Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
12.9.06 19:32

Och, KRTI, Salko taky znam, mnammmmm!!!!!!! Take ho jim ve velkem a nekdy z nej delam karamel, to je taky zradlo :D . No Studentska by se u nas takhle dlouho teda neohrala… A zaha mi take zlobila, utloukla jsem ji vapnikovymi tabletami! A jeste dam za chvili mlicko. No jo, ja to rikam, mimi bude vapnikova hrudka! Aspon bude mit sochu jeste nez se narodi, ze jo :D . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.9.06 19:35

Holky tak normálně mě štvete a odmítám s váma dál komunikovat. Já takový masožrout a odpůrce sladkostí jsem po vašich komentářích o Margotce, Studenské pečeti, a sladkýmu mlíku zbouchla plný talíř krupičné kaše a mega dávkou grnka :evil: :evil:
A vůbec mě to nechutnalo a vůbec to nemám ráda..............

Anni přecpaná ap řeslazená na rok dopředu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
12.9.06 20:00

ANNI, jen si dej, uvidis, ze zitra padne dalsi talir krup. kasicky, ono je to totiz infekcni a virtualne se to siri nejlepe :D . Jo a BEE by Ti urcite rekla, ze se maso nevyrabiiii, tak musis vzit za vdek sladkymi tlamolepy :D :D :D . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.9.06 20:11

No jestli je to infekční tak to potom jo :D :D :D

Ale maso se vyrábí to by mi neudělali.Jinak bych asi pošla hlady a to by jste přeci nedopustili že?????? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 20:59

Hele ale pořádnej steak by fakt bodnul :wink:
Pak to zajíme margotkou a bude to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.9.06 21:15

benjulko mluvíš mi z duše :D :D :D :D :D
ale margotku fakt ne po mi nebývá dobře a to jsem ji měla tak ráda. Já ji teda mám ráda ale můj žaludek ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
12.9.06 21:15

BENJULKO, to je slovo do pranice, steak… MNAM!!! Jak jsem cele tehu maso nemusela, tak ted slintam jen pri pomysleni na velky, silny, stavnaty hovezi steak!!! Meli jsme, nez manza odfrcel, musime si dat, az prifrci zpet :) . Takze ANNI, dobre, pojit nas nenechame, steaky se vyrabi :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
12.9.06 21:23

Ahoj spisovatelky, :lol:
teda vy mi ale delate chute. Snazim se krotiv v jidle, teda hlavne ve sladkym. Ted tady slintam a hledam, co bych snedla. Ale chytre jsem nic nekoupila, jen pendreky pro manzela. No kdyz na me prijde mlsna, tak si varim i tu krupici na svacinu. Nebo si dam vrchovatou misku ciniminies a k tomu tak pul litru mlika. :lol: Ale i ten steak neni k zahozeni. Mam pocit, ze trpim nejakym druhem obzerstvi, protoze muzu sladky a k tomu jeste maso. A to neni moc normalni.

Dnes jsem byla na kontrole, ale moc vesely to nebylo. Je pravda, ze posledni tyden se necitim nijak dobre. Toci se mi hlava, je mi spatne, proste je mi uplne stejne blbe jako na zacatku tehu. Desne se potim. No proste mi neni 2× do zpevu. :roll: A vsechno to je od toho myho tlaku. Dnes mi nameril 150/100. Supem me chtel poslat do nemocnice, musela jsem ho dlouho premlouvat, ze dnes nemuzu. Jdeme s Danulou zitra na urologii na tu operaci. Ve ctvrtek jsem objednana na internu kvuli tomu tlaku. Ach jo, docela me to trapi, protoze kdyz mi doktor vylicil, co vsechno by se mohlo stat, tak si snad pristi tyden pujdu lehnout do nemocnice. Hlavne rikal, ze musim jeste 5 tydnu urcite vydrzet. Mam se pry setrit, nic nedelat. No jo, to se mu lehce rekne. Mela jsem takovou radost z toho, ze toto tehu nemam zadne problemy a nakonec ten blbej tlak. :cry:
Dalsi kontrolu mam pristi utery tj. 19.9. + utz

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
12.9.06 21:28

MARCEL, to je mi lito s tim tlakem :( . Doufam, ze se to nejak srovna nebo hlavne, ze to neni preeklampsie!!! Jinak koukam, ze zitra vstupujes uz do 33. tydne, tak to by nebyla az takova traga, kdyby se rodilo (ale rodit se nebude, pekne to tomu tlaku vysvetli :D ), mimi uz je dost rezistentni… ale pekne se setri. Take pocasi neni idealni, treba bude lepe, az se ochladi… Drzim palecky, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.9.06 21:45

Marcela_F : no pane jo, žádné skvělé zprávy. Hlavně aby se to srovnalo a abyste to zítra s Danulou dobře zvládli, budeme na vás všechny myslet, že jo, přecpaný maminy ? :wink:

Jinak já se dneska taky činím - odpoledne 3 koláčky s povidly, pak bramborový salát z Alberta a 2 housky a ještě tyčinku Lion a půl litru vanilkového mléka. Teď je mi akorát tak blbě a jsem nafouklá jak balón. Ani Activia by mi nepomohla, moje zažívání je děsně rozhašené, ale…když je to jídlo tak lákavý ! A ty steaky…uáááá, jdu spát, třeba se mi o papkání bude aspoň zdát :lol:.

Tak dobou a pěkné sny :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.9.06 22:23

Téda vy jste teda jedlíci :lol: to já jsem proti vám úplnej břídil. Ale na večeři jsem měla plnej talíř ovesné kaše plné kakaa a cukru,to byla mnamka. A margotku nemám vůbec ráda :? zato to Pikaa to můžu i to salko,a když je zněj karamel tak to nemá chybu,ale to bych se zachvíly nemusela unýst :lol: 8O

Marcel dřžím palečky at se ti to stím tlakem srovná a mimčo si u tebe ještě pobyde. Danula to taky zvládne na jedničku tak se držte :wink:

Lubča se tady nestačí divit co všechno sníte :lol: :lol: :roll: ale klidně si dejte on jenom závidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 22:29

Krti my nejsme přecpaný, ale JEN uslintaný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 22:31

Petulinko to by se Lubča divil co všechno sníme. To co píšem je jen zlomek, my toho umíme spořádat mnohem více, a ty kombinace , fůůůůj 8O Žejo holky? :wink:
No moje tchýně si i na kvašák dávala šlehačku, no tak už je fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.9.06 08:07

Dobré ránko…

Benjulko .....teda tchýně…to je mazec :roll: :?

No abych se moc nevzdalovala od tématu, tak právě snídám kafíčko a k tomu čokoládovou rolku z hypernovy.....mnam mnam…ale mám jen dvě, takže obžérství se nekoná :wink:

Jinak mi dneska dorazí kamarádka s mimískem, tak se těšim, jak si zase pochovám nějaký lehký dítko a ne tu mojí tluštošku :wink: :lol:

SRAZ PRAHA ZITRA!!!!!!!!! cca 16hodin v kavárně vedle Holmes Place v OC Smíchov!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.9.06 08:26

SEZNAMEK: BEE matka pluku (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK 19.9.
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 18.9.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 19.9.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 14.9. MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/David TP 1.11. ?? DK 3.10.
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK ??? LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 28.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK 2.10.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 20.9./21.9.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 19.9.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. kluk DK 27.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK ??? VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 18.9.
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 14.9. JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ??? JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 3.10.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK včera
SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 5.10.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK včera
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 19.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda/? TP 16.11. ?? DK 18.9./26.9.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 25.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK 13.9. BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK ??? SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK ??? DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 13.9./25.9.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 19.9./4.10.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 10.10.
LORIN (76,beran) Plzeň Jiří TP 28.11. kluk DK včera
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 26.9.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK ???

Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Tynka85, Ivana

HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí