Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
18.9.06 11:08

Liborinka : nejdeš náhodou 27.září na tu předporodní přednášku ? Že bychom se tam potkaly. Nebo jdeš až v říjnu ? Já se bojím, že už bychom to v říjnu nemuseli stihnout :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.9.06 11:13

Pekne dopoledne!

Makos , nejucinnejsi je kloktani…kup si v lekarne Florsalmin nebo Chamomillu extrakt oba roztoky se redi do vlazne vody.
Paralen jen pri teplote, neublizi, ale pokud nemas vyssi teplotu, je zbytecny.
Cucavky nevadi, ale ja osobne bych sahla nejprve po necem prirodnejsim. Septoletky kdyz tak jen ty v modre krabici…v zelene maji nahradni sladidla a v cervene lokalni anestetikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.9.06 11:21

Zdravim vsechny tehulky po vikendu:)

Byli jsme s pritelem u jeho rodicu. Maminka nam nakoupila vybavicku do postylky a k tomu jednu nadhernou deku. Neodolala jsem a dala jsem foto do galerie :D

Pujdu si ted v klidu pocist vikendove prispevky:)

Preji vsem krasny den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.9.06 11:38

Ahojky,

já už si skládám miminkovský oblečení do komody, která bude sloužit zároveň jako přebalovací pult.
Je to taková milá činnost.

No a pak jdu na kurz a cvičení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.9.06 11:41

Dobré poledne holčičky,

tak jsem se právě vrátila z kontroly, všechno je o.k. Kacul DK je 2.10.

Domi, Nico : holky , jaké si budete kupovat ty látkovky? poraďte , prosím… já se pořád nemůžu nějak rozhodnout mezi popo a bambino, ale nebráním se i jiným značkám, ale jejich tolik, že už v tom mám guláš :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.9.06 11:45

Verun , poslala jsem Ti SZ s moji objednavkou :-)
U nas to vyhraly kalhotkove plenky, Mira prohlasil, ze nic skladat nebude, takze BM jsme vyloucili hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.9.06 11:46

Smarr: Nezapomeň si dneska dojít do té cukrárny , aby si tam oslavila Kryštůvkův svátek :P

Jitka: Deka je suprácká a mimču se taky určo bude líbít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
18.9.06 11:48

Verun,

já mám bambinomio, popolini dlouho schnou :( , ale na manipulaci jsou asi jednodušší. Ale jak člověk získá ten grif, tak to půjde asi s oběma.

Tak si kup jen nějaký na zkoušku a uvidíš, jak ti budou vyhovovat.

Moje kamarádka používá teď na 3-týdenní miminko klasický čtvercovky a kalhotky bambinomio a taky to jde :wink: Ani to skládání mi nepřišlo složitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.9.06 11:53

Jeste jsem vam chtela napsat muj dnesni zazitek. Byla jsem rano na krvi a bylo tam prede mnou nekolik deti tak 2-4roky. Paaaani, to byl rev jakoby porazeli kravu 8O Kdyz zacalo jecet prvni dite, tak samozrejme zacali i ti ostatni v cekarne…fakt nebylo slyset vlastniho slova.

Z toho hysterickeho place byl citit tak obrovsky strach a jedna holcicka porad dokolecka rikala „boooouuuuiiiiii“ a drzela si rucicku.

No a se mnou to normalne zacalo uplne cloumat. Po peti minutach jsem uz mela slzy v ocich a trpela pri pomysleni, jaky je to pro ty deti desny stres! Po deseti minutach jsem zapasila s myslenkou popadnout prvni dite a odnest ho pryc :D No jsem vazne trubka…a s nasim mimi bude po doktorech chodit asi tatinek :D

Ale co se divim, ja mam hodne velky problem i na veterine :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.9.06 12:05

Nico: máš tam SZ

Tines1: no moje kamarádka zase používá svrchní kalhotky bambino a plenky popo a moc si to pochvaluje , no ještě si to musím promyslet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.9.06 12:10

Ahoj holky, tak jsem jeste rano zalezla a spala az do 11 h, takze se citim fajn, to jsem rada. No, rymu mam teda porad, mrcha jedna!

MAKOS, ano, Paralen je OK a cucaci pastylky take. Paralen je povolen az do 6 tablet denne. Nic vic bohuzel take neporadim, sice jsem brala miliardu leku za tehu, ale vsechny maji jiny nazev nez ty ceske. Hlavne odpocivej a hodne pij, at si ten organizmus pekne proplachnes. Viry nemaj vlhko radi! Ted ctu, co pise NICO, ja bych jeste doporucila cerne bonbony HALLS, jsou uzasne a to treba i pri ryme, pekne protahnou dutiny.

KRTI, chichi, takhle to ma byt, poradnej respekt :D . Me take ode dneska od probuzeni (od toho druheho, v 11) boli bradavky. Myslela jsem, ze jen na pravem prsu, ale kde pak, pekne obe! Se nam tam tvori mlicko na to skutecne kojeni, praxe ve snu uz mame dost, haha, ja dokonce kojim ve snu psa, Timika samozrejme :D . A gratuluji k malemu, pulkulatemu vyroci, ja to mam dneska za 46, coz znamena, ze je to rovny mesic a pul (30 + 16, kdyz ma rijen tech 31 dni…).

LIBORINKO, to je hezky pristup od te nemocnice, doufam, ze praxe bude jeste lepsi ;) . A nepracuj, pojd se s nama valet a tloustnout :D .

NICO, ja take trpim detskym placem. Driv jsem teda take trpela, vzdycky jsem nadavala, ze spratkove neumi bejt ticho :) , ted to vnimam diametralne odlisne, hned bych jim chtela pomahat. Ale hrozne se mi libilo, kdyz jsem byla tady na ER (pohotovost), tak tam bylo nejake 3 lete decko, uplne vystresovane jak blazen, jak ho ta doktorka chlacholila, uklidnovala a vsechno, absolutne vsechno mu vysvetlovala jako dospelakovi, samozrejme detskou cestou (byli v mistnosti vedle nas, tak to slo celkem slyset). Ta kominukace je fakt dulezita i u malych deti… I kdyz injekce boli stale stejne :( .

Tak ja se jdu nadlabnout, pak bych asi mela zacit neco delat, musim vykoupat smradlavyho Timika :) . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.9.06 12:26

Právě mě došla knížka nejštastnější miminko v okolí tak jdu číst a mám v plánu usnout :lol: No už jsem vzhůru 5hodin 8)

Tolik uplakaných dětí to musela být síla, chudáci nervičky :roll: Ale ty naše se určitě bát nebudou :wink: Ale je určitě hodně důležitý přístup doktorů k těm malým dětem jak píše Linda. My tady máme příšernou zubařku a když jsme k ní chodili se školou na preventivku tak víc jak půlka děcek z toho měla hrůzu, měla problém se i usmát :x 8O Ještě že už chodím jinam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.06 12:38

Ahoj těhulky,

tak jsem byla na velkém ultrazvuku v 30tt. a už definitivně: Je to HOLČIČKA 

Jinak mi TP stanovili na 8.12., prý jesem teď 28+5…ale já z toho raději nebudu dělat žádné velké závěry a zůstanu věrná 30.11. 8)

Jinak je Victoria těžka 1500g a to je prý na 29tt. pěkná váha..takže i nemusím dělat starosti s tím, že jsem za poslední měsíc zhubla :P

V rychlosti se kouknu, co jste tu, povídalky, napsaly…Zítra mám zkoušku ze zubního lékařství, a až ji budu mít zdárně za sebou, tak budu trávit čas výhradně na emiminu :P :P

Kačulko: Můžeš mi do seznamku napsat jasnou Holčičku Victorii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.9.06 13:25

Medicko : no samozřejmě gratuluju, ale u Tebe si fakt počkám až po porodu , to to bude 100% :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.06 13:27

Veru, díky :wink:

Jinak se chci zeptat, holky, za kolik jste kupovaly peřinku a polštář? Vím, že tady o tom Krti a Smarr psaly.Jaka cena je tak asi průměrná, ať vím, jestli na mimibazaru ušetřím.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital