Loyal Brokers Guard - zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
25.5.12 08:42

tedka se odstehovala tak by sme ji asi stejne nesehnaly.Jen si rikam ze kdyby to resila televize treba by z nich ty prachy vytahla zpet.Ja sem je sice jeste nezaplatila ale v pondeli se du domluvit na splatky.Pan kpt. Visek rekl ze s tim nic delat nemuze,ze nema pravomoce na to aby pripadnou exekuci zastavil ze se mam domluvit s tim Bendou.Tak sem psala Bendovi a uvidim co napise ale pocitam s tim ze to proste zaplatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 10:37

Jaktoze Jurasková se odstěhovala? I já to mám zaplacené :,( :cert: , To by nebylo spatné, ale už nicemu neverim,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 10:46

no jeste sem od jedne pani dostala nejake podklady od pravnika(nejaky dopis plny paragrafu)pry ho mam poslat tak ho poslu a uvidim jak se vyjadri,jen tech 5 dnu je strasna rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 10:47

barak jim pry zabavila exekucka,navic se ma rozvadet tak se museli odstehovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 13:04

dobře ji tak, boží mlýny melou pomalu ale jistě,.....no to je 5dní, to je velmi malo. Já jsem temu Bendovi vlala a dal me o dva dny jeste termín na víc, vzala to jeho sekretařka,…a jeste jsem musela doplatit ten zbytek aby tam mela 24tisic a aby se ta smlouva dala zrušit,…a a mozná me steho neco vratí,.....a jak to víte ze se bude rozvadet a ze ji zebrala exekučka zebrala barák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 13:11

bydlim kousek od ni,odstehovani uz sou.A vetsinou se to povida ale jelikoz ona se sehovala se svou dcerou a jejim manzelem a manzel Juraskove nekam jinam tak to asi bude pravda ze se rozvadeji.O te exekuci se to jen povida nemam 100% info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 13:19

O te exekučce jsem taky slyšela,…aj tak me je to jedno, když je chytra jak rádio :D , ale mužu vam říc, a nevím jak dopadl Glac,…hlavne ze on me tvrdil, že se to nemá platit, ale já mu neverim,…to je taky jedna banda. Takže jste Vnorovjanka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 13:34

no s glacem sem mluvila asi pred pul rokem a taky mi rikal ze nemam nic platit a nakonec mi doslo tohlo.Dneska sem sehnala od zname nejake papiry (odvolani proti tomu dopisu a taky neco o tom trestnim oznameni)tak si to oskenuju a vytisknu a zkusim to poslat tomu Bendovi.Jo se Vnorovjanka,sice pristehovana ale sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 13:38

Tak to jsem zvědava, co Vám ten Benda na to napíše,…pak dejte vědet. :kytka: Já tam ve Vnorově znam par lídí,…mám tam na to moc pekne vzpomínky a mrzi me to a když si na to vzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 13:52

tak sem si tam i pro jistotu jeste zavolala,a pani mi rekla ze nema cenu tam nic posilat,protoze se jedna o treti osobu (LBG) a ty penize se jednaji CPP takze ty penize se musi uhradit.Nejhorsi na tom je ze mi pry nemuzou dat splatkovy kalendar a musim celych 20000 uhradit do 8. cervna(aspon ze to prodlouzili) i tak sem zvedava kdo mi pujci (sem na materske a do toho nejakych 7300 ma manzel dalsi pujcku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 14:10

Bohužel, to patří čpp, já jsem nastěstí mela našetřené, a jseem sama vydělecná, ale mzrzí me to jelikoš jsem za to mohla jet nekam na dovolenu :? To Vam nezavidím, jenze si nekde od známeho postat a nepo jit do banky, ale to taky hned nedaji na učet ,…já bych za to vraždila, a pritom se me zda, že to je malej termn na zaplacení,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 14:12

taky Vám to poslai jen v obyčejné obalce, žadné nic doporučení, bylo to okopírované,…prece také veci se posilaji doporucene, a co kdyby se ten dopis stratil! A já bych o tom neveděla! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 14:17

jj jen v obycejne obalce,jenze kdyby se stratil tak by urcite prisly az exekutori a bylo by to jeste horsi tak aspon zaplatim ,,jen,, 20100 a ne pres 30000.A jak dlouho to trva od banky??My si prave nemame od koho pujcit :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.5.12 14:22

z banky to trvá i když to svali i den,…ale z jine baky do jine banky to trva asi dva dny,…no a kdyz to poslete ty penize právníkovi do čpp tak tomu bude trvat dva dny. A zajdi te si do čppa bez te to zrusit a doplat ten zbytek 4tisíce a zrušte smluvu, i já to tak budu provadet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.5.12 14:25

tak to by se snad melo stihnou do toho 8.cervna,kdyz sem tam volala tak rikali ze nejpozdej do 8 at to tam je.Do CCP si staci zajit na pobocku kdyz to chci zrusit?nema se poslat nahodou podepsana vypoved do Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat