Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
12.9.06 15:48

Ahoj holcicky,

KACUL: nerodit!!! Jeste alespon pockej na sraz jo :lol:

BEE: ani nevis Bee jak moc rada bych prijela uz mi z toho Radotina po 2 mesicich hrabe :) Ja se tak tesim az budu moc zase do K. Varu za nasima a vubec navstivit kamaradky - uz aby byl listopad - tedy asi spis leden coz? :) K Vam asi vlak nejezdi vid? A zase za 3 tydny uz mi bude asi trosku jedno, kdbych nahodou rodila, takze se pak urcite domluvime :lol:

KURZ PODOLI 2: Nico tak mam za sebou druhou cast. Bylo to docela fajn i kdyz spoustu veci jsem uz vedela, ale opakovani je matka moudrosti. Hlavne kdyz jsem videla ty prokousnuty bradavky ze spatneho kojeni, tak jsem byla rada, ze jsem na ten kurz sla :? Akorat me tedy pani nepotesila, protoze pry monitor dechu NANNY nefunguje pres celokokosovou matraci - coz mam presne doma POMOC, ale ja nekde na diskuzi cetla ze jo! No tak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.9.06 16:23

Tak jsem jako začla dělat ty koláče…zadělala jsem těsto, že si udělám pár velkých kynutých…a ejhle, kdo to tu napsal o svatebních??? Jsem si dala, já na ně dostala chuť (no je to to samé, jen menší), takže se s nimi patlám už 2 hodiny…ale manža to zítra k snídani ocení :wink:

A taky mám hotovou slepičí polívku, z obraného masa hotové rizoto a v bříšku už dáááávno zbaštěné žampíky…jo a vypranou jednu pračku a druhá se zrovna dodělává…jsem holt výkonná :D

Kačul , to kafčo či procházka příští týden zní dobře, ráda souhlasím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.9.06 16:54

Bee : chceš něco vědět ? Byla jsem dneska v Albertu a tu Nutelu vyrábějí (aspoň tady u nás) :! No ale co šikovná Petruška neudělala - no nekoupila si jí :lol:. To jsem frajerka, že ? :wink:

Zato jsem si ale koupila 2 MaxiLipánky a 2 MaxiPribináčky, juchúúúú, to se budu mít :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
12.9.06 17:06

BEE .....s Nutelou kecaj :wink: …nedělá se už dááávnooo :cry: …áále měli v akci v hypernově Studenstkou pečet a taky CinieMinies..ale jen do dneška takže pak to asi taky stáhnout a přestanou prodávat :wink: MMCH…pečet vydrží JEDEN DEN maximálně a to mám tu velkou.....achjoooo :? Její setrvání v naší domácnosti se dá počítat na minuty…JSEM PRASE!!!!!! :oops:
Ale jak říkám, už jí taky stahujou…a ty skořicový polštářky jsou mooc drahý, takže hurá do zeleniny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 17:11

Kaculo ty jsi snad masochistka. Takhle se trápit. :roll:
Ještě, že už nedávají reklamy s Hilgertovou na nutelu a tu na pečeť taky. To už bys nemohla koukat ani na telku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
12.9.06 17:12

KACUL, KRTI, BEE: tak to ja jsem si k snidani dala pytlik rumovych pernicku a JESENKU (Pikao a Jesenka je ted muj favorit), po obede jsem neodolala bananku v cokolade a v kabelce si nesu MARGOTKU tak jsem zvedava jak dlouho tam vydrzi . Kacul jaaa jsem prase na druhou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 17:13

Krti jseš fakt dobrááá. Já zrovna zbouchala banán, čokomaxilipánka a zajedla jsem to svou oblíbenou MARGOTKOU.
Pak kdo je tu prase Kacul, ty ne , ale JÁ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
12.9.06 17:14

BENJULKO: taky margotka - ach jo - tak ja ji uz taham z ty kabelky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 17:16

No ale zase mě těší, že jsem něco dneska udělala jak pro sebe tak pro mimi. Byla jsem na těhu cvičení. Dokonce jsme byly i v bazéně, no PARÁDA. :D

SMARRR: koukám, že jsme na tom s tou margotkou stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.9.06 17:37

Tak se musim pochlubit muj prvni svestkovy kolac dopadl naprosto uzasne:)

Akorat pritel pred chvilkou volal ze bohuzel musi zase prespat na sluzebni ceste. Mel sice dneska prijet ale nevyslo to. No nic ochutna kolacek zitra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
12.9.06 18:12

Krti: no každý úterý mám od 13:30 cvičení,ale nějak to uděláme!! Jé já chci taky seznámek!! No a nebude vám to dělat problém s tím vypálením myslím čas já bych si taky určitě něco vybrala když bych teda mohla!!
Asi jsi to nepřečetla psala jsem to dopo!!!
Jo a příští úterý mám cvičení ještě od 14:30!!
No a tento čtvrtek je kurz kojení nechceš přijet??? Ale asi nebudeš moct vidď kvůli Pájovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
12.9.06 18:14

Holky, Vy jste ale mlsounkove :) . Ja tu mam pro jistotu jen ovoce, ale vystrachala jsem v mrazaku Jalapeno poppers, to jsou plnene papricky se syrem, v trojobalu a maci se to v dressingu (majonezovem samozrejme) a snedla jsem cele baleni! Takze jsem take veprik a ackoliv jsem je delala v troube, ne na oleji, tak mi pali zaha jak cert. DOBRE MI TAK!!!! Jdu to zajist nejakym jablkem nebo uvidime, co dal najdu :D . No a BEE, ackoliv vim, ze Nutellu nevyrabi, tak… tak… mnam :D . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.9.06 18:19

No nazdárek:-)

tak jsme se s manžou vrátili z procházky Prahou, bylo to super zbouchala jsem 2 hamburgry u McDonalda, 2 zmrzliny ve Světozoru a taky jednu Margotku , Benjulko, Smarr: mohly bychom založit margotkovej klubík:-)

Ad praní: já jsem si koupila Lovela, přijde mi dokonce levnější než třeva Ariel, ve kterém peru pro nás s manžou. Aviváž taky nedávam, jen trochu octu

Benjulko: sice jsem nebyla na těhu cvičení, ale ta procházka mi fakt dala zabrat - jen bych musela chodit na takovéhle procházky každý den , abych vychodila ty naše margotky:-) , ale co já si z toho hlavu nedělám, tohle budu řešit až po porodu , teď si to vychutnávám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.9.06 18:31

Teda holky, já vám něco povím : Margotku jsem za těhotenství neměla ještě ani jednu a teď už mám 3 dny ve skříňce velkou Studentskou pečeť a ještě jsem se jí nedotkla :! :lol:

Liborinka : jejda, no tak na to kojení bych docela šla, to by mohlo být užitečné. V kolik a kde to je ? Musela bych se nějak s Pajou domluvit, jestli by mohl postrádat auto, ale tohle by mě fakt zajímalo.
Jinak k seznámku : dej mi e-mailovou adresu a vyber si, co by tě zajímalo. Můžem to udělat tak, že tobě bych půjčila ta naše DVD a zkopírovali byste si to doma (jestli máte tu možnost) a kdyby ne, tak bychom to přinejhorším taky zvládli.
Jo a ty úterky - mně by nevadilo sejít se kdyžtak až po tom tvém cvičení, takže to by nebyl u mě problém.

Jejda, jak mě dneska pálí žáha, to je děs ! Jdu na mlíko.

Jitka123 : tak je fajn, že se koláč povedl, gratuluju ! Však on bude zítra taky dobrý, na miláčka počká :wink:.

Smarrr : já miluju tu slaďárnu Piknik (něco jako Pikao a Jesenka, akorát je to bílé). Ale já jedu ve velkém, koupila jsem si celou plechovku slazeného kondenzovaného mléka Tatra a netroškařím :lol:.

Kacula : náhodou jsem Nutellu fakt potkala, ale určitě už byla prošlá a hnusně zkažená, takže proto jsem si jí nekoupila :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.9.06 19:13

Krti radši mrkni na datum spotřeby na tý studentský pečeti, víš aby se Ti náhodou nezkazila :wink: . Však víš, že Bee říkala, že už se dávno nevyrábíííííí 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí