LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
7.8.08 09:08

čus baby,
jsem malinko na prášky… Honzík přestal teploti,a má pořád nějaký ty pupínky na ruce. Jelikož máme od soboty zaplacenou tu chalupu, tak jsem si včera řekla, že pro jistotu zajdu k dr. Byla tam mladá dr na záskok. Koukly na něj a dr. povídá, neštovice, tady vidím výsev v hlavě, dítě se škrábe… Já říkám že máme atopák, a že to je u nás normální. Ona se zarazila a pak koukaly na ručičky a kroutily hlavou jako že by to mohly bejt neštovice, ale že neví, že ty pupínky nejsou zrovna typický… Že máme přijít v pátek. Tak jsem to včera psala těm našim kamarádům co s náma jedou, byli na prášky… Každopádně dnes ráno jsme se vzbudili, pupínky žádný nepřibyly, pořád jen na ručičkách, nikde jinde. Tak jsem volala k dr., jestli by to pořád mohly bejt ty neštovice a sestra řekla, že pokud se mu ty pupínky nerozlejzaj, tak na 90% ne, že by to musel mít všude. Trochu se mi ulevilo, ale červík pořád hlodá… Na netu nějak nemůžu najít, jak dlouho vlastně trvá, než se dítě celý osype… Ale předpúokládám, že ten výsev má dost rychlej průběh… Navíc ty pupínky jsou dost malý, všude píšou průměr 2-4 mm, to naše je tak 1mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
7.8.08 17:57

Hildo, to bude dobrý, uvidíš :-) a nemá to třeba od nějaký kytky?? třeba z trávy, já jen, že se mi něco podobného taky kdysi udělalo (vím, že se to nedá srovnávat, ale tak mě to napadlo) někde jsem se otřela o nějakou travinu a měla jsem minipuchýřky právě jen tam, kde jsem se dotkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.8.08 18:30

Hildo, není to alergická reakce třeba na slunko? Nebo pyl… Neštovice jsou fakt puchýřky, ale větší než milimetr, tak nevím… :(

kacudko, tak jak na gynekologii?

ka-tko, tak hlavně, že i přes ty nedostatky, cos zmínila, se vám dovolená líbila… a děti vypadají spokojeně

dneska mám poprvé letos pocit, že je fakt hic jak prase, opravdu krásný letní den jak v Chorvatsku… a já si koupila plavky ve výprodeji a mám z nich radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.08 20:48

Čaute,

tak mám potvrzené těhu,jsem zhruba v 7 tt,přesně to budu vědět za 14 dní,to dostanu už průkazku.Už bylo vidět i srdíčko.Hned jsem se ptala jestli tam nejsou 2 a prý to nevypadá. :wink: Za těch 14 dní to už bude vědět určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.8.08 21:03
kacudka píše: Čaute,tak mám potvrzené těhu,jsem zhruba v 7 tt,přesně to budu vědět za 14 dní,to dostanu už průkazku.Už bylo vidět i srdíčko.Hned jsem se ptala jestli tam nejsou 2 a prý to nevypadá. :wink: Za těch 14 dní to už bude vědět určitě.

jo tak ty bys chtěla rovnou dvě :lol: :lol: to by byl mazec!!!

ale gratuluju :wink:
už jsem ti chtěla psát SMS :oops: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.8.08 21:30

Kacudko, taky blahopřeju. Vůbec nic teď nestíhám, musím dělat věci do práce, tak domácnost a záliby (emimino:)) musí počkat. Zatím dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.08 21:35

.....mám novej metřík(kdyby ste si náhodou nevšimly) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.8.08 21:54

…všimly :wink:

a popravdě ti řeknu, že mám z toho úplný šimrání v břichu…fakt! …to je bomba :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.08 21:56

šimrání jo??? :wink:

Jdu spát…paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.8.08 22:04

KAČUDKO MÓÓC GRATULUJU!!!! :D
http://i107.photobucket.com/…de/de004.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.8.08 22:18

Kacudko, já ti asi trochu závidím. Ale my až tak po Vánocích.. Snažila jsem se to teď dočíst, ale jen tak letmo a nenarazila jsem na to. Bylo to plánované? Co na to přítel? Prosím o extra info pro mě.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.8.08 22:22

Tak ještě trochu k té dovče:
Měli jsme se strašně fajn, nejdřív jsem tam byla 12 dnů s našima, pak 10 s manželem a pak zbytek zase s našima. Adámek v moři, to byla prostě bomba, strašně se mu to líbilo a vůbec celou akci moc dobře snášel. Cestu tam skoro celou prospal, zpátky tak necelou půlku, ale byl hodný a hrál si. V kempu z něj samo byli všichni vedle, ale byla tam i mnohem menší mimina, třeba 6měsíční italská dvojčata, jedno i měsíční slovinské mimčo, atd. Ale v moři jsme s tak malým mimčem byli jediní, ti ostatní chodili do dětského brouzdaliště. Počasí bylo parádní, pršelo nám jen párkrát, přes den jen 2×. Jsem moc ráda, že jsme jeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.8.08 10:12

Ahojky,

Zuzi - extra pro tebe - nebylo to plánované,já chtěla taky až tak po vánocích.Marek je rád,chtěl děti brzo po sobě.On je ze 4 sourozenců a všichni jsou takhle po sobě.Už s tím nic nenadělám,prostě se budu snažit hledat v tom to pozitivní a hotovo.
Dovču závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
8.8.08 16:37

Ahojte! :)

Hlásím se zpět (teda napolo - jsme ještě ve Zlíně) z dovči. Bylo to super, kolem Portáše nádherně. V hotelu Portáš docela dobře vaří, tak jsme tam chodili na večeře (ostatně celou dobu jsme prakticky jenom žrali… :oops: ) a postupně se s náma loučila už celá hospoda, jak byli všichni fascinovaní Matýskem. :lol: Až budeme doma, tak hodím nějaké fotky. :wink:

Katko, Zuzi, vítejte zpět v Česku. :wink:

Všem kdo měli svátek nebo měsíčniny vše nej. :wink:

Hildo, jak to vypadá s pupínky? 8O :roll:

Kacudko, ať jde všechno „jako po másle“. Až budeš mít utz fotečku, tak nám jí sem musíš dát! :)

Tak, jdu se zase věnovat rodině. Možná se mi podaří ještě nakouknout, když bude klidněji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
8.8.08 21:22

Ahojky,

tak jsem se konečně dostala k tomu Vás dočíst :)

Kačudko,gratulace k potvrzení.Držím palce,ať to dobře snášíš a užíváš si to :wink:

Hildo,zlepšilo se to?Koná se dovolená?

Havo,do kdy se zdržíte ve Zlíně?Došla Ti SZ?

Nedávno jsem tu psala o tom,že když je Berinka venku na dece tak na trávu se jí moc nechce…tento týden takovým způsobem zrychlila své lezení,že jsme museli zapůjčit od kamarádky ohrádku :roll: Berinka totiž na jedné straně dvorku ochutnávala hlínu,písek :twisted: ,Kubík na druhé straně odjížděl s tatrou,a já lítala mezi nima…ohrádka vše vyřešila…dokonce i Kubíkovi se v ní líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí