Poradna duly
Jana Čurdová
BEE …s mamkou to bude těžký, to mi věř
Já naštěstí tyhle problémy nemám.....moje máti neradí pokud se neptám sama a já se docela ptám, protože na ní hodně dám
Ale možná je to tím, že je mladší a taky mám 19ti letého bráchu. A taky je ode mě 200km daleko a vidím jí jen málo
Rozhodně mě nenutí jezdt s kočíkem v mrazech
U nás v rodině totiž platí doslova heslo: Jaká matka, taká Katka
Takže tááák…
Ale ty to zmákneš.....asi je lepší si to ujasnit předem…aby se pak necítila dotčená, protože po porodu asi nebudeš mít náladu jí něco vyjasňovat. Řekni jí předem co od ní očekáváš…jako například to venčení s kočárkem, pomoc s jídlem, resp. obstarání jídla pro manžu i tebe a dopředu jí i řekni, že nesmíš nadýmavá jídla apod. Ostatní podporu a rady zmáknem MY!!!!!
BEINKO .....hezky hajej a odpočívej!! Taky dej o sobě občas vědět, jak se daří…hlavně jak dopadne další kontrola ![]()
NICO .....beruško, teda tvou omluvu naprosto chápu, ale je to škoda.....Bereme to jako daň za tvé harmonické manželství
Možná pujdu kolem až budete mít sraz deníčku tak tě třeba zkontroluju tam
Ale třeba když vymyslíme srazíka ještě v říjnu…třeba 10.10…uterý???
to je daleko ![]()
SYLVI .....koukej baštit sladkou zeleninu at máš dost energie…a to sladký si kdyžtak nechej po porodu, já vím, že jsem jedla jen sladký a chleby se sýrem, na nic jiného jsem neměla chut ![]()
Venčení ......no uvidíme jaká bude zima a kolik bude sil a nálady…neřešim dopředu
Při obyč nachlazení se ven klidně může, pokud teda nemrzne jak v Rusku…Jinak když je větší zima, tak stačí chvilka nebo právě balkon…a hlavně…Jsou to NAŠE děti a MY si je můžeme venčit nebo nevenčit jak MY uznáme za vhodné. To je základ!!!! Někdo chodí častěji a někdo mín (třebas já), protože jsem od přírody líná a když mám balkon, tak tam je vzduch taky
![]()
Bee to zírám, co tvoje máma „páchá“. Moje mamča mi naopak „zakazovala“ chodit s holkama ven, když je míň jak -5. To jsou naše mamči zhruba stejně staré, takže v „tý“době to asi nebude. Stačí se zeptat dětského lékaře, ten si myslím by to tvý mámě RÁZNĚ vysvětlil. To je už fakt o zdraví v -20 !
Jen si vem, voda mrzne při 0 a mimčo si samo slzičku, snoplík a podobně samo neutře. I když dáš přes pusinku plínu, tak na ní se zase sráží voda z dechu, dítko pak dýchá opět ledový vzduch.
Máš to holka těžký, ale VYDRŽ. ![]()
SRAZ ......snad tam teda budu zítra včas......manža chodí z práce po třetí tak budu snad nachystaná a poletim
Ještě nevim, jestli vyhraje MHD nebo autíko
Takže asi podle toho
![]()
BEE …příjmení ti sedne na míru
A co to ICQ??? No, možná pro mou domácnost a tvou práci je lepší, že ho nepoužíváš, protože s tebou je veeeelmi snadné se zakecat
![]()
MAKOS .....mám nějakou deku i polštář do postýlky.....Jinak polštář jsem miminku dala pod matraci, aby bylo trochu vyvýšené a neleželo v rovině
Deka je zezačátku velká, ale pak se bude hodit…taky mám nějakou antialergickou soupravu!
SMARR …tvoje zrádkyně všech moří mě dostala
Málem jsem tu smíchy porodila
![]()
Hezké sny, jdu hajnout, dneska toho na mě bylo dost…
KRTI .....koukej fandit za mě, snad dá Rosi alespon golíka ![]()
Páááčko berušky a pohladte bříška!!!
![]()
Dobry vecer kocicky…
jdu vlozit do galerky nejake fotky
konecne…
Kaculko , dekuju, ze me chapes. Nakonec s nami pojede i ten Miruv kamos, ale to neva, bude to fajn. Ted tady kluci vazou pruty a muzu rict, ze je to s kockama fakt sranda…vecne maji nejakou zamotanou ve vlasci.
Kacula : Rosa ten gól dal, tys to přivolala
![]()
Arsenal vyhrál, tak můžu klidně spinkat. Fandím mu už od svých 13 let
.
HOOOOOOOOOOLKY to je zase „noc“! ![]()
Nejdřív jsem nemohla usnout, protože manža si pochrupoval…pak se mi to nějak podařilo…usnula jsem asi v 1/2 2…ale předtím jsem si podřimovala už od svých v poslední době obvyklých 22,00…
No a teď? Nějak mě NĚCO vzbudilo a já ne a ne zabrat znovu
Asi to taky souvisí s tou mojí včerejší depkou, protože se furt hlídám (doufám, že naprosto neoprávněně), aby mi třeba nezačala odtékat plodovka (jako tý kamarádce)…
Fakt už jsem těhumagor…musim si to z tý hlavy nějak vyhnat! ![]()
A nebo to mám z toho, že jsem včera nekoukala na Arsenal jako KRTI, která psala, že bude mít sladký spaní díky tomu, že vyhrál! ![]()
LINDI - (kde jsi???
z nespavce se stal spáč č. 1…) ten článek o SIDS je bezva…asi na něj pošlu odkaz mamce ![]()
KAČUL - s tim ICQ - klidně ti pošlu číslo…ale máš naprostou pravdu - pro tvoji domácnost (a i moji) a pak i pro moji práci, co se chystám dělat z domova, to možná nebude úplně ideální…ale což?! To nějak zvládnem! ![]()
Takže i pro ostatní…mé ICQ Nr. je 158499544, nick „barasim“…moc tam ale nebývám…prokecala bych celý dny a k tomu stačí emimi, že?!
jen mi hlavně pak vždycky napište, o koho se jedná, ať vás vemu do adresáře… ![]()
No nic…snědla jsem jeden tvaroh milko a jdu zkusit ještě zabrat…jinak dneska ten den ve zdraví nepřežiju…nebude totiž KDE si kolem druhý schrupnout.
Nebo že bych využila příruční gaučík v práci v naší nové kanceláři??? ![]()
Pražský holky, pa pa mezi 4-5 v kafáááááááárně (snad se nezdržim víc)!
S ostatníma asi až večer nebo zítra tady… ![]()
SLADKÝ SNY A KRÁSNÝ RÁNO!
Bee+Qee
sylvah píše:
KACULI - takovej dotaz, jaka je sladka zelenina?
SYLVAH - třeba mrkev! ![]()
Dobré ránko
to opravdu všechny ještě spíte????
BEE žadala jsem u tebe autorizaci ICQ tak abys věděla. Já jsem on-line skoro nonstop:-)
Tak včera jsme si odpoledne pěkně užili. Adámek se s děckama pěkně vyřádil na kuličkách, já jsem si s kamoškou dala kafíčko, pěkně jsem poklábosili pochodili po obchodech, něco nakoupili a zakončili to večeří v pizzerce, kam došel i mužíček.
Domů jsme dojeli kolem osmé a pak jsme ještě skoro do půlnoci montovali Adovi nábytek. No teda já ne já jsem vytuhla v deset u televize. až kolem půlnoci jsem zjistila že je všechno hotový:-))
Dneska mě čeká mega úklid protože to taky vypadá jak v pastoušce ![]()
Takže zavírám PCa otevřu ho až to bude hototvo
Jsem sama zvědavá jestli to vdržím, jsem fakt závislák.
RADKO všechno nejlepší k svátku
![]()
Tak paaaaaaaaaa odcházímmmmmmmm
anni
Dobré ránko…
teda já taky vstávala po šestý a vím, přesně CO mě vzbudilo
Byla to má drahá prvorozená
Naštěstí se ještě nechala ukecat alespon k válení se v posteli, takže jsem ještě orazila!!
BEE …nešlo mi o číslo ICQ, (to máš tady pod každým tvým příspěvkem), ale právě o autorizaci a taky jestli tam někdy býváš
Jo a s plodovkou se nehlídej, to bys fakt poznala…to je kýbl vody pod tebou…to nepřehlídneš, takže klííííd. Krom toho TY nebudeš ještě rodit…Máš čas…
KRTI .....já nakonec taky fandila, protože manža si to pustil v posteli. A já zase fandim Rosimu…tak jsme mu to přála
![]()
SYLVI .....sladká zelenina je třeba rajče s čokoládou
Kdybys chtěla ještě i ovoce, tak třeba štrůdl ![]()
NICO …fotky nemaj chybu!!!! Haničku žeru
A dneska si to užijte!!
IVETT …pojedeš na Smíchov z domova??? Že bysme se kdyžtak někde srazily nebo bych tě nabrala???? Ještě nevim, jak pojedu
![]()
Dobré ránko,
holky kde je prosím přesně ta kavárna v tom nákupním centru? (asi už jste to psaly, ale nemůžu to najít
)
Kacule: Ty určitě budeš vědět jeslti má dorazit Moewth, viď?
Nico: ty tvoje kočičky jsou k sežrání!
VERUN .....kavárna je ve třetím patře vedle Holmes Place…má cizí a nezapamatovatelnej název…A Meowth dorazí!!! Prej jen na chvilku, ale v čtyři tam bude!!
Kucul: Děkuji, to snad najdu, no ikdyž s tou mou těhu demencí ![]()
Ahoj holky, moc zdravím. Tak máme s Bumbrlíkem za sebou další kontrolu. K netu jsem se vůbec nedostala, protože nevím čím to je, ale cítím se úplně ve fantastické kondici jako bych ani těhu nebyla. ![]()
Po kontrola jsem umyla okna v našem autě, už skoro přes ně zevnitř nebylo vidět, naobědvala jsem. Vzala jsem mamču na nákupy, vyzvedla manžela v práci a večer jsme si s manžou zajeli na ryby. Šup a byl večer a do hajan ![]()
Ke kontrole: nález výborný, děložní hrdlo zavřené, nikde nic nenaléhá, BUmrlík je hlavou dolů. Dr. říkala, že mám hodně plodové vody, tak se na to dívala UZ. Bumbrlík dostal pochvalu za „pěkného pindíka“
už potřetí
Tak na to je manža nesmírně „hrdý“ - Po kom jiném by to mohl mít!!!
Tlak normal, cukr negativní, hmotnost mi úpravou stravování slezla z 71kg na 68,5kg. A to jsem jen omezila cukry v jídle a jím pravidelně každé tři hodiny.
Do seznámku - další kontrola je po UZ, 27.9.