Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
14.9.06 17:04

SYLVUS, odbornost tam urcite je, to je beze sporu, ale co je v CR zdravotnictvi hlavne, to je overtreatment. A ten je bohuzel snad v kazdem oboru, nejen v gynekologii. Kolikrat se diky tomu pacient akorat nervuje, musi chodit 100 x na prohlidky a kontroly, ktere mu stejne moc nedaj, kolikrat ho akorat znervozni, jeste v kombinaci s casto neinformujicim lekarem je to fakt maso :) . Netvrdim, ze jsou vsichni lekari takovi, to opravdu ne, milovala jsem svoji gynekolozku v Praze, byla bezvadna, rovnez zubarka byla skvela, praktickeho lekare v Moste jsem mela take ve finale dobreho (po dlouhem hledani…), ale zkratka kdyz to porovnam s tim, v cem ziju ted (az na problem zvany recepcni, ktera by me nechala onehda ukaslat az k smrti nebo k porodu - oboji v te dobe znacne nezadouci :) ), tak je to nebe a dudy. Ale to uz je asi zase otazka pojistoven, jak si hlidaji nutnou peci a v CR si ji fakt moc nehlidaji. Pak prave casto lekari delaji veci, ktere pacienta akorat zatezuji a nejsou vubec k nicemu prospesne. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.9.06 18:11

Ahoj těhulky,

tak jsem dneska po kontrole.Mimišek váží 2000gr.,ale pořád je to konec pánevní.Mě teda při každý kontrole vyšetřuje vnitřně,jednak palpačně a jednak vnitřním ultrazvukem.Čipek se mi trochu zkracuje a tvoří se mi nálevka-což znamená,že porodní cesty se připravují k porodu,ale opravdu nemám v plánu rodit předčasně.Musím být ale v klidu a co nejvíce ležet.Nevím jak to dělat,když potřebuju nakoupit ještě tolik věcí.Při tom palpačním vyšetření ji pěkně mimišek kopal do pochvy,asi se mu to nelíbilo.Jinak nám řekla dneska jiné pohlaví,než s jakým počítáme,tak to s manželem pomalu vydýcháváme,budeme mít asi překvapení až do porodu.
KACULA -termín další kontroly 29.9.
LIDUNKA -taky mám možnost si nakoupit věci z lékárny,tak jsem si napsala celou řadu kosmetiky,Bepanthen na bradavky,vložky do podprdy,pleny a taky mě víc nenapadá.
Jinak co hodně lidí chváli za kosmetiku pro alergiky je řada Bebe KLORANE.

Tak se všechny mějte zdravím vás i pupíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.9.06 20:08

Tak jsem prave dorazila domu. PO ceste jsem si musela dat Gyros:) tak krasne tam vonel:)

Jdu koukat na ordinaci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
14.9.06 20:56

Ježiš nechte už toho žrádla :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
14.9.06 22:03

Tak koukám, že „pražandy“ pořád ještě flámují nebo jsou tak vyčerpané (snad ne společensky unavené :lol:), že se tady dneska už asi nic nového nedozvíme, tak všem přeju dobou noc :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
14.9.06 22:21

KRTI, doslova tu chcipl pes!!! Ja se jdu take odebrat pomalu na kute. Jeste mi vecer chytl nejaky uklizeci zachvat, musela jsem naolejovat nabytek v kuchyni a obyvaku, nevim, co to do me vjelo, takhle se ztrhavat a to doma nemam ani chlapa! Nerikam, ze by si vsiml, haha :) . Jdu si jeste cist to spokojene bejby v okoli, at mam dalsi z mych teoretickych pruprav! Dobrou noc, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
15.9.06 02:47

No…takže klasika…dorazili jsme asi v 21,30 a já se svalila do postele…v tom tričku, co jsem v něm celej den byla, podprdě a kalhoktách…usnula jsem u TV a teď mám zase „poledne“ (včetně hladu)… :?

SYLVAH - už mám taky glukometr… 8O Sice mám hodnoty normální - i na odběru jsem měla po jídle 4,5…ale doktorka řikala…„když už se tim zabýváme, tak ať je jistota“…takže od zítra se mám teď 3× v týdnu po všech jídlech píchnout do prstu a měřit…a uvidíme. Tak jsem to zkusila hned teď večer jako testovačku a měla jsem 5,7…prý do 7 - 7,5 je to normální, nesmím mít přes 8…tak DOUFÁM, že to se nestane. V jídle bych ale potřebovala mít takovou sebekázeň jako DANDA…taky by mě bavčilo dostat se o kilo a půl níž než jsem teď…i když jsem furt v normě, ale celkově jsem (i před těhu) nad normou až až…takže možná trochu přibrzdim v těch čokoládách…aspoň na čas…když už se budu měřit…:-D

PRAŽSKEJ SRAZÍK byl super. Snad holky hodí fotky do galerky… :-) JE NAPROSTO SUPER, že jsme takhle slezlý na emiminu a máme i budem mít stejný starosti… :-D To je fakt k nezaplacení…Můžem pak s dětma klidně i někam vyrážet na víkendový akcičky, na babský dovolený a tak?! :-D Byla to dneska už celkem sranda s těma pupíkama…fotila nás servírka a skoro jsme se jí chudince nevešly do objektivu. :-) Tak jsem zvědavá, jak fotky nakonec dopadly. Jinak jsem se dneska cítila jak pátrací balón…nějak narychlo jsem zdlábla oběd (těstoviny s kuř. masem a parmezánem) a ačkoli mi chutnal, bylo mi po něm pak už celej den blbě. :-( Ale jen jsem dorazila na sraz, hned jsem si přišla mezi svejma…všechny už máme pupíčky jak mají být! :-)

MMB orgie nekomentuju…navíc vždycky zjistim, že jsem šla pro něco konkrétního a koupila zas něco jinýho… :-D

SMARRR - tvý množství bodýček ti závidim…já mám různý velikosti, ale vzhledem k tomu, že všechny „dostaný“ oblečky jsou po dětech tak deset let starejch (minimálně), tak tam bodýček moc neni…
Můžete s LINDUŠ ale uspořádat nějakou LISTOPADOVOU AUKCI, když máte pocit, že toho máte hodně…a rozprodat část svýho arzenálu, ne?! :-D Jo a s tim víkendem to nebyl špatnej nápad! David určitě zas nějakej víkend na jeden den půjde do práce…tak dám pak vědít…Dneska jsme teda řešili, že musíme taky ještě v 36.tt do Vrchlabí na kontrolu a trochu to koliduje s Davidovym stěhovánim v práci, tak uvidíme…zítra do Vrchlabí zavolám, jak to je a kdy nejdřív a nejpozdějc bysme měli dojet…jako na PŘEDPORODNÍ vyšetření…ne na porod. :-D

MIO - gratuluju ke zdárnému zakončení práce na škole a budu moc moc držet palce, ať ti uznaj všechno, cos stvořila a ať už ti daj pokoj!!! :-D A BUDE SE JIM TO LÍBIT!!! Jinak :twisted: Psala jsem ti v mezičase SZ…dostalas ji?

Jdu se mrknout ještě na MMB a na ty vaše ICQ registrace a pak snad zalehnu definitivně :-D

páček zítra!

Bee a Qee

(a zase slohovka jak blááááááááázen…ale vůbec se neomlouvám…trpím noční samomluvou) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.9.06 05:52

Ahoj holky, tak dneska hlasim navrat do party nespavcu! Sla jsem spat skoro az o pulnoci, v pul druhe WC, ve 3 probuzeni, v pul pate opet WC a od te doby jsem vzhuru. Pred pul sestou jsem se prestala terorizovat marnymi pokusy o spanek a jsem tu!!! Za chvili vlitnu na snidani, pak jeste pobrouzdam po netu a doufam, ze jeste usnu.

BEE, no, aukci oblecku bych fakt mohla udelat, by hned bylo na barak :D . Mam nabusenou skrin a jeste 2 krabice nahore pro starsi mimi. Bylo by toho jeste vice, kdybych neudelila prisny zakaz dalsich dodavek. Ted uz, stejne jako SMARRR, pasem jen po hrackach :) .

Tak ja jdu na ten dlabanec, preji vsem dobre rano, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.9.06 07:04

Nikde nikdo 8O . Si to dneska chrumkate, co… A ja tu drzim straz :) . No ale aby se nereklo, tak ja jdu zkusit jeste neco malo naspat! Dobrou noc, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
15.9.06 08:23

Čááágo bááágo…

tak jak už bylo řečeno, srazík byl super…fotky ale dodám až odpoledne, protože manža si vzal s sebou foták a jel na houby…Prej kdyby našel něco oooobrovskéééého :wink: :lol:
Musím teda přiznat, že nám to na srazíku všem slušelo…koukali na nás jak na trubky.....taky jak by ne, když se srazíme v nějakým megazdravým studiu s takovýmy pupíkama :lol: :lol:

NICO .....jaký byl výlet??
PAMAVLO …super zprávičky z kontroly, konec pánevní má ještě čas…možná by stálo za to zkusit nějaký cviky na otočení!!
BENJULKO .....pindík naroste příště :wink: mimísek je vzornák!!!
LIDUNKO …alergii zatím neřeš…ze začátku kosmetiku FAKT nepotřebuješ..jen ten slunečnicovej olejíček a maximálně mýdlo, třeba Nela Batole nebo tu kosmetiku, co psala Nico (za boha si nevzpomenu na název :roll: ) a rybilku na prdýlku..víc nic!!!
MIA .....tak snad tu zase budeš častěji…příští srazík už se plánuje :wink:

CO UŽIJETE .....docela ted slyším samou chválu na mastičku PURELAN 100 http://www.dnformed.cz/…elan-100.php
tak když nevíte za co utrácet v lékárně, tak to je muj tip. Je to asi podobný s Bepanthenem…stojí to kolem 200,– Kč za velké balení…(malé se silně nevyplatí!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 08:49

Dobré ráno, mamči a mimča,

já jsem se zase ukázkově vyspinkala, teď se nasnídám a půjdu zařídit babičce nákup. Moje 76-ti letá babička nemá čas si ani dojít nakoupit, protože je celý den v práci :! Kdežto já, 27-mi letá vnučka, ležím už 5 měsíců doma - to je teda bordel :lol:.

Je super, že jste si sraz užily, docela vám závidím, taky bych se „srážela“. Hlavně bych se kochala těmi vyděšenými pohledy, co na vás museli okolosedící a kolemjdoucí vrhat, když se tam nahrnula banda těhulí. To musel být fakt zážitek :lol:. Těšíme se na fotky.

Hezký den přeju :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.06 08:59

Dobre ranko,

SIFO: jsem se pobavila nad holcickou s koulema :lol: , ja to mela na stejno, ale zrovna jsme to vcera probiraly na srazu. O kluka alespon nebudes mit v 15-17 takovy strach, ze ho treba nekdo znasilni a tak :D

KRTI: v Podoli vykupuji materske mleko za 200 Kc/ litr. Pry tam maji pani, ktera jim dodava 17 litru / tydne - to je SNAD DOJNA KRAVA 8O
BEE: no s vikendikem pocitam - tak dej vedet, az budes mit casek! Jinak par bodycek Ti milerada daruji. Az budu dneska rovnat, tak Ti nejaky schovam :wink:

SRAZ: byl uzasnej - holky STRASNE RAAADA JSEM VAS VSECHNY VIDELA. Tedy BEE ma jako vzdy cerny puntik za pozdni prichod - takze jsem si Te uzila malo!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
15.9.06 09:03

Smarrr : cože ? To je teda síla, 17 litrů 8O. Ta cena 300 Kč za litr byla cena, kterou musíš zaplatit, když to mléko chceš koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
15.9.06 09:06

KRTI: ja to pochopila, ze to prodavaji, ale to vykupovani taky neni zly! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
15.9.06 09:15

Ahojky těhulky a bříška!
Ještě k té mé alergii. Vyděsila mě totiž přeporodní přípravka,kde jsem se dočetla,že mě v porodnici budou cpát Johsnon a Johnson (omluva za pravopis) a někde na emiminu jsem se dočetla,že je na spuštění alergií jak dělaný. Tak teď nevím:hádat se se setrami ? Jinak by ze mě pan Náhlovský měl asi radost:alergik (skoro astmatik) a to skoro na vše co okolo sebe vidíte,ekzematik a v rodině máme cukrovku a celiakii a to do toho nepletu Dawnův syndrom od švagrové. Haha, hádejte kdo se hlásí.Ano, opět předporodní depka. No nic,jdu mámě k svátku udělat žravé řezy,snad mě opustí. Zatím čauky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí