Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko,
tak se mi podarilo jeste na 2 hodinky usnout huraa!
BEE: ja jsem myslela to jak jsem bylaz Vaseho skytavkove pribehu namekko moc dobre. Strasne hezky me to dojalo a prislo mi to moc sladky, takova krasna rodinka v ocekavani
Na ten malinik se radeji informuj, at pak nemas po ceste zbytecny stres,stejne Te s tou cestou do Vrchlabka obdivuji - JSI UZASNA!
LINDI: moc diky za povzbuzeni. POrad mi to setkani s exmanzelem nejde z hlavy, po 2,5 letech tedy neni divu ze? Ale fakt vypadal moooc dobre. No mozna se mi po nem i trosku zastesklo - je to strasne hodny clovek ![]()
Tak ja uz se prevaluju s takovym vyznamnym hekanim
Nejvic me vzdycky rozesmeje kdyz lezu z auta a muzicek do me zezadu ruzne strka, aby mi pomohl
no jsem hotovy kripl…
No pokud jde o zvedání se z lehu, tak já s tím tedy žádný problém nemám. Nevím, jestli je to tedy tak moc špatně, ale zvedám se, jako jsem se zvedala vždycky - prostě z lehu do sedu a šup na nohy. Nic mě nebolí ani mi nepřipadá, že bych dělala něco špatně. Tak nevím
.
teda ja mam se zvedanim problemy, bez prevaleni na bok to teda nejde:-) Ale asi to souvisi i s myma celotehotenskyma bolestma v bedrech, takze se nad tim ani nak nepozastavuju:-) Janina
Ahoj Janino . Napiš nám něco o sobě pokud chceš, koukám, že si tu prvně ![]()
S těma zádama je to v pr…
A jak píšou holky: BUDE HŮŘ ![]()
Holky tam je krasne coz? Uplne na nejakou krasnou prochazku.
Koukam BEE ze tady nejsi, to si urcite uzivas na zahradce vid?
Tak ja taky vyrazim k rece!!!
Neco o sobe? No jsem z Noveho Boru a mimco by se melo vyklubat snad 30.10., ale hrozili mi uz predcasnym, tak uvidim:-) Jinak si ale tehotenstvi vesmes uzivam a skoro mam pocit, ze mi to brisko bude pak chybet:-))
Holky tohle vysedavani me znici…uz zase radim na MMB
No ale uuuzasna teplakovka Next
jako nova za 250,– to se proste neda…
Vitam mezi nami novou tehulku!!!!
BEE, ja mam prumer toho mice 55 cm, ale ja jsem male piiivo
. Ja doufam, ze ho teda na mimi moc vyuzivat nebudu, ze budem mit bezproblemove mimi a mic bude jen pro MOU zabavu, ne pro otrocinu
.
SMARRR, ja kdyz sveho ex vidim, tak mam take smisene pocity, asi je to naprosto normalni. Nekdy si rikam, jake by to bylo, kdybych se s nim tenkrat nerozesla, kdybychom tu moji vnitrni krizi prestali, kdyby… kdyby… Take si rikam, jak je asi spokojen se svoji soucasnou pritelkyni, zda me s ni srovnava… Je to takove zvlastni, clovek si je s nekym tak blizky a najednou se ti lide skoro neznaji…
NICO, hihi, me Lance take z auta vystrkuje nebo taha, nejhorsi je, kdyz zaparkuje sikmo a ja mam vystupovani do kopce, to jsem fakt odkazana
.
KRTI, kdyz Ti to vstavani tak neva (leh-sed), tak proc ne… Telo si rekne, jakozto ostatne se vsim.
JANI, vitej, sice jsi rijen, ale to neva, to je vlastne casny listopad
. No a u nas jsou predcasne porody zakazany, tak pozor pozor
.
Dokoukala jsem ted Horem Padem, videly jste to? Takovy divny to bylo. Cekala jsem nejakou art produkci, ale tohle mi prislo desive pritazeny za vlasy. Nevim, ceske filmy mam moc rada, jsou ze zivota, k zamysleni, tohle mi spis ale prislo jak sci-fi… Linda
Lindi , my prave pred domem musime parkovat ze sikma a mam to do kopce ![]()
A s tim ex Ti moc dobre rozumim. Ja kvuli muzickovi opustila pritele, se kterym jsem byla 7 let. Rozchod nic moc, ale ted uz spolu v celku komunikujeme. Kdyby mel pritelkyni, bylo by to asi lepsi, ale od naseho rozchodu (pres dva roky) nikoho nemel… Je mi to lito, ale ja sveho rozhodnuti nikdy litovat nebudu, docela dobre si dokazu to „co kdyby“ predstavit…a vim, ze ted jsem mnohem stastnejsi.
A mic mam 65cm…idealni.
Lindusa : mně se Horem pádem líbí, nejradši mám scénu, kdy je Forman s Vašáryovou pozvaný do vily na oběd - Vašáryová tam skvěle perlí (hlavně ta scéna s kyselou rybičkou, to bych se umlátila). Jinak mně to zase až tak moc přitažené za vlasy nepřipadalo, ale každý má rád něco jiného. Já české filmy taky miluju, ale zase jak který, že. Jinak psychothrillery - to je moje a pokud někde hraje Bruce Willis, tak jsem ztracená (zvláště mě moc berou filmy Šestý smysl, Vyvolený a Hartova válka). Taky mám strašně ráda Samuela L. Jacksona.
Taky jsme teď byli na procházce, s Bradem. Ten pes je čímdál hodnější, snad pomalu z té jeho puberty vychází. Ale stejně si nedovedu představit, jak ho dávám dohromady s tím naším očekávaným pokladem. To letos rozhodně ještě riskovat nebudu
. Horší je, že mě po každé procházce bolí břicho, tvrdne a jsem hrozně unavená. Holt 8.měsíce je 8.měsíc, musíme si to přiznat. Dneska jsem Ondru strašně asi rozčílila naklepáváním těch řízků. Při druhém řízku jsem dostala takovou ránu, až mě to zlomilo v pase, to fakt bolelo. Začíná si se mnou, chlapeček, dělat co chce. Co terpve, až se narodí ? ![]()
Holky, napadlo mě - pojďte si udělat takovou „anketku“ na téma : NA ČEM JSEM BYLA V POSLEDNÍ DOBĚ V KINĚ (vynechte ale, prosím, Piráty z Karibiku II, na tom byl snad každý
).
Já jsem například byla v červenci v Ostravě na Době ledové 2 a pak ještě v Pelhřimově na filmu 16 bloků (Bruce Willis) - obojí se mi moc líbilo.
KRTI a co já mám pak chudák psát, když jsem byla na PIRÁTECH Z KARIBIKU II ???
No ale ještě asi měsíc předtím jsme byli na SILLENT HILL a to byla celkem síla s Qeebem v bříšku…
Měla jsem celkem výčitky, jak se tam mlelo. Ale ustáli jsme to a celý mi to přišlo sice hororový, ale výborně zpracovanej příběh! ![]()
SMARRR Ty jsi teda asi teď někde u řeky (my se taky chystáme prchnout do lesů), ale i tak…já to pochopila s tim tvym dojetim…a na jednu stranu mi to zalichotilo
jen mi tě bylo líto, žes slzela…vim, jaký to je…to pak stačí málo a slzíš hned zas kvůli něčemu jinýmu…mně kolikrát stačí říct třeba, že někdo koupil k snídani někomu koláčky a já už z toho slzim, jak jsou ty lidi na sebe hodní! ![]()
NICO, LINDI No tak s tim vstávánim z auta…fakt bomba!
Jsem na tom totálně stejně… Když řídim, je to dobrý - přitáhnu se o volant a taky dávám pozor, kde zaparkuju
ale jinak - děs…navíc sedadlo spolujezdce máme permanentně daný hodně dozadu, protože když tam sedí David, je to kvůli jeho výšce a když já, tak kvůli pohodlí za jízdy…dokonce je i lehce položený od tý doby, co mi minulej tejden nebylo nejlíp…no a tak se zvednout z pololehu, když na nic kolem sebe nedosáhnu…taky super…ještě, že je tam aspoň to držátko nahoře u stropu…to trochu pomůže. Když jsem ale viděla včera ten svůj zadek v tom zrcadle, není divu, že mi nejde se zvedat… ![]()
KRTI Ty ale provokuješ, co?! S tim zvedáním ze sedu do lehu a „šup na nohy“…
Sem si hned zas vzpomněla na ta tvoje dvě kila…
To se to pak zvedá!
Ale budiž ti to přáno! Aspoň jedna z nás si nepřipadá tak nemotorná…o to větší na sebe ale musíš dávat pozor, když ti nic nedělá problém a tělo si „neřekne“, tak na to mysli, matko!!! ![]()
Jdu se na chvíli vyvalit ven na lehátko a trochu ohřát pupíček posledním LETNÍM sluníčkem! Kdyby takhle chtělo být příští víkend! Rádi bysme něco s kámošema ogrilovali dokud to ještě jde!
Tak zatím…já „běžím“… ![]()
pa pa a já sem zase mrknu po návratu z lesů… ![]()
Bee+Qeebo
KRTI Teď jsem dočetla o té vaší procházce s Bradem…to tvrdnutí a bolesti po nějakém náročnějším pohybu mívám taky..včera po „tanečcích“ s vysavačem a mopem např. taky…
Snad až budem čekat druhý mimi a budem k tomu ještě třeba zvedat to první a uklízet a namáhat se taky o to víc, nepadnem vysílením a tělo si nějak poradí! ![]()
Ten 8. měsíc to už je síla, co?! Si pamatuju, jak jsme si před vyšetřeníma ve 12. týdnu psali, jak jsme nervózní, jestli bude všechno ok… a ono už je to 5 měsíců zpátky!!!
NICO, LINDI já mám míč myslim 75 cm a teda nic moc…ale to bude asi tím, že nejsem žádnej drobeček s velikostí 36, že NICO???
(slepá závist)…takže i když ho mám nááááááááááhodou hezky nafouknutej, tak by to ještě pár cm sneslo…kamarádka má ale ten velikánskej a ten mi přijde zas moc…potřebovala bych asi něco mezi, co se běžně nedělá…jako i u oblečení…něco mezi skřítkem a slonem…
a to se fakt shání špatně! ![]()
Jo a co se týče mého ex, je to kapitola sama pro sebe. Vycházíme spolu normálně, ale poslední dobou mám pocit, že se tak nějak nesmířil s mým těhotenstvím…
Oni s manželkou v té samé době, co já otěhotněla, přišli na to, že mají nějaký problém a asi se s tím, že já otěhotněla naprosto bez problémů hůř vyrovnává
Ale už jsme se domlouvali, že musíme ještě před porodem někam na véču, tak to snad vyjde…:-) Ale s jeho nynější ženou se nějak nemusíme…teda hlavně ona mě nemusí…asi je jí proti mysli, že my, ač jsme spolu byli taky 7 let, jsme se rozešli naprosto v klidu a navíc se pořád stýkáme…
Chápu ji…často se to nestává… ![]()