Poradna duly
Jana Čurdová
No to jsem zase nastvana! Objednala jsem spacak a jeste jednu vec a oni mi to nechtej dorucit, blbci! Takze se budu muset zeptat Lance, jak objednava, protoze jemu doruci vzdy a vsechno bez problemu… Hmm, jsem teda peknej amater
. Linda
No já nevím, dneska se malej chová fakt úplně jinak než doteď. Koukám na Ztracené a nevím, jak u toho přežít. Nemůžu ležet, nemůžu sedět, každou půlhodinu jsem na WC a prcek mě všude tlačí. Pod žebry, kolem pupíku, na močáku, břicho mi lítá jako blázen a je to DOST nepříjemné. Kdy už teda konečně bude tak velký, že omezí ten pohyb
![]()
Búúúúú, našli pejska, to je voda na můj mlejn, já věděla, že to ořvu
.
Tak teda dobrou, snad i to dítě dá už pokoj
.
KRTI Taky mám radši horory (když už horory) tak typu Kingovin…takový to zlo, který je klidně možný, že by mohlo existovat…ale tohle (Silent Hill) právě i takový bylo…nebyly to jen příšery a hrůzy a masky! Noční můru v Elm Street jsem ani snad nikdy neviděla…taky mi to přijde stupidní. A na Silent Hill jsme šli hlavně kvůli Davidovi - je to podle počítačový hry a říkal, že byla dost temná…tak mě na to nalákal taky…a litovala jsem jen kvůli dost hlasitým efektům a Qeebu…dost se tehdy mlelo ![]()
Taky jsem zapla Ztracené…;-) Ještě, že mám KRTI, úplně jsem na ně zapomněla! ![]()
BENJULKO…tys to s tou NUTELOU zdá se pořád nepochopila
ONI JI VŮBEC UŽ N E V Y R Á B Ě J I…
, víš?! Ne že ji jako zrovna u vás nemaji… V Ů B E C se nedělá!!!
A kdybys náááááááááhodou někde v obchodě nějakou viděla, to oni se hajzlíci jen snažej prodat nějaký zkažený OŠKLIVÝ zbytky!!!
(teda takhle to mám teda já…) ![]()
Ale co se týče studentský, tak si představ, že ti parchanti občas někde nějakou tu malou vylověj a je úúúúúplně čerstvá a v pořádku… ![]()
ANNI - neboj, já to 11. září taky nedokoukala…
nedalo se to! ![]()
Jo a holky - myslim, že naposledy VERUN nebo PETULINKA (???) tady psala, že její přítel má nějaký „předporodní“ strachy a deprese…tak u nás to lehce proběhlo dneska… Zjišťovali jsme, jak se nám co vejde, když Qeebátku uvolníme Davidův pokoj (doteď pracovna) a přesunem jeho věci do toho druhého (jediného, který zbyde na běžný provoz)…chlapům ty věci docházej prostě až když na ně dojde, takže David měl dneska najednou strachy jak to všechno budem zvládat…musíme se sestěhovat do jedný místnosti, aby druhá byla dočasnej dětskej pokoj…tak jsme vymýšleli, jak se to sem vejde a co budem muset zabalit do krabic a tak…no a on si to vymaloval všechno těma nejčernějšíma barvama i s mojí poporodní depkou a tak…
Já už mám tohle v sobě dávno pořešený a on začíná teď… ale to je asi i tím, jak psala myslim NICO, že ONI to mimčo nenosej 9 měsíců v sobě…jen na nás koukaj a snášej ty hormony „s náma“, ale uvědomujou si to všechno jen po chvilkách…to bude NÁLOŽ po porodu…až tu najedou to baby FAKT BUDE…
Na druhou stranu - pokud bude v depresi on, nebudu já…máme to tak rozdělený…a doufám, že i při porodu všechny nervy zvládne on…a já budu „jen“ rodit… ![]()
IDNES o kojení…zajímavý shrnutí toho, co jsme si tu nedávno psaly… ![]()
BEE, u nas zatim ta chlapska depka neprobehla, jen mi stve, kdyz si hraju s briskem a mala se nejak hezky mele a Lance neco dela (treba hraje ty jeho hry) a ja mu chci ukazat, jak se to brisko vlni, tak mi casto rekne „pockej“
. No asi mu nedochazi, ze tohle ja tezko ovlivnim a pohyby proste nepockaji. Fakt to bricho vnimaji uplne jinak nez my. Ale jinak nejake hororove scenare jeste neproblehly, tak to snad uz tak i zustane. Za chvili jdu do hajan, prvni den bez Lancose prekonan, jeste 13 a mam to za sebou
. Dobrou noc, L.
LINDI S tim „počkej“ to u nás proběhlo několikrát taky…:-D A pak se divil, když v noci Qeebo mělo tu škytavku, co že se to děje a jestli je všechno v pořádku..
Fakt to maji jinak… ![]()
První den bez Lance jsi krásně překonala…ale vůbec si neodečítáš ty dny, kdy u tebe budou ti kámoši, jak jsi psala…takže to nebude 13…ty, co tam budeš mít kámoše ti utečou ani nebudeš vědět jak, uvidíš! ![]()
KRTI dej vědět, jestli se Ondej umoudřil…
Hlavně, ať je v noci hodnej! ![]()
SEZNAMEK: BEE matka pluku (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK 19.9.
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 11.9. IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 19.9.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 14.9.
MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/David TP 1.11. ?? DK 3.10.
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK 11.9. LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 28.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK 11.9. LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 20.9./21.9.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 12.9. KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. kluk DK 27.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK ??? VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 18.9.
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 14.9.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ??? JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 3.10.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK 12.9. SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 5.10.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK 12.9. JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 19.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda/? TP 16.11. ?? DK 18.9./26.9.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 11.9. MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK 13.9.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK 11.9. SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK ??? DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 13.9./25.9.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 19.9./4.10.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 12.9. LORIN (76,beran) Plzeň Jiří TP 28.11. kluk DK 12.9. LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 26.9.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK ???
Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství
Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Tynka85, Ivana
HOSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA
Dobre rano, teda ta noc stala za prd. No, ne zcela, spala jsem od pulnoci do 2, pak WC, pak nekonecne prevalovani, ale zabrala jsem do 6 a pak uz nic moc az do 8, to uz jsem vzdala a radeji vstala. A sla dat popelnici do ulice. Me to recyklovani v Nemecku nici! Kdyby vsechno vyvazeli v jeden den, tak nereknu ani popel, ale jeden den berou „zlute pytliky“, to jsou ty recyklovaci veci (plasty a kovy), nekdy s tim i papir, jiny den normos odpad, sklo clovek musi hazet uplne jinam a to nevyvazi vubec, to si clovek musi sam dojet. A nejlepsi je, ze „zluty pytliky“ a papir odvazej jen jednou za mesic a kdyz to prosvihnete, tak se topite v odpadcich, protoze se to do nasi mikropopelnice nevejde a musime to skladovat doma!!! Normalni odpad vyvazi jednou za 14 dni, o prazdniny to bylo po 3 tydnech. Ale to zvladame, staci nam jednou za mesic. Ale „zluty pytliky“ jsou fakt nedostatecny. Asi moc recyklujeme
. No a zitra potahnu tu kravu velkou popelnici s normos odpadem. Ale ma kolecka, tak ji spis povezu, ale je to takove ble ble cinnost…
Dneska se chystam ostrihat psa. To zas bude muceni a utrapenych pohledu
. On by jeste klidne 2 - 3 mesice vydrzel, ale za 2 - 3 mesice ja budu mit uplne jine starosti, proto musi jit ted, chude moje male. A chude ja!!! Ja si vzdy prijdu, jak kdybych mu strihala s chlupama i koncetiny, jak vycitave se na me tvari! Take mam nejaky hruby nedostatek ovoce, porad mam na neco chut, tak musim na zakladnu udelat poradne zasoby. A juchuuu, dneska rano jsem odstranila viko z mixeru! Nevim, jakym zazrakem, malem jsem u toho prisla o obe ruce (a o rozum), ale zadarilo se! Jinak to zas vypada na parak, to toho psa zase nedokopu na dlouhou prochazku, ach jo, on je horsi nez ja, v horku se proste odpociva
. Mejte se bajecne, Linda
Dobre ranko,
LINDI: GRATULACI i pres Us manzela jsi zustala normalni - to se ceni
. Moje nejlepsi kamaradka se prd 7 lety odstehovala na Floridu a kdyz prijede uz to neni moje stara Maruska, ale pani z US nazory! Porad je bezva, ale nekdy fakt koukam.
DAREK: jinak k tomu darku, me napadlo, ze jsem svemu exmanzelovi, taky jednou nevedela co, tak jsem mu zorganizovala nadhernou veceri s vyhledem na Prazsky hrad v restauraci BAZAAR a jako dopravdu taxi - jsem objednala historicke auticko, takove to kabrio ze starych casu. Bylo to desne romanticky L. nic netusil, takze jsem mu jenom rekla co si ma obliknout a ze v 18,00 hodin vyrazime z bytu - bylo to krasny!!!
KRTI: Tajemne okno bylo uzasny, hlavne Johny Depp byl UZASNY! Ja Kinga taky zboznuju videla jsi Osviceni od Kubrica - no to byl zazitek J. Nicholson byl neprekonatelny!
BEE: na materskou odchazim 01.10.2006 ale vetsinou mam i ted dost volno, hlavne o vikendu, tak kdyby se Ti to nekdy hodilo napis!!!! Budu stastna to vis!!! Jooo taky se konecne chystam na tu pani uklizeci - asi pristi tyden - hurrraa
Ahoj holky,
vy jste toho teda napsali za ten víkned, no ještě že mi zatím nedorazila na email práce na kterou čekám a mohla to v klídku přečíst.
tento víkend jsem si zase moc neodpočinula tak snad v týdnu, manža kopal terasu takže už víme jak bude široká už se moc těším až tam bude aspoŇ štěrk. Já jsem vařila, pekla buchtu (s tvarohem),zavařila další skleničky švestek.No a taky chvilku pracovala na zahrádce.
Nico : taky si občas uvědomím že jsem těhotná a měla bych se šetřit, jenže když jsi zvyklá makat, prostě dělat vše tak je to dost těžký viď!
Nejšťastnější miminko v okolí: holky tuto knížku jsem začala číst na doporučení Medičky a je fakt krásně napsaná, no doufám že mi bude taky k něčemu v praxi. Je tam jak utišit miminka, je fakt poučná!! Tak doporučuju i já!! ![]()
Krti: opravdu se nemá vstávat rovnou z lehu,ale jak psala Kaculka tak prvně na bok!! Není to dobré pro mimi a v tom případě i pro tebe, zbytečně namáháš břišní svaly!! ![]()
Nutela: holky já na ní úplně zapoměla že existuje a vy tohle no že se nestydíte!! ![]()
Koktejly: no zrovna včera jsem si vzpoměla že máme doma odštavňovač tak jsem uděla drink z domácích jablíček, mrkve a trochu rybízu a byl moc dobrý a hlavně zdravý že jo!! ![]()
Dobré ráno, mamči a mimča,
tak se Ondej večer ještě pořádně vyzlobil a pak už byl klid. Sice mi trvalo asi 1,5 hodiny, než jsem usnula, ale v noci už bylo všechno v pořádku, tak jsem ráda. Měl asi nějaký blbý den
.
Smarrr : tak Svědectví jsem neviděla, ale slyšela o tom. Četla jsem knížku, bohužel jsem ji měla jen půjčenou z knihovny a marně se už pár let snažím doplnit si o ni svoji sbírku Kingovek. Ta knížka není k sehnání nikde, zkouším všechny nadšence, dala bych za ní spoustu peněz, ale prostě není
.
Lindusa : frajerka, já bych snad bez manžela 2 týdny nevydržela. Když jsme spolu chodili, byli jsme od sebe 300 km a viděli se 1× za 3-4 týdny. Bylo to sice hrozné, ale ještě jsme na sebe nebyli tak zvyklí jako teď. Když teď odjede s dětmi na 4 dny na výlet, jsem úplně mimo, stýská se mi a hrozně se těším, až přijede. Jenže ono na druhou stranu, co ti zbývá, že. Však to zvládneš, máš přece nás
.
Bee : ten Silent Hill seženu, nalákala jsi mě
.
Jinak co se depresí manželů a partnerů týče, tak Paja to zatím zvládá v pohodě, to já jsem ten, co jednou za čas bulí, že se bojí porodu a že bude mimi a já ani nevím proč vlastně bulím
. A když chci Pajovi ukázat, co třeba Ondej zrovna dělá, hned přiběhne. A běda, když se třeba prasím na gauči a hekám u toho, jak se nemůžu otočit, to hned letí, co se děje, jestli je mi dobře. No je to hodný kluk, snad to takhle krásně bude zvládat až do konce a hlavně potom, až bude Ondej už s námi.
Jo a s tou Nutellou - no já vím, že už se nevyrábí, ale…to jste teda přehnaly
Teď jí bude muset chudák Pája shánět
.
Ahojky
já se mooooc omlouvám za tu Nutelu ![]()
Fakt jsem netušila, že jste taky závislačky jako já. A to jsem Vám ještě nenapsala, že jsem si ty palačinky polila čokoládou ![]()
Ale zase musím říct, že jsem za ten včerejšek přibrala 2 kila. A to fakt.
To mám zato, že jsem nenažranec ![]()
Ahoj těhulindy,
vy jste teda spisovatelky. 5 stran za víkend, to je teda síla.
Včera jsem docela otekla. Byla jsem jak opuchlina, naštěstí je to dnes o poznání lepší. Užívám si poslední 3 dny v práci. Už v podstatě ani nepracuju, jen občas poradím a jsem spíš celý den na internetu.
Včera jsem se dívala taky na tu ČT2 o tom letadle. Slušně jsem si u toho pobrečela. Čekala jsem až začnou Ztracení.
Někdo tady psal o výročí. My máme s mužíčkem dnes 13 let od našeho seznámení. Docela síla. Asi se odpoledne stavím do cukrárny pro nějaký zákusek ![]()