Poradna duly
Jana Čurdová
LIBORINKO - a od Babylife jsme kupovali autosedačku…ale taky jsme ji platili při převzetí…dovezlo ji PPL-ko až domů ![]()
Sedačka i všechno ostatní v pořádku! Došla do termínu jak tam píšou ![]()
BENJULKO - to je jasný, že tě žaloba ani nenapadla…tenkrát byla jiná doba a myslim, že ani dneska bych je za něco takovýho nežalovala…psala jsem to spíš z legrace…
a 36 hodin??? Dej pokoj!!! Z toho má hrůzu David…prej co by tam tak dlouho dělal?!
Co bych dělala já a mimi to ho jaksi nenapadá! ![]()
Liborinko- právě jsem dojedla od babičky žemlovku a tam tvaroh byl,moc jsem si pochutnala ![]()
Liborinko - a co takhle palačinky plněné tvarohem a polité čokoládou ![]()
čááágoooo..
koukám, že dneska pokračujeme v ukecanosti
![]()
Já nestíhám a krom toho včera jsem tu dřepěla celej den…to by takhle nešlo!!
![]()
Vložila jsem fotečku do alba…dnešní pupek!!
Tak jdu hajnout…zatím páááá
KACUL - koukala jsem na fotku…tomu řikáš činžák???
Tak to já bych měla mrakodrap…
No - uvidíte na srazu… ![]()
Holky. vy jste hodné díky za rady ,ale atejně pořád nevím asi to spíš vyhraje nějaká buchta, švestek všude jak nasr…,
tak asi tak.
Krti: pomázánky z tvarohu já ráda,ale bohužel můj Honzík nikoli! ![]()
Smarr: no já jsem měla vybranou tu samou co ty se šuplíkem, Olši ale nakonec nezveme Aleka (buk) s tím stahováním!!! za 2300 Kč
Nevím kdo psal že v babylife v poho, tak dám na vás a jdu objednat ten fusáček
díky
holky ještě že vás mám, je to super se takhle svěřit, poradit atd! díky
Jo a mám vyluxováno
a co ty NICO????
Jo Bee: to jsi byla ty s tím babylife tak OK - objednávám! ![]()
Peťulinko. žemlovku od babičky bych si taky dala ![]()
Liborinka : Pavel taky odmítá jíst cokoli, v čem je kopr, ale tuhle jsem tu pomazánku udělala a byl u nás kamarád, tak se tím cpal, jak moc je to dobré a Pavlovi to asi nedalo, tak ochutnal (ikdyž se tomu úspěšně už 2 roky brání) a zjistil, že mu to hrozně chutná a už to jí taky
.
Jinak já teda žemlovku nemusím, e-e
. Já vůbec nejsem na sladká jídla - nevadí mi bezmasá jako cmunda, brambory s cibulkou nebo tak, ale sladké jídlo mi stačí tak 2× do roka
.
Buchta už je pečená, vypadá dobře, voní ještě líp, tak jsem zvědavá, jaká bude, až vychladne
.
Tak buchta je moc dobrá, Paja si tady jenom pochrochtává
. Musí si to užít, chudák, protože já to pečení hrozně moc flákám, peču fakt jen výjimečně. Když už se do toho dám, tak mě to baví, ale než se rozhoupu - no třeba ještě do porodu něco upeču, docela bych si dala tu bábovku.
Nazdarek maminy, tak jak se mate? konecne jsem se zase na chvilku dostala na internet tak vas chci jen pozdravit, protoze nejak nestiham precist vsechno co jste tady vyprodukovaly
natoz jeste odpovidat! jen jsem postrehla ze jste probiraly caj z maliniku… kde ho koupit? ptala jsem se v lekarne a nemeli a v Delvite taky ne, tak nevim. poradte ![]()
v utery jsme zacali s Jirkou chodit na predporodni kurzy k Apolinari a je to super! uz se tesim na dalsi utery az zase pujdeme. dozvedeli jsme se docela dost dobrych rad jak prezit porodni bolesti ![]()
doufam ze se sejdem na nejakem tom srazu! uz se moc tesim, doma me to samotnou nbavi bez internetu, chybi mi to povidani s vami ![]()
tak papa
Krti gratuluji k úspěchu s buchtou. Já zase naopak peču kdy můžu, taky podle toho vypadáme ![]()
Benjulka : no my vypadáme i bez buchet
.
Meowth : to je super, že je u tebe všechno v pořádku. Jen takové resumé : probíral se tady epidurál a oxytocin a taky sex před porodem, na to se těším asi nejvíc
.
MEO .....sraz teda 14.9.06 (čtvrtek) OC Smíchov v cca 16hodin v kavárně nějaké nekuřácké, to ještě upřesnim…pošlu ti SMS.....
Jinak ty žravé řezy jsem si neuložila, jsou to tyhle???
http://recepty.atlas.cz/recept.asp?…
abych to nepopletla…díky!!!!
Krtonozka tak sex pred porodem to zni jako dobre tema ![]()
Kacula jojo je to presne tenhle recept! a na sraz se uz moc tesim!