Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
11.9.06 14:07

Krti mě to taky strašně láká, ale jsi jenom o dva nebo tři týdny předemnou,takže u mě je to hoooodně dopředu,ale koncem září už se na to asi taky vrhnu.Povlečení už mám vyprané,ale je ve skřínce.Ještě přemýšlím že si koupím nějakou pěknou látku a ušiji si soupravu do postýlky- mantinel, nebesa a povlečení,tak uvidím.Do Brna jedu příští týden tak se rozhodne. Pozděj by se mě už asi nechtělo šít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
11.9.06 14:15

Ahojky holčiny a pupíčci!

Nějak dneska nestíhám a obávám se, že to zítra nebude o moc lepší… byla jsem ráno v té kavárně kvůli srazu, tak jsem to rezervovala pro 12 (!!!) tak ne, že vás moc odpadne!!!

Pájinka je samozřejmě omluvená…i když zrovna ji omlouvám teda fakt moc nerada! Hlavně se rychle uzdrav, mamino! Kdes k tomu viru přišla?! Asi ty chladný noci, viď?!

Jinak se omlouvám, ještě jsem všechno nedočetla… :-( Za hodinu abych zas pomalu vyjížděla na tu konzultaci s tou mojí „andělkou strážkyní“ co se mojí dušičky a přípravy na šestinedělí týče… :-) tak jsem zvědavá, co mi řekne a hlavně, jak budu o poznání vyrovnanější! ;-) Ale moc už se těším!

Dopoledne jsem byla v OBI pro zářivku a stavila jsem se v Metropoli…koupila jsem si 2 trička „na podzim“ (netěhu, takže mi budou i pak…jen budou vytahaný od břicha :lol:, protože břicho mi samozřejmě ještě během podzima SPLASKNE, že jo?!) :lol: a taky jsem koupila v Intersparu pampersky new baby - od 3 do 6 kg nějakej zvýhodněnej dvojpack… :-) tak už máme i plíny! ;-) - Teda aspoň základ… ;-) Chci koupit pak na zkoušku ještě HUGIES a FIXIES…ať víme, co nám vyhovuje…:-) Myslim, že Hugies a Fixies jsou o trošku levnější…ale uvidíme…záleží na co si Qeebo zvykne a taky jak budou vyhovovat po praktický stránce.

LIBORINKO, KRTI…vždyť já o tý NUTELE jasně psala, že se NEVYRÁBÍ, tak nechápu, kde ji chcete shánět!!! :lol: Já ji dneska ve Sparu TAKY NEVIDĚLA!!! :roll:

PETULINKO - to grilování chci právě kvůli těm zimním bundám situovat spíš na odpoledne…ale uvidim, jakej bude ohlas. ;-) Třeba to přesunem „na jaro“?! :-D

IVETT - kouknu večer do galerky, teď fakt nestíhám, na ty věci z Polska…můžu se zeptat, kde přesně jste byli? Taky bysme možná zajeli…Ale chceme jet se severu Čech, ne Moravy…ale vy jste byli asi někde u toho Náchoda, co?! - Ale to by možná taky šlo…napiš prosím podrobnosti - jak je to s korunkama, jestli berou nebo jen EUR nebo zlotý a vůbec…jestli tržiště nebo obchody a tak… ;-) díky moc!!! Takové informace se cení! ;-)

Tak holčiny, zatím…jdu si na chvilku zdřímnout na sluníčko a pak zase pelášim…budu úplně hotová večer…už to neni nic pro mě takovýhle lítání. Ale zítra na tom nebudu o moc líp…v 13,30 kadeřnice a pak až v 18,30 kurz…tak nevim, co budu dělat mezi tím :-( Asi budu zas jezdit sem tam jak Hanzelka a Zikmund… :?

pa pa a hezký zbytek dne!

Bee+Qeebátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
11.9.06 14:21

Nico - fakt den blbec…držím pěstičky při večerním pohovoru a hlavně, aby už to bylo všechno OK!!! A klidně si v koutku poplakej, jestli se Ti tím uleví :wink:

Bee - byli jsem hned za Náchodem, Kudowa Zdroj se to tam jmenuje, je to obrovská tržnice, je to fakt kousíček za hranicema a snadno se to najde - je tam obrovská cedule. Platí se tam kačkama, rovnou i říkají ceny v korunách, ve zlotých to ani nemají uvedeno. Jezdí tam převážně české těhule :-D tak asi proto. Asi to není pro ty, co už většinu výbavičky mají, ale my právě proto nic nekupovali, že to okoukneme tam - a vyplatilo se nám to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 14:23

Nico : neboj, večer s Mírou popovídáte a zase bude dobře. Je to teď těžké pro všechny, jak pro nás, tak i pro ty naše chlapy. Tak mu zkus říct, že když ti nařídí odpočívat, tak se to samo doma neudělá. Vždyť by mohl pomoct třeba i s maličkostmi. Já vím, chlapi chodí do práce, zatímco my jsme doma, ale až jednou budou prckové větší a my budeme chodit znovu do práce, tak je taky odpoledne budeme muset obsloužit, tak by si to ti chlapi taky mohli vyzkoušet, jaké to je, doma s něčím po práci pomoct, ne ?
A co se týče váhy prcka - co ti na to doktor řekl ? Čím je to způsobené ? Však to mimčo ještě dohoní a ikdyž ne, tak to dohoní, až bude na světě, ne ? U nás v novinách vychází každý pátek fotky miminek, co se narodily přes týden v porodnici v PE a abych pravdu řekla, málokteré tam má přes 3 kg. Už několikrát jsem si toho všimla, že se rodí dost dětí s takovou váhou, tak bych se tím nijak neplašila, když je jinak v pořádku. Drž se :wink:.

Bee : ale mě vůbec nezajímá, že se Nutela přestala vyrábět, Paja jí prostě zítra sežene a hotovo :x.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.9.06 14:24

Krti no tak jo tak se někdy domluvíme mě je to asi jedno kdy odpoledne můžu asi kdykoliv řekni den a já se přizpůsobím a zajdem na něco dobrého, možná by s námi šla i Jajka ta tady byla taky jednou je z Pejru! Tak vymysli termín a uděláme zrychlenej přesun na cukrárnu :lol: Máš přece jen ty tři kila navíc tak si dáš dvojitou porci souhlas!!!??!!
Nico: koukni se ven je sluníčko tak se usměj a žádný stresy, já jsem si taky v sobotu tak trochu zavztekala a zabulila ale to jsou ty hormony, a žádný přepínání sil!!! Miminko vyroste a zesílí neboj!

Holky dneska odpoledne budu dělat domácí kečup!! tak jsem zvědavá jak se mi povede!! máme spoustu rajčátek tak je musím nějak zužitkovat! Ve špajzu totální chaos protože nemám ještě police :( ale jak říkáme s manžou jednou bude všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.9.06 14:37

NICO: zlaticko, tak to je den blbec jako kdyz vysije! Ja jsem dneska nejaka desne malatna a chce se mi strasne spat, nic se mi nechce a mam pekne blbou naladu. Mimo to Filip mel primontovat 2 policky do pokojiku pro mimi a uz se vymlouva 2 tydny a ja nechci nic moc prat a zehlit, kdyz vim, ze tam jeste bude vrtat - TAKZE TI ROZUMIM BROUCKU!!!

BEE: jeee ja ti zavidim - to lehnout si na slunicko! Jdu se tedy taky vyvencit na chvilku z ty nasi krychle. Jinak k tem plinkam mam info od kamaradek. Nejlepsi a nejdrazi jsou hugies. U pampersek je pry nekdy trosku citit moc a pak jsou v pohode plinky z TESCA, ale musi to byt ty fialove. Cha to jsem informovana vid :lol: Uz se tesim Bee az vyrazime u nas v lukach ven a budeme vsechny a vsechno DESNE pomlouvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.9.06 14:42

Holky tak já valim do města nemáme co k jídlu tak musím doplnit zásoby! :lol:
Krti: no my máme taky na PC vypalovačku ale jaksi taxi to neumím používat a stahovat potřebovala bych nějakou instruktáž! No asi se obrtátím na kamaráda snad mi poradí! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 15:08

NICO …zlatíčko, teda Míra je sice báječnej, hodnej a já nevim, jak ještě úžasnej, ale občas je to prostě JEN CHLAP!!!!! Takže se netrap a večer mu to vysvětli POLOPATĚ!!!!! Musí ti pomáhat a bude muset i po narození prcka a jestli nechápe, že ti chce pomáhat mamka…tak to je u nás podobný…Ale u nás bude nejdřív doma Honza a pak až mi přijede mamka, to už Honza bude chodit do práce, protože by tu prej s náma dvěma pohromadě nepřežil :wink:
Jinak mimís myslim není zas takovej drobek, třeba bude střízlík po tobě, takže tim se nezatěžuj!!!!!!! Pokud bude přibýrat tak klííííd!!!! Tvoje kila navíc jsou v pohodě......z Ili už opadávaj :wink:

Letim na gyndu…páček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 15:11

Liborinka : no to víš, že ti poradí, já sice s vypalovačkou umím, ale stahování nechávám na Pajovi, on k tomu všemu pak nějak „přimontuje“ titulky, v jakémsi prográmku vystříhá všechny reklamy, když nahráváme z TV a to já neovládám.
Jinak pro mě je asi nejlepší úterý, to mají naši v práci do 14:30 a Paja stihne z práce autobus. Čas už je mi jedno, to nechám na tobě, jak máš ty čas kvůli práci. A Jajka ať klidně zajde, akorát vás asi moc nepotěším s tou cukrárnou, protože já zákusky nemůžu ani vidět :lol:. Mně se ale moc líbí v kavárně Ateliér (naproti bývalému Meinlu) a tam mají super kafe (velký výběr) a moc dobré tiramisu a to mi jede :wink:. A je tam venku zahrádka, takže není problém ani s kouřením. Ale pokud máš jiný tip, ráda se podívám zase někam jinam, je mi to celkem jedno.

Tak já pořád čekám, až přijede Paja, hlady se tady už kroutím a on si je v Pelhřimově na „Městě“ a dohaduje si tam kšeft. A že já tady umírám hlady, to mu nevadí :cry:. Jdu něco sníst nebo je vážně po mně :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 16:04

NICO, nic ve zlem, ale ja bych Tvoji doktorku prinejmensim zabila!!! Kazdy, i ten nejdokonalejsi UTZ pristroj ma sve odchytlky, nektery 300 g, nektery i 500 g! Navic plod se vyviji nerovnomerne, nekdy „zraje“ pomaleji, dalsi mesic to muze vzit hupem. Nechapu, proc Te strasi a pokud se ji opravdu neco nezda, tak Te ma poslat na testy, jak proudi krev z placenty pupecnikem k mimiskovi! Uplne zbytecne straseni, navic zrovna vcera jsem se docetla na netu, ze se drobny plod neda ani nijak „lecit“, pokud vylozene neprospiva a v te deloze se „dusi“, tak se vyvolava porod, ale na 99 % jsem si jista, ze to neni Tvuj pripad, protoze to by doktorka mela jednat uplne jinak. Opet musim dekovat US systemu, ze jsem takovychto „8ou“ usetrena tim, ze zadne UTZ nemame! Teda krom toho genetickeho, toho jedineho, ktery ma opravdu nejakou vypovidajici hodnotu. Tak se tim, prosim, nestresuj a uzivej si mimiska v brisku :) . Jinak nechapu, proc manza tak broji proti Tve mamce, obdobi to bude pro Vas oba moc narocne. Doporucuji si manzela testnout… Rekni mu, at si predstavi, ze ted teda litas kolem miminka, takze uklid, vareni a nakupy jsou na nem, kdyz to nechce sverit Tve mamce. Pokud tohle absolvuje a zvladne to, tak bych ustoupila, pokud ale ne, tak by mel ustoupit on! Buh vi, jak se budes citit po porodu (i kdyz vsem ted narizuji citit se bajecne, nejen fyzicky, ale i psychicky :D ) a i nejhladsi porod Te vycerpa a mimi dokonale zamestna, ze domacnost opravdu pujde stranou, pritom to ale doma fungovat musi, ze…

Bedly ja delavala jako rizky, klasa trojobal… mnam, tady nam ale take nerostou :( .

KRTI, ja uz mam take pripraveny bassinet, uz snad sto let :) . Ano, zapraseny je, ale oprasim ho a vyperu, co mohu. Mozna zitra bych mohla… Nebo pristi tyden.

U nas je zase parak jak blazen, sla jsem s Timousem jen na rychlou prochazku, na dlouhou pujdem az tak kolem sedme. S teplym zarim se u nas urcite nemylili, je fakt luxusni… Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.9.06 16:18

Kocicky, dekuju za povzbuzeni! Poplakala jsem si, vyluxovala, chtela jsem uklizet dal, ale netece voda…tak jsem sedla k notebooku a sezrala pytlik gumidku…TAK :!

Lindi , ja nijak nehystercim, taky si myslim, ze kdyby bylo neco v neporadku, tak by me poslala na to vysetreni placenty. Jen je toho dneska na me asi hodne. Navic jsem potom z papiru vycetla, ze ma malej o dva tydny vetsi hlavicku nez to ostatni, tak me jima hruza, aby nebyl nejak postizeny neco tak…to jsou starosti, co :?: :!
Ja porad hrozne sazim na takovy ten vnitrni pocit…a ten mi rika, ze je vsechno v poradku.

Maminka chce prave prijet asi na tyden hned po porodu. Mira ma ale takovou predstavu, ze on bude hlidat maleho a ja budu mit dost casu na domacnost…snazila jsem se mu vysvetlit, ze na tom klidne muzu byt tak, ze nebudu fyzicky schopna delat vsechno tak jak to veci vyzaduji…no uvidime…

S temi houbami jste me inspirovaly, tak jsem vytahla nejake z mrazaku a upecu na nich v remosce kureci rizky…snad to bude k jidlu :D

Ha, slysim chrchlat zachod…tak voda uz asi zase tece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
11.9.06 16:23

NICO - dr. je mimo! Pro tvoje uklidneni - Ondra mel ve 32. tt (to jsi ted taky, ne?) 1780g…byl naprosto tabulkovej, kdyz se narodil, mel 3450g a 49cm…takze kliiiiiiiiiiiiiiiiiid! Jestli te strasi ta hlavicka, tak si bud jista, ze staci jen kousek jinak kliknout sondou, netrefit presne ten spravny prumer a vyjdou hausnumera…fakt si z toho nic nedelej!
A Mira se zklidni, neboj!

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 16:28

NICO, to jsem vubec, ale vubec nemela na mysli, ze bys hystercila, to fakt ne :) . Vydesilo by to kazdou mamku-cekatelku, jen se proste divim doktorce, ze rekne A, ale B uz nedoda, pritom to tu informaci dotvari… Ja vim, ze zadne testy nejsou 100 %, vsude je nejaka tolerance, ale miminko mas urcite v poradku, doktorka jen proste spatne merila :) . Sice je moc hezke, ze spoustu ordinaci ma ultrazvukova zarizeni, ale kolikrat mam pochyby, zda lekari opravdu zvladaji jejich obsluhu. Vim, ze tady (ja vim, uz zase prudim s tou Emerikou :D ) jsou na delani UTZ specialni lide, kteri maji specializaci jen a jen na provadeni UTZ, jejich cinnost je koncentrovana na tohle, myslim, ze to ma neco do sebe. Ale jak rikam, myslim si, ze je u Tebe vse v poradku, i ty blby tabulky se casto upravuji, protoze se nikdy do nich nemohou vejit vsichni zdravi jedinci. Ja bych za pomoc v prvnim tydnu fakt dala cokoliv, doufam, ze to bud s nasima nebo s tchyni dobre nacasujem. Hihi, zeptej se manzi, jak chce kojit, tam je Tva role bohuzel nezastupitelna a bohuzel je to casove nejnarocnejsi cinnost, ktera s mimiskem souvisi. Snad se nejak ale dohodnete, hadky jsou vycerpavajici, o to vice, kdyz s nami mlati hormony, ze jo! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.9.06 16:40

Ja jsem prave byla prekvapena, ze me dr. neposlala na to premerovani zase do Gennetu…pry si to dela sama. No tak jsem zvedava za ty dva tydny na dalsi kontrole. Ja byla tak vykolejena, ze jsem si ani nerekla o kontrolu pohlavi a az ted si uvedomuju, ze mi ani nenatocila monitor, takze jsem broucka ani nevidela :-(

Tak ja jdu varit a vytirat…at muz vidi, ze mam snahu udrzovat rodinny krb a pohodu :D

Ivett , koukala jsem do galerky a musim Ti pochvalit ten krasny nakup! Jsi sikovna. A jsem zvedava na foto z vanicky, protoze ta podlozka mi prijde hrozne legracni :D jeste jsem takovou nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.9.06 16:48

NICO: naprosto souhlasim se Sylvah!!! Bud v pohode, ted jsem se koukala na sebe a BPD coz je hlavicka mam 30+6 a AL brisko mam 30+1 - za posledni kontrolu minuly tyden, takze skoro to samy co ty - pan doktor rikal, ze je vse jak ma byt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí