Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
18.3.06 09:09

Krásný víkend.....všem :D
Teda tady toho přbilo…jak těhulek tak příspěvků…vy se teda holčiny činíte 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.06 10:11

necekane tehotenstvi

Ahojky vsichni , no tak sem si vcera delal test pac sem to nedostala a to me prekvapilo! Test okamzite vysel pozitivne, dneska sem si delala novej opet pozitivni. A priznaky uz sou asi taky, najim se a mam stale hlad! Mam citlive bradavky a takove zvlastni pocity v podbrisku hihi. No popravde sme to vubec neplanovali, ale stalo se tak to neresime ba naopak radujem se z toho. Moje posledni M byla 8.2. takze to vypada ze take budu mit listopadove mimi a jeste k tomu to vypada ze to bude jak ja narozene , to nevim jak se pak budem delit o oslavy hii :D V pondeli du ke svemu doktorovi, tak se dozvim vice, doufam, ze je vse v poradku! Clovek uz se takhle tesi a jaeste ba yneco prislo a nebo mi doktor zacal rikat ze tehotenstvi to neni! Budu moc rada za kazdou radu. Jinak sem z okoly roudnice nad labem to kdyby nekdo byl take :D papa a preju stesti a hodne radosti v tom tehotenstvi :wink: .

Jana

• Citovat
  • Upravit
1404
18.3.06 10:13

Ahojky Jandulko!

Vitam te mezi nami :-) Urcite to tehu bude, takze gratulace! A jaky jsi rocnik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 10:24

Teeeda NICO to bylo překvapení…vidět tě takhle poránu (teď jsem vylezla z postýlky) s metříkem dokonale fungujícím! ;-) Hned budu mít hezčí den! Ale tomu včerejšku fakt nerozumim :P
JANDULKO moc gratuluju a doufám, že bude všechno OK! Budem držet palce! ;-)
HOLKY tak mě napadlo, že když jsem měla poslední MS 22.1. jestli tu fakt nejsem špatně…ale na druhou stranu já prostě vím, že to naše Qeebo vzniklo 4.2. kolem 2,00 v noci… :-D tak mi nějakej doktor může tvrdit něco jinýho… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 10:27

Ahoj EDIKU jak se jmenuje ta tvoje cácorka? Včera jsi psala, že jste se na tom jméně nějak nemohli dohodnout… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 10:28

Ahojky Bee…TP ti mozna upravi podle UTZ. Ja se sice do listopadek trefim, ale taky si myslim, ze definitivni datum bude jine.
JInak ten metrik taky nechapu, ale hlavni je vysledek :lol:
Holky, taky vas tak honi chute? Ja budu varit gulasek…jen musi rozmrznout to zpropadene maso!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
18.3.06 10:37

BEE …já měla PM 21.1. a početí tipuji na 5.2. a dle tabulek mi vychází tak jako tak TP koncem října, ale já ho trochu posunula, protože i první jsem přenášela, tak mě holky taky doufám nevyženete. jen si tedy myslim, že nemáš TP až 11.1.....to už je hoooodně posunutý!!!!
Jinak Edik nechce říkat ,jak se jmenuje cácorka, aby na ní nepřišli nějací známí a tak.....takže je tady jako tajná :wink:
Jandulku teda vítám a po dalším infu jí zařadim do seznámku..... GRATULUJI !!!!
Pajino .....strach nemám, zvládly to jiný, zvládnu to taky. Asi ten začátek bude těžkej, ale pak bude alespon větší sranda. :lol: Uvidíme, ale já to takhle plánovala, takže jsem spokojená!!! No a ty teda na tom nejsi o moc jinak…čili ničeho se neboj, zmákneme to!!!

Hezkou sobotku všem.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 10:39

Ahoj NICO…já co se chutí týče tak ani moc ne…jen asi před 14 dny jsem měla pořád chuť na jahody a třeba jahodovej džus mi dělal moc dobře. Průšvih je, že mi nějak dýl trvá než se mi nastartuje metabolismus a tím pádem začínám den tím, že mě bolí hlava, žaludek mám jako na vodě a nesníst něco sladkýho (řešim to müssli tyčinkama), tak asi vrhnu… :-( ale pak se to nějak během dne upraví a večer jsem včera třeba v 11,00 s šíleným hladem spořádala dva krajíce chleba se sýrem a salámem…tím hnusným tučným lovečákem…MŇAM!!! Takže přes den nic moc a večer…hmmmmm to je hlad a chuť taky… :-( Jestli to takhle půjde dál, budu se jen kutálet. :-(( Chodila jsem na aerobik do tý doby než jsem to zjistila, ale pak mi doktorka řekla, že se to teď nehodí a mně to strašně chybí a přemýšlím, jestli bych to pak nešla přeci jen zkusit…říct tomu cvičiteli, že se možná budu trochu flákat, ale že bez toho nechci bejt, tak že bych to zkusila…je to ale docela záhul, tak nevim. Spíš skončim někde na míčích, bude mě to nudit, nedá mi to to, co potřebuju a po porodu skončím s 10 kg navíc a budu otrávená ze sebe samotný. :-( Furt si říkám, že se budu trochu hlídat, ale když mám hlad, tak je mi blbě a netuším, proč mám hlad v 11 v noci. Asi už bych tou dobou měla spát a byl by klid. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 10:46

Bee, ja jsem pred tehu moc necvicila, ale pohyb mam rada. Chodim denne na dlouhe prochazky se psem a v praci taky porad beham. Premyslela jsem, ze budu casem chodit na nejake tehu cviceni a myslim, ze by se dalo najit i neco zajimavejsiho nez mice. Jinak moje znama je tanecnice (ma na to i skolu) a maturovala - tj. tancovala behem prvniho trimestru. Ma zdraveho chlapecka. Takze si myslim, ze pokud jsi zvykla se hodne hybat, nemusi tomu tehu prece vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 10:47

KACULÍ, ahoj! Ten termín mi vyšel podle nějakýho počítadla…už nevim kde…asi na metříku…když jsem zadala 4.2. jako termín PM, ale ted mi dochází, že je to asi blbě… :-( No nevadí, operativně to změnim…ve středu jdu už na UTZ, kde by měla doktorka říct, jak to teda bude… Moje neteř se narodila 7.11., tak se třeba trefíme… :-D
EDIKA chápu…taky bych zatím nechtěla, aby mě moc lidí odhalilo…hlavně teda z práce ne. :-( Mám docela noční můru z toho, až to tam řeknu… :-( Myslím, že na tuto eventualitu tam nikdo není připraven. :-( Na druhou stranu mi to může být svým způsobem jedno…jen bych nechtěla, aby se tam díky tomu nějak změnily vztahy…ale snad nejsou tak hloupí. :-O
PAJINO, KACUL - určitě to zvládnete! Taky bych chtěla dětičky raději takhle blízko u sebe. My mezi sebou se ségrou máme velkej rozdil a vyrůstaly jsme obě jako jedináčci a začaly si trochu rozumět, když mě bylo asi 17… :-( Takhle si ty vaši miláčci aspoň spolu vyhrají a vyřádí se…i když je to asi náročný. Nicméně hlídala jsem takhle jednu dobu (dlouhodoběji) sourozence, kteří mezi sebou měli rok a půl a bylo to celkem fajn…zvládnout se to dá. Navíc každý dítě je jiný a vzájemně se kolikrát dobře doplňujou. Nudit se teda ale rozhodně nebudete. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 10:53

NICO já na to chodila poslední měsíc a půl před tím, než jsem zjistila, že jsem těhu…před tím od ledna normální aerobic a ještě před tím nic moc…v létě trochu kolo a taky rotoped, ale nic extra to nebylo…taky si ale říkám, že bych to třeba mohla zkusit a kdyžtak odejít, když mi nebude dobře. Jen se bojím kvůli tomu malýmu srdíčku…ono je to fakt náročný na dýchání a zvýší se ti dost tepová frekvence, takže nevím…aby se nějak dobře vyvinulo. :-( Zeptám se na to ve středu tý doktorky. Nejvíc mě štve, že od chvíle, kdy jsem přestala brát HA jsem přibrala prakticky během jednoho měsíce a už to nešlo ani vším tím sportem dolů. :-( Musím to s tou doktorkou nějak vykomunikovat a ty večerní salámový hody prostě Qeebečkovi zakázat, jinak se zblázním. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 10:57

BEE my se na holčičím jméně shodli hladce…manža mě prostě nechal ho vybrat,bo doufal že to bude kluk…a protže jsme kluka moc chtěli.....na jméně jsme se do dneska (6let) neshodli (ještě cestou do porodnice jsme se dohadovali,ani nevím jak by se nakonec jmenoval,kdyby to kluk opravdu tehdy byl).......jinak pro holčičku opět vybírám já.....už mám asi jasno,bude to to druhé ,které bylo v plánu i při prvním dítku..myslím že k sobě dost pasujou… :D a kluk bude mít každopádně jména dvě.....to je už teď jasný…druhý bude po dědečcích (rodiné jméno)dědí se z generace na generaci…jen tchyni se nelíbilo…tak ho nedostal ani jeden ze 3 synů......hodláme tuto tradici obnovit…děda i praděda budou :lol: šťastný… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 10:58

Ja mam taky zravou vecer…Po vysazeni HA jsem nabrala 5kg. Vzhledem k moji silna nejsem, ale tech 5kg na sobe proste citim :-) Vis ja si myslim, ze tedka na zacatku je to pro toho tvorecka obrovsky vydej energie. ja se nejakym hlidanim budu zabyvat az po prvnim trimestru. Snazim se jist hodne ovoce a zeleninu, ale to me zaplacne tak na hodinku… No co, hlavne musime byt zdrave a spokojen, ne?
Kamaradka v tehu pribrala 30kg a vsechno to shodila dolu plus jeste neco navic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 11:05

Mám důvodné podezření, že s 30 kg navíc bych se už nemusela unést 8O takže to se mi doufám nestane. Četla jsem naopak, že výdej energie máš vyšší až ke konci druhého a během třetího trimestru, kdy prostě už udržuješ při životě a nosíš poměrně velký dítě…ale na začátku že žádný energetický důvod k tý žravosti není. Myslím, že to jsou prostě „jen“ hormony a z toho mám strach. Když jsem viděla jak fungujou během toho vysazení HA, že to nešlo nijak ovlivnit, nezáleželo na tom, co jim a kdy jim a jak se hýbu, prostě nezabíraly obvyklé metody, tak se fakt trochu bojim…na druhou stranu kdyby mi bylo pořád tak, jak mi je třeba teď tak věřim tomu, že ještě zhubnu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 11:06

Holky chci se vás zeptat......já nemám vůbec žádný těhu příznaky,až na ty teď už jen občasný bolístky bříška........nemám chutě,není mi blbě,jíst můžu vše,nejsem žravá naopak skoro vůbec jíst nemusím,akorát mi narostli trošku prsa ale už ani nebolí tak jako na začátku…jste na tom někdo podobně?????? :D Mě teda u prvního těhu taky nic až na ty bolesti bříška nic nebylo,jen jsem jednu dobu nesnášela pachy smaženýho jídla a česnek......doufám,že se to u mě pak nerozjede ve velkým… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí