Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mi muj pritel ukazal v internetovym bankovnictvi ze penize skutecne ma tak pak nechapu ze jsem v jeho papirech narazila nä dluhy, ale ne nejak znacne oproti tomu co ma, fakt to nejak do sebe nezapada ze mi ty penize zmizely
.prosim neprispivejte vy ktere nechcete pomoci radou, ale jen se cloveku vysmivate.
A co chceš slyšet? Podezříváš ho z krádeže, z dluhů a přitom píšeš o dítěti po krátkém vztahu o manželství.
Nebudu rýpat, zcela vážně ti píšu, buď opatrná, do ničeho se nežeň.
No tak má dluhy, ty má dneska kde kdo..
přece ti kvůli tomu nebude krást peníze.. ![]()
A ty dluhy jsou za co? hele, chapu hypo. zadny jiny dluh nepochopim.
A co chceš slyšet? Jakou radu? A o těch dluzích ti sám řekl, nebo jsi to objevila sama? No, jestli má dluhy, tak bych se pak bála, aby po svatbě nepřešly i na mě…
Příspěvek upraven 26.10.13 v 08:54
@jkra píše:
Provident, pak jeste nejaka firma, telefony, mä hypo nä barak, ale tu ted zrejme prevezme jeho bracha, ale kdyz se ho zeptam jestli mä nejaky dluhy tak rekne ze ne
koukala jsem se do tech papiru potajmu a je mi blby s tim nä nej vyrukovat
@jkra píše:
Ja pochopim i hodne jinych dluhu, to se opravdu muze stat… co uz nepochopim je jejich nereseni, lepeni jednoho druhym a tak dale…
Zakladatelko, asi mi usla nejaka predchazejici diskuze, ale kdyz uz mas podezreni, nevzniklo asi pro nic za nic. Chapu dobre, ze se ti ztratily nejake penize a chlap ma dluhy???
Ma dluhy, jako je hypoteka, splatky na telefon nebo u providentu, ktere splaci?
Nebo ma dluhy, na ktere prdi a nezvlada je platit?
@Barca12345 píše:
Ma dluhy, jako je hypoteka, splatky na telefon nebo u providentu, ktere splaci?
Nebo ma dluhy, na ktere prdi a nezvlada je platit?
Tady nejde zas o to jestli je plati, ale proc je mä kdyz mä nä ucte miliony?
@misacek00 píše:
A víš jistě, že to internet. bankovnictví, co ti ukázal, není jen nějak vytvořená stránka? Určitě to nějak jde… Nebo jestli to třeba nebyl účet toho bráchy, co přebírá hypo…
Hypku na ci barak? Vzdyt bydli u rodicu. Provident? Nac by mu byl, kdyz ma na konte miliony, za tel taky? A to nema trvale prikazy, aby se mu to platilo z uctu???Je to divny, nezlob se na me, ale psala jsi, ze ma vlastni firmu, bokem melouchy-tedy na cerno ksefty jeste, ted dluhy, ale jinak je v baliku? To po trech mesicich fakt chces dite a svatbu?
@misacek00 píše:
Tak ono jde o vsechno dohromady…
pokud ma na ucte miliony a dluhy, tak je to prinejmensim divne… a pokud ma na ucte miliony, ma dluhy a jeste je neplati, je to deb.il… ![]()
@Barca12345 píše:
Ja pochopim i hodne jinych dluhu, to se opravdu muze stat… co uz nepochopim je jejich nereseni, lepeni jednoho druhym a tak dale…Zakladatelko, asi mi usla nejaka predchazejici diskuze, ale kdyz uz mas podezreni, nevzniklo asi pro nic za nic. Chapu dobre, ze se ti ztratily nejake penize a chlap ma dluhy???
Ztratilo se mi 66 tisic uz to tesim v bance i nä policii
@misacek00 A ví to přítel, že to řešíš na policii? Co na to říká?