Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jsem dneska cela otravena…
jednak jeste zpracovavam ze vcera to, ze ta placenta zatim neni uplne stopro pryc z dolniho segmentu, coz by mohlo pusobit komplikace…no dva mesice je dost ![]()
a druhak jsem byla teda na te diabetologie ohledne vysledku toho pitomyho testu…vsichni se k tomu stavi, jakoze to neni skoro ani hranicni, nicmene se me vsichni chovaji, jako by to cukrovka byla
…a to me fakt s..e. Vyfasla jsem glukometr, prouzky na moc, mam se sledovat, odpichavat ob den, o diete nemluvim a nevim, co jeste…x odberu a pod…leze mi to na nervy!
chapu vsechny, ze se musi jistit, ale nechapu, proc to mam odnaset ja. no aspon si to zas vyzkousim z pozice pacienta.
navic tim, ze mi tam nekdo tuhle dg. - tj. porusena gluk. tolerance - napsal, tak je mozne, ze me budou tlacit do drivejsiho porodu - a to zas stran te placenty taky neni uplne…
proste fakt me to desne stve!
nemluve o vysvetlovani pribuzenstvu proc nejim sladke - budou tady asi patery narozeniny…
No toz tak…sorry za vnaseni rozjitrene atmosfery ![]()
Sylva
KACUL - ja taky nemam zimni kombinezu, mam zateplenou sametovou (at zije mmb
plus teploucky Aesthetic…zimni koupim podle potreby, uvidim, jak to bude/nebude stacit.
Teda vy dneska fakt pisete jako o zivot!
Kaculko , vim, ze budu asi bita, ale musim se omluvit se zitrejsiho sraziku… Mira naplanoval celodenni vylet do jiznich Cech, samozrejme spojeny s rybarenim, ale dost stoji o to, abych jela s nim, ze si udelame krasny den… Verim, ze to kocicky pochopite a moc se na me zlobit nebudete.
Doufam, ze nejaky srazik do porodu jeste stihneme ![]()
Tak ja vyrazim do toho Brodu…zatim paaaaa…
Sylvi- tak si to tak neber,sladký se bude vyrábět i potom a rodina to snad pochopí, že to nemůžeš.kvůli mimču. A už jsou to jen dva měsíce a do té doby se ti ta placenta určitě vyšvihne pořádně nahoru a budeš rodit normál v termínu.Pokud ty testíky budou přece v pořádku tak tu dietu tak dodržovat nemusíš ne? Já ani nevím jak tu placentu mám já,ale zatím dr nic neříkala,byla jsem na posledním ULT ve dvacátým týdnu a ted jdu v úterý tak se musím zeptat.
NICO to jsi Mirovi nerekla o sraziku ze najednou naplanoval vylet:)
Ale urcite se na tebe zlobit nebudeme:) Naprosto totiz chapu ze chces byt s manzelem:)
Sylvah hlavu vzhuru pribuzny to snad pochopi ne? Ja treba kdyz si chci dat sladke tak naopak me vsichni odrazuji ze z toho budu tlusta:)
Dneska jsem videla tak krasnou zimni soupravicku ale u vietnamciku. Tak nevim jestli koupit nebo ne ale byla vazne rozkosna:)
Jinak dneska je venku tak kraaaaaaaaaaaaaasne pujdu se u:,–(it na balkonek dokud tam nesviti slunicko a je tam fajn:)
Lindus diky moc za radu s pitim. BUdu se snazit:) uz jsem si tady naplnila flasku z vodou:)
Jitu , samozrejme, ze jsem mu o sraziku rekla
Dokonce puvodni plan byl ten, ze pro me na ten SMichov prijede…no ja mu do hlavy nevidim, rekla bych, ze proste zapomnel…pro me nepochopitelne, ale co s tim nadelam.
Ovsem po te domaci bource to beru jako krok ke smiru a znovunastoleni harmonie, takze nechci odmitnout, protoze to hodi do pohody i me.
To je jako z Beverly Hills ![]()
Dokonce musim zrusit i schuzku u veterinare…vazne nechapu na co myslel, kdyz to planoval ![]()
NICO asi myslel jenom na tebe:) Vylet si hezky uzijte ma byt krasne pocasi:)
Ahoj holčiny,
k tomu otékání, já taky četla, že se má právě víc pít. Mě otékají nohy kolem kotníků. Mám to na dotek docela bolavé. A taky hroznou celulitidu.
Za chvíli to v práci balím. Dostala jsem kytičku,kolotoč nad postýlku, kartáček a hřebínek a takovou nafukovací knížečku pro mimi. Taky mi bývalý kolega přivezl do práce postýlku, tak čekám až mě tady z práce někdo hodí i s věcma domů. Je to taková ta menší, kovová, co dřív bývaly v porodnici. Je i s madrací.
Holky, kupujete si i peřinky do postýlek, nebo budete mít povlečenou jen deku? Polštářek přeci mimi nepotřebuje a ty peřiny mě přijdou mega velké. Skoro jak do normální postele.
NICO tak teda budiž…výlet s manžílkem ti teda budeme tolerovat… ale nerady…:-D, chybět nám tam teda budeš moc!!!
hezky si to užijte, počasí na to má být luxusní!
že by částečně i usmiřovačka za to nevhodné chování v týdnu??? ![]()
SYLVAH jsem stejně otrávená jako ty…taky mám výsledky jen LEHCE ZVÝŠENÉ podle nějakých nových tabulek (hodnota po první hodině 9,7 a před i potom po dvou hodinách už OK)…kolik máš ty? já na tu dietu poměrně kašlu…vzhledem k tomu, že mi 2 doktoři zopakovali, že bych se podle starých tabulek, které byly ještě před 1/2 rokem nedostala ani do sledování, fakt na to kašlu…jdu zrovna zítra na kontrolu, tak doufám, že i na odběru - stejně jako doma na papírcích bude nulové zvýšení
ale v průkazce to mám taky…ale rodit dřív mě DOUFÁM nedonutí!!!
ale taky mě štve, že mám v průkazce vysloveně gestační diabetes jako bych měla ty výsledky kdovíjak vysoký ![]()
Krti: tak mi ten seznámek prosím pošli liborinkas@seznam.cz
díky no někoho se zeptám a nějak to doma spácháme!! Tak co ta přednáška domluvte se s Pájou a pak napiš co a jak!! Potom by jsme mohly na to kafe nebo možná před tím!! ![]()
jinak hlásím upečenej koláč mňamózní a teď jdu vytírat, pka přijdu přečíst co jste napsali a pak hajnout!!
Kaculko: pak určitě vyfotím ještě to PPlák nepřivezl ![]()
Makos : já jsem peřinky dostala takový že se daji vyprat prošívané, takže bude mít mimouš tu!!
Já jsem do postýlky koupila antialergenní polštář a přikrývku a když jsem to povlíkla a ustlala, tak to je dobrý. Polštářek je takový tenký, ten bude pinďovi akorát a peřinka s ním holt poroste. Stálo to dost peněz, tak to přece nebude mít jen na chvíli
.
Já sem holkám vždycka povlíkla Larisu. polštář se stejně dávat nesmí, tak ten neřeším. Až bude prcek větší, tak dostane i polštářek, ale zatím jen řeším tu Larisu.
KRTI: to byl ale sen jak z filmu. Jsem tu uronila slzicku ![]()
SYLVAH: ja Ti tak rozumim berusko s tou placentou. Jsou to proste strasny darebaci vid! Ale urcite bude lip - to rikal muj pan doktor!!!
NICO: tedy KACUL ctes to??? Ty jsi ale „zradkyne vsech mori“
ba ne ja to chapu, ale ja se na Tebe TAAAK tesila. Tak priste!
MAKOS: ja jsem koupila i polstar i perinku ve SCAN QUILTU - doporucila mi to segra. Maji spousty typu a ani to nebylo tak drahy a samozrejme se daji prat.