Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
11.9.06 10:07

SMARRR, hihi, to bude narocne sehnat tu restauraci s vyhledem na Prazsky hrad :D . Vecu urcite nejakou mit budem, jen nevim kde! Za celou dobu, co jsme tu, tak jsme nenarazili na dobrou restauraci. Vsude je to samej schnitzel s hranolkama, vsechno smrdi a chutna univerzalne, at si das schnitzel nebo schnitzel :D . Ale mozna se budu realizovat doma a neco ukuchtim. Ja varim rada, jen bych rada neco netradicniho. Netradicniho pro nas oba - pro Lance by to mohly byt klidne i zapekane brambory, to on nezna :) . Jinak US nazory mi take nekdy rvou zily. Ale na druhou stranu mi vadi notoricti kritici, kteri tam nikdy nebyli, nemaji nejmensi paru, jak to tam chodi a nenechaji na US nit suchou. To je zase opacny extrem a ja se opravdu nemam s takovymi lidmi o cem bavit. Nekdy se mi stava, ze dostavam vynadano za valku v Iraku. Ja ji fakt ale nezacala :D .

LIBORINKO, ja tu knizku ted ctu take, ale je to moje WC literatura, tak pokracuju pomalu, asi ji nestihnu do porodu prubnout :) . Ale ted je Lance pryc, tak bych ji mohla presunout do loznice, ze… Zatim teda vim, ze mi chybi 4. trimestr a ze vsechny deti jsou utisitelne a ze kolika neni o prdicich…

KRTI, je to fakt o prezivani bez manzi… Nechapu, jak jsme bez sebe byli i 4.5 mesice!!! A ano, Vase spolecnost je k nezaplaceni ;) .

Tak ja jdu mucit tu nebohou nemou tvar… Doufam, ze to oba prezijeme bez ujmy. Pak se ozvu. A kdyby ne, tak me nema tvar pohltila! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.9.06 10:08

BEJULKA: neboj to urcite nejsou 2 kila, to byla jem zadrzena voda vecer. Ja se pro jistotu vazim vzdycky jenom rano, to mam min kilo :-) chichi :lol:

KRTI: Tak nevim, jestli mluvime o stejne knizce, ja myslim OSVICENI. Svedectvi jsem necetla, ale jeste me dostal CJUJO (nebo jak se to psalo o tom psovi co dostal vzteklinu) a pak NESPAVOST - a hele aktualni tema :D doufam,ze nezacnu videt aury!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.06 10:14

Smarrr jo jenže já se vážila dneska ráno :roll: . Taky se vážím vždycky ráno. Takže mi musela na zádech sedět nějaká neviditelná potvora, jinak nevím. Prostě tam ty 2 kila jsou a nechtěj dolů, můry :evil: No dneska to zkusím s ovocem a uvidíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 10:27

Smarrr : jasně, já rychleji píšu než myslím :lol:. Osvícení je samozřejmě to o tom hotelu Overlook, že ? Ani to jsem neviděla, jak říkám - já se na ty filmy raději nekoukám, ale je fakt, že v poslední době se to hrozně změnilo k lepšímu. Ještě jsem zapomněla, že jsem nedávno viděla film na motivy Kingovy povídky Nadaný žák (Abt Pupil), to bylo taky dost dobře natočené (hlavní roli tam hrál Ian McKellen - ten, co hrál v Pánovi prstenů Gandalfa). A Cuja máme taky někde na DVD, ale ještě jsem se neosmělila se na to podívat.

Jdu žehlit, chystám se k tomu už stráááášně dlouho a dneska to vypadá, že bych se k tomu mohla i dokopat. Pustím si k tomu Přepadení II - Temné území se Stevenem Segalem, na to se nemusím moc soustředit :lol:.

Jo a já se vážím taky vždycky ráno, po tom, co vylezu z WC - dnes 3 kg !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.9.06 10:31

Ahoj holky,

Anketa- Piráti já vím že ty psát nemám ale byli opravdu poslední předtím asi Účastníci zájezdu, ale většinou máme všechny filmy doma ještě před premierou v kině stažený z netu :wink: Jenže s originálním názvem tak pak ani nevím jak se ten film jmenuje.Dneska se chci podívat na Rozchod nebo Let 93 tak uvidíme

Vy jste teda ukecaný v sobotu dáte ze tři příspěvky a za něděli pět stran 8O to je pak na hodinu než to člověk dočte :twisted: :lol: :lol:

Bee s tím grilováním opatrně my jsme grilovali v pátek a byla úplně strašná zima ,pomalu všichni došli v zimní bundě a ani jsme moc dlouho nevydrželi :cry:

Nico, Lindi já mám míč na výšku 175cm a měřím asi 162cm :o Když jsem ho měla nafouknutý na akorát tak byl měkčí a moc mě nenutilo být narovnaná a včera mě ho Lubča do foukal a to nedosáhnu pomalu na zem :lol:

Bee já to stou manželovou depkou nebyla asi nás to teprve čeká, a nebo to prostě zvládne na jedničku,ale jsem zvědavá jak bude šidit koníčky(to myslím živý) až budem tři.Ted doletí z práce rychle se nají a honem za nimi :roll: já tam teda chodím taky ,ale pak už to nebude tak často,hlavně v zimně :)

Smarr taky se vážím vždycky ráno ale stejně ty kilíčka nějak přibívaj,čím to asi bude 8O :D

makoš gratuliji k výročí a hezky si to užijte,já naše letošní úplně zasklila a ještě jsem se divila proč my dává kytku :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.9.06 10:31

KRTI: tak Osviceni proste videt musis. Je to starsi film, Jack Nicholson je tam jeste docela mladik, ale Kubric to natocil, tak jako samozrejme nikdo jiny. Ja jsem to videla ve filmovem klubu na CT2 a je to fakt fakt fakt moc dobry! Treba ja jsem se nechtela divat na zelenou mili a bylo to dobry, ale knizka je knizka, ale OSVICENI je fakt bomba, ale radeji pockej az porodis - cha ty krve je tam fakt moc! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 10:34

Tak mi právě pošťačky přivezly dárek pro Paju k Vánocům nebo k narozeninám, ještě nevím (má je 30.11. - na Ondřeje :lol:), jenže vám bohužel nemůžu napsat, co to je, protože Paja je pravidelný čtenář e-mimina, tak bych to prokecla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
11.9.06 10:35

Krti - žehli opatrně když budeš koukat na ten film,aby jsi nezapoměla žehličku na prádle :lol:

Chystám se do obchodu, chci zkusit pomerančovou marmeládu a jak půjdu zpátky stavím se u babičky natrhat nějaký švestky na zavaření a asi i na ten koláček od Krti nebo na knedlíky ale to by mohla babička, má je prostě lepší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.9.06 10:57

Linduso: tak jsem na tom podobně zatím vím jen tolik co ty!! :) no ale mám ji od pátku takže snad to taky do toho porodu zvládnu!! 8)
Petulinko: určitě si zavař švestičky na zimu budou dobrý, budeme je mlsat u emimina ju!! :lol:
Smarr: postýlku objednávám hned ja se tchýně vrátí z dovči (ona je totiž její plátce) :lol: no objednám u nich i to povlečení - žirafa modrá! je moc hezký, no a matraci kokos-molitan! :D takže na konci září by jsme ji mohly mít už v ložnici!!
Krti: ty se máš my na DVD nemáme skoro nic, a já bych se tak ráda na něco koukla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
11.9.06 11:37

Ahoj pupčounci !!!

Nějak jsem nezvládala (nestíhala, neměla čas, neměla chuť, nechtělo se mi??? :D ) přispívat, ale snažím se Vás aspoň číst, i když tedy jedete jako lokomotivy (rychlostí, ne že to tu tak funí…no i když to už možná tak :wink: )

No absolutně samozřejmě nevím, na co jsem chtěla komu reagovat…jen jsem si všimla, že Kačulka shání plyšovou kočku (škoda, že nemůžeš živou, naši mají zrovna koťátka :wink:) …kdybys ještě sháněla a nevadilo by, že je celá černá, tak mám jednu doma. Já ji kdysi dostala taky od svého ex (jsem si ha něj hned vzpoměla, jak jsem tu probíraly ex partnery :wink: ), ale už delší dobu mi leží na skříni…je docela veliká a protože docela nepotřebná, mohla bych ji postrádat a darovat pro Verču…kdybys chtěla, vyfotím ji :wink:

Jinak mám za sebou SUPER víkend…v sobotu jsme měli první výročí svatby, tak jsme si zajeli na víkend pryč - strávili jsme ho v hotýlku u Náchoda. V sobotu jsme udělali nákupní výlet do Polska, který byl na 100% úspěšný…věcí spousta a spousta (dovezli jsme plný kufr od auta) a ceny více než příznivé (kdyžtak dopíšu :wink:)…do výbavičky pro Kulíška nám schází už jen kočárek a drogerie :wink:

Po nákupech jsme si zašli na mňami obídek, pak udělali výšlap na Náchodský zámek, pak dali zákusek a kávičku v cukrárně a večer v hotelu ještě slavnostní výbornou večeři…no prostě jídla tolik, jako na té naší svatbě :D Včera jsme ještě prošli Babiččino údolí, takže i krapet turistiky a poznání krás naší vlasti - je tam nádherně :wink:

Linduš , jak jsi tu psala o tom dárku k výročí - no já to pojala trochu „hand made“…navíc, první výročí je prý bavlněné a má se dát bavlněný dárek …tak jsem koupila bavlněná trička a z upravených fotek si nechala udělat nažehlovačky. Vzala jsem jednu svatbení, na kterou jsem napsala „1. výročí 9.9.2006 a Tak máme ROK za sebou…“ …druhou jsem vzala Kulíškovu fotku z UTZ a tam napsala „…a tohle nás čeká teď“.....no a nažehlila jsem tu svatební dopředu a Kulíška dozadu na ta trička…včera jsme v tom byli u tchánů na návštěvě - tak trička měla úspěch a manža z něj byl celý naměkko :) :) …tak asi tak :wink:

Jinak jste mi psaly o fotky mojí neteře, tak zatím mám jen pár a moc tam tedy vidět není (no sestřenice fotí jak kopyto :D )…ala až budu mít lepší, tak dodám…já sama ji ještě neviděla…bohužel to k ségře máme 350 km (bydlí na Moravě, stejně jako naši) no a my teď máme 3 víkendy po sobě naprosto nabité, tak se tam nedostaneme dříve, než 28.9.....a to ji teprve uvidíme na vlastní oči…do té doby musíme spoléhat na fotky, které se nějak nedostavují :o( Protože ségry přítel je prý ještě neumí stáhnout do PC (mají nějakou novou kameru či co…) :o(

Jo, přidám do galerky sppoooootu věcí, co jsme nakoupili v tom Polsku kdyžtak :wink:

Zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.9.06 11:57

Liborinka : jestli nemáš na co koukat, tak bych měla takový nápad : mohly bychom se na někdy domluvit, já bych přijela do PE, daly bychom kávičku a já bych ti nějaká DVD přivezla. Máme asi 80 filmů (něco z TV s vystříhanými reklamami, spousta je toho stažená z internetu, takže zahraniční filmy jsou často s titulky), tak bych ti mohla poslat seznam a vybrala by sis. Přece jen nás čeká ještě dlouhá doba volna a já si ji taky ráda zpříjemním nějakým filmem. Tak to zvaž :wink:.

Tak jsem vyžehlila věci pro nás a teď jdu na věci pro pinďu. Docela se těším, poprvé v životě budu žehlit něco tak malilinkatého. Snad tam tu žehličku nenechám, to bych si musela dát přes hubu, kdybych mu zničila takové krásné věcičky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.9.06 12:05

chtela bych se na neco zeptat, je mozne ze nebudu mit vubec mleko? Me pride, ze prsa se mi zacali zmensovat! Cim to muze byt? Co mam delat abych mleko mela? Pijete nektera caj nebo neco takoveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 12:30

Ahojky berušky těhulkatý.....

tak dneska nějak nestíhám :? tek jen krátce, ostatní později..

IVETT …kočičku prosím vyfot…jinak já bych snad jednou chtěla i živou, ale to je daleko…až budou děti větší a až bude mít manžel nějaký delirium :wink: a pak se obrátím na Nico, protože by se mi líbila přesně taková jako je jejich Hanička :lol: :lol: aby byla doma sranda :wink:

SRAZ PRAHA 14.9.06 (čtvrtek) v cca 16 hodin …kavárna CHANTALLE (vedle Holmes place, 3.patro!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
11.9.06 12:31
Kacula píše:
BEE …asi to teda zamluv, když to pujde… :lol:Dorazit by měla : Bee, Kacula, Ivett, Meowth, Verun, Jitka123, Smar, Mili, Nico…Pajina?? Beinka?? Medicka??

Ahoj holčiny,

ke srazu : nakonec bohužel nedorazím, přepadla mě nějaká viróza a kromě navštěv lékaře (bohužel mám na tento týden naplnovaný tři) budu celý teden ležet. Hlídání mám zajištěný na celý týden :! :D , což je pro mě fakt úspěch, tak si budu užívat trochu toho flákání.. :D Tak si sraz užijte za mě, na příštím srazu se snad potkáme..

Pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
11.9.06 12:42

Kačul , máš ji v galerce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek