Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla jsem se zeptat lze podat někde stížnost na jednání banky? Pochopitelně nebudu psát kterou banku konkrétně myslím ale jde o to že když měli mé telefonní číslo volali mi i 15× denně z různými nabídkami půjček a podobně. Blokace jejich čísla nepomohla to jsem vyzkoušela volali z jiného dokonce i kolikrát skrytého čísla. Nyní je situace taková že jsem byla nucena změnit telefonní číslo a banka po mě opět telefonní kontakt chce. Já se ale bojím aby se situace neopakovala. Uvažuji že bych jim poskytla pouze emailovou adresu aby na mě nějaký kontakt měli a telefonní číslo jim nedám. Lze to takto udělat? Případně pokud se situace bude opakovat mohu podat nějakou stížnost? Protože volání 15× denně a nejlépe v pracovní dobu mě opravdu extrémně obtěžuje. Změnu banky též řeším ale než dořeším ráda bych i v té stávající to doklepala nějak v klidu.
Stezovala bych si u vedeni banky. Jinak dohled nad bankami provadi ceska narodni banka. Vyuzivani osobnich udaju resi urad pro ochranu osobnich udaju. Konzultovala bych tam to obtezovani. Take se podivej, co mas u banky v obchodnich podminkach a v jakem rozsahu jsi jim podepsala souhlas s vyuzivanim poskytnutych udaju.
A řekla jsi jim, že tě jejich hovory obtěžují? Mi takhle volali z GE, ale jakmile jsem je poprosila ať mi nevolají, že se když tak ozvu sama, tak už je klid
@Nafrněná píše:
A řekla jsi jim, že tě jejich hovory obtěžují? Mi takhle volali z GE, ale jakmile jsem je poprosila ať mi nevolají, že se když tak ozvu sama, tak už je klid
Tak nějak, líná huba holé neštěstí… zrovna banka na tohle reaguje.
Zajdi tam/zavolej na infolinku a odvolej souhlas s vytvořením a předáním nabídky banky i třetích stran, a to i elektronicky. Možná se budou cukat, ale umí to a musí to umět, máš na to ze zákona nárok. Potom tě už nesmí s nabídkou produktů otravovat. Stěžovat se ale jinak samozřejmě dá, a to buď České národní bance, nebo přes Finanční arbitr, ale opravdu doporučuju napřed tu první možnost.
Pokud je to solidní banka, tak by měla respektovat Tvůj nesouhlas s kontaktováním i když jim ho pouze sdělíš po telefonu. Na pobočce by taky měli mít možnost v systému tenhle Tvůj nesouhlas „zaškrntnout“. Případně můžeš sepsat vlastními slovy něco jako, že si nepřeješ být kontaktována s marketingovými nabídkami a odeslat to na jejich centrálu.
Pracuju v bance, takže s tím mám zkušenost.
Já už léta neznámé tel. č. nezvedám a jak je mi fajn…