Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
11.9.06 12:47

IVETT …díky moc, vypadá jak panter, ale je super velká…Já ještě projdu několik obchodů a dala bych ti vědět kdyžtak, ju!?! Dneska zkouknu Pompeu, tak třeba tam natrefim :wink:

PAJI .....tak hezky odpočívej…načerpané síly určitě brzo udáš :wink:

BEE …až tam budeš volat, tak radši řekni 10 těhulí…nějak to odpadá…

Já jdu hajnout.....zatim pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.9.06 12:50

Ahojky vsem:)

Tak jsem byla o vikendu na cestach. Cestovali jsem sice autem ale uz to pro mne neni. Hodne mi tvrdlo brisko a vubec Davidkovi se to moc nelibilo. A hlavne spani:( Nikde nemeli tak mekouckou matraci jako mam ja doma takze jsem poradne nevedela jak si lehnout a bolel me cely clovek.

Dostala jsem skvelou teplakovou soupravicku. Dala jsem jeji fotecku do galerky. Ty ponozky ktere jsou na fotce upletla pritelova babicka:)

Na Sraz se uz moc tesim:)

Jak jsem ted byli na tom vikendu s prately tak jsem zjistila ze jsem se skoro porad s nima bavila o mimcu:) Asi uz jsem jim musela pekne lezt na nervy:) Snazila jsem se to krotit ale ono to slo ze mne samo:) :P :P

Jdu pomalu delat obidek. Svestkove knedliky z tvarohoveho testa. To primo zboznuji:)

Jinak nevim kdo daval odkaz na ten Malinik mylslim ze to byla BEE tak moc dekuji nemohla jsem nikde sehnat hned jsi objednam:)

Preji vsem krasny slunecny den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.9.06 12:50

Ivett ty věcičky jsou moooooc pěkný a hlavně roztomilý.Už aby vnich to mimčo bylo co? :D A neteřinka vypadá moc sladce taková malá beruška,nemůžu už se dočkat to ho našeho drobečka :P Ivett kolik prosím stála ta podložka do vaničky? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
11.9.06 12:55

Kačul , tak okoukni ty obchody a kdyžtak Ti ji ve čtvrtek můžu vzít, kdybys nesehnala jinou :wink:

Petulinko - tu podložku - ségra koupila stejnou tady u nás v obchodě a vyšla ji asi na 300,–- …v tom Polsku jsem ji koupila za 100,–-

Jinak cca ceny tam byly - rychlozavinovačka 150,–-, prostěradýlko do postýlky froté 150,–-, přebalovací podložka 300,–-, matrace 450,–-, vanička 150,–-, osuška 150,–-, pleny - balení 10 ks 180,–-, soupravička do porodnice 4 ks 270,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.9.06 13:16

Ivett ty ceny jsou teda suprový,ale nám by se to už nevyplatilo :wink: skoro všechno už máme.

Právě si dávám smažené bedle s bramborovou kaší, mnam

Krti co ty vaříš dobrýho nebo už má Pája obědy? :lol:

Jiti napiš mi prosím receptík na ty knedlíky,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.06 13:28

Petulinko téda, ty BEDLY bych si fakt dala. Já mám na ně už chuť asi 14 dní. Bóže u nás ale ne ane nějakou najít.
Už vím, to mám za trest za tu nutelu, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 13:29

Budete se divit, ale strihani jsme prezili jak ja, tak Tim!!! Je peknej, vypada jak plysacek. Byl moc hodnej, jen na sebe nenechal ani sahnout strojkem, chtela jsem mu vyholit brisko, to byl ale totalni zachvat paniky… Tak jsem ho netrapila a vystrihala to nuzkama. Tak nejak… zhruba… Take jsem mu nasla e-e kliste na dolni tlamicce, to byla akce vyndat mu to, nechtel drzet hlavu nahore! Take jeste pred strihanim prisla dcera majitele baraku prinest nejake bejby vecicky, neco je tam opravdu pekne. Tak uz to peru, at je to ready. Hlavne je tam takova zimni cosi :) , neco mezi bundickou a spacackem, to bude asi idealni do autosedacky. Takze doufam, ze to vazne bude holka, vsechno to jsou holcici vecicky…

JANDULO, tvorbu mleka jsme tu probiraly myslim v patek… Je vice mene automaticka, s velikosti prsou nema absolutne zadnou souvislost, jedine obavy na miste by mohly byt, kdybys predtim prodelala nejaky ukrutny uraz prsa, popr. by Ti lekari zmastili plastickou operaci, tusim, ze ani jedno se Te netyka :) . Mlicko bude, neboj, par dni po porodu ani nebudes vedet, co s tim delat :D .

JITKO, to mi nemuzes delat psat o tvarohovych knedlikach, mam na ne strasnou chut! A to jsem po obede!!! Asi odpo spacham nejaky mensi kolac, kdyz jsem na nej sama :) . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 13:35

Petulinka : abych pravdu řekla, zapomněla jsem se Paji zeptat, jestli už bude mít obědy, takže nevařím nic a čekám, s jakou přijede domů. Zbyly nám ze soboty ty cikánské nudličky, tak kdyby byl hladový, udělám k tomu narychlo asi jen hranolky a bude to.

Tak a já mám vyžehleno, totálně snad na pinďu všechno připravené. Když to tak v hlavě probírám sem a tam a tam a sem, myslím si, že to nejzákladnější už máme a zbytek se potom dokoupí podle potřeby. Ještě půjdu povlíknout tu postýlku, ale až za chvíli, dost mě ze žehlení bolí nohy, tak si chvíli orazím. Film jsem dokoukala, nic nespálila, tak super. Holt jsem ženská, dokážu dělat 2 a více věcí najednou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.9.06 13:36

Krti. to by bylo fajn nebo můžu zajet já za tebou ještě jezdím autem zatím :) už břicho docela překáží! Ty do Pejru moc nejezdíš né??? Jak je to k vám daleko?? Snad se nějak domluvíme, i když ještě pracuju čas si ale určitě najdu!!
Dneska večer nás ještě čeká grilovačka tak se moc těším Lososa na kameni fakt miluju! :lol:
Ivett: tak to jste měli nádherný víkend co? Já bych taky jela někam z manžou, ale bohužel je kolem baráku pořád tolik práce že nezbývá čas :( ach jo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 13:53

Liborinka : k nám je to z PE 20 km. Já tam sice tak často nejezdím, ale kdybychom se domluvily třeba na odpoledne, tak to lehko spojím s návštěvou rodičů, to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.9.06 13:59

Petulinko receptik je jednoduchy:)

Na cca 18 az 22 knedliku:)
2× mekky tvaroh
2 vejce
polohruba mouka
spetka soli

nejdrive si na val nasypat tak hrnek mouky do toho nakouskovat tvaroh a pridat vejce trosku soli. Smichame pokud se bude testo moc mazat jeste pridat mouku. Ale cim min mouky tim jsou knedliky nadychanejsi a lepsi:)
Varime cca 10 minutek v slane vode. Trosku nabydou:)

PEtulinko jak delas ty bedle? ja je primo miluju smazene. Jenom je osolim a okminuji. Pokud mas neco jineho naspis zkusim:)

Jdu bastit ty knedliky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.9.06 13:59

Krti - no to jesný že zvládneš víc věcí naráz :lol: Krti není ještě moc brzo povlíkat postýlku, vždyt se na ni bude zbytečně prášit a předčastny porod je zakázán :lol: -to můj názor,nebo už je vás víc co máte nachystanou postýlku i s vybavením? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 14:01

Petulinka : no brzo je, jenže já se na to těším už několik měsíců a pořád jsem se bála, abych něco nezakřikla…teď už si to snad můžu dovolit. A když se bude prášit, tak jí pak převlíknu ještě jednou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.9.06 14:02

Jiti dělám je jak ty jen na oleji osolené a okmínované, ale dneska jsem je poprvé obalila jako řízek a byly stokrát lepší,hlavně nebyly nasáklé tukem. Moc jsem si pochutnala :lol:

Jdu si zkusit zdřímnout nějak mě padaj víčka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.9.06 14:03

Ahojky kocicky…zdravim pri pondelku…

Tak dneska mi ten den zacal hodne mizerne a mam naladu pod psa :cry: Hned po ranu jsem se chytla s muzickem, uz ani nevim kvuli cemu, ale jsem strasne nastvana uz ze vcerejska…naridil mi odpocivat, ale doma na nic nesahl a je tady hrozny bordel. Takze me dneska diky vcerejsimu lenoseni ceka jednou tolik prace :? A hlavne, ze tady po porodu nechce moji mamcu, aby nam pomohla s uklidem a varenim a litanim kolem kocek…tak to budu fakt prima sestinedeli, to se asi zcvoknu.

O vikendu mel prijet truhlar a prd, ani nezavolal aby se omluvil. Rano prisla SMS, ze uz to ma vsechno hotove, jen tu volieru slozit…ALE TO RIKA UZ NEKOLIK TYDNU :! Mela jsem uplny amok a kdyby me Mira nezarazil, vazne bych ho poslala do pr… Pro jistotu si ten pitomec hnedka vypnul mobil, takze komunikace vazne skvela :? Jestli si mysli, ze od nas uvidi jeste nejake penize za „praci“, tak to se seredne plete.

U dr. na kontrole jsem zjistila, ze mam dalsi tri kila nahore, takze celkem 15kg :! Coz bych i rozchodila, ale jak mam rozchodit to, ze mi dr, rekla, ze prcek vazi jen 1700g a je hubenej :? Malem jsem to obrecela…ja se snazim jist zdrave a akoratne a vysledkem je to, ze ja kynu a malej nepribira…tak ted vazne nevim co mam delat.
Jinak je pry vse OK, maly je hlavickou dolu a dalsi KO je uz za dva tydny 25.9. potom jeste jednou a budou nasledovat kontroly v Podoli.

Tak ja si jdu nekam do kouta poplakat a vrhnu se na to uklizeni…Mira mi jeste volal, ze si jako vecer musime promluvit…super, tak to si jeste vyslechnu prednasku o tom, ze se jen rozciluju a jsem protivna…ne, dneska vazne nemam dobry den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí