Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
11.9.06 16:56

Nico taky Tě jdu trochu povzbudit. Barča měla v 31. týdnu 1634gramů. Za dva týdny nato už měla 2100gramů.Když se narodila měla 3800gramů.!
Takže věř, mimi je NAPROSTO v POŘÁDKU :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.9.06 17:00

NICO na poslednim ultrazvuku minule utery mel Davidek podle doktora hlavicku vetsi o cca dva tydny nez telicko a vaha 1600g. Vubec neplasim a rikam si ze je vse OK. Na dalsi kontrolu si me pozvali az 3.10 takze kdyby neco bylo OK tak me snad pozvou drive. Ty doktori nekdy podle meho sami nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.9.06 17:02

Tak ta voda furt netece :? Doufam, ze to neni nejaka planovana odstavka. Oni takove informace vyvesi v mistnim obchode, ale tam prece nechodi kazdy obcan! Nechapu, proc to nemuzou posilat mailem :D

Takze zmena planu…nevarim, nevytiram…jdu se natahnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.9.06 17:05

JInak musim rict ze me dneska chytaji nejaky deprese:( Pritel tentokrat nejede pryc tak jsem si rikala budeme mit super tyden vecery spolu. No a ejhe prd. Jde s klukama na pivo. Nechci mu to ,,zakazovat" aby si z nej kluci nedelali srandu ze ho nikam nepustim ale hrozne me to mrzi:( Chci si ho uzivat dokud muzu. Az bude miminko tak uz to tak nebude. Myslela jsem si ze je tak hezky ze pujdeme na prochazku. Ach jo nema to clovek lehky.

Jeste ze jste tady Vy vsechny a clovek se muze vypovidat teda spise vypsat:) hned se ulevi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.9.06 17:28

Ahojky

Petulinka -já už mám taky nachystáno co se dá,protože ve 27.týdnu jsem si musela uplně nečekaně lehnout do nemocnice a strašili mě,že tam zůstanu až do porodu a to jsem fakt neměla vůbec nic nakoupeno,natož vypráno a vyžehleno.Měla jsem z toho akorát depky.Mám už dokonce sbalenou i tašku do porodnice.Takže na nic nečekat a raději chystat,už se nám to všem blíží!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdravím pupíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 17:41

No vidis, NICO, alles gute :D .

PAMAVLO, ja tasku do porodnice balim uz 100 let, zatim jsem ve fazi „taska ready, nic v ni“ :D .

JITUS, ti chlapi jsou ale previti, vubec nechapou, jak je ted potrebujem :( . Snad to neni posledni vecer, co mate spolu o samote, uvidis, urcite Ti to vynahradi… Jeee, neni jeste ani sest a ja bych sla uz chrnet! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 17:42

Ahojky, tak jsme zpátky z gyndy…

Nález : čípek zkrácen na 1,5cm, hrdlo už otevřeno na 2 cm a vnitřní branka na 0,5cm…takže prej když by náááhodou dorazily nějaké pravidelné kontrakce tak nemám váhat a makat do porodnice, prej to bude rychlovka :wink: HAHA…takže mě potěšil, snad nekecá!! Kontroly už mám po týdnu a magnesium klidně brát vesele dál, aby to nezrálo mooc rychle :lol: :lol: :lol:

PAMAVLO ......naprosto chápu tvoje chystání, myslím, že to není na škodu mít dřív, člověk se na to i tak nějak víc natěší!!
NICO …s manželem bych to dohodla nějak jinak…teda, že ty se staráš o mímovo krmení a pak odpočíváš a mamka o jidlo pro vás a o uklid :wink: Teda u nás bude manžel fungovat kolem Verči a já uvidim, jak zvládnu vaření, ale spíš poprosim tchýni at si připadá užitečná :roll: …čili prostě šestinedělí co nejvíc odpočívej!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.9.06 17:46

Kaculko , pekny nalez :D To ja mam CS1, ale jen kvuli mekci konzistenci jinak jsem zavrena na sedm zapadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.06 17:49

Ani nevíte jak jsem ráda, že už mám „větší“ díťata. Teď si to budu s prckem fakt užívat. Na ty dvě cácorky jsem byla skoro sama, manža byl služebně furt pryč. Teď je zapřáhnu všechny tři, ale oni o tom ještě neví :wink: :lol: JOHOHO to bude jízda 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.06 17:52

Kaculo doufám, že víš , že předčasný porody jsou zakázané. Takže nožky křížem a DRŽAŤ :lol:
Hele aspoň máš trochu naději dopředu, že se nebudeš dlouho trápit s porodem a bude to rychlýýýý. :wink:
Krásná představa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.9.06 17:54

Ahoj holky,

ani jsem to nestihla všecko přečíst. Nico, tak to bych se opravdu nestrachovala, že je miminko malý. Buď ráda, lepší než nějaký obr a navíc se to nedá přesně změřit…
Však rodit nehodláš a do té doby v pohodě přibere, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 17:57

BENJULKO …kdyby to FAKT zaručovalo rychlý porod, tak je to super…jinak s předčasným porodem jsem naprosto klidná…muj nález v prvním těhu celý devátý měsíc odpovídal porodu každým dnem a já statečně přenášela :wink: :lol: :lol: A větší dítka ti ZAVIDIM!!!

NICO …až bude chvilka, vyfotila bys mi prosím tu Haničku kočičku?????????? Jinak fotku s mimčem na té podložce zkusím najít…je to bezva věc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.9.06 18:05

Kaculko , ja uz ji vyfocenou mam, ale musim najit kablik k fotaku. Milacek si prestehoval stul a nejak ty kabely pomichal a ja ten spravny nemuzu najit :D
Dneska mi ta mrska nejak vlezla do skrinky a rozlila olej…jak jinak! A vymachala si v nem pacinky…jak jinak!!!! Nastesti jsem na to prisla drive nez se mi prisla pochlubit na sedacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
11.9.06 18:38

NICO …tak fotku nemůžu najít, ale myslim, že byla i u vás v deníčku…nebo u Jarky co má ten obchod…ale nemůžu to dohledat :cry: Mě se to mooc líbí, přijde mi to super pro mimi, je to měkounký a nasákne to tu teplou vodu z vaničky, prostě dobrej nápad a stojí to 130-150 Kč…Já mám ale kyblík, takže neřešim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.9.06 19:27

Byla jsem venku s Timooosem, porad vedro na chcipnuti… Take jsem sla vyvezt tu nasi popelnici, holky, to jsem si teda dala! Tezka jak krava byla, vubec nesla pres obrubnik, za to bych pochvalu od zadneho lekare asi nedostala! No, nastesti zitra, az ji povezu zpatky, tak bude zit prazdnotou! Mela jsem bricho uplne kameny potom… Take jsem umyla koupelnu, pritom ta byla na programu dne az na zitra, to je fakt umorny byt doma sama! Ani varit nevarim, ani kolac ci buchtu jsem nedelala, „odbyla“ jsem se pecivem z kramu, bylo moooc mnamozni! Zitra teda naolejuju nabytek, to me moooc nebavi, ale kdyz se clovek nudi… KRTI, posli nejaky film :) . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí