Poradna duly
Jana Čurdová
FOTKA ..... je v galerce…žádnej zázrak…na jeden pokus se ani nedivim ![]()
Manža našel jen nějaký babky, nechal je v lese…ale prej se hezky prošel!!
NICO …Haničky zásah na máslíčku je brutální, uplně vidim tu pánev a podobný libůstky, který předvádí!! Ale stejně je božíííí ![]()
NICO máslíčko jsem okomentovala v galerce…byl by to bezva vzorek na protézku, kdyby Haničce náhodou vypadaly zoubky z toho věčnýho mlsání!
Mělas to zachovat!
Jinak souhlasim s Kačulou…je to teda „dáreček“, ale fakt úžasnej! Hlavně nám z povzdálí se to sleduje krááááásně! Že posílám moc pozdravů od etety Bee! ![]()
LIBORINKO Ivett ještě není mamina, ale to vůbec neva, protože co sdělit k tématu má taky vždycky, protože je to prostě „hlava otevřená“
O plochých a vpáčených bradavkách jsme myslim určitě psaly taky…a o formovačích určitě…někde to tu na dřívějších stránkách bude ![]()
KAČUL , když ona ta servírka byla kopyto…to je jasný, že první záběr se nepovede úplně krásně na 100%…ale byla asi ráda, že jsme se jí tam vůbec vešly…
Příště fakt budou muset být skupinky max. po třech…
Uděláme to třeba podle přibližných termínů, co?! ![]()
Jinak hlásim radostnou novinu!!! …gluko po snídani 6,9… - v normě by bylo ještě i 7,5… ![]()
takže jdu už fakt uklízet…Z RADOSTI…nebo žehlit?! velké dilema! ![]()
FOTKA: chachachacha - ted jsem se posmala - jsem za NEJVETSI krasavici
![]()
Vždyt vám to na té fotce všem moc sluší,asi holt byla ta servírka moc rychlá nebo jste neposedný
,že Smarr ![]()
Právě jsem dojedla polívku a už si dávám máničku a nějakej řez, mnam, mnam A to tu ještě mám krabičku svatebního cukroví kamoš od naproti se žení tak jsme dostali na ochutnání, to se mám heč
Ale nebojte já to sama nesním musím nechat i tchánovcům a Lubčovi ![]()
Nico- výlet jsi popsala skvěle at ti ta nabitá energie vydrží aspon na ten dnešní mega úklid ![]()
Ahoj holky,
tak jsem dočetla, co jste psaly, na fotky kouknu později. Je supr, že jste si sraz užily. Kdy uděláme nějaký brněnský? Ať nezůstáváme pozadu ![]()
Jinak já jsem se po dnešní noci musela nějak ještě dospat. Taky jsem se vzbudila, šla na záchod, napít se… ale spím dál. Přesto jsem ráno nějaká unavená.
Jinak já mám zase strach z poporodních depresí. Včera jsem četla na emiminu nějaký článek… Tak doufám, že to všecky nějak zvládnem.
Dneska Sazka rozdává ty penízky narozeným miminkům,ale my se snažit žádná samozřejmě nebudem
Včera Lubče napadlo mě honit do schodů
by se divil co by jsme měli za drobečka a dovi jestli zdravýho tak brzy ![]()
Tines- srazík by jsme mohli zase nějakej udělat, at porovnáme přírustky ![]()
Fotky moc pěkný. Krásně jste tam všechny vidět.
Nico, ty kočičí jsou super. Máte je nádherný. Máme i stejné lehátko
, ale to naše je bez koček.
No a máslo, no comment. ![]()
Tines …jsem zvedava, kolik kocek se mi narve do kocarku az ho poprve sestavime u nas doma…
Tak mi dneska prisel OPET balicek z MMB…uz jsem prohlasila, ze tam FAKT nebudu koukat. Mira je nastesti v tomhle chapavy a rikal, ze nakupy na mimi jsou povoleny
Ted jeste abychom to unosili ![]()
Tak si jdu dat svacinku a pokracovat v uklidu. Dnes se mi NECHCEEEEEE…
BEE - tak ja ti to tady napisu ze vcerejska, jo?
snidane na lacno 4,3, hodinu po 6,8
obed 4,2 - 4,7
vecere 3,7-5,2
to vse pri relativne zdrave strave…
dneska nemerim, to bych ty prsty mela jak svadlenka. ale k obedu si dam boruvkovy knedle a pak se zmerim, uvidime ![]()
a zitra bude naprosto normalni jidelnicek, plus oslava manz. narozenin, takze docela zatez. to si to chci zas odpichat komplet, jsem zvedava…a jestli to vyjde ok, tak se jdu hadat ![]()
S.
Tak já jedu za tou kamarádkou, pak písnu jak je malej roztomilej ![]()
Sylvi- vidíš tak můžeš jíst na co máš chut,když máš hodnoty OK, uvidíš zítra. A hádat by ses neměla
aspon ne moc, pak to přenášíš i na mimčo,ale to ty určitě víš
Co Ondra jak zvládá školku? Nenudiš se sama doma.
PETULINKO, KRTI SEX??? Co je to za divný tři písmena???
Musim říct, že i mě veškerý chutě opustili a s manžou v tomhle naštěstí nemáme problém - tak nějak si teď vyhovujem - on zase tvrdí, že mě prostě bere jako 2v1 s Qeebem a to prostě nejde…
Prej jsem teď maminka k ochraňování a ne k něčemu tak zvrhlýmu jako je sex…
Jsem zvědavá, jestli ho to po porodu přejde…docela se bojim, aby to nebyl tak odstrašující zážitek, že tohle bude tvrdit až do konce života…
přece jen bych Qeebátku ráda pořídila ještě sourozenečka - pokud možno se stejnym tatínkem! ![]()
SYLVI díky moc za přesně přepsané hodnoty!
já mám měřit jen po jídle a to vždy 1,5 hodiny…
mám stejnou strategii…taky měřim dneska a snažim se jíst +- zdravě…a zítra až tu bude ta návštěva a koláč a to všechno, tak prostě ZKUSIM, co tělo vykáže po nealko vínku, koláči a nějakym grilovanym masíčku bez ladu a skladu…
A jestli nic, tak se nebudu hádat, ale doměřim, co se po mě žádá a na další kontrolu pak mám přijít až 5.10.
Nicméně pokud naměřim někdy obávaných 8 nebo prostě něco mezi 7,5 a 8, budu muset jít už příští čtvrtek.
A to se mi ani nehodí do plánu…už mám zase od úterka každej den něco a do toho ještě kontrolu u gyndr… ![]()
Tak uz jsem usla jen malinko. Tudiz potrebuju hodne energie, coz je idealni prilezitost uvarit si a udelat si odpoledne bananovy koktejl, ze jo
.
LIDUNKO, zrovna o Johnsona bych se v porodnici hadala. Sice neverim, ze je to spoustec alergii, to by byl asi skoro cely vyspely svet opupinkovany, ale vubec neni nutne pouzivat takoveto „cistici“ prostredky na cistounke mimi. Voda, prirodni olejicek a neco na prdku - naprosto dostatecna vec!!! No a u nas ani olejicek nedoporucuji. Wow, s tim bytem je to teda sila!!! To je fakt nestesti, uz bych se asi poohledla po necem jinem, kdyz se to tak tahne… Timhle tempem nebudete bydlet ani na prckovo maturitu!
NICO, vylet byl opravdu skvely, nejvic bych si asi uzila to nakupovani a pak zkrmovani jidla
. Lance by klukum takovy vylet tise zavidel, no, myslim, ze budem neco muset pristi rok v CR podniknout! 680,– za povolenku je fakt husty. My v US, ve state Delaware meli povolenku na cely rok za asi $12, to je pak jiny kafe
.
LIBORINKO, u me chut na sex celkem je, ale chlap je v haji
. No a i kdyz bude, tak nevim, zda se k necemu odhodlam, me silene boli kycle a „buchtova“ kost
, vubec si to nedovedu predstavit ani teoreticky, natoz praxe… Ale treba neco vymyslime
.
BEE, uz jsem fakt skoro zapomnela, jake je to nespat. Skoro bych to nazvala tak, ze jsem usla na vavrinech
. Jinak Ty jsi nase ocekavatelka dramatickych scenaru, ze jo
. Nejdriv predcasny porod, unik plodovky, nestihnuti Vrchlabi a ted tu mame na programu inzulin
. Ber to, holka, vsechno v klidu, nervama nicemu, ale vuuuubeec nicemu, nepomuzes
. Takze to mas ode me befelem - KLIIIIDDDD!!!!!!!!!!!!! ![]()
Dneska si konecne varim, spis teda pecu, zapekane lilky, uz tu slintam jak nejaka doga… Mejte se bajecne, Linda
Lindusa : jsi mě tím svým koktejlem zbláznila, že jsem ho včera dělala a budu dělat ještě dneska. Jen jsem neměla dávat ochutnat Pajovi, moc mi toho nezbylo
.