Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
11.9.06 19:28

Kacula : no co je toto ? Jaký zkrácený čípek a hrdlo otevřené na 2 cm ? Ty chceš být mocí mermo první ? :lol:

Já si teda domů po příchodu z porodnice nezvu nikoho, jsem přesvědčená o tom, že to všechno zvládnu. Holt bude mimi na prvním místě, chlapi ať se nají v práci a ze začátku jim ze studené večeře taky břicha nesplasknou. No a že to u nás doma nebude chvíli jako z alabastru, to vem taky čert. Já si tohle všechno chci užívat doma jenom se svým miláčkem a naším miminkem, darmo by mě rozčilovaly ty „dobře míněné“ rady mé maminky nebo tchýně. Vím, že to s námi myslí dobře, ale já si to chci prostě dělat všechno po svém a kdybych někde tápala, tak mám vás nebo obě babičky na telefonu :wink:. Já to prostě hodlám zvládnout a hotovo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 19:29

Lindusa : s těmi filmy by to nebyl zase až takový problém. Mohla bych ti poslat seznam, ty by sis vybrala a pak není nic jednoduššího, než to vypálit a poslat :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.9.06 19:33

Taky to mám v plánu zvládnout po příchodu z porodnice sama s manželem.A kdyby byla největší krize,tak určitě babičky rády přispěchají.Jen se bojím,aby u nás nechtěly pořád být,chtěla bych si to zpočátku užít,když už se tak moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 19:40

KRTI, juu, to by bylo super!!! A Vy mate i nejake v origos zneni, ze jo. S titulkama! No Vy jste naprosto dokonali :D . Jinak ja bych pomoc ocenila na zacatku, ale bude doma Lance, tak to urco zvladnem i bez asistence mamky ci tchyne. Ale kdyz prijedou, tak se zlobit nebudu. Jen jsem vostuda, radeji bych uvitala tchyni nez mamku :oops: . Protoze u tchyne vim, ze nebudou zadne dobre minene rady, kdezto mamka uz ma tendence udilej je po telefonu. A to ze zacatku rikala, ze nic takoveho delat nebude. Nooo, asi ji to neda…

KACUL, zadny otevirani! Pekne zavrit a vydrzat!!! Zadny predbihanky netolerujeme :) . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.9.06 19:50

Ahoj holky

tak se hlásím taky z poradny. První dobrá zpráva je že nemám těhu cukrovku jupííííííí:-))) tlak je taky v normě, za poslední měsíc mám jen 1kg nahoře což je taky super zpráva a hlavní je že se prcek otočil hlavičkou dolů. Prý se může ještě vrátit ale budem doufat že už tak zůstane.

KRTI klidně postýlku nachystej. Já ji měla pro Adámka taky snad dva měsíce dopředu a pak jsem jen oprašovala. Ted musím ještě počkat až koupíme Adovi skřín do pokoje, musíme potom posunout komodu a pak až můžu stavět postýlku ale už se na to taky moc těším.

IVETT ty věci z Polska jsou vážně super. Já prostě na Polsko nedám dopustit. a ty ceny :D jedna básen.
Tu molitanovou podložku do vaničky si chci taky koupit, hlavně až se bude prcek rochnit ve velké vaně.

NICO hlavu vzhůru a usmívej se sluníčko. Ber to tak že i muži mají své dny :P
a s váhou mimča si nedělej vůbec hlavu. Segře taky řekli ze má malej 2500g že je asi špatně vyživovanej a druhý den jak se narodil tak měl 2950g. Takže ty UTZ nejsou tak přesný.
A jak psala myslím KRTI o těch malých miminkách tak na tom něco bude. Protože s kým mluvím a má ted malé mimčo většinou to všechno je pod tři kila. A podle vlastní zkušenosti vím že rodit 4,5kg caparta není zrovna žádná slast :lol:

Zatím paaa

Anni a spol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.06 19:59

Právě sem si dovezla kočárek. Koupila jsem si sice po 1 dítku, ale moc hezkej. Akorát to bude boj, protože ty moje chlupatý kočeny si myslí, že jsem ho přivezla pro ně na spaní. Já jim dám, nic nebude :?

Anni super , že se cukr nekoná. Vidíš jaká si šikulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 20:05

KRTI, PAMAVLO .....určitě to zmáknete po porodu sami, já mám ale 1,5 roční cácorku, takže aby se necítila odstrčená, tak potřebuju někoho na pomoc :wink: Teda nejdřív tu bude manža a pak moje máma..tchýni mám o patro níž, takže tu zneužiju jen na vaření, ona by mi stejně moc neporadila, nějak jsem každá totálně jiná :roll: …Za to na mamku svojí se těšim, ona neradí, jen pomáhá a hlavně zase pokecáme a tak… prostě to beru jinak… Vídím já dost málo, takže si jí trochu užiju…taky mě baví, jak je manža neurotickej, když jsem pohromadě :wink: Se nás bojí :lol: :lol:

ANNI .....budete chystat postýlku předem??? Se máte :lol: …Já se bojim, aby do ní Verča nechtěla, takže počkáme až po návratu z porodnice, nebo jí postaví společně s tatínkem až budu v porodnici!!
Tak jsem alespon nachystala koš co mám u postele, kterej je mírně zabarikádován dekama, aby se do něj neprášilo a využívá ho i malej Míša, když dorazí s Ili!

A já nepředbíhám!!!!!!!!! Jen se mi hezky chystaj porodní cesty a klidně se mi můžou nachystat ještě líp a zůstat tak i několi dnů po TP…Takže klíííd.......Vím, o čem mluvím, s Verčou jsem byla kráááásně nachystaná až do vyvolání :wink: :lol: :lol: Doktor vždycky nevěřil, že jsem pořád 2v1..že určitě příště nepřijdu do poradny a že se uvidíme na oddělení…áááá KECAL!!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.9.06 20:25

Holky co dát tak koncem září nebo začátkem října tipovací soutěž kdo porodí jako první atd.........????????

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 21:07

Tipovací soutěž radši neee, abychom náááhodou něco nazakřikly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.9.06 21:09

Ano šéfe :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 21:27

Kacula : chápu, že když už máš doma jedno dítko, tak se ti pomoc „zvenčí“ bude hodit.

Anni : no u nás to bylo s postýlkou tak, že jsme ji v obýváku složili, když ji přivezli, abychom viděli, jak vypadá a chtěli jsme jí dát do budoucího dětského pokojíčku. Jenže jsme zjistili, že se s ní v chodbě nevytočíme a že bychom ji museli zase rozebrat, což už se nám nechtělo, takže jí máme už nějaký měsíc v ložnici, akorát jsou v ní naskládané různé věci jako vanička, autosedačka, lehátko a tak :lol:.

Lindusa : no jasně, já ti pošlu ten seznam, tam je i uvedeno, které filmy jsou s titulky. Užijete si s Lancem oba, ty budeš mít české titulky a Lance to bude mít v originále :lol:. Jen mi pošli e-mailovou adresu, ať ti to můžu poslat (je to ve formátu .xls - tabulkový editor).

Skoukla jsem Pojišťovnu a pomalu půjdeme asi spát, ráno musím vstát dřív. Pavel jede autobusem, tak musím ráno za Bradem já, aby nemusel vstávat už v 5 hodin. Tak dobrou, maminy a pěkné sny :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 21:28

Ta typovacka se pres net preci neda zakriknout, se da maximalne zapsat :D . Ja svuj tajnej typ, hec :D .

ANNI, to je moc moc dobre, ze nemas tu cukrnici, jeste toho trochu k te posledni fazi tehu! Uz tak to zacina byt narocne…

Jau, uz mi druhy den boli oko, kdyz s nim pohnu, ale na jecne zrno to nevypada. Ani nevim, kde si mam zmacknout, abych tu bolest lokalizovala, ona je v takovem neurcitem prostoru…, nekde u oboci se drzi… Doufam, ze to prejde, sice to neni bolest, na kterou se umira, ale je to spis neprijemne… Hmm, pul desate a na me jde hlad… Tradicne, ze… Tak jdu na nejakou mlsku. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
12.9.06 07:59

SEZNAMEK: BEE matka pluku (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK 19.9.
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 18.9.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 19.9.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 14.9.
MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/David TP 1.11. ?? DK 3.10.
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK včera
LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 28.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK 2.10.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 20.9./21.9.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 12.9. KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. kluk DK 27.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK ??? VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 18.9.
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 14.9.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ??? JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 3.10.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK 12.9. SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 5.10.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK 12.9. JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 19.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda/? TP 16.11. ?? DK 18.9./26.9.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 25.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK 13.9. BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK včera
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK ??? DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 13.9./25.9.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 19.9./4.10.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 12.9. LORIN (76,beran) Plzeň Jiří TP 28.11. kluk DK 12.9. LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 26.9.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK ???

Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Tynka85, Ivana

HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.06 08:07

Dobré ránko,
holčiny, já vám to chystání a praní oblečků docela závidím. Já ještě nemám ani komodu, tak bych ty oprané věcičky neměla ani kam dát. Neznáte někdo nějaké internetové adresy, kde mají ty komody a skříně do dětského pokoje? Potřebuji inspiraci, protože si ji chceme nechat udělat u truhláře, aby jsme měli ve stejném stylu i poličky a pak skříň.

Jediné co jsme včera s mojim udělali, je že jsme vypsali ten papír na jména, který se musí brát do porodnice.

Ad mé spaní: v noci se naštěstí na záchod nebudím (víjmečně 1×), ale pokaždé se vzbudím, když se chci otočit z jedné strany na druhou. Dneska mě zase hrozně bolely kyčle, tak jsem musela chvíli ležet na zádech. Někde jsem četla, že se na zádech nesmí v pokročilém stádiu těhotenství ležet, tak nevím.

Taky jsem se chtěla zeptat, jestli nevadí, že když si umývám hlavu (vlasy), tak jsem předkoloněná nad vanou, hlavou dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.9.06 08:10

Ještě se chci zeptat, jestli někdo nevíte, jak se správně píše mateřská. Chci napsat dopis na sociálku, aby mi ji posílali na účet a nevím, jak se to správně nazívá. Jestli je to podpora v mateřství,nebo normálně jen mateřská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí