Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
13.9.06 12:38

Ahoj holky,
jsem dneska cela otravena…
jednak jeste zpracovavam ze vcera to, ze ta placenta zatim neni uplne stopro pryc z dolniho segmentu, coz by mohlo pusobit komplikace…no dva mesice je dost :-)
a druhak jsem byla teda na te diabetologie ohledne vysledku toho pitomyho testu…vsichni se k tomu stavi, jakoze to neni skoro ani hranicni, nicmene se me vsichni chovaji, jako by to cukrovka byla :-(…a to me fakt s..e. Vyfasla jsem glukometr, prouzky na moc, mam se sledovat, odpichavat ob den, o diete nemluvim a nevim, co jeste…x odberu a pod…leze mi to na nervy!
chapu vsechny, ze se musi jistit, ale nechapu, proc to mam odnaset ja. no aspon si to zas vyzkousim z pozice pacienta.
navic tim, ze mi tam nekdo tuhle dg. - tj. porusena gluk. tolerance - napsal, tak je mozne, ze me budou tlacit do drivejsiho porodu - a to zas stran te placenty taky neni uplne…
proste fakt me to desne stve!
nemluve o vysvetlovani pribuzenstvu proc nejim sladke - budou tady asi patery narozeniny…

No toz tak…sorry za vnaseni rozjitrene atmosfery :-)

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
13.9.06 12:39

KACUL - ja taky nemam zimni kombinezu, mam zateplenou sametovou (at zije mmb :-) plus teploucky Aesthetic…zimni koupim podle potreby, uvidim, jak to bude/nebude stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
13.9.06 12:48

Teda vy dneska fakt pisete jako o zivot!

Kaculko , vim, ze budu asi bita, ale musim se omluvit se zitrejsiho sraziku… Mira naplanoval celodenni vylet do jiznich Cech, samozrejme spojeny s rybarenim, ale dost stoji o to, abych jela s nim, ze si udelame krasny den… Verim, ze to kocicky pochopite a moc se na me zlobit nebudete.
Doufam, ze nejaky srazik do porodu jeste stihneme :!

Tak ja vyrazim do toho Brodu…zatim paaaaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.9.06 12:48

Sylvi- tak si to tak neber,sladký se bude vyrábět i potom a rodina to snad pochopí, že to nemůžeš.kvůli mimču. A už jsou to jen dva měsíce a do té doby se ti ta placenta určitě vyšvihne pořádně nahoru a budeš rodit normál v termínu.Pokud ty testíky budou přece v pořádku tak tu dietu tak dodržovat nemusíš ne? Já ani nevím jak tu placentu mám já,ale zatím dr nic neříkala,byla jsem na posledním ULT ve dvacátým týdnu a ted jdu v úterý tak se musím zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.9.06 12:57

NICO to jsi Mirovi nerekla o sraziku ze najednou naplanoval vylet:)
Ale urcite se na tebe zlobit nebudeme:) Naprosto totiz chapu ze chces byt s manzelem:)

Sylvah hlavu vzhuru pribuzny to snad pochopi ne? Ja treba kdyz si chci dat sladke tak naopak me vsichni odrazuji ze z toho budu tlusta:)

Dneska jsem videla tak krasnou zimni soupravicku ale u vietnamciku. Tak nevim jestli koupit nebo ne ale byla vazne rozkosna:)

Jinak dneska je venku tak kraaaaaaaaaaaaaasne pujdu se u:,–(it na balkonek dokud tam nesviti slunicko a je tam fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.9.06 12:59

Lindus diky moc za radu s pitim. BUdu se snazit:) uz jsem si tady naplnila flasku z vodou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
13.9.06 13:16

Jitu , samozrejme, ze jsem mu o sraziku rekla :! Dokonce puvodni plan byl ten, ze pro me na ten SMichov prijede…no ja mu do hlavy nevidim, rekla bych, ze proste zapomnel…pro me nepochopitelne, ale co s tim nadelam.
Ovsem po te domaci bource to beru jako krok ke smiru a znovunastoleni harmonie, takze nechci odmitnout, protoze to hodi do pohody i me.
To je jako z Beverly Hills :D

Dokonce musim zrusit i schuzku u veterinare…vazne nechapu na co myslel, kdyz to planoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.9.06 13:21

NICO asi myslel jenom na tebe:) Vylet si hezky uzijte ma byt krasne pocasi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.9.06 13:23

Ahoj holčiny,
k tomu otékání, já taky četla, že se má právě víc pít. Mě otékají nohy kolem kotníků. Mám to na dotek docela bolavé. A taky hroznou celulitidu.
Za chvíli to v práci balím. Dostala jsem kytičku,kolotoč nad postýlku, kartáček a hřebínek a takovou nafukovací knížečku pro mimi. Taky mi bývalý kolega přivezl do práce postýlku, tak čekám až mě tady z práce někdo hodí i s věcma domů. Je to taková ta menší, kovová, co dřív bývaly v porodnici. Je i s madrací.

Holky, kupujete si i peřinky do postýlek, nebo budete mít povlečenou jen deku? Polštářek přeci mimi nepotřebuje a ty peřiny mě přijdou mega velké. Skoro jak do normální postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.9.06 13:36

NICO tak teda budiž…výlet s manžílkem ti teda budeme tolerovat… ale nerady…:-D, chybět nám tam teda budeš moc!!! :-( hezky si to užijte, počasí na to má být luxusní! ;-) že by částečně i usmiřovačka za to nevhodné chování v týdnu??? :wink:

SYLVAH jsem stejně otrávená jako ty…taky mám výsledky jen LEHCE ZVÝŠENÉ podle nějakých nových tabulek (hodnota po první hodině 9,7 a před i potom po dvou hodinách už OK)…kolik máš ty? já na tu dietu poměrně kašlu…vzhledem k tomu, že mi 2 doktoři zopakovali, že bych se podle starých tabulek, které byly ještě před 1/2 rokem nedostala ani do sledování, fakt na to kašlu…jdu zrovna zítra na kontrolu, tak doufám, že i na odběru - stejně jako doma na papírcích bude nulové zvýšení :-) ale v průkazce to mám taky…ale rodit dřív mě DOUFÁM nedonutí!!! :-) ale taky mě štve, že mám v průkazce vysloveně gestační diabetes jako bych měla ty výsledky kdovíjak vysoký :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
13.9.06 13:47

Krti: tak mi ten seznámek prosím pošli liborinkas@seznam.cz
díky no někoho se zeptám a nějak to doma spácháme!! Tak co ta přednáška domluvte se s Pájou a pak napiš co a jak!! Potom by jsme mohly na to kafe nebo možná před tím!! 8)
jinak hlásím upečenej koláč mňamózní a teď jdu vytírat, pka přijdu přečíst co jste napsali a pak hajnout!!
Kaculko: pak určitě vyfotím ještě to PPlák nepřivezl :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
13.9.06 13:48

Makos : já jsem peřinky dostala takový že se daji vyprat prošívané, takže bude mít mimouš tu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
13.9.06 14:05

Já jsem do postýlky koupila antialergenní polštář a přikrývku a když jsem to povlíkla a ustlala, tak to je dobrý. Polštářek je takový tenký, ten bude pinďovi akorát a peřinka s ním holt poroste. Stálo to dost peněz, tak to přece nebude mít jen na chvíli :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.9.06 14:10

Já sem holkám vždycka povlíkla Larisu. polštář se stejně dávat nesmí, tak ten neřeším. Až bude prcek větší, tak dostane i polštářek, ale zatím jen řeším tu Larisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.9.06 14:24

KRTI: to byl ale sen jak z filmu. Jsem tu uronila slzicku 8)
SYLVAH: ja Ti tak rozumim berusko s tou placentou. Jsou to proste strasny darebaci vid! Ale urcite bude lip - to rikal muj pan doktor!!!

NICO: tedy KACUL ctes to??? Ty jsi ale „zradkyne vsech mori“ :lol: ba ne ja to chapu, ale ja se na Tebe TAAAK tesila. Tak priste!

MAKOS: ja jsem koupila i polstar i perinku ve SCAN QUILTU - doporucila mi to segra. Maji spousty typu a ani to nebylo tak drahy a samozrejme se daji prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí