Poradna duly
Jana Čurdová
SABINCE všechno nejlepší ![]()
helmitko parádní fotečky, už se těším, že se tam taky podíváme, až budem na dovče ![]()
Sabinka děkuje a ![]()
HELMITKO že si nedala vědět sme mohly udělat minisrazík ![]()
Fotečky pěkné já osobně jsem ráda když dáte nějaké to foto ![]()
Ahojky holky
mám dotaz:
jakou vodu dáváte mrňouskům? Kupujete vodu balenou, jaký druh??
a pokud někdo z vas používá vodu z vodovodu tak jestli ji převařujete? a nebo ještě nějak filtrujete?
diky za odpověď
Čaute,
gratulace Sabince a Zuzance k 8 měsícům ![]()
http://www.sirmi.ic.cz/kocka/20.gif
Enasus dáváme převařenou vodu z kohoutku. ![]()
enasus, myslela jsem, že budu kupovat kojeneckou vodu, ale sousedi si nedávno nechali udělat rozbor vody z vodovodu a zjistili, že ta voda je na úrovni kojenecké, tak to dlabu a dávám z vodovodu. Ani ji nepřevařuju, i když bych asi měla kvůli chlóru, ale myslím, že vyprchává po nějaké době sám odstátím.
No vodu zatím kupuji aquilu nebo tomu naturu, ale už jsem do kaše použila i vodu z kohoutku a vzhledem k tomu že mi stejně pije vodu z vany, tak už to zas až tak nehrotím…
Ahojky,
Sabince,Zuzance vše nej ![]()
Helmitko:Krásné fotečky.Taky plánujeme skanzen (loni jsme byli na Pekařské sobotě a bylo to moc fajn
)
Enasus:Zatím převařenou vodu z kohoutku(máme vlastní studnu),ale tak měsíc a už převařovat nebudu ![]()
Dobré ráno!
Jsem tu jen na skok z práce. Po 14 dnech bez netu mám normálně absťák.
Všem oslavencům gratulujeme!
Včera jsme byli na 8 měsíční kontrole. Máme 9.120 g a 72 cm.
Už je to docela náročné. Zuzina leze jako fretka, takže když je potřeba něco udělat, jeden pracuje a druhý hlídá. Umí si sama sednout a u sedačky nebo našich nohou se už sama postaví.
Děkujeme za gratulace!
Zkusím vás odpoledne dočíst, ale vypadá to dost beznadějně.
Tak já jdu pracovat. Zatím ahoj!
Ahoj maminy,
tak my sme z dovolenky spat. Museli sme sa vratit uz v piatok, lebo Kubik dostal 40-tky horucky, zapal hrdla a vysypal sa mi z antibiotik. No a kedze podobne problemy tu maju maminy dookola tiez tak vysledok je asi jasny. Lezu nam stolicky a ocaky. Tak som zvedava, co a kolko sa skor prederie. No poviem Vam uzivam si. A kedze Kubik sam chodi okolo vsetkeho mozneho a kam nemoze tak beha po styroch, tak nemam cas ani na vlastne sranie. O tom ze vas docitam uz ani neuvazujem. Konecne sa nam napravil biorytmus a nechodime uz spat o jedenastej v noci, takze mozno budem vecer nakukat. No a maly Kubicek uz vie sam stat bez opory, ale kroky sam este nerobi, teda snazi sa, ale lapne na zadok. Takze mam stale o celodennu zabavu postarane.
NO tak kedze zalomil, tak idem upratovat.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaju,
tak aj ja sa pripajam.
7.00 - mliecko - 180 voda - 6 odmeriek
10.00 - 11. 00 - chlebik s maslom, medom, syrom - vzdy inac + ovocie.
12.00 - obed - polievka rôzna + hlavne jedlo - Kubo spapa cokolvek, uz varim normalne len dietne so stipkou soli. A papa uplne vsetko co je na tanieri.
15.00 - 16. 00 - ovocie + pribinak, alebo jogurty
Po kupani pred spanim 7. 00 - 8.00 - mliecko 210 voda - 7 odmeriek.
V noci nekrmim, pije len caj ak sa zobudi.
No a caj vypije denne tak cez pol litra, teraz ked mu idu zuby aj viac.
No a vazime nieco cez 9 kg
Este som zabudla, ze ovocie davam kedykolvek pocas dna - najlepsie mu chuti broskyna, nektarinka a cervena dyna. No a este papa piskotiky, korky chleba kvoli zubom. No a najlepsie labuzo su halusky, kuracia polievka, a kysle uhorky
- jo a este zemiakove pyre s maslom a mliekom a masko nakrajane na kocky - to miluje hocico cim si masiruje tie dasienka - hehe.
Ahojky.
Potřebuju poradit, dnes jsem prakticky prvně koupila Nutrilon a chci ho Olívkovi začít pomalu dávat a vzít ho na dovču.
Prosím kdo ho používáte, píšou tam, že musí voda nejdříve vystydnout a pak smíchat, pak že se nesmí použít již dříve převařená voda, taky že se to musí za 2 hodiny vylít a tak. Poraďte, co z toho jsou blafy a co se fakt musí dodržet.
Díííky ![]()
Miiry, já dávám Nutrilon od Denisčiného třetího týdne. Všechno jsem dodržovala, vodu převařovala, ..............................i když vypila málo a další mlíčko chtěla za 2,5 hodiny, tak jsem poctivě vařila čerstvé. Teď, když už má Deniska 9 měsíců, tak používám vodu z vodovodu, kterou nepřevařuju a je všechno v pořádku. Když Deniska vypije málo, tak to vyliju a pak uvařím nové.
Kubíček je číslo, to musí být veselé.
Míno, jsem ráda, že Peťovi chutná a že je to OK
Jinak máte všechny krásné fotečky.
MS pořád nikde, test jsem si teď nedělala, ale těhotně se necítím, tak to bude asi nějaké opožděné, dřív jsem s tím měla problémy, ale po porodu to začlo být OK, tak se to asi vrátilo k dřívějšímu normálu ![]()