Lze najít pořádného chlapa, který se umí postarat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.26 12:06
@rmot píše: Více

No a jde o to zda ta dřina skutečně stojí za to…je naprosto jasně prokázáno, že v uričtém věku je mírná nadváha naopak žádoucí…Ale to není BMI 35…(kždyž mám použít tento známý, ale zcela nepřesný a ne moc říkající parametr) to je BMI třeba 26-27..Podstatné je od 45-50 naprosto něco jiného než BMI 23:-). A naopak chlapa co řeší jen to aby nepřibral pár kg bych fakt nechtěla:-).

• Citovat
  • Upravit
8172
20.5.26 12:08
@Nimie píše: Více

Beru to tak, že než denně poslouchat ponižování, že si dovolila nevypadat jako před dvaceti lety, tak snad lepší takového člověka vedle sebe nemít. Mám tím na mysli, když člověk přirozeně stárne. Pokud by partnerka najednou během roku nabrala třicet kilo, tak bych remcal také, být za tím jen dortíčky a gaučing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2142
20.5.26 12:08

@IcePlanet7 Ona si nikdy nekupovala oblečení, že nezná svou velikost? 8o
Mimochodem, nechtěl jsi náhodou ženu s menší velikostí než máš ty, takže XS? Měla by zhubnout… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
20.5.26 12:12
@Anonymní píše: Více

Ona váha je celkově takový nepřesný ukazatel. Je něco jiného nabrat pět kilo svalů a něco jiného pět kilo pivního pupku. Pro mě je důležité spíš snažit se zůstat fit dokud to jde. Přijde mi hrozné, když vidím padesátileté kamarády, co už nemohou vyrazit na celodenní tůru, protože to prostě neujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 12:13

Ale u žen je klidně za 10-15 kg za rok pouze perimonopauza…je chlap, co pro svoji váhu nemusí naprosto nic dělat takovou ženu ponižuje a shazuje…A tak žena může zdravě jíst a hýbat se a zhubne třeba max 5kg…
Myslím, že každý chlap by si měl vzít vzor v tomhle páru:
https://o-wszystkim.com/…le-manzelky/
A jak jednou řekla myslím Chytilová…no jo no, my stárneme, kdežto muži mají sexy šedivé skráně, zrají…ale oni pak najednou „chcípnou“, trochu typicky drsné, jako spoustu od ní, ale tak to je:-).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.26 12:14

Ano přesně tak jsem to myslela a i tam jsou nějaké limity, dané zdravím, které ne ksi způsobil sám…

• Citovat
  • Upravit
My Melody
20.5.26 12:33
@Ploskutáček píše: Více
:D Samozrejme S, protoze to prikazuje Ustava, abys byl dobrym obcanem, nosis trencle S.
  • Citovat
  • Upravit
32028
20.5.26 12:42

@IcePlanet7 a proč furt řešíš 100+ kg? Proč zase ta extrémní reakce, když se teda snažíš se prezentovat jako úplně normální v pohodě týpek? :)

Mezi XS a 100 kg je takových nepřeberných možností, a tím spíš pokud jde o podprsenky. Mám BMI kolem 23, a prsa ve velikosti, kdy spoustu sportovních podprsenek ve velikosti L/XL navleču leda s bolestí. Mám speciální sportovní řadu, která nemá problém s prsama v kombinaci s úzkým obvodem hrudníku ;) spodní pradlo vážně nema temer zadnou souvislost s obecnou velikostí postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.5.26 12:44

No, přesně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.5.26 12:45
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Asi zapomněl ze stáří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.5.26 12:47

Souhlas, proto mi proste přístup IcePlaneta nepřijde nijak lákavý pro vztah… k čemu takovej, ale je víceméně jedno jestli chlap nebo ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 12:49
@Nimie píše: Více

Proč to řeší, protože je malý chlap…a je tam obrovský komplex…Malý chlap je ještě horší než vysoká ženská…Mám 181cm a tak ho částečně chápu, ale chlap nějakých 170cm, je jak žena, co má 190cm a ne 181…:-(. Ale tímhle si nijak nepomůže…Já prostě nechci chlapa co je menší jak 190, abych se jako žena cítila…kdybych měla na výběr, tak i radši mírně při těle než hubeného…A to má i on, ptřebuje prostě malinkou drobounkou, aby si připadal jako chlap a tak ty ostatní shazuje…

• Citovat
  • Upravit
My Melody
20.5.26 12:49
@IcePlanet7 píše: Více

Rozumiem, napisal si ten zoznam nestastnym stylom, ktory zrovna nevzbudzuje sympatie a nemali by sme ho brat doslovne, ale s istou nadsazkou. :kytka:

Ohladne sexu, mas zkusenost s partnerkou, ktora sex odmietala, preto sa da pochopit, ze sa k tomu vymedzujes uz dopredu, len si to vyjadril trochu nestasnym zposobom.

K jazykom, za chvilu budeme mat sluchatko so simultannym prekladom AI a nebude vadit, ze partnerka se nevie dohovorit. :)
Mne sa napriklad nepaci foneticky madarcina, finstina a anglictina, ale koli tomu by som chlapa samozrejme neodmietla, nech si mele finsky, alebo madarsky, v tej chvili za vzdialim, anglictine sa nevyhnem, je to nutne zlo, s tym som zmierena. :)

Sport, spanok, atd, je to o tolerancii a respekte k tomu, ze to ma partner hodene inak. Nevadi mi, ze moj partner je nadseny sportovec, jemu nevadi, ze ja nadseny sportovec nie som. Sportujem v najmensej moznej miere koli postave / zdraviu, ale nemam radost zo sportu, proste sport je utrpenie. :cert: :)
Suhlasim, ze vycitat partnerovi, ze travi den bezo mna so svojim sportom, by bola otravna buzeracia, opat, je to o respekte a tolerancii.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
20.5.26 12:55
@Anonymní píše: Více

170 cm nemá, psal to tu.

• Citovat
  • Upravit
510
20.5.26 13:32

@rmot
Někde jsem četl: "Váha je jako horoskop – občas se trefí, ale většinou kecá.“ Asi se s tím dá nějak souhlasit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová