Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
8.9.06 09:16

Jo a taky pro snadnejsi porod mam v plnu od 35tt pit malinik. Pry je to dobre. Masaz jsem vzdala protoze to bych asi nezvladla.
Co se tyce sexu aby se urychlil porod tak kamoska ,,aplikovala" a stejne vyvolavaly:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.9.06 09:34

Ahoj holky,
moc děkuju za vaše názory, teda vy píšete jak o život. Jestli to vydrží až budete doma z porodnic:-)
Já taky nechci Bumbrlíkovi dávat dudlík. Dostala jsem dva, ale třeba si je vezme manža :wink:
Včera jsem vyprala velké látkové pleny, tak mě čeká hromádka na žehlení. Nějak podvědomě si potřebuju utvrzovat pocit, že budu matka :-)
Měla jsem i dneska sen, že jsem byla s Davidem v porodnici a měli jsme už Bumbrlíka u sebe. Byl moc pěknej (tak by se mi líbil) - v tom snu jsem ho viděla do všech detailů. Koupali jsme ho, ale nešlo kojení :lol:
Třeba moje podvědomí dokázalo odhadnout jeho skutečnou podobu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.9.06 09:56

Ahojky kocicky!

Tak se hlasim po skvelem veceru. Milacek me vzal do luxusni restaurace…takova, kde dostanete 4 sousta za hooodne penez a bylo to fakt mnamozni a kupodivu jsem se i najedla. Ovsem nemeli tam horke maliny, takze aby byly ukojeny moje tehu choutky, vyrazili jsme do Prahy. Puvodne me chtel Mira vzit do Solidni Nejistoty, ale tu jsme nejak nenasli, i kdyz jsme krouzili okolo :-) Zato jsme nasli Hloupeho Honzu, coz je podnik nejakeho znameho z prace (vrele doporucuju pro milovniky ceske kuchyne!) a dali jsme si veceri cislo 2 + ty moje horke maliny s jahodovym dzusem…MNAMKY :!
Uzasne jsme se prosli vecerni Prahou a domu dorazili po jedenacte.
Pak jsme padli za vlast, nejak nas to cele zmohlo :D

Jeste jsem v polospanku stihla nachystat pekarnu a rano jsme meli teplou vanocku…luxus.

Precetla jsem co jste napsaly, ale zapomnela jsem, jestli jsem chtela reagovat :D Klasika…

No a me dneska ceka uklid a nakup, protoze milacek na zitra pozval nejake lidi…aby se jako ty moje narozeniny oslavily. Tak nevim jestli to mam za odmenu nebo za trest :? ale snad to nejak zvladnu.

Tak ja vsem preji pekny patecek a budu se snazit nakukovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.9.06 10:13

JITO: na malinik jsem slysela samou chvalu. Uz ho mam doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.9.06 10:13

AHoj holky,
vy jste teda ukecaný! pošlu vám fotku do galerky tak mrkněte na ten náš břuch! :)
Nico: taky maá jít uklízet ale kdyby se my chtělo tak jak se mi nechce!! :( ale aspoň vyluxovat musím a vytřu asi až zítra, booože proč máme tak velký dům a k tomu dvě koupelny!
dando: taky jsem včera utřela skříň a narovnala jsem tam nějaké vyžehlené oblečky a plíny, no vždyť už se nám to všem blíží!! No a sleduju jak lenivím každým dnem tak so musím zvládnout co nejdřív ať je vše pro mimi hotové!!

Postýlky: holky mátě stahovací bok u postýlky??? uvažuju o tom, kvůli vyndavání až bude prcek větší!!

Babylife.cz: máte někdo zkušenost s tímto obchodem??? chci si objednat fusak a nevím jestli si to mám nechat poslat na dobírku,ale asi jo je to jistota že jo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.9.06 10:20

Liborinko puvodne jsem chtela postylku se sesupovacim bokem ale v Ikeii takovou vubec nemaji. Oni vubec v Ikeii maji atypicke rozmery aby jsi si tam musela koupit i matraci. Ale aspon to ma dve polohy a v te horni se do te postylky dostanu uplne v pohode. Az bude vetsi tak to bude trosku problem ale zase si rikam ze uz bude po mne natahovat rucicky nebo sam vstavat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.9.06 10:26

Bee ono to bylo 1/2 hodiny po porodu co trval skoro 36 hodin, takže mě nějaká kamera byla u pr… :lol: Já je jen zahlídla ve chvilce bdění 8O a to už je sestra hnala. Co vlastně stačili natočit mi nikdo neřek :? .No a babi s dědou mi pak vykládali, že viděli v TV taky mimi. Já jim říkám" no však to byla Kačka", koukali na mě asi takhle 8O 8O . Žaloba mě vůbec nenapadla, bylo to před 13 lety a to se tenkrát ještě to soukromí tak „nebralo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
8.9.06 10:31

BEE, VERUN - ve spermatu jsou obsazeny prostaglandiny, ktere se pouzivaji i k indukci porodu…proto se to doporucuje, kdyz uz chces porodit…ale tak jako na indukci musi byt porodni cesty do urc. miry nachystane a bez toho to nejde, tak je to i se sexem…proste kdyz bude moc brzo, tak si „akorat“ uzijes :-). Funguje to jinak oxytocin…kazdopadne by to mohlo mirne prispet k dozravani nalezu na cipku - pokud uz fakt neni ready a nezareaguje na to.

SMARR - my mame postylku se stahovacim bokem a jsem za to rada - mnohem min me bolely zada…jde o to, ze se xkrat za den musis do te postylky ohnout…myslim, ze je to dobra vec.

JITKO - ad holeni - me holila por. asistenka az v porodnici, ale slo jen asi o dva tahy na hrazi, jinak nic, to je uplne v pohode. Ale tentokrat to zkusim sama, at mam klid, prece jen jsem zvykla na urcity komfort :-)

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.9.06 10:35

Pěkné dopoledne, mamči a mimča,

já dneska měla taky v noci sen, že mi praskla voda, tak jsem se v klidu navečeřela, abych neměla hlad, sbalila si tašku a pak jsme se vydali do porodnice. Bohužel (nebo snad bohudík :roll:) tím můj sen skončil, tak nevím, jak to dopadlo. Jsem dobrá, že ? Uvidíme v reálu :lol:.

Bee : já se na ty kalhotky neptala v PE, ale v Pacově (takové malé městečko asi 7 km od nás) a tam je právě prý nevedou. Zkusím to ještě v PE, tam prý je mají a kdybych nááááhodou nepochodila, tak jsem si uložila ten tvůj odkaz (moc díky :!) a objednám si je po netu.

Jitka123 : já mám postýlku s vyndavacími špruslemi a taky, jako ty, si říkám, že dokud bude rošt nahoře, tak je to v pohodě a až bude dole, tak už bude prcek stát a nějak ho z té postýlky dostanu. To bych brala fakt jako detail, to mi v hlavě neleží :wink:.

Jinak s mou vyrovnaností je to asi tak, že to jsou momentální pocity, které se třeba ještě můžou změnit. Počítám ale s tím, že do porodu to zůstane stejné, maximálně to se mnou začne mávat až po porodu a s tím teď stejně nic neudělám. Snad se mi ty poporodní deprese vyhnou.

Jdu si obalit tu zbylou píchavku a pak hodlám upéct švestkovo-jahodový koláč s tvarohem - tleskejte, protože něco upéct je u mě fakt výkon :! Vaření je moje hobby, ale s pečením jsem na štíru :roll:.

Pěkný den :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.9.06 10:37

Ahoj holky :)

Verun- zkus těm vašim pejskům vetřít do srsti dětský olejíček,používáme to u koní do hřívy a jde to mnohem líp vyčesat :wink:

Dneska jsem měla super noc :( Od jedné do tří jsem nespala a když jsem na dvacet minut usla tak Lubča začal chytat komára :twisted: Asi ten úplněk,když je tak nemůžu nikdy spát.Ale nad ránem se mi zdálo jak rodím bubišáčka, doma s mamkou tatkou a bráchem, mamka s tatkou pro něco šli a než se vrátily tak byl na světě,byla to úplná pohodička byl ale takovej malinkej a hned se na mě usmíval.Asi to mám od Lindusi :D Lubča mě vzbudil jak mě hladil po tváři ,že co tady vzdychám a když jsem mu řekla že rodím tak jsme se po ránu na smáli :D

Liborinko- my máme postýlku se šupovacím bokem,ale je po Lubčovi.Novou jsme nekupovali.

Benjulko- to je teda zážitek,věřím že jsi moc síly na nějaké námitky asi už neměla,ale hlavně že tě vystřihli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.9.06 10:43

Dneska budu dělat ty žravé řezy,tak snad se povedou. Budem večer grilovat tak at máme i něco sladkého,ještě aby vyšlo počasí.Tak pádím do obchodu,ale vůbec se mi v tom větru nechce, aspon že už neprší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.9.06 10:54

Holky já právě o té postýlce se sešupovacím bokem přemýšlím a asi do ní půjdu, od značky Scarlett bukovou za 2300Kč má taky dvě polohy.
Krti: tak držím ať se koláč podaří!! 8)
Holky koupila jsem měkký tvaroh a vůbec nevím na co?? Poraďte co by z něj šlo udělat!! Ovocný knedlíky né, těch bylo dost minulý týden!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.9.06 11:06

Liborinka : já dám právě ten tvaroh na buchtu. Udělám těsto, pak tam dám ten tvaroh (s cukrem, vanilkovým cukrem a vajíčkem), navrch švestky a jahody, posypu drobenkou a kakaem a upeču. Mamka to tak peče a hrozně nám to chutná, tak to taky zkusím.
Jinak když mám tvaroh, tak z něj dělám pomazánku k večeři. Ale ty chceš asi něco k obědu, že ? To bohužel žádný nápad nemám. Jinak do té pomazánky dávám měkký tvaroh, 1 kostku sýra Apetito, 1 cibuli a nasekaný kopr. Nechám to uležet a pak dochutím solí. Mažeme na chleba třeba s rajčaty - je to moooooc velká ňamka :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.9.06 11:27

LIBORINKO: ja jsem si koupila od Scarelett - postylku ALEC s dolnim suplikem, tedy nema sundavaci bok, ale je fakt moc hezka. Jsem zatim spokojena! Hezke drevo, bytelna - fakt pekna. Takze Scarlett doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
8.9.06 11:50

LIBORINKO z tvarohu jde taky třeba tvarohová bábovka…ale jestli chceš oběd, asi ti taky neporadim :-(
Kdybys chtěla recept na tu bábovku, dej vědět… :-) ale myslim, že do ní se dávaly tvarohy dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí