Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
14.4.10 08:18

Holky díky moc, jste hodný. Vy určitě budete mít všechno v pořádku, u mě to už od začátku bylo takový podezřelý.. nebo si to jen namlouvám? Těžko říct. Každopádně doufám, že ten hnusnej pocit mě brzy přejde a nejhorší bude přečkat ty 3, 4 měsíce, než se do toho budeme moct pustit znovu. Tak se tu mějte a budu vám držet palec. Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 08:38

Dobré ránko všem :kytka: Mončo četla jsem tvé příspěvky od začátku a popravdě se mi zdá že až tak dobrý to asi nebylo, ale jak píšou holky tak dáš se zas do kupy a bude to hned. Já jak nemohla otěhotnět poprvé tak dlouho tak po tady tom jsem otěhotněla za tři měsíce. Pokud to tak cítíš a mimčo moc chceš, dej tomu dva měsíce a zkoušej, stejně co dr to názor a kolikrát říkají že se to tak striktně dodržovat nemusí. A klidně si s námi piš, nemusíš se loučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
14.4.10 10:14

Ahojky holčiny!
Nějakou dobu jsem tu nebyla, leč snad mě omlouvá to, že jsme na cestách a já už se tady dva dny svíjím pod migrénou jako prase. Nezabírá nic, snad už to dneska bude lepší. Zařvala bych, že chci Ibalgin, ale to holt mám jaksi smůlu. :lol: No a vzhledem k tomu, že skoro nic nejím, zato Lukina řádí jak o život, tak je to takový na palici. :-)
Mony, Kláro, je mi moc líto, že miminka se rozhodla odejít. Opravdu vám moc přeju, aby čas k dalším dvěma čárkám byl velmi velmi velmi krátký a brzy jste se radovali z krásného a hlavně klidného těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
14.4.10 12:12

Ahoj holky, před chvílí jsem s Terezkou dorazila z města a jsem hotová. Málem jsem se pozvracela v autobuse :poblion: :mrgreen: Ještě, že máme zastávku kousek od baráku, tak tak jsem doletěla domů. Druhé dítě asi nebude shopaholik po mámě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
14.4.10 13:24

Ange - jak říkáš, co doktor to názor. V nemocnici jedna sestřička říkala 3 měsíce, jiná 6 měsíců, doktor 3-6 měsíců a můj dr. říkal jeden cyklus na jeden vaječník, druhý cyklus na druhý vaječník a v půlce srpna mě tam očekává těhotnou :lol: A prej, kdyby vám to nevyšlo jak jsem vám to tu naplánoval tak přijďte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
14.4.10 14:02

Ahoj holky, ommlouvám se, že píšu po tak dlouhé době, nevolnosti , únava a můj tříletý prcek mě nedají šanci :-)
Jinak je mi líto co se stalo Monice a Klarce, ale je to příroda a ta si to zařídí jak sama uzná za vhodné.Bohužel to není v naší moci to ovlivnit.
Jinak mě čeká NT ultrazvuk za 14 dní, dnes mi brali krev, tak bude snad vše ok. Bříško se již viditelně kulatí , nevolnosti jsou již snesitelnější, tak doufám, že mě čekají jen samé příjemné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 17:25

Mončo to máš dobrýho dr, já bych musela přemlouvat aby semnou něco dělala. consi to tě ještě tak drží? ale dobrej výraz :lol: auraoro no my už si myslely že tu jsme tři jen :-D fakt už se kulatíš? na mě jde taky něco už znát ale furt mi to přijde jen špek, tak nevím :nevim: u prvního prcka to na mě šlo vidět skoro až v pátém měsíci a tak ted mi to přijde divný tak brzo ale něco na tom asi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
14.4.10 17:35

uff tak to bylo něco, odejdu na tři dny do práce a tolik přispěvků, ale už jsem se přes ně přelouskala.
pěkně jste se rozpovidali:-) monca a klara je mi to moc lito co se stalo :kytka:

Jak jste tu rozebírali pohlaví tak já bych strašně chtěla holčicku, už mám i jméno:-) ale všichni mi ríkaj že to bude kluk tak uvidíme kdo má pravdu :nevim:

Jinak by mě taky zajímalo proč jsou mi pěkně těsný kalhoty, nejsem žádnej hubenour ale nejak mi vylezl špíček a nejde vůbec zatahnout, nosím bokový kalhoty a vůbec je nemůžu dopnout a na váze jsem nepřibrala. jím ted o dost mín než na začatku nic se do mě nevejde a nic mi nechcutna. dneska jsem měla dokonce premieru, rano jsem poprvy :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 18:15

čauky zizinko no sláva :-D a který seš týden? nechceš si tu dát metřík? je to fajn přehledné pro nás i pro tebe.. tak já nezvracela ani jednou hééč :lol: já jsem si to užila u střevní chřipky už v těhotenství. Tak jaké máš to jméno? My máme pro holku po mě Michaela a nebo Tomášek, fandím českým jménům. Co se týče toho nedopínání kalhot atd tak jsem četla, že děloha vyplňuje celou břišní dutinu a ten špíček co se do ní dal zatáhnout asi vystupuje ven. Jinak děloha přesahuje břišní dutinu údajně až od 16tt, tak uvidíme asi jak u koho a jak u kolikátého těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
14.4.10 19:14

Ahoj holky, já teda v oblasti břišní rostu dobře. :lol: A hlavně večer jsem nafouklá jak v pokročilém stádiu těhotenství. 8-o :think: Když jsme u těch jmén - my máme vybraného Tomáše a Karolínu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 19:27

Laddmie ahojky, no večer je člověk fakt nafouklej, já jsem taky kulatá večer a ráno je to zase jiná. Tak taky Tomáška? Jsme to hezky vybraly žéé :-D
Holky od mého bratrance žena porodila třetí holčičku a ještě v děvět večer byli v klidu doma a nic netušili a v jednu ráno už byla malá na světě, to se někdo má :think: Já se trápila od vyvolávačky 24h :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.4.10 19:50

Ahoj holky, dnešní UTZ mě přesvědčil, že je načase přestat ve vaší diskuzi jen šmírovat a taky se připojit. Tak vás moc zdravím se svým termínem 27.11.2010.

Ale nechci zatím myslet tak moc dopředu :-( Jak jsem psala, dneska jsem byla na ultrazvuku v 7tt+4 a ještě nebylo vidět srdíčko. Tak bych se vás chtěla zeptat, určitě máte ultrazvuky čerstvě za sebou, tak kdy jste byly a jestli už u vás tlouklo…

Těším se na reakce, snad mě uklidní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
14.4.10 19:50

Angi jojo, mám skvělýho dr. Už když jsem k němu šla a posílal mě do té nemocnice tak mě povzbuzoval a teď taky. Nebere to jako normálku, se kterou by se ženská měla v pohodě smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
14.4.10 19:52

Jéé, tak to měla žena od bratrance krásný porod :dance: Já bych chtěla taky takový :mrgreen: 24-hodinové trápení muselo být náročné, Angeli, ale výsledek stál za to, ne :srdce: :kytka: . Manžel s Tebou byl u porodu? Nebo bude? Můj moc nechce, má z toho respekt. :pankac: Jéé, my se tu už bavíme o porodu a ještě je to tááák daleko. :-D Já už se těším na kontrolu, až mi doktor potvrdí, že rosteme jak máme. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi Zlopocasna
14.4.10 20:03

Tak ja by som mala byt dnes 10+1, ale doktorka ma videla len raz, v 7+0, srdiecko bilo a uvidi ma zase az 29.4. ked tam namasirujem po preukazku … tak neviem co si mam mysliet :-? Hovorim si ze ked ma obcas v podbrusku pichne, tak ze to sa iba babo vrti a mydli sa s myomom co tam mam.

Vy uz mate vybrate mena? U nas je zatial platny len Novy rok (to aby malo meniny naraz v ceskom aj slovenskom kalendari) a keby to bolo dievca tak Esmeralda :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex