Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
10.9.06 15:29

ANKETA : hahaha…pro pobavení…poslední kino… Leden 2005 …Kameňák3…Kačula v osmém měsíci s Verčou… :o seděla jsem na kraji uličky, abych mohla odbíhat na WC a film volen tak, abych o moc nepřišla :wink: :lol: Od té doby NIC …ale je to naše svobodná volba…Kino nás stojí moc peněz a radši si sháníme DVDéčka o něco později!! Tož tak u nás :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

BEE …i bez balonu se dá žít, ale já mám teda 80cm a mín nafouknutej kvůli manžovi, kterej na něj v životě nesedl :wink:

Zvedání se ......nějak se překuluju přes bok, odrážím se rukou, fakt baletka :wink: :lol: Je lepší už břišní svaly šetřit…
Jinak o posilování rukou bych se moc nestarala, ono se to vymaká tak nějak samo, když chodíte po nocích s prckem po bytě a vyháníte prdíky 8O :lol:

SMARR …mého ex jsme potkali naposled včera na fotbale a mě se o něm zdaj erotické sny :oops: Ale jinak jsme spolu moc nesexovali, teda dřív…jen je to prostě pěknej chlap, ale neměnila bych, i když ho mám tak nějak ráda!! Nikdy mi neublížil, za to já.....no comment :oops: :oops: :oops: Ale jinak to mám podobně, ráda ho vídám, ráda vím, že se má dobře a občas si ráda vzpomenu!! Dřív jsme i občas zašli na kafčo, ale to mi ted už jaksi nevychází :?

JANINA .....se myslim už zařadila do října…Ale kdyby náhodou utekla, tak ji ráda zařadim do seznámku :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.9.06 15:36

HOLKY ......ukol pro všechny......sháním NUTNĚ plyšovou kočku..... co největší, aby fakt trochu vypadla jako kočka, což se zdá být problém… :wink: :lol: Kdybyste náááhodou někdo nějakou objevil, tak prosím o info…Verča miluje kočky, ale opravdovou bohužel mít nemůže :cry: Má jednoho tygra co spíš vypadá jak kočka a miluje ho…já bych to chtěla jako dárek pro ní od miminka až se narodí :lol: Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.9.06 15:42

Kaculko , s kinem jsme na tom tak nejak podobne… Naposledy jsme byli na Hostel a dva dny jsme to rozchazeli…dokonce jsem se potom nemohla v TV na neco vubec koukat, protoze jeden z predstavitelu byl ten uchyl z hostelu…brrrr…
Doma sice nemame platno pres celou stenu, ale muzu si pohodlne lehnout a v pripade potreby film zastavit. A cena vstupneho v multikine…des!

Tak se mi muz vraci z ryb. Nadseny, jak si to krasne uzil a dikybohu zadneho kapra neveze, ale vsechny poustel…uz to nemam kam davat.
Tak dneska dogrilujeme co se vcera nestihlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.06 15:47

Kaculo na plyšový zvířátka mrkni do hraček POMPO. Občas se objeví fakt hezká. Já jsem taky ujetá na kočky ( sbírám hrníčky, pohledy, keramiku, samolepky, náušnice a vše kde je nějaká kočka). Mimo teda těch mejch 3 živej potvůrek chlupatejch :lol:

KRTI si děláš srandu s kinem? :D Já nebyla v kině snad 10-12 let.
Takže ani Piráty II jsem neviděla :( . Hele zato jsem koukala na Piráty I na Nově. Fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.9.06 16:45

Tak jsem zpet, byla jsem se projit u reky a dala si RAJEC u Pigiho - Bee musis sem nekdy prijet, to je fakt pohoda!!!

JANINA: taky Te vitam do klubu, jsem zabrousila i do rijna, tak jsem Te tam uz taky nacapala :)

LINDI,NICO,BEE: Lindi o tom mi povidej. Ja jsem stejne jako Bee a Nico se svym ex manzelem byla 7 let - 2 roky jako manzelka. On je uzasny clovek, musim rict velmi dobre vypadajici a dokonce hodne movity, ale ja jsem pak poznala sveho soucasneho milacka a po 3 mesicich jsem zjistila, ze bez nej proste byt nemuzu - takze jsem 3 roky stastna a muj ex se mnou 2,5 roku vubec nepromluvil, coz jsem chapala, ale strasne jsem to obrecela - a nejak jsem to jeste porad neprekonala -ja kdybych ty dva chlapi sloucila - tak mam jednoho naprosto DOKONALYHO chlapa. Mooc se omlouvam, ze Vam tady vylivam srdce, kdyz me toopravdu tak vzalo a nemam to komu povypravet :oops:

KRTI: ja na nicem nebyla, protoze mimi to kino nejak nema rado, ale chystam se na ZKROCENA HORA - videla jsem na to recenze na CT2 a zni to uzasne a i presto, ze je to americky film (promin Lindi, ale ja ty US filmy s happyendem moc nemusim) tak to reziroval thajec a dostalo to snad 3 oskary a pozor zadny happyend, alespon to slibovali takze jupiii. Jinak jsem na DVD videla hra na neveru s Clifem Owenem, coz je muj milacek a to bylo docela hezky!

Jee holky ja zamrazila ty houby a ted jsem si dala zmrzku ze stejneho mrazaku a chutna asi trosku houbove - no fujj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.9.06 16:53

Smarr , ja si myslim, ze zivot s opravdu dokonalym chlapem by byl stejne o nicem…
Jinak ja mam u hub v mrazaku parky a jine uzeniny uskladnene na horsi casy a u nich houbova vune nevadi :D Ale diky, ze jsi mi pripomnela tu zmrzku :! Ja vcera dostala litrik nejake lepsi, tusim ze Manhattan nebo jak se to jmenuje, misto bonboniery…takze si asi daaaaammmmm…

No tak jsem se trochu prosla a bolesti jsou tu zase :roll: jesteze mam zitra KO, tak snad je vse OK.

Hehe, na prime bezi stary superman, to je psina :lol:

Jinak Zkrocena hora…neni to o tech dvou kovbojich??? Jestli ano, tak jsem videla ukazky…no ja osobne proti 4% mensine nic nemam, ale priznam se, ze koukat na to teda fakt nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.9.06 16:56

NICO: no tak presne o tech kovbojich to je - ja mam zase 4% filmy i knizky moc rada, je to alespon trosku jiny! Jinak s tema chlapama mas pravdu - to by byla nuda :D a s tou zmrzkou mi delas pekny chute ja tu svoji vyhodila a delam si hadej co - KRUPICKU 8)

KACUL: no tedy kacul eroticke sny o nem nastesti nemam chichi, ale jinak TO SAMY!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.9.06 17:07

Smarr , jako ten film nevypadal spatne…pokud Ti takova tematika neva, urco se Ti bude libit.
A krupicka je taky good, my ted jdeme grilovat, muzik se nekde po ceste zasekl a prijel az tedka :D no at si uziva dokud muze…s prckem na ryby jen tak nepojede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
10.9.06 17:44

Tak jsem si dala hodku slofika, pak jsem vzala psika na delsi prochazku a kdyby nebylo takove vedro, tak dojdu snad az do CR! Dneska se mi tak dobre chodi, uplne se nepoznavam! Uz posledni tyden jsem rikala Lancovi, ze se citim mnohem lepe nez posledni mesic, mohu opet popadnout dech a neprijdu si tak tezka, dneska mam ale asi vrchol fyzicky :) . Ale vedro je tu na muj vkus moc velke a ja si vyrazila v tmave modrem tricku a cernych teplakach, hihi :) .

KRTI, hihi, i ja hlasim Piraty. Premyslim, na cem jsem byla naposledy, vubec si nemohu vzpomenout. Hodne detskych filmu pri hlidani prcku, s Lancem jsme take chodili, ale fakt si nevzpomenu!!! Take jsme hodne koukali na DVD, zamestnaval me starsimi filmy a serialy, ktere v CR nebezely, ale on jimi zil, tak mi musel doplnit vzdelani :D .

NICO, ja se s ex nerozesla kvuli nikomu, meli jsme hezky vztah, ale ja mela nejaky svuj vnitrni boj. Chtela jsem moc cestovat, zkusit neco jineho, on chtel baracek, ale me prislo, ze jsem na takove usazovani moc mlada. Take nelituju, mam ted, pro me nejidealnejsiho chlapa pod sluncem, jsem moooc spokojena, ale opravdu si nemohu pomoct od tech myslenek, protoze i s mym ex byl ten vztah super. Ale jak rikam, jsem superstastna :D . Jinak bychom meli asi seznamit nase drahouse, protoze Lance je take posedly rybolovem! Bohuzel v Nemecku je to temer nedosazitelne, hruza, ale pristi sezonu se chysta koupit si ryb. listek v Luxembursku… V US travil kazdou volnou chvili u jezirek a nakazil i me, rybarili jsme spolu, take jsem mela svuj listek, prut, chodili jsme lovit i do slanych vod.

BEE, kdyz ridim, tak se nejdriv musim od volantu s celou sedackou vzdalit, pak se teprve mohu natocit a vylezt, fakt operace :D . Mic 75 cm je vazne hrozne velky, tipuju, ze nemas tak 190 cm na vysku :) . Me ten 55 cm naprosto vyhovuje. Bala jsem se, ze bude maly, ale vsude psali, ze s postavou 155 - 165 cm je tech 55 cm idealnich. Tak jo, ted uz jim verim :D .

SMARRR, me se za US filmy omlouvat fakt nemusis, ja jeste zadny z nich nenatocila a ani se k tomu nechystam :D . Take mi nekdy prijdou ujete ty konce, i kdyz cely film je treba skvely a konec je naprosto pritazen za vlasy. Ale nekdy clovek potrebuje videt i ten happy end, ze… Tuhle jsem slysela, ze Zachrante vojina Ryana mel dopadnout uplne jinak, ale Spielbergovi to producenti nedovolili udelat tak, jak to bylo v planu, protoze Amerika proste chtela happy end :) .

Tak, prave jsem se docpala bramborovym salatem a mam chut na neco sladkeho… Mam tu stare banany, udelam si koktejlek s mleckem, to miluju! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.9.06 17:55

Lindus mňaaam koktejl. taky jsme ho dělávali. teda manžel, uměl lepší :? . Přidával tam místo cukru med, fakt lahoda. Nech si chutnat :lol:
Teď už to nějak flákáme, ale kdysi jsme ho měli pravidelně.
Já se dneska nacpala palačinkama s tvarohem, nutelou, marmeládou a povidlama 8O
Jé já toho snědla, fujky , se stydím, ale když ono to bylo tááák dobrýýý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.9.06 18:01

Ahoj holky,
dneska bylo tak krásně tak jsem jeli na výlet do Berouna, tenhle víkend tam byli hrnčířské trhy, manžova maminka si ujíždí na keramice tak jsem jí tam něco koupila už k Vánocům :D

Nico : Tak tohle přesně říkám tomu svému, jen ať si teďka užije co to jde, protože potom už to bude trochu o něčem jiném :lol:

Smarr, Kacul : S tima chlapama to chápu, než jsem si vzala mého současného manžu tak jsem před ním chodila s jeho nejlepším kamarádem, už nejsou nejlepší kamarádi :cry: Vím, že mému muži chybí a rád by si s ním zase zašel na pivo :roll: Jen podotýkám, že jsme spolu začli chodit až za nějakou dobu po rozchodu, takže jsme nikoho nepodváděli, ale za to prostě může lidská ješitnost :cry:

Smarr : Jinak tu Zkrocenou horu už mají na dvd v půjčovně

Krti: tak já byla naposledy v kině před 3 týdny na Let č.93 (to je o 11.září), dobrej film. Zrovna jsme se s manžou bavili, že když jsem ještě 2v1 tak musíme zajít do kina, protože potom to už bude složitější. Ráda bych viděla Krásku v nesnázích s Aňou Geislerovou, prý je to bžunda :P

Jinak co se týče mé hybnosti nebo spíš nehybnosti tak to je taky sranda, občas si připadám jako tučnák :D Bee : do zrzadla se nekoukám a už vůbec na mé pozadí :wink: ale jak jen budu moct tak tomu zadečku dám co proto :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.9.06 18:05

Lindi : jak děláš ten koktejl, prosím :P taky bych si dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
10.9.06 18:05

No tak pro nás je kino v podstatě taky sci-fi, to já jen, že jsme byli v červenci v Ostravě u Pajových rodičů, tak jsme toho využili a šli za 139 Kč do multikina. Chodit každý týden bych tam za tu cenu teda nemohla :! Jinak v PE není špatné kino, tak chodíme tak 2× do roka a to nás vždycky pozve mamka a taky to platí (protože taťka s ní chodit nechce), takže nás to vlastně tak draho nevyjde :lol:. Jinak taky samozřejmě preferuju filmy doma na DVD.

Lindusa : o filmu Silent Hill jsem četla, mně by se takový motiv ale líbil víc zpracovaný v knížce. Já tyhle hororové filmy moc nemusím, přijde mi to moc směšné, ale když to čtu, je to jiná. Tam se dá dát průchod fantazii a člověk si to kolikrát představuje úplně jinak než jak je to pak zpracované ve filmu. Proto většinou odmítám koukat na filmy mého nejoblíbenějšího autora Stephena Kinga, protože mě to většinou zklame. Tedy kromě filmů Zelená míle s Tomem Hanksem a Vykoupení z věznice Shawshank s Timem Robinsem a Morganem Freemanem. Ale to jsou zrovna spíš takové knížky dost na psychiku než horory, to se amíkům povedlo.

Bee : já nechtěla provokovat, jen jsem se chtěla podělit o svoje zážitky ze vstávání. Všichni se mi smějou, že jsem fakt zvláštní těhule s těmi svými kily a žádným břichem. Já pořád můžu nosit kalhoty a tu těhotenskou šatovku mám pořád zapnutou na první knoflíček, na tu nejmenší velikost. Jo, břicho už mi taky nějaké narostlo, ale když vidím holky v poradně, co si valí před sebou, tak si tam připadám jako chudinka :lol:. O to je to ale horší, jak někdo psal, že si připadám jako mistr světa, že můžu všechno a tím pádem to pak lehko přepísknu a je mi ouvej. Proto je těžké někomu vysvětlovat, že nemůžu chodit na dlouhé procházky, že sice „skoro nejsem ani těhotná“, ale pak je mi zle. Připadám si jak ulejvák, že se jen vymlouvám. Já jsem těhotná tak nějak uvnitř, ale navenek to prostě znát moc není :lol:.

Jdu koukat na závod superbiků - když už nemůžu jezdit, tak se aspoň budu kochat…snad u toho nebudu zase řvát, jako pokaždé, když vesnicí projede motorka. Strašně si přeju, aby, až se ráno vzbudím, byl všude sníh a motorkáři měli utrum :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
10.9.06 18:23

LINDI: no to jsem rada, ze ty US konce filmu beres stejne :lol:

VERUN: diky moc za info! Pristi viked si pujcuji Zkrocenou horu juchuuu. Jee pred 20 minutkama akorat davali na CT1 film o filmu a zrovna LET 93

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
10.9.06 18:24

No ja jsem teda kucharka!!! Ten mixer pouzivam uz pekne dlouho a dneska se mi na nem zaseklo viko a ja ho vubec nemohu sundat! Kroutila jsem s tim na vsechny strany a nic. Koktejl jsem si prelila tim ladovacim otvorem, tim jsem to take myla, ale nic moc. Uz jsem na tom nechala vsechny svoje ruce, vubec nevim, jak to mam vypacit…

BENJUL, ja pridavam vanilkovy cukr, take ten koktejl dostane trochu jinou chut. Take hnedy cukr by mohl byt dobry. A na palacinky jsem taky ujeta, se vsim, co popisujes :) .

VERUN, pokrajim banan, pridam cukr a mleko, rozmixuju a konzumuju :) . Vse tak nejak odhadem, dle chuti. Na 2 banany davam tak 2 lzice cukru a neco pres pul litru mleka, mozna 3/4. Muzes klidne pridat zmrzku, ruzne druhy ovoce, medik, jak psala Benjulka, kakao, cokoliv. Nakonec dam do sklenice par kostek ledu, mam rada, kdyz je fakt hodne studeny. Na ten Let 93 chci take jit, ale uz to tu probehlo (na zakladne), tak si musim pockat na DVD.

KRTI, to jsem nebyla ja o Silent Hill, hihi, vyhlasis anketku a uz se v ni motas :) . Ja vim, to ty hormooony :D . No ale kdyz jsme u toho Kinga, tak jsem take videla o te veznici, jeden z nejsilnejsich filmu vubec. Takova bezmoc, zoufalstvi, nespravedlnost. Na Kinga strasne netypicky pribeh. Ale naprosto dokonaly. Knizku jsem necetla, ale film me vazne unesl. To byl ten jeden z filmu, co mi Lance take musel pustit, protoze jsem ho nevidela. Take jsme si pujcili neco od nej s J. Deppem, jak byl schizofrenni a taky vyvrazdil, co mohl, aniz by si to uvedomoval. To byl take hezky film, ale Lance ho ma hodne nactenyho (Kinga obecne), tak predvidal konec od pulky filmu, aniz by zrovna toto dilo znal. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí