Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
17.9.06 11:25

Benjulka: máš pravdu 100% je to až po porodou :lol: já bych řekla, že spíš se seknout právě když ti řeknou , že je to holčička a pak se ti narodí klučík, ale naopak to prý není moc pravděpodbné, protože tam prostě toho pinďu vidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
17.9.06 11:25

Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů …právě jsme objednali kočárek ,bude to vysněný X-lander !!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.06 11:30

Ivett tak to gratulujuuuuuuu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.9.06 12:06

Ivett: a jaký si budete kupovat ? my máme tříkolku s předním natačecím kolem a červenou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
17.9.06 12:39

Ahoj holky, tak jsem se zase dneska vyspala, pekne do ruzova :) . Mam radost, hned se citim lepe! Od rana jsem v jednom kole, vyvencit psa, vylustit su-do-ku (musim udrzovat mozek v chodu), zamest podlahy v celem baraku, jeste je musim vytrit, bleeee, vymest pavuciny, s tema mame opravdu problem, holt zivot na vsi…, jeste musim ostrihat palmu, nejak ji zmiraji 3 vetve, tak at se zbytecne nevysiluje, prelozit jeden zivotopis do AJ pro jednu holku a jestli mi zbyde jeste trocha energie, tak bych umyla koupelnu. Skvely program na vyroci svatby :D . Chvalim vsak Lance, volal uz v 10 rano!

KRTI, stastne vyroci preji a at jsou steaky pekne stavnate ;) .

BEE, s klukem fakt nepocitame, holt bychom resili operativne. Ne jako operace, ale jako flexibilne, za chodu :D . A Natalku take mame na seznamu :) . Jo a ma obedova lenost dosahla vrcholu - obedvam salko!!! Myslis, ze krecem v lytku zabranis zelezem? Ja si myslim, ze je to dalsi z tehu neduhu, jsou to vlastne skryte krecove zily, ne ty na povrchu, ale pekne pod masem :) . Ale po porodu zmiznou… Ja tim trpim take, nekdy hodne, nekdy o nich ani nevim… No a otoky… Tak ja uz mam pres 3 tydny permanentne otekle kotniky, ale fakt obr. Tuhle splaskly na polovinu (rozhodne ne ale docela), 2 dny jsem se radovala a ted uz jsou zase velky. Kdyz do nich rypnu, tak mi tam zustane po tom prstu dira :) . Take mam na nich pekne popraskany zilky :( . A nekdy jsem natekla az ke kolenum (mizi mi ceska), stehna bohuzel neposoudim, protoze ty mam tlusty permanentne :D . Co mi ale take hodne oteka, jsou ruce. Prsty, narty na rukou az do poloviny predlokti a take uz jsem nacapala oblicej, ze vodnati… Hlidam si vsak tlak, jednou za cas ho premerim, mam stale nizky az normalni, 120/70 neprekrocim snad nikdy. Spis se pohybuju na urovni kolem 110/70. Takze bohudik jen tehu neduh. Dalsi z rady :) .

JANDUL, gratuluji k chlapakovi, obr chlapakovi :D .

BENJUL, no, ja nemam s cim porovnavat, nikdy jsem nevidela bricho do spicky nebo kulate, nicmene nekdy mam pocit, ze je to spicka, nekdy mi prijde takove roztekle, tak to bude asi hermafrodit :D . Nicmene jsou to jen babske poudacky, takze sance je 50:50, do jednoho se urco trefis :) .

Tak jsem dojedla salko, ted mam energie za dva (hmm, jen teoreticky), tak vlitnu na tu podlahu, at to mam z krku. Hezkou nedeli, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.9.06 13:00

Lindusa : taky přeju hezké výročí, ale vy si ho asi pořádně užijete, až se Lance vrátí, že ? :wink:

Jinak už mám břicho k prasknutí (jaká změna :roll:), steaky se fakt MOC povedly, pěkně středně propečené, se spoustou šťávičky - jsem zvědavá, jak se s něčím tak těžko stravitelným Ondřej popere :lol:. A teď se jdu válet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.9.06 14:29

Ahoj holky,

Už jsme doma z výletu,přijeli jsme teda včera večer a byla jsemtak unavená ,že jsem zapla PC až ted. V pátek jsme do půl druhý grilovali a já jsem už od pěti nemohla spát :roll: no cizí postel :? Od desítí do dvou jsme chodili po výstavě tak mě dneska není ani nijak moc dobře,tak pěkně odpočívám.Lubča už šel ke koníkům tak tak možná půjdu až pozděj 8) Bylo tam tak strašně moc lidí že jsem si chvílema myslela že mám místo břiška nějakýho otloukánka-no dávali mu pěkně zabrat 8O příšerný mačkanice.

jdu si vás dočíst,zase jste tady stím pěkně pohnuli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
17.9.06 14:41

Uf, tak mam vytreno, slo to mnohem rychleji nez zametani… Ted odpocivam a premyslim, ze se mozna odeberu do rise snu :) . Jen nevim, jestli je to dobry napad, abych vecer mohla spat… Timin se ma stejne nejlip, pospava cely den a vecer v 10 uz na me smutne kouka, proc uz nejdem spat… I pres den se klidne odebere do loznice a najdu ho zavrtaneho v polstari, jak chrumka. Jooo, holt mu neni nase krasna nova sedacka dost luxusni, radeji hupsne do satenu :D . Rozmazlenej pes… Se ani nebudu divit, az se nakvartyruje k mimcu do postylky!

KRTI, jo, nejaka oslava probehne, mam slibenou sklenku vina :) a pry snad nejaka vecere v restauraci, ackoliv ja mistnim restauracim uz fakt neverim… Treba budu ale prijemne prekvapena. No, stejne jde o spolecnost, ze jo, nemuzu se porad snizovat k zakladnimu pudu a ve vsem hledat JIDLO :) . No, kdyz mluvim o tom jidle, bych mohla neco polknout, salko uz jsem ocividne stravila :D . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
17.9.06 15:14

Benjulko přeji ti at vám to vyjde s tím chlapákem když už máte holek dost :lol: ale podle bříška to asi vážně nepoznáš. Já ho mám nějdy dopředu a ztoho zase rozlitý 8O tak se to asi brát nemůže :roll:

Co jsem vás dočítala tak jsem snědla čoko.jogurt a ještě termix samozřejmě čokoládovej :oops: Ted přemýšlím jestli jít spát,ale to mám strach abych spala v noci nebo se jít podívat k našim :? Prosedět neděli u PC se mi nechce.

Krti, Lindi všechno nej nej k vašemu výročí at jste pořád tak spokojení jako na začátku.Pořádně to oslavte,Lindi i se zpožděním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.06 15:19

Připojuji se s přáním pro KRTI a LINDUSKU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.9.06 16:03

Lindusa, Krti: Také vám přeji vše nejlepší k výročí, hlavně at je jich ještě spousty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.9.06 16:23

Ahoj holky,

tak já jsem přelouskala, co jste napsaly.

No my jsme včera udělali s kamarádama výlet. Nakonec to bylo asi 18km, konec už byl trošku náročnější.

Pak jsme jeli ještě na „krátkou“ návštěvu k jiným kamarádům. Přijeli jsme tam v osm a vzhledem k tomu, že mají třítýdenního Jonatána, tak jsme mysleli, že jen na chvilku, o čtvrt na dvanáct jsme odcházeli :)

Ale bylo to moc prima. Milé hodné dítě, rodiče v pohodě, začínám se těšit.
Pochopila jsem, že nejdůležitější je ničím se nestresovat, být v pohodě a miminko bude taky v pohodě.

Dostali jsme dobrou radu, že na kojení je dobré mít křeslo. Tak ho asi pořídíme… Přece jenom se kojí 8× denně ze začátku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.9.06 17:21

Díky všem za přání !

My jsme skoukli film na DVD a samozřejmě u toho praskla jedna velká Studentská pečeť :roll:. Měli jsme dvě, ale když jsme rozbalili tu první, tak byla k nepoužití. Už se mi to s čokoládou stalo, byla sice ještě dlouho v záruce, ale asi jak byla letos ta šílená vedra, tak to někde ve skladech v obchodě vzalo za své. No tak aspoň jsme sežrali jen tu jednu a druhá už mě nebude lákat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.9.06 17:52

Ahojky kocicky!

Bee , zelezo se ma IDEALNE brat na lacno…vetsine lidi to vsak drazdi zaludek a tak lekari rovnou rikali s jidlem nebo po jidle…ja doporucuju vyzkouset pred jidlem (1/2 az 1 hod) a podle toho se zaridit.

Krti, Lindi , preji pekne vyroci…

Benjulko , taky mam brisko do spicky :wink: Drzim palce, treba vazne nosis chlapecka!

Tak my mame takovy trochu smutny vikend…vcera si prijeli pro kotatko a kazdou chvili si prijedou pro dalsi…aaaach jooooo :cry: pusinky nase…

U nas vcera varil Mira a udelal HODNE omacky na testoviny, tak nemusim nic resit :D No a dnesni obed jistila Ikea…at zijou kuuulickyyyy :!
Jen kdyby me tolik nepalila zaha :roll:

Jinak na me posledni dobou pada obrovska unava…asi si telo sbira sily nebo co. Nekolik mesicu mi bylo fajn, ale ted si tu odpoledni siestu proste dat musim jinak jsem zcela nepouzitelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.06 17:58

Nico ona ta únava při Tvém tempu přijít musela. Ještě že si tělo řeklo dost. teď už fakt musíš odpočívat. Nabírej síly budeš je hoooodně potřebovat. Děkuju za povzbuzení, snad se mi to vyplní, ale když to bude holčička tak taky nebudu zklamaná. Hlavně když bude zdravé mimi, to je nejdůležitější. Jen by mi možná odpadla „možnost“ 4. dítka. manža je fakt cvok 8)
S koťátkama Tě fakt chápu, je to těžký, ale neboj budou se mít krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí