Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lituju, že jsem podvedla svou lásku a moc ti tím ublížila… Ale nakonec jsme to ustali (snad). Lituju, ze jsem šla dělat pojistovaka a promrhala na tom spoustu peněz, dluhy, které teď budu mít snad už konečně splacené.. Lituju, že jsem upustila (v 18 letech) nemocného psa mých rodičů (měl nemocné nohy), jeho stav se pak rapidně zhoršil a za 3 dny musel být utracený ![]()
@Monchichik píše:
Jediný čeho lituju, že nemám dceru. Mám 3 syny, ale dcera mi chybí. Říkám si, že nikdo na světě nemá všechno, ale je to to jediné, po čem jsem fakt toužila
. Jinak nelituju v životě ničeho, zatím
[/
@Sofi87 píše:
Lituji toho, že jsem spoustu času v životě věnovala lidem, kteří si to nezasloužili… Lituji množství vypitého alkoholu a následně ostudy (už dávno - ale stejně!)Lituji lásek a vztahů, které nebyli skutečné a neměla jsem sílu je ukončit…Lituji, že jsem byla hloupá a nešetřila jsem, takže když byly peníze opravdu potřeba, tak nebylo z čeho vzít… Lituji toho, že jsem se chovala špatně k lidem, kteří si to nezasloužili a už to nelze vzít zpět. Lituji toho, že jsem se spousty věcí v životě bála zbytečně! ALE nelituji zkušeností, které jsem z toho všeho získala…
Pěkně napsaný ![]()
@hudečice píše:
Jen lituju toho, že jsem do mužů „přítele“ bývalých vrážela zbytečně tolik peněz, než jsem se poučila, že nemakačenka a hajzlíky člověk nepředělá a než jsem se naučila, že já jsem na prvním místě v životě.
přesněěěěěěěěěěěě jak kdybych to psala já…
Lituji, že jsem utratila naspořené peníze na stavebním spoření za kraviny a lituji, že jsem na to kdy šáhla.
Lituji toho, že jsem strašně dlouho strávila ve vztahu, kde jsem nebyla šťastná, kde jsem se sama sebe odsoudila ke smutnému životu plný depresí, že jsem se k odchodu neodhodlala a nepřipustila mnohem dřív.
Možná lituji a možná ne, nevím, toho, že jsem nevystřídala víc prací a nějak po škole se zasekla v jedné práci, nicméně po pěti letech moje mzda vzrostla dvakrát tolik, než jsem nastoupila. Pořád to sice není žádný vejvar, ale potřebuji stabilní příjem, klid v duši a se svým příjmem si vystačím. Navíc tam mám dost výhod. Na druhou stranu kdybych otěhotněla a mezičase bych uvažovala o jiné práci, budu v háji, protože nemám žádnou super praxi nikde jinde…
Lituju toho, že jsem nedokončila gympl a utekla na učňák. Nechápu, jak jsem mohla být tak blbá. ![]()
Taky lituju, že se nikdy nedočkám té své vysněné holčičky, co si přeju už od malinka.
Udělala jsem všelicos, na co nejsem pyšná, ale zas kdybych to nudělala, nevěděla bych…
A navíc, moje krédo zní:RAději budu litovat něčeho, co jsem udělala, než toho, co ne ![]()