Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky moc, jste hodný. Vy určitě budete mít všechno v pořádku, u mě to už od začátku bylo takový podezřelý.. nebo si to jen namlouvám? Těžko říct. Každopádně doufám, že ten hnusnej pocit mě brzy přejde a nejhorší bude přečkat ty 3, 4 měsíce, než se do toho budeme moct pustit znovu. Tak se tu mějte a budu vám držet palec. Ahojky
Dobré ránko všem
Mončo četla jsem tvé příspěvky od začátku a popravdě se mi zdá že až tak dobrý to asi nebylo, ale jak píšou holky tak dáš se zas do kupy a bude to hned. Já jak nemohla otěhotnět poprvé tak dlouho tak po tady tom jsem otěhotněla za tři měsíce. Pokud to tak cítíš a mimčo moc chceš, dej tomu dva měsíce a zkoušej, stejně co dr to názor a kolikrát říkají že se to tak striktně dodržovat nemusí. A klidně si s námi piš, nemusíš se loučit
Ahojky holčiny!
Nějakou dobu jsem tu nebyla, leč snad mě omlouvá to, že jsme na cestách a já už se tady dva dny svíjím pod migrénou jako prase. Nezabírá nic, snad už to dneska bude lepší. Zařvala bych, že chci Ibalgin, ale to holt mám jaksi smůlu.
No a vzhledem k tomu, že skoro nic nejím, zato Lukina řádí jak o život, tak je to takový na palici. ![]()
Mony, Kláro, je mi moc líto, že miminka se rozhodla odejít. Opravdu vám moc přeju, aby čas k dalším dvěma čárkám byl velmi velmi velmi krátký a brzy jste se radovali z krásného a hlavně klidného těhotenství.
Ahoj holky, před chvílí jsem s Terezkou dorazila z města a jsem hotová. Málem jsem se pozvracela v autobuse
Ještě, že máme zastávku kousek od baráku, tak tak jsem doletěla domů. Druhé dítě asi nebude shopaholik po mámě ![]()
Ange - jak říkáš, co doktor to názor. V nemocnici jedna sestřička říkala 3 měsíce, jiná 6 měsíců, doktor 3-6 měsíců a můj dr. říkal jeden cyklus na jeden vaječník, druhý cyklus na druhý vaječník a v půlce srpna mě tam očekává těhotnou
A prej, kdyby vám to nevyšlo jak jsem vám to tu naplánoval tak přijďte ![]()
Ahoj holky, ommlouvám se, že píšu po tak dlouhé době, nevolnosti , únava a můj tříletý prcek mě nedají šanci ![]()
Jinak je mi líto co se stalo Monice a Klarce, ale je to příroda a ta si to zařídí jak sama uzná za vhodné.Bohužel to není v naší moci to ovlivnit.
Jinak mě čeká NT ultrazvuk za 14 dní, dnes mi brali krev, tak bude snad vše ok. Bříško se již viditelně kulatí , nevolnosti jsou již snesitelnější, tak doufám, že mě čekají jen samé příjemné věci.
Mončo to máš dobrýho dr, já bych musela přemlouvat aby semnou něco dělala. consi to tě ještě tak drží? ale dobrej výraz
auraoro no my už si myslely že tu jsme tři jen
fakt už se kulatíš? na mě jde taky něco už znát ale furt mi to přijde jen špek, tak nevím
u prvního prcka to na mě šlo vidět skoro až v pátém měsíci a tak ted mi to přijde divný tak brzo ale něco na tom asi bude
uff tak to bylo něco, odejdu na tři dny do práce a tolik přispěvků, ale už jsem se přes ně přelouskala.
pěkně jste se rozpovidali:-) monca a klara je mi to moc lito co se stalo ![]()
Jak jste tu rozebírali pohlaví tak já bych strašně chtěla holčicku, už mám i jméno:-) ale všichni mi ríkaj že to bude kluk tak uvidíme kdo má pravdu ![]()
Jinak by mě taky zajímalo proč jsou mi pěkně těsný kalhoty, nejsem žádnej hubenour ale nejak mi vylezl špíček a nejde vůbec zatahnout, nosím bokový kalhoty a vůbec je nemůžu dopnout a na váze jsem nepřibrala. jím ted o dost mín než na začatku nic se do mě nevejde a nic mi nechcutna. dneska jsem měla dokonce premieru, rano jsem poprvy ![]()
čauky zizinko no sláva
a který seš týden? nechceš si tu dát metřík? je to fajn přehledné pro nás i pro tebe.. tak já nezvracela ani jednou hééč
já jsem si to užila u střevní chřipky už v těhotenství. Tak jaké máš to jméno? My máme pro holku po mě Michaela a nebo Tomášek, fandím českým jménům. Co se týče toho nedopínání kalhot atd tak jsem četla, že děloha vyplňuje celou břišní dutinu a ten špíček co se do ní dal zatáhnout asi vystupuje ven. Jinak děloha přesahuje břišní dutinu údajně až od 16tt, tak uvidíme asi jak u koho a jak u kolikátého těhotenství.
Ahoj holky, já teda v oblasti břišní rostu dobře.
A hlavně večer jsem nafouklá jak v pokročilém stádiu těhotenství.
Když jsme u těch jmén - my máme vybraného Tomáše a Karolínu. ![]()
Laddmie ahojky, no večer je člověk fakt nafouklej, já jsem taky kulatá večer a ráno je to zase jiná. Tak taky Tomáška? Jsme to hezky vybraly žéé ![]()
Holky od mého bratrance žena porodila třetí holčičku a ještě v děvět večer byli v klidu doma a nic netušili a v jednu ráno už byla malá na světě, to se někdo má
Já se trápila od vyvolávačky 24h ![]()
Ahoj holky, dnešní UTZ mě přesvědčil, že je načase přestat ve vaší diskuzi jen šmírovat a taky se připojit. Tak vás moc zdravím se svým termínem 27.11.2010.
Ale nechci zatím myslet tak moc dopředu
Jak jsem psala, dneska jsem byla na ultrazvuku v 7tt+4 a ještě nebylo vidět srdíčko. Tak bych se vás chtěla zeptat, určitě máte ultrazvuky čerstvě za sebou, tak kdy jste byly a jestli už u vás tlouklo…
Těším se na reakce, snad mě uklidní ![]()
Angi jojo, mám skvělýho dr. Už když jsem k němu šla a posílal mě do té nemocnice tak mě povzbuzoval a teď taky. Nebere to jako normálku, se kterou by se ženská měla v pohodě smířit.
Jéé, tak to měla žena od bratrance krásný porod
Já bych chtěla taky takový
24-hodinové trápení muselo být náročné, Angeli, ale výsledek stál za to, ne
. Manžel s Tebou byl u porodu? Nebo bude? Můj moc nechce, má z toho respekt.
Jéé, my se tu už bavíme o porodu a ještě je to tááák daleko.
Já už se těším na kontrolu, až mi doktor potvrdí, že rosteme jak máme. ![]()
Tak ja by som mala byt dnes 10+1, ale doktorka ma videla len raz, v 7+0, srdiecko bilo a uvidi ma zase az 29.4. ked tam namasirujem po preukazku … tak neviem co si mam mysliet
Hovorim si ze ked ma obcas v podbrusku pichne, tak ze to sa iba babo vrti a mydli sa s myomom co tam mam.
Vy uz mate vybrate mena? U nas je zatial platny len Novy rok (to aby malo meniny naraz v ceskom aj slovenskom kalendari) a keby to bolo dievca tak Esmeralda ![]()