LR kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
24.8.14 16:48

@vivalilie
Tomu nerozumím.
Proč jste tedy podepisovala smlouvu? Které produkty jste si chtěla kupovat?
A v každé tak zvané startovací sadě jsou vždy produkty v adekvátní hodnotě, tak nechápu, proč tolik povyku. Snad Vám při podpisu smlouvy o tom říkali, že je tam nutný první nákup formou vybraných produktů. Pokud ne, m tak je to chyba LR partnera a vrhá to špatné světlo na celou společnost.
A to, že Vás někdo tlačí do něčeho, co sama nechcete je smutné ale přirovnávat LR ke Šmejdům je opravdu mimo.

A jestli je Forever Living lepší, o tom si dovolím silně pochybovat.Ale to je každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cwj
1
28.8.14 00:08

primy prodej

Najděte si férovou firmu, která vám dá aspoň nějaké záruky, a která má ve světě aspoň trochu nějaké jméno.

Tyhle zmíněné firmy, o kterých jste tu psali (lr kosmetika apod) využívají pochybné systémy napůl MLM a napůl Letadlo, a z vás udělají jenom prodejce.

A navíc existuje asociace přímého prodeje, kde je pouze 8 firem, které jsou uznány za legální a etické. Z těch si můžete vybrat ty LEGÁLNÍ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.8.14 17:03

Tak to je gooool.
A kterých 8 firem máte na mysli?
Co víte o systému MLM a o LR? Asi nic, jinak byste takovou volovinu nikdy nemohl vypustit z úst.
Napůl letadlo? Co to jako má být? Jo a jinak LR má v Česku reiting AAA+.Která jiná MLM firma ho tady má? Žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.9.14 23:56

L+R dětská kosmetika

Dobrý večer, za dva měsíce se mi má narodit miminko, tak zvažuji koupi dětské kosmetiky z L+R. Před pár lety jsem tuto kosmetiku koupila pro miminko jedné známé, tak jsem se jí později zeptala, jak s tím byla spokojená. Dost mě mrzelo, že s tím moc spokojená nebyla. Šampon a mycí emulze nebo pěna do koupele prý byly dobré, ale krémy a ostatní věci ani ne (nevzpomínám si, co přesně tam byl za problém. Možná vyrážka v místech nanášení krémů). Je to ale jeden názor, může být plno jiných miminek, které tuto kosmetiku snáší bez problémů. Máte někdo zkušenosti s užíváním této kosmetiky přímo na novorozence? Děkuji moc za případné reakce, které mi pomohou v mém rozhodování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.9.14 10:27

@Vegie
Dobrý den, kosmetiku jsem používala na dceru hned od narození a žádný problém nebyl, vše jí vyhovovalo jak na mytí tak třeba krém na opruzeniny. Musím ještě dodat, že nejsem žádný partner LR :) Ale každému může vyhovovat něco jiného. Střídala jsem to s kosmetikou Bübchen, ta je taky fain

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
7.9.14 18:14

Dekuju moc za nazor!!! Asi ji koupim. Jsem u L+R zaregistrovana, takze muzu nakupovat bez provize. Priznam se, ze za plnou cenu bych to asi nevzala. Nedavno jsem zkusila pro sebe super levnou prirodni kosmetiku Alverde a byla jsem prekvapena, ze je take dobra, takze az dopouzivam na mimco L+R, tak prejdu na neco levnejsiho.

Jeste jednou diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.9.14 08:57

@Vegie
To si ale nemyslím, že bude dobře. Možná sama pochopíš, že pokud budeš produkty LR používat správně tak už nic jiného moc chtít nebudeš a zjistíš, že vlastně nejsou drahé.
I ta dětská kosmetika je dost koncentrovaná a stačí opravdu malé množství. Dětský sprcháč se na ruce trochu rozředí s vodou a stačí na umytí dítěte v podstatě pár kapek. Náš malý má ten sprcháč spolehlivě na půl roku a déle a to se myje sám. ze začátku opravdu plýtval ale už se to naučil a je to naprosto v pohodě.
A i u krémů stačí malé množství. Uvidíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.9.14 09:35

S tím souhlasím. Sprcháč nám vyjde opravdu dlouho a o šamponu ani nemluvím a to s tím myju 2 děti. Jinak já používám kosmetiku Racine a jsem spokojená. Není drahá a fakt mi sekne. Zkoušela jsem kde co, ale po všem jsem se osypala, to ale není až tak vada těch krémů, mám prostě nějakou divnou pleť. Jediný po čem se neosypu je bílá Nivea a krémy od LR. Měla jsem i ten Diamond (jestli to píšu dobře)taky byl fain, ale na mě už drahý, Racine je akorát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.9.14 15:37
@Heduna píše:
S tím souhlasím. Sprcháč nám vyjde opravdu dlouho a o šamponu ani nemluvím a to s tím myju 2 děti. Jinak já používám kosmetiku Racine a jsem spokojená. Není drahá a fakt mi sekne. Zkoušela jsem kde co, ale po všem jsem se osypala, to ale není až tak vada těch krémů, mám prostě nějakou divnou pleť. Jediný po čem se neosypu je bílá Nivea a krémy od LR. Měla jsem i ten Diamond (jestli to píšu dobře)taky byl fain, ale na mě už drahý, Racine je akorát. :lol:

Ano. Řada Racine je určená jako normální kosmetika pro celou rodinu na každodenní použití. Její složení je postaveno tak, aby vyhovoval v podstatě všem typům pokožky.
Diamond je pro zralou pleť. A s věkem většinou peníze na lepší kosmetiku ženy najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.9.14 12:31

@cwj
:think: chmmm napůl MLM a napůl letadlo mě fakt pobavilo…
Tak jen pro info, jednoduché vysvětlení, aby s ze sebe příště nedělala kreténa.
Letadlo - obchod založený dle MLM (sítový marketing), kde ovšem není produkt, s kterým se obchoduje. Hodně známý byl Skyline.

Jednoduše, přijde za tebou člověk, který ti řekne: dej mi 20 000 tady za tu smlouvu (v lepším případě je smlouva) a sežen další lidi (kretény), kteří budou tak blbí, že ti dají tuhle sumu taky… z toho ty pak budeš mít provize. TOTO JE LETADLO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.9.14 14:59
@divine_d píše:
@cwj :think: chmmm napůl MLM a napůl letadlo mě fakt pobavilo…
Tak jen pro info, jednoduché vysvětlení, aby s ze sebe příště nedělala kreténa.
Letadlo - obchod založený dle MLM (sítový marketing), kde ovšem není produkt, s kterým se obchoduje. Hodně známý byl Skyline.Jednoduše, přijde za tebou člověk, který ti řekne: dej mi 20 000 tady za tu smlouvu (v lepším případě je smlouva) a sežen další lidi (kretény), kteří budou tak blbí, že ti dají tuhle sumu taky… z toho ty pak budeš mít provize. TOTO JE LETADLO.

Vloudila se tam malá chybka. :D
Letadlo není obchod založený na MLM ale PODVOD založený na MLM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.9.14 15:11

@Lexoid
Jn. to je přesnější :)
A taky za to můžou dotyčný osoby zavřít :)
Proto tu asi LR funguje 20 let, (a amway a dalsi)

Nicméně, chápu, že k tomu lidi nemají důvěru, když jsem si četla podmínky amwaye, kde se píše např. že firma amway si vyhrazuje právo manipulovat s jednotlivými organizacemi, tak bych do amwaye nesla ani jako samoodběratel.. to samé nuskin (startovací balík za 30 000? :roll: uf) - a povinná měsíční objednávka, jinak Vám nevyplatí provizi, je taky zábavná :) Takže pokud se lidi spálili u těchdlech firem, chápu.

U LR sme se my, resp. táta spálil jen na jedný věci, ale to nebyla chyba firmy, ale jeho nadřízeného, který mu zapomněl vysvětlit, že mercedesy nejsou tak docela zadarmo (jeho cíl je, aby jeho manažeři měli mercedesy protože to je vizitka, takže zatajil dost podstatnou věc, a jelikož se mercedesy vyzvedavaji v německu a jsou tam německé smlouvy, tak jsme to nemohli nijak ověřit :( prostě jsme důvěřovali), a tak tatkovi po třech letech užívání prvního firemního mergla přišla faktura za opotřebení mercedesu na 400 000 Kč :/
No trochu čára přes rozpočet to byla. Ale zvládlo se to. Druhýho mercedesa sme jim teda hodili na hlavu asi po 3 měsících užívání, po tom co přišla faktura na toho prvního. a auto si od nich už nevezmem. Radši si pořídit svý vlastní.

Jinak to ale tátovi stejně vydělává mnohem více peněz, než jakékoliv zaměstnání.
Ale není to práce pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.9.14 15:31
@divine_d píše:
@Lexoid
Jn. to je přesnější :)
A taky za to můžou dotyčný osoby zavřít :)
Proto tu asi LR funguje 20 let, (a amway a dalsi)

Nicméně, chápu, že k tomu lidi nemají důvěru, když jsem si četla podmínky amwaye, kde se píše např. že firma amway si vyhrazuje právo manipulovat s jednotlivými organizacemi, tak bych do amwaye nesla ani jako samoodběratel.. to samé nuskin (startovací balík za 30 000? :roll: uf) - a povinná měsíční objednávka, jinak Vám nevyplatí provizi, je taky zábavná :) Takže pokud se lidi spálili u těchdlech firem, chápu.

U LR sme se my, resp. táta spálil jen na jedný věci, ale to nebyla chyba firmy, ale jeho nadřízeného, který mu zapomněl vysvětlit, že mercedesy nejsou tak docela zadarmo (jeho cíl je, aby jeho manažeři měli mercedesy protože to je vizitka, takže zatajil dost podstatnou věc, a jelikož se mercedesy vyzvedavaji v německu a jsou tam německé smlouvy, tak jsme to nemohli nijak ověřit :( prostě jsme důvěřovali), a tak tatkovi po třech letech užívání prvního firemního mergla přišla faktura za opotřebení mercedesu na 400 000 Kč :/
No trochu čára přes rozpočet to byla. Ale zvládlo se to. Druhýho mercedesa sme jim teda hodili na hlavu asi po 3 měsících užívání, po tom co přišla faktura na toho prvního. a auto si od nich už nevezmem. Radši si pořídit svý vlastní.

Jinak to ale tátovi stejně vydělává mnohem více peněz, než jakékoliv zaměstnání.
Ale není to práce pro každého.

Divné.
LR posílá měsíčně na účet peníze na zaplacení leasingu na Mercedes od LR. Je to standardní příspěvek. Tedy pokud člověk splní v daném měsíci stanovené kriteria.
V LR totiž nic není jen tak zadarmo ale vždy za práci.
ale souhlas, ty peníze co tam se jinde moc vydělat nedají. A opravdu to není pro každého. někdo přeci musí prodávat rohlíky v obchodě a uklízet kanceláře. :lol:
Ale je to pro každého, kdo chce od života víc než jen přežívat a nebere se moc vážně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.9.14 15:39

@Lexoid
Ano samozřejmě, to se posílájí, což se samozřejmě platilo… Nicméně po třech letech to auto vracíš. No a oni ti tam napočítají veškerý opotřebení, sedačky, lak, všechno prostě. Takže 3 roky platíš „leasing“ nebo spíš pronájem - ale auto máš prostě pronajmutý, pak ho vracíš anebo si můžeš doplatit zůstatkovou hodnotu a je tvoje.

Ale jak říkám, to není chyba firmy, prostě to tak je nastavené, ale měl nas o tom táty sponzor informovat,.. Ale výhodné to fakt není. Za 400 000 táců si pořídím pěkné bmw :)))

Nebo ty máš mergla od LR, a už si ho použivala 3 roky a vracela, že to tak přesně víš?
Jako věř mi, tohle bych fakt nevymyslela, kdyby nás to nepotkalo ;)
A hlavně nemám nejmenší duvod firmu hanit. Jsem s nimi spokojena, ale mít mercedes je pro někoho, kdo má už stabilní organizaci a vydělává alespon 150 000 měsíčně, což naši vydělávali, ale ta organizace nebyla tak dobře postavena.. (nidko tam nebyl samostatný, kdo by fungoval bez vodění za ručičku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
22.9.14 16:02

@divine_d
Ve smlouvě je stanovený počet ujetých km, které v operativním leasingu můžeš najet. Vše navíc je samozřejmě zpoplatněno. To auto je majetkem LR.
A ano, máš pravdu v tom, že je to jen pro lidi co mají stabilní organizaci. Proto je tam i dost přísná podmínka pro jeho získání.
A výhodné to rozhodně je, protože pokud by si měla platit plný leasing tak ta platba bude daleko víc než splátka LR leasingu kterou platí firma.
Ale to není opravdu podstatné, Při tom příjmu jaký máš když dostáváš to auto je to v podstatě zanedbatelný problém.
Podstatné je, že ty produkty skvěle fungují a že se za ně člověk nemusí stydět. Může je hrdě šířit mezi ostatní a každý má tu šanci změnit si díky nim svůj život, poléčit si jak tělo tak i svou peněženku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat