Poradna duly
Jana Čurdová
ifko Samovolný Potrat
.. to je to riziko, které musíme ty 3 první měsíce přežít
Aha, tak to je mi líto… mě bylo divné, že jsi poslední MS měla už v prosinci. Já jsem po IUI, tak jsem myslela, že to je další náký zákrok který mi nic neříká. ![]()
nn, já se tady v těch zkratkách taky moc nevyznám … co je IUI? Je to tvoje první mimčo?
ahoj holky.. tak od včerejška jsem oficiálně těhu.. zatím bez srdíčka, ale mimi je tam, kde má být a o 5 dní menší, což odpovídá ovulce.. za čtrnáct dní jdu na další UZ a to už snad bude i srdíčko..
angelko to je paráda
a v jakém jsi týdnu? Mě v pondělí tam ani nic neviděla.. ale doufám že je tam kde má být - v pondělí jdu znovu na utz a to bych měla být 5+něco.. tak snad už ![]()
I nea včera jsem byla 5+5, ale tím, jak je mimčo mladší, tak by se dalo říct 5+0..
Ahoj holky, vitam vsechny nove prichozi
Ja jsem dnes 4+3.
Mate krasne metriky, ja se porad bojim si ten metrik dat…
Testujete jeste porad? Ja kazdy den, hrozne se mi libi, jak ta carka sili ![]()
Ahojky, metříku se neboj, na pověry nedej, co se má stát se stane ať s metříkem nebo bez něj.
Já testoval týden každý den a teď už jen ob 2 dny, takže zrovna dneska nádhera, testovací čárka opět silnější než kontrolní proužek… jupííí, ještě čekám na výsledky HCG, budu je mít kolem 3 hodiny a první UZ až v úterý. ![]()
Ja budu mit prvni UTZ az v devatem tydnu, nejak to do te doby musim vydrzet…
HCG taky netusim, vy se mate, ze to budete mit vsechno hned potvrzene!
Aha, já na tu krev chodím taky jako smoplátce rovnou do laborky, nemám to přes žádného doktora ještě, to tam nic takového není? Tady to stojí 108,– korun.
Neni, ve statnim zdravotnictvi to nejde, a v soukromem se mi za to nechce platit, tady je to strasne moc penez. Ale tak se holt budu tesit na ten devaty tyden - to jedu na UTZ do CR ![]()
Tady se dela prvni UTZ az ve dvanactem tydnu, ale to uz bych fakt nevydrzela ![]()
Holky, a rekly jste to uz rodine?
Ahoj holky, tak já asi taky zůstanu tady.
přiznám se, že já testovala jen 2× jednou v neděli a po druhé abych si to potvrdila. u nás to ví jen manžel, čekám už třetí a tak se to tolik už asi neřeší. Ale jsem zvědavá a reakci rodiny, protože synovi je sice 7 let, ale dceři teprve 7 měsíců a tak dítka budou jen cca 15 měsíců od sebe. Trochu se bojím a první tři dny jsem to rozdejchávala, ale teď už se těším ![]()
To je dobře, jen se těš. Já mám zase obavu, že by mi ještě mohli říct, že budou dva, ale už jsem myslím připravená i na to a na druhou stranu bych to brala.
Dnes jsem byla znoova na krvi a HCG je přes 1000U/l ale nevím přesně, jsme jen malé městečko a nemají zase tak dobré přístroje, museli by to někam poslat, Důležité je, že to stoupá! ![]()