Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
8.9.06 11:54

LIBORINKO - a od Babylife jsme kupovali autosedačku…ale taky jsme ji platili při převzetí…dovezlo ji PPL-ko až domů ;-)
Sedačka i všechno ostatní v pořádku! Došla do termínu jak tam píšou ;-)

BENJULKO - to je jasný, že tě žaloba ani nenapadla…tenkrát byla jiná doba a myslim, že ani dneska bych je za něco takovýho nežalovala…psala jsem to spíš z legrace… :-) a 36 hodin??? Dej pokoj!!! Z toho má hrůzu David…prej co by tam tak dlouho dělal?! :twisted: Co bych dělala já a mimi to ho jaksi nenapadá! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
8.9.06 12:28

Liborinko- právě jsem dojedla od babičky žemlovku a tam tvaroh byl,moc jsem si pochutnala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.9.06 12:49

Liborinko - a co takhle palačinky plněné tvarohem a polité čokoládou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.9.06 12:50

Kacul - příští kontrola až 5.10.2006 včetně ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
8.9.06 13:00

čááágoooo..
koukám, že dneska pokračujeme v ukecanosti :wink: :lol:

Já nestíhám a krom toho včera jsem tu dřepěla celej den…to by takhle nešlo!! :oops: :o :lol:
Vložila jsem fotečku do alba…dnešní pupek!!
Tak jdu hajnout…zatím páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
8.9.06 13:22

KACUL - koukala jsem na fotku…tomu řikáš činžák??? :P Tak to já bych měla mrakodrap… :lol: No - uvidíte na srazu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.9.06 13:37

Holky. vy jste hodné díky za rady ,ale atejně pořád nevím asi to spíš vyhraje nějaká buchta, švestek všude jak nasr…, :lol: tak asi tak.
Krti: pomázánky z tvarohu já ráda,ale bohužel můj Honzík nikoli! :(
Smarr: no já jsem měla vybranou tu samou co ty se šuplíkem, Olši ale nakonec nezveme Aleka (buk) s tím stahováním!!! za 2300 Kč
Nevím kdo psal že v babylife v poho, tak dám na vás a jdu objednat ten fusáček :) díky
holky ještě že vás mám, je to super se takhle svěřit, poradit atd! díky
Jo a mám vyluxováno 8) a co ty NICO????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
8.9.06 13:39

Jo Bee: to jsi byla ty s tím babylife tak OK - objednávám! :!
Peťulinko. žemlovku od babičky bych si taky dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.9.06 13:44

Liborinka : Pavel taky odmítá jíst cokoli, v čem je kopr, ale tuhle jsem tu pomazánku udělala a byl u nás kamarád, tak se tím cpal, jak moc je to dobré a Pavlovi to asi nedalo, tak ochutnal (ikdyž se tomu úspěšně už 2 roky brání) a zjistil, že mu to hrozně chutná a už to jí taky :lol:.

Jinak já teda žemlovku nemusím, e-e :x. Já vůbec nejsem na sladká jídla - nevadí mi bezmasá jako cmunda, brambory s cibulkou nebo tak, ale sladké jídlo mi stačí tak 2× do roka :roll:.

Buchta už je pečená, vypadá dobře, voní ještě líp, tak jsem zvědavá, jaká bude, až vychladne :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.9.06 15:06

Tak buchta je moc dobrá, Paja si tady jenom pochrochtává :lol:. Musí si to užít, chudák, protože já to pečení hrozně moc flákám, peču fakt jen výjimečně. Když už se do toho dám, tak mě to baví, ale než se rozhoupu - no třeba ještě do porodu něco upeču, docela bych si dala tu bábovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.9.06 15:36

Nazdarek maminy, tak jak se mate? konecne jsem se zase na chvilku dostala na internet tak vas chci jen pozdravit, protoze nejak nestiham precist vsechno co jste tady vyprodukovaly :lol: natoz jeste odpovidat! jen jsem postrehla ze jste probiraly caj z maliniku… kde ho koupit? ptala jsem se v lekarne a nemeli a v Delvite taky ne, tak nevim. poradte :)

v utery jsme zacali s Jirkou chodit na predporodni kurzy k Apolinari a je to super! uz se tesim na dalsi utery az zase pujdeme. dozvedeli jsme se docela dost dobrych rad jak prezit porodni bolesti :)

doufam ze se sejdem na nejakem tom srazu! uz se moc tesim, doma me to samotnou nbavi bez internetu, chybi mi to povidani s vami :wink:

tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.9.06 15:37

Krti gratuluji k úspěchu s buchtou. Já zase naopak peču kdy můžu, taky podle toho vypadáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.9.06 15:59

Benjulka : no my vypadáme i bez buchet :lol:.

Meowth : to je super, že je u tebe všechno v pořádku. Jen takové resumé : probíral se tady epidurál a oxytocin a taky sex před porodem, na to se těším asi nejvíc :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
8.9.06 16:01

MEO .....sraz teda 14.9.06 (čtvrtek) OC Smíchov v cca 16hodin v kavárně nějaké nekuřácké, to ještě upřesnim…pošlu ti SMS.....

Jinak ty žravé řezy jsem si neuložila, jsou to tyhle???

http://recepty.atlas.cz/recept.asp?…

abych to nepopletla…díky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
8.9.06 16:06

Krtonozka tak sex pred porodem to zni jako dobre tema :D

Kacula jojo je to presne tenhle recept! a na sraz se uz moc tesim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí