Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
14.9.06 10:01

Tak já se do „margotkového klubu“ nepřidám, i když ji mám taky moc ráda. Měla jsem svátek a teď mi doma leží 4bonboniéry. A to vám řeknu každý den okolo nich jenom chodit - to je sebetrýznění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.9.06 10:08

BEE: tak s těmi „názory“ starších maminek a babiček kolem to je hrůza. Já už teď bojuju s mamčou kvůli tomu, že se „pořádně“ nenajím (to u ní znamená 3sběračky polévky a přinejmenším 6 knedlíků) a stále slyším citace:„No to mimino, to bude vypadat, to bude hubeňour!“
Tchýně a její maminka to je to samé a u nich prosazovat názory to jde jen těžko, když se oponuje, tak se ještě urazí :wink:
U nich neplatí - NEČTEŠ A PROTO NEVÍŠ, ale NEČTEŠ A VÍŠ VŠECHNO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.9.06 10:08

Ahoj holky,

tak jsem vyprala dalsi varku obleceni, tentokrat sametoveho a zda se mi, ze uz to neni tak mekke jak predtim. To se zehlenim spravi?
Jinak ja v posledni dobe spim docela dobre, teda jak kdy, akorat uz nemuzu vubec lezet na zadech, holt uz jsme pokrocile tehotenstvi…

A sladky moc nejim, ale to jsem nejedla ani predtim. Ted si maximalne koupim v pekarstvi tak dve tri buchty:-). Margotku bych teda nemohla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.9.06 10:10

Dando,

tak to je teda síla 8O , no nevím, kdo by snědl tolik polívky a navrch ještě 6 knedlíků. Nejsi zápasník sumo, ne :lol: ?
Já naštěstí s tímhle zatím problém nemám. Žádné rady nedostávám… Zatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.9.06 10:18

Dando: Tak s tím souhlasím NEČTOU A VĚDÍ VŠECHNO, u mé mamky to plátí dvojnásob! Třeba nedávno mi říkala, že doufá, že už s manželem nemáme pohlavní styk , protože to se už nesmí! No tak co by si jí na to asi tak řekla, že?

Tines: Včera jsem taky prala pidi oblečky, ty sametové mi změkly až po žehlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
14.9.06 10:34

Dobré ráno, mamči a mimča,

tak jsem skutečně spala jako miminko, ale pochybuju, že to bylo tou včerejší výhrou Arsenalu, já totiž spím jako miminko každou noc :lol:. Večer jsem taková nafouklá a trochu mi tvrdne břicho, ale když pak usnu, už je to super. Pořád zvládám tu svou polohu polobřicho-polobok a krááááásně se mi válí i na zádech. No prostě vydržím spát jedním tahem od 22 do 9 h s jedinou pauzou na WC. Dobrý, ne ? :lol:

Dneska mám šílenou chuť na gulášovou polívku, tak jí jdu uklohnit. Paja přijede až po páté, tak nemusím s vařením chvátat. Tak hezký den přeju :wink:.

Jo a Bee : máš tam ode mě taky žádost o autorizaci, nick POOH.

A užijte si dnešní sraz, holky moje těhotný :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.9.06 10:39

Anni moc děkuji za přání :wink:

Já jsem dneska poprvé nemohla v noci spát. Zbudila jsem se po 2. hodině a ne a ne zabrat. PC jsem si pustit nemohla, spíme v obýváku s PC a manžu bych rušila, tak jsem prostě čuměla do stropu a usla až po 3. hodině. Doufám, že to byla vyjímka. 8)

Holčiny užijte si srazík. Hele ostravačky a co my se srazíkem? Dáme taky nějakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
14.9.06 10:49

Benjulka : taky se připojuju s přáním :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
14.9.06 10:50

Ahoj holky!

DANDO - zdravím do klubu nesladících…dneska jsem se hecla a odpíchávám si „velký profil“ - podle toho uvidím, jak to všechno teda vlastně je. před a po snídani zatím vzorové hodnoty…
O bonboniérách mi ani nemluv, mám tady rozdělaný dvojpatrový Orient dezert…a vůbec, když čtu ty vaše margotky a nutelly, tak jsem hotová…já sladký (čokoládu speciálně) můžu v jakémkoli množství…no fakt uvidíme, jak na tom teda opravdu jsem.

Po stopadesáti letech je tady paní na úklid, jsem docela zmožená, než jsem uklidila takový ty roztahaný věci, prádlo na praní a tak, byla hodina pryč - prostě aby ona mohla udělat „velký úklid“…vypadalo to tady už opravdu příšerně.

A jsem zas totálně nevyspaná - budíček ve tři, pak jsem zabrala až asi ve čtvrt na šest…na hodinu a půl, kdy vstával Petr s Ondrou…

Užijte si srazík!!

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.9.06 11:03

Dobre ranko, nebo vlastne uz poledne,

to zas dneska bude parak!!!
BEE: zlaticko, ty mas fakty depku - hele uz se tesim na 16,00 dneska - budeme vymitat!!! A pak uz bude jenom super naladicka coz? :roll: SYLVAH: tedy zehleni mam stejne jako ty! Nekdy rukavky zehlim jenom z jedne strany - moc to neresim. VEcicky jsem nekoupila vubec zadne, ale dostala jsem je od kamaradek - holky ja jsem pocitala bodycka a mam jich asi 35 na mimi od 0-6 mesicu (uz jsem vyprala 4 pracky) jeste ze mam kamaradky s miminkama. :lol: ale uz jsem rozhlasila at mi nikdo zadne hadyrky nekupuje - uz prijimam jenom hracky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.9.06 11:32

Kačul , jojo, razím z domova, takže se kdyžtak můžeme sejít někde na metru (jestli pojedeš MHD), nebo kde si řekneš, že by bylo nejlepší mě nabrat (jeslti pojedeš autem) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.9.06 11:51

Ahojky,

tak uz se tesim na srazik:)

Vcera byl u nas doma pro mne fakt hororovy. Pritel prijel vecer ze sluzebky a byl takovy nejaky ,,divny". Dovrsilo se to vse tim ze kdyz jsem po nem chtela obejmout tak mi rekl at mu dam pokoj. No to vite co to se mnou pri tehu hromonech udelalo. Samozrejme jsem zacala brecet. A on se me zepta proc rvu. No chapete to? Nastesti rano uz se choval celkem normalne. Asi proste nemel vecer naladu kazdy ma na to pravo. Nejhorsi je ze me tohle ted vzdycky hodne rozhodi.

JInak se musim priznat ze jsem vstavala sice v pul osmy ale v 9 jsem se jeste natahla a spala az do ted:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
14.9.06 12:10

BEE, ja jsem hrozna zradkyne, ale vystupuji z klubu Nespavcu, spim, ze by mi mohla zavidet i Sipkova Ruzenka! Sice mam porad sve brejky na WC, ale pak zase hezky usnu a chrnim cca od 11 do 9.30. Rano sice od 6 h uz lehce, ale stridave zaberu a probudim se prave az do tech 9.30, pak uz vylejzam a jdu ven s Timikem :) . A udeluji Ti reditelskou dutku za cerne myslenky ohledne predcasneho porodu!!! Pokud se tak ma stat, tak se tak proste stane, ale pokud ne, tak se tak nestane! Takze kostky jsou uz vrzeny a Ty se tim vuuuuubec netrap, mimi uz je velky a Ty taky :D .

DANDO, super, tak to ma vypadat, po prohlidkach jen dobra nalada, usmevy a zadne stresy. BEE, tady si vem priklad :D . Ja mam poslednich 14 dni take hrozne moc energie, mohu zase na dlouhe prochazky, v baraku zvladam vsechny 3 patra jak baletka, skoda, ze je manza tak daleko, ted by se to prochazelo!!! Az na to vedro, co nam tu vladne :? .

BENJUL, take preji vse nejlepsi k svatku :) . Kdo Vas ma identifikovat podle tech prezdivek??? :)

SULVUS, na Tebe mam, prosim, specialni dotaz ohledne tehu cukrovky… Ty krevni testy, mam na mysli kolem toho 28. tydne, se delaj kvuli tomu, ze se casto ta tehu cukrovka neobjevi v krvi, ze jo… Tak pak nechapu, proc treba BEE dali ty tycinky na testovani moci? A co se pak deje, kdyz ta tehu cukrovka neustoupi ani po ukonceni tehotenstvi? Existuje neco jako „norma“ a „nenorma“? To znamena, ze je bud lehka a ceka se, ze ustoupi nebo ta „nenorma“ se pak nejak leci? Moc dekuju za odpoved.

SMARRR, koukam, ze s vybavickou pro mimi jsme na tom hodne podobne. Ja toho dostala hrozny mnozstvi a to jsme uz predtim meli nakoupeno! Neco ani nevybaluju, protoze to nemam sanci vyuzit… No, lepe vice nez mene, ze jo :) .

JITUS, ach jo, chlapi :( . By dostal ode me ranu :) . Ja takovyhle odmitani nesu opravdu tezce a tim padem to protejsek musi nest jeste vic tezce :D .

Tak ja jdu mrknout na nejaky obidek, mam tu misu sopskeho salatu ze vcera, mnam, jdu na to! A vecer budu delat asi zapekane lilky s parmezanem a mozarelou, mnam!!! Uzijte si srazik, tise zavidim! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
14.9.06 12:37

IVETT …asi to vyhraje auto…bo lenost je silnější než já :lol: Takže bych tě vzala zase u té benzinky na Hájích??? Jen teda čas nevim…asi kolem 15,30?? To bysme mohli stihnout, když nám bude jižní spojka nakloněna :wink: …No radši tedy 15,25?? Souhlas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.9.06 12:44

Kačul , OK, 15:25 budu čekat u té benzinky na Hájích, jako posledně ;-) Jsi zlatíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí