Poradna duly
Jana Čurdová
KRTI, smajl mi tam utekl s tou provokaci
. Jasne, ze chapu, jak se tesis (na vyroci nebo na steak???) a ja jen tise zavidim (ani nevim, co vice
). L.
Ahojky vsem,
tak jsem prave dokoukala pohotovost a brecela jsem u toho jako Alik:)
Narodili se tam krasny dvojcatka holcicky. Ja uz se tak tesim na to nase miminko. Dneska mam zehlici den ![]()
Pripada mi ze toho mam jeste malo budu muset jeste neco dokoupit:)
SYLVI hlásim hoďku a půl PO OBĚDĚ 4,5!
Tak ti taky nevim…možná máme podobnou netoleranci jen k oGTT.
Kéž by…;-) Jsem zvědavá taky na ten UTZ v úterý…jestli bude Qeebo pořád o 14 dní větší nebo už v normálu?! Prakticky jsem ale nic moc nezměnila…jen občas si dám o čtvereček čokolády míň… ![]()
LINDI třeba tě manžílek na výročí nějak překvapí i ze Španělska?!
Jo a já se nijak nenaštvala s tim tvym „tragickym scénářem“
ani nehodlám opravdu chodit plakat do kouta…
Každá máme občas depku…a to ještě to šestinedělí, ze kterýho máme depku už teď ani nenastalo…
Rozkošný by bylo, kdybysme se tomu všechny vyhnuly a žádný opravdový depky u nás nenastaly! ![]()
Já zatím akorát zas vyprala prádlo (a některý už i sebrala) a furt tu kecám s váma…a přitom nevím, kde začít… to bude možná tím…jdu to rozmyslet!
Asi převlíknu postel a pak se uvidí. ![]()
Holky me je ted uplne na to sebou seknout! Ze by nejaky divny tlak - vy jste vsechny OK???
Tak jsem spořádla krajíc melouna no tak se na mě v tý lednici smál že jsem neodolala ![]()
holky taky u vás tak fouká, včera jsem sbírala švestky a dneska můžu zase
a naví ještě opadala jablíčka
a to jsem chtěla jít hajat ach jo! Jenže je to škoda aby se to tam válelo a manža to přejel až pojede domu!
Koktejly: to já teď dělám spíš hodně domácí džusíky z jablíček a mrkve
ale mléčné máme taky často tak 3 do týdne. Doufám že používáte mléko čerstvé né žádné trvanlivé!!
aby jste poslali miminkům hodně vitamínků a né jen tuk ![]()
Samrr: já jsem taky úplně přejetá, spala bych ale musím jít na tu zahradu ![]()
Holky chcete navnadit na vaření o víkendu. takže zítra asi jen nějakou rychlovku maso s bramborem a v neděli budu dělat dušeného bažanta s bramborovým knedlíkem a špenátem
a asi upeču štrůdl když je tolik jablek!
Bee : hele já to myslela dobře, kdyby náhodou některá z nás měla neodolatelnou chuť na ten koktejl a nevěděla, jak se dělá. Znáš to - tu chuť máš okamžitě a kdyby to bylo zrovna v noci a neměla bys šanci z někoho do 5 minut vymámit recept na přípravu, tak je to o život
.
Lindusa : já si pamatuju, že máme výročí ve stejný den
. Ale nechtěla jsem provokovat. Však si to s Lancem vynahradíte, až se vrátí, toho se nebojím. A jak píšou holky - třeba tě překvapí i na dálku
.
Smarrr : mně je fajn, tak snad je to u tebe jen chvilková záležitost.
Liborinka : no tys tomu všemu dala korunu s tím bažantem
.
Jinak u nás taky samozřejmě fouká, posíláme to tam k vám
.
U nas taky vane vitr z hor…muzicek uz jede domu, protoze tady mame nalozena zebirka na grilovani, tak snad nas to neodfoukne ![]()
Ahojky,
já jsem teď přišla. A jsem taky dead. Mění se tlak
, už máme asi po pěkným počasí. Ach jo.
Mléčné výrobky jím taky, každý ráno, buď lipánek nebo termix…
A taky přesnídávky ![]()
SMARRR, hlasim, ze jsem taky uplne hotova, jeste jsem nic neudelala, teda krome obeda, to se ale ve me ozval pud sebezachovy. A ani jeste koktejl neprobehl a ani se psem jsem jeste nesla na odpoledni prochazku, nechce se mi vubec nic, jsem totalne vycerpana… Chce se mi jen spat, ale jestlize pujdu ted, tak si zpecetim dalsi probdelou noc…
BEE, to jsem rada, ze to nakonec vsechno beres tak, jak mas. Jasne, ze zadne krizove scenare se nevyplni, i ta NEcukrovka s Tebou pekne spolupracuje
.
LIBORINKO, mleko pouzivam jedine cerstve a to jeste k tomu bez tuku a kdyz nemaj, tak beru 1 %. Tuky mu posilam v cokosce
.
KRTI, Lance znam uz moc dobre, prekvapko na dalku urcite nebude, budu rada, zda si vubec vzpomene a zmini se aspon do telefonu
. Takze doufam, ze nebude na 1. vyroci hned rozvod
.
No, musim jit ven s tim psekem, sice neotravuje, ocividne mu nic nechybi (ani neprebyva), ale zas nemuzu byt tak krkavci matka, ze jo! A pak se snad odmenim timkoktejlkem, kdyz uz se odlepim z toho gauce
. Linda
Já jsem teď byla u babičky a tam jsem něco udělala : sežrala 3 chlebíčky, nafasovala pytel meruněk a sklenici medu a valila domů
.
KRTI, takovehle navstevy u babicky bych si take nechala libit! Hlavne ty chlebicky, na ty mam chut uz snad tyden. A jasne, ze tady nikde zadny nesezenu a jsem lina se s necim patlat… L.
Lindusa : to teta, jezdí sem na víkendy z Ústí nad Labem a vždycky něco dobrého přiveze. Většinou ty chlebíčky, ale dneska je tutlala. Nabízeli zákusky a šunčičku, ale to Petruška ne-e, až si pak jakoby vzpomněla na ty chlebíčky a já jako že teda hlad nemám, ale když už jsou a že bych si stejně o ně za chvíli řekla, tak pravila, že jsem zmlsanej hajzlík a už se to neslo
.
Nico - u nás je to podobné jako u vás,taky to dám Lubčovi přečíst at ví jak to ve skutečnosti s tou chutí je
Pořád se těší kdy ta chtivost na mě přijde a ono nic
Jsem ráda když to zvládnu jednou týdně a ty polohy no koment ![]()
Lindi děkuji za pochvalu bříška
Ted jsem se vrátila od té kamarádky, a už chci taky prcka doma,byl úplně zlatej a hlavně strašně hodnej vůbec neplakal a stihl dvakrát usnout,úplnej poklad
A kamoška je taky v pohodě neměla žádný depky ani jiný problémi, prsa ji netvrdnou prostě všechno v pohodě. Prý se dokonce doma nudí
A Radeček už ji spinká v noci sedm hodin vkuse.Prostě úplnej andílek. Já už se tááááák těším.
O půl osmé jedem ke známým grilovat i s noclehem a ránoo vyrážíme do Lysé nad Labem na výstavu koní, tak jsem zvědavá jak to zvládnu
Asi budou muset dělat častější přestávky na záchod a tam si maximálně někam sednu a oni mě pak vyzvednou
třeba do nějakýho bufetu ![]()