Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám všechny nové:)Jen zatím nemám moc přehled.Jinak to už je takové malé miminko.
holky co vam zabira na nevolnosti..Me je cely dny blbe sice nezvracim, ale zato je to fakt cely den
No ale dikybohu za to alespon vim, ze je vse ok ![]()
Kdysi jsem zkoušela zázvor,ale nesedl.Nejlepší je být střídmě najedená nedráždivým jídlem , případně většícvh nevolností si lehnout než se to trochu uklidní.
tak ať všechno dobře dopadne…:)) mě se to taky stalo před třemi měsíci:( 5.týden a nic…ale teď věřím tomu, že bude vše ok
mě pomáhalo nebo spíš to jediné jsem snědla studený - bílé jogurty, pití.
já sem dneska zkoušela kuřecí vývar čistý a zklidnily se nevolnosti ![]()
Naše milá zakladatelko této diskuze. Co z tohodle tématu udělat skupinu. Ať je přehled o členkách a budeme tu mít i fotoalbum? Holky co myslíte
Já bych to brala:-)Mám raději uzavřené diskuze.Je to takové souhromější.
Holky už jste přemýšleli o jménu?Mě se líbí Nela, manžel chce Terezku a Jiříka.
Anet11 píše:
Ahoj holky
můžu se taky přidat?
Dnes jsem 8+1 a přidávám fotečku mimi, kde je 7+6
Jsem po revizi (16.12), tak jsem dlouho otálela se přidat, ať nic nezakřiknu, ale pročítám vás už delší dobu
Termín porodu mi vychází zatím na 1.11. krásné to datum.
krásná fotečka
![]()
kralicinka1 píše:
Já bych to brala:-)Mám raději uzavřené diskuze.Je to takové souhromější.
Já bych z toho taky pak udělala uzavřenou skupinu. když už se dlouho nebude nikdo přidávat. ![]()
To je rozumný.Minule jsem to uzavřeli okolo 12tt a když někdo chtěl tak jsme ho klidně vzali.Ale nečetl to každý takže to bylo taky docela fain. ![]()
já su pro skupinu. Jinak já su pako a testím každej den - mám starch že tam nebude