Lze najít pořádného chlapa, který se umí postarat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
19.5.26 13:29

Mám několik nezadaných přátel, kteří by rádi zadaní byli. U většiny z nich vnímám vysoko nastavená kritéria výběru partnera, ale věřím, že jednoho dne najdou. A pak znám pár nezadaných exotů, u kterých si soužití s běžně nastaveným člověkem nedovedu představit. Potíž je, že jak se postupně usazují i ti s vysokou laťkou, zvyšuje se v nezadaných vodách procento exotů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1936
19.5.26 13:39
@Klmarik píše: Více

Pokial sa tvoj chatbot zamiluje do mojho chatbota, mozeme dat rande? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.5.26 14:09

@malachi cože? :roll:

Možná víc koukat kolem sebe a mít žít virtuálním světem? :nevim: proč by muž neměl vlastní koníčky? Žena taky nesmí nebo co? :zed:

Pokud ta nejlepší reakce co tě napadla k tomu, že život je nevyzpytatelný a přináší i náročné situace, je ten, že z žen jsou prostě časem tlusté spolubydlící, tak díky za názornou ukázku, demonstruješ přesně prototyp magora, kterého by normální ženská mít doma nechtěla :nevim:

Docela by mě zajímalo kolik jsi odnosil dětí, opečoval rodičů atd. a zůstal při tom psychicky zcela vyrovnaný, nepřibral ani kilo a zvládal manželce zajistit obvyklý servis. Pochlub se prosím, fakt mě to zajímá.

Protože statisticky i o rodiče manželů často pečují manželky, o nemocné děti taky, a v případě nemoci někoho z páru je mnohem vyšší pravděpodobnost, že to nezvládne chlap a prostě odejde. Tolik k realitě ;)

Ten zbytek nemá cenu komentovat, netuším co je kde na sockách. Jsme s manželem skoro 20 let, prožito možné a nemožné, a člověka s tvým přístupem nebo přístupem IcePlaneta bychom oba kopli do zadele už dávno ;)

Ale fakt spíš začni žít realitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.5.26 14:09
@Elfido píše: Více

No já píšu především o těch co ani žádné děti nechtějí mít, ale chlap by se měl přetrhnout, aby mohl chtít ji a starat se o ni. Pokud jsi doma s dětmi, tak máš dávno chlapa vybraného.
Btw k těm kecům o tom jak se o nějakého musíš starat jak o dítě. Skoro všichni chlapi žili nějaký čas single, nikdo se o ně nestaral a neumřeli ani hladem, ani ve špíně. Ani jeden. Takže neboj, každý se o sebe umí postarat sám. Jde o to jak si to mezi sebou nastavíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.5.26 14:34
@malachi píše: Více

To zas žiješ ale v jakési fakt mylné představě :nevim: spousta chlapů sama nežila, dost často maji furt někoho, kdo se o ne postará. A i ti, co sami zili, casto doma přestávají fungovat.

A pak moc nechapu pointu příspěvku, proč by chlapa mela hledat jen ženská, co nechce deti? Zvlášť vzhledem k úvodnímu tématu? Elfido to popsala zrovna dost realisticky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
19.5.26 14:55

To já znám mezi kamarády dost takových, co šli z mamahotelu rovnou do partnerského života a je to na nich hodně znát. Klasický test je zeptat se, jak se nastavuje pračka, hodně chlapů vůbec netuší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11100
19.5.26 15:02
@rmot píše: Více

Já jsem šla ve 22 letech taky z mamahotelu rovnou do partnerského života a neuměla jsem zapnout pračku, ani vařit a dokonce ani věšet záclony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.5.26 16:53
@rmot píše: Více

Viděl jsi v posledních 20 letech pračku? Vybereš program podle materiálu prádla a hotovo. Já si opravdu neumím představit, že by si někdo neuměl vyprat v pračce nebo uvařit nějaký jednodušší oběd. V které zoo vystavují tyhle exoty? Bych se zašel podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.5.26 17:16
@Nimie píše: Více
Že se z manželky časem stane tlustý kamarád není z mé hlavy. Kdo to vymyslel netuším, ale protože s tím mnoho lidí souzní, tak to zlidovělo. A není to myšleno jako nějaká urážka. To tak prostě je a byla to reakce na tvrzení, že když se mi z nějaké budou podlamovat kolena, tak mě nebude zajímat jestli má ráda hory nebo ne atd. No bude mě to zajímat, na kráse z které podlamují kolena se moc stavět dlouhodobý vztah nedá. Jenže ty v tom vidíš něco, co tam vůbec není. Že někomu vyčítám, že si dovolil ve vztahu zestárnout, přibrat atd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18066
19.5.26 17:21

a jak je to tedy mysleno, kdyz ne jako urazka?
pokud bych rekla, ze z partnera se casem stane tlusta kamaradka, tak to jako urazku vnimam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.5.26 17:29

Vidíš to, v životě jsem to neslyšela. Naopak, že každý správný dědek ma pivní břich je podloženo i statistikama ;)

A co se týče hledání významu, který tam není, tak moc nevím kde ten jiný význam hledáš. Psala jsem o tom, ze ten seznam je podán špatně, protože i kdyz se snaží najít ženu s obdobnými zájmy a preferencemi, tak zároveň hledá ženu s relativne konkrétními vizuálními parametry a nepřipouští jiné varianty.

Takze zatímco na lásce bez společných zájmu mozna dlouhodobý vztah nepostavíš, tak na idealnim vizuálu taky ne, protoze lidi se mění a zvlášť u žen je dost nefér hrotit každou odchylku.

Tvoje reakce na to byla, ze ženský jsou casem proste nechutne tlustý. Čímž jsi mimo jiné obhájil seznam :)

Nevím jak jinak vysvětlit, ze společně koníčky apod. jsou strasne fajn, ale magora, kterej baziruje doslova na kazdem kile a nepřipouští vyraznejsi odchylky at uz vizualu nebo fyzických schopnosti, by doma vetsina zen proste nechtěla pokud s tim clovekem ma stravit delsi dobu a vybudovat rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.5.26 17:33
@Eliška píše: Více

Jj, popravde si neumím představit takhle mluvit s partnerem nebo se takhle vyjadřovat o partnerovi/partnerce někoho.

Myslim, ze kdybych na začátku vztahu druhe polovičce rekla, ze bych chtela stanovit nejake limity co se týče vzhledu, ze se bojím, ze z nej zbyde akorat pivní pupek, kvůli kterému se bude muset nejspis i ten sex omezit a to by bylo blbý, tak by se se mnou kazdej normální chlap rozloučil 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
19.5.26 17:34

Nastavit program problem neni, roztridit rozumne pradlo a přiřadit vhodný program ke vhodnemu programu a vhodnemu prasku opravdu spousta neumí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.5.26 18:00

@Eliška @Nimie jako smutné konstatování faktu, že všichni stárneme a nezadržitelně směřujeme ke starým seschlým dědkům a babkám.
Pokud ti někdo řekne, že lidi stárnou a tloustnou, když opravdu stárnou a tloustnou, tak se můžeš urážet a nekonečně to hrotit nebo si říct „je to tak, už mi taky není 20 a lepší už to nebude“. https://tinyurl.com/ymcj9pmy
Jeho neznám, ale pokud on sám je drobné postavy, tak bude zcela logicky chtít vedle sebe někoho drobné postavy ať nevypadají jak Zindulka s Růžičkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
19.5.26 18:14

Heh, ve 20 jsem věděl že doma máme pračku. Že máma nosí do do sklepa špinavé prádlo a pak nahoru pečlivě složené čisté.. proces mezi tím jsem vůbec netušil.
Až když jsem se osamostatnil tak jsem zjistil že existuje něco jako prášek a aviváž. (A nebylo to proto že bych nechtěl, moje máma brala jako selhání kdyby ji musel někdo pomoct s domácíma pracema). A a nějaké třídění dle materiálu, asi bych ve 20 dokázal poznat vlnu od čehokoli ostatního ale to je tak všechno.

Ale doteď nevím proč je v pračce ten 3. chlívek úplně vpravo a co ze do něj dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová