ;-)

Jdu změřit gluko, tak držte palce… :-) A pak budu uklízet…buď na radost nebo na „žal“…Trochu se bojim, abych si fakt nemusela píchat ten inzulin!!! Dovedete si to představit??? Píchá se to do břicha! :-(

Zatím páááááááá Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.9.06 11:02

Nico: fakt jsem se pobavila, takový výlet bych taky brala potřebovala bych vypnout a relaxovat jako sůl ale jikož je kolem baráku tolik práce tak si musím nechat zajít chuť :( no zkusím aspoň v neděli uškemrat procházku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.06 11:02

BEE: tenhle vikend nemuzu - Filip je nejak nahodne doma :) takze budeme malovat tedy ASI u nej nikdy neni nic jiśty kuchyn - fujjj!!!, ale musi to byt! :roll: Ale kdyby jsi jela kolem zavolej - bodycka Ti nachystam do tasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 11:07

LIBORINKO , to jsem ráda, žes byla na kurzu za poučenou maminu…vždyť tady je to opravdu „studnice vědění“ :-) a když k tomu ještě koukneš občas na laktační ligu a vůbec sbíráš info po netu a v „moudrých knihách“, je jasný, že na kurzu jsi za hvězdu… ;-)

Já například byla za hvězdu minule na našem předporodním kurzu, protože jsem jako jediná věděla, že pupeční šňůra se prostě nemůže ohnout tak, aby k mimču přestaly proudit živiny…je na to jednoduše moc tlustá a pružná… ;-) A oni tam všichni laborovali s myšlenkou, co se stane, když se to stane…;-)

Jsme holt všechny skoromatky poučenky! ;-) Ale ti prckové nás určitě stejně něčím překvapí a vyvedou z míry…to se nebojim.

OBLEČKY babička (máma) koupila krásný dva kompletky…jeden bude asi do porodnice nebo ho nějak nakombinuju s tím, co doma už máme a druhý je už větší a teplejší - mikinka a kalhotky - na ty tuhý -20°C zimy jak dělaný… :lol: Fakt moc pěkný…z C+A a H+M…přijde mi to zbytečně drahý - já bych to sama nekoupila…ale od toho jsou babičky, ne?! ;-) Tak to jdu uložit a konečně uklízet! ;-)

pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 11:10
Smarrr píše:
BEE: tenhle vikend nemuzu - Filip je nejak nahodne doma :) takze budeme malovat tedy ASI u nej nikdy neni nic jiśty kuchyn - fujjj!!!, ale musi to byt! :roll: Ale kdyby jsi jela kolem zavolej - bodycka Ti nachystam do tasky.

SMARRR blázínku, já si dělala legraci…taky teď nemůžu - bude tu ta návštěva a počítám, že v neděli pak budu mrtvá! Domluvíme se ale určo na jinej víkend! Těšim se pak hlavně s kočárkama na prochajdy! ;-) To bude žůůůůůůůůůžo! Doufám, že listopad a prosinec nebude samá plískanice a kosa jak v ruskym filmu! ;-) A pak na jaře je to úplně jasný! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.9.06 11:14

Bee: no vidíš to mě nanapadlo, ale zjistila jsem že tady je díky maminkám (Kaculka, Ivett atd) nejen teorie ale i praxe co??
Jo největší haloo tam bylo kvůli bradavkám to jsme tam řešily poměrně dlouho a paní dr. nás upozornila že jdiný problémový bradavky jsou vpáčené a nebo rovné že prostě nevystupují tak to snad tady u nás v diskuzi je jen malý zlomek těhulí né?? Když tak holky nakupte formovače!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí