Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3076
9.3.12 17:23

Ahojte, muzu se pridat? // jsem nasla v pondeli. TP cca 17.11. Jeste neni nic potvrzeno, k dr jdu 19.3.
23 stranek asi nedoctu, mozna nebudu zase tak asto prispivat, tak snad vam to nebude vadit.
Jinak jedno ditko uz mam je to lev a desne jsem se lva bala :mrgreen: Stira se nebojim, bo to jsem ja i manzel :mrgreen: :mrgreen: Takze je to urcite moc pekne znameni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
9.3.12 17:26

Luci-já u prvního dítka byla na UZ až v 11tt. Teda to si fakt poplatíš :(
Sandro-dobře! Šarko-uyavřená skupina je fajn, ale třeba já osobně se ztrácím v příspěvcích když už je v diskusi hodně lidí a tady je to zatím v pohodě :-)

Kdy to oznámíte rodinám? u nás to bude asi pro všechny šok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.3.12 17:35

Tak pritel to vi a rodinam to oznamim az 12 tyden tehu…nasi to vezmou v pohode..ale jinak to bude VELKY SOK…

• Citovat
  • Upravit
2972
9.3.12 17:53

nás tam je hodně málo asi tak jen 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
9.3.12 20:09

Sarko drzim palecky at je vse ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
9.3.12 20:46

děkuji prostě musí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.3.12 23:21

Hezky vecer vsem :mavam:

Ten rychly porod byl super v tom, ze ja si fakt vubec nepamatuju zadny bolesti, zadny prubeh porodu, proste to bylo nic nic, a najednou jsem mela v naruci mimi :D
Porodnici mame za rohem, jinak bysme nedojeli. Manzel projel krizovatku na cervenou a prisla mu pokuta, tak napsal vysvetleni a prilozil zpravu o narozeni ditete a pokutu mu odpustili :mrgreen:

Jinak, ja ty uzavrene skupiny nemam moc rada, vsak jsme tu stejne anonymni, a i ja casto koukam do ruznych temat, ktera me zajimaji, aniz bych tam prispivala, a verim, ze i sem si treba chodi nekdo jen cist… Uz dvakrat se mi stalo, ze se diskuze, kterou jsem sledovala stala soukromou, a docela me to mrzelo… Zkratka, kdyz je to normalne otevrene, tak se citim lip 8)

Lucinatko - ono je to tu uplne jedno, na kdy te doktor objedna, protoze stejne ti da jen nejake letaky a casopisy a az ve dvanactem tydnu ti prijde pozvanka na ultrazvuk..
Ale my uz budeme z Ceska davno vedet ;)

A vitam nove tehulky mezi nami :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
10.3.12 11:58

Ahoj tak já se taky hlásím :kytka: měla bych být asi 5.týden, 26. jdu na kotrolu jestli je vidět srdíčko.

Holky vy co jste tady druhorodičky: je možný aby mi už rostlo břicho?? u první dcery jsemměla břicho taky celkem brzo, ale ted se cítím jak v 5. měsíci a nikdo kolem mě to nechápe a já taky ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.3.12 12:01

Já si myslím že to vůbec nevadí, taky mám břicho, sice mi nepřijde jak v 5. měsíci, ale tak 2-3 určitě… ber to tak že máš všechno správně připravené, narostla ti hezky sliznice a tak je bříško trošku přifouklé no… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
10.3.12 12:04

No trošku je asi slabý výraz, ale tak snad to bude ok, jen se mi nechtěli vytahovat těhu kalhoty tak brzo, ale asi mi nic jiného nezbyde než je jít najít do skříně :nevim:

Jak se jinak cítíte? Bývá vám špatně atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.3.12 12:14

Me vubec nic neni,je mi fajn:-) jen bradavky citlive…:-)

• Citovat
  • Upravit
4750
10.3.12 14:39

Krasne odpoledne tehulky!

Muchitos, ja mam brisko taky nafoukle, tez mi to prislo divne v patem tydnu, ale prijde mi, ze i hur travim, a jedno s druhym, tak jsem kvuli praci zvolila pohodli a kalhoty si sla koupit ;) ikdyz mi to prijde trochu brzo, ale je to super jak to nikde netlaci, navic me ceka cestovani do Ceska za dva tydny, tak to urcite ocenim :)

If-ko, vidim, ze jsi taky 5+1, tak to jsme stejne  :)

Spatne mi nebyva zatim, akorat delam pokojskou, tak dnes jsem na jednom pokoji v tom smradu mela co delat… :poblion:

Mejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.3.12 20:01

Lucí, podle mých výpočtů jo, v úterý jedu na první UZ, tak pak uvidíme jestli to počítám správně, už se nemůžu dočkat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.3.12 20:31
If-ka píše:
Lucí, podle mých výpočtů jo, v úterý jedu na první UZ, tak pak uvidíme jestli to počítám správně, už se nemůžu dočkat. ;)

to už jdeš ke svému dr? já chci jít ke svému to budu 5+4 a jsem zvědavá zda tam něco už bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.3.12 20:40

Ja jdu v pondeli k dr. a budu 6+2…tqk se tesim a jsem zvedava,zda je neco videt…srdicko a tak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex