LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
21.7.08 17:07

SABINCE všechno nejlepší :srdce:

helmitko parádní fotečky, už se těším, že se tam taky podíváme, až budem na dovče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.7.08 18:07

Sabinka děkuje a :huban:

HELMITKO že si nedala vědět sme mohly udělat minisrazík :wink:
Fotečky pěkné já osobně jsem ráda když dáte nějaké to foto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.7.08 20:03

Sabince velkou pusu od Olívka :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
21.7.08 21:34

Ahojky holky
mám dotaz:
jakou vodu dáváte mrňouskům? Kupujete vodu balenou, jaký druh??
a pokud někdo z vas používá vodu z vodovodu tak jestli ji převařujete? a nebo ještě nějak filtrujete?

diky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.7.08 21:56

Čaute,

gratulace Sabince a Zuzance k 8 měsícům :-)

http://www.sirmi.ic.cz/kocka/20.gif

Enasus dáváme převařenou vodu z kohoutku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
21.7.08 22:00

enasus, myslela jsem, že budu kupovat kojeneckou vodu, ale sousedi si nedávno nechali udělat rozbor vody z vodovodu a zjistili, že ta voda je na úrovni kojenecké, tak to dlabu a dávám z vodovodu. Ani ji nepřevařuju, i když bych asi měla kvůli chlóru, ale myslím, že vyprchává po nějaké době sám odstátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
21.7.08 22:19

No vodu zatím kupuji aquilu nebo tomu naturu, ale už jsem do kaše použila i vodu z kohoutku a vzhledem k tomu že mi stejně pije vodu z vany, tak už to zas až tak nehrotím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
21.7.08 22:50

Ahojky,
Sabince,Zuzance vše nej :D

Helmitko:Krásné fotečky.Taky plánujeme skanzen (loni jsme byli na Pekařské sobotě a bylo to moc fajn :wink: )

Enasus:Zatím převařenou vodu z kohoutku(máme vlastní studnu),ale tak měsíc a už převařovat nebudu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
22.7.08 07:06

Dobré ráno!

Jsem tu jen na skok z práce. Po 14 dnech bez netu mám normálně absťák.

Všem oslavencům gratulujeme!

Včera jsme byli na 8 měsíční kontrole. Máme 9.120 g a 72 cm.

Už je to docela náročné. Zuzina leze jako fretka, takže když je potřeba něco udělat, jeden pracuje a druhý hlídá. Umí si sama sednout a u sedačky nebo našich nohou se už sama postaví.

Děkujeme za gratulace!

Zkusím vás odpoledne dočíst, ale vypadá to dost beznadějně.

Tak já jdu pracovat. Zatím ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.7.08 13:13

Ahoj maminy,

tak my sme z dovolenky spat. Museli sme sa vratit uz v piatok, lebo Kubik dostal 40-tky horucky, zapal hrdla a vysypal sa mi z antibiotik. No a kedze podobne problemy tu maju maminy dookola tiez tak vysledok je asi jasny. Lezu nam stolicky a ocaky. Tak som zvedava, co a kolko sa skor prederie. No poviem Vam uzivam si. A kedze Kubik sam chodi okolo vsetkeho mozneho a kam nemoze tak beha po styroch, tak nemam cas ani na vlastne sranie. O tom ze vas docitam uz ani neuvazujem. Konecne sa nam napravil biorytmus a nechodime uz spat o jedenastej v noci, takze mozno budem vecer nakukat. No a maly Kubicek uz vie sam stat bez opory, ale kroky sam este nerobi, teda snazi sa, ale lapne na zadok. Takze mam stale o celodennu zabavu postarane.
NO tak kedze zalomil, tak idem upratovat.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.7.08 13:21

Zaju,
tak aj ja sa pripajam.
7.00 - mliecko - 180 voda - 6 odmeriek
10.00 - 11. 00 - chlebik s maslom, medom, syrom - vzdy inac + ovocie.
12.00 - obed - polievka rôzna + hlavne jedlo - Kubo spapa cokolvek, uz varim normalne len dietne so stipkou soli. A papa uplne vsetko co je na tanieri.
15.00 - 16. 00 - ovocie + pribinak, alebo jogurty
Po kupani pred spanim 7. 00 - 8.00 - mliecko 210 voda - 7 odmeriek.
V noci nekrmim, pije len caj ak sa zobudi.
No a caj vypije denne tak cez pol litra, teraz ked mu idu zuby aj viac.
No a vazime nieco cez 9 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.7.08 13:26

Este som zabudla, ze ovocie davam kedykolvek pocas dna - najlepsie mu chuti broskyna, nektarinka a cervena dyna. No a este papa piskotiky, korky chleba kvoli zubom. No a najlepsie labuzo su halusky, kuracia polievka, a kysle uhorky :lol: :lol: :lol: - jo a este zemiakove pyre s maslom a mliekom a masko nakrajane na kocky - to miluje hocico cim si masiruje tie dasienka - hehe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.7.08 14:43

Nazdáreček :-)

teda Luli, smekám, Kubík je teda éro :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.7.08 20:13

Ahojky.
Potřebuju poradit, dnes jsem prakticky prvně koupila Nutrilon a chci ho Olívkovi začít pomalu dávat a vzít ho na dovču.
Prosím kdo ho používáte, píšou tam, že musí voda nejdříve vystydnout a pak smíchat, pak že se nesmí použít již dříve převařená voda, taky že se to musí za 2 hodiny vylít a tak. Poraďte, co z toho jsou blafy a co se fakt musí dodržet.

Díííky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.7.08 20:24

Miiry, já dávám Nutrilon od Denisčiného třetího týdne. Všechno jsem dodržovala, vodu převařovala, ..............................i když vypila málo a další mlíčko chtěla za 2,5 hodiny, tak jsem poctivě vařila čerstvé. Teď, když už má Deniska 9 měsíců, tak používám vodu z vodovodu, kterou nepřevařuju a je všechno v pořádku. Když Deniska vypije málo, tak to vyliju a pak uvařím nové.

Kubíček je číslo, to musí být veselé.

Míno, jsem ráda, že Peťovi chutná a že je to OK

Jinak máte všechny krásné fotečky.

MS pořád nikde, test jsem si teď nedělala, ale těhotně se necítím, tak to bude asi nějaké opožděné, dřív jsem s tím měla problémy, ale po porodu to začlo být OK, tak se to asi vrátilo k dřívějšímu normálu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí