Má tento vztah šanci na přežití?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15117
27.9.25 08:47
@Justin Case píše: Více

Urcite náctiletá je zvědava na chlapa se dvěma dětma.

• načítám...
330
27.9.25 08:55
@Alwin píše: Více

Prijde mi, ze vlastne vis, ze bez vyraznych zmen to dal nepujde. Tak se sam sebe zeptej, jestli je chces udelat?
Hlidani atp jsou jen naplasti, ktere to, co ti vadi, budou jen tlumit, ale neresi to.
Jestli tomu veris, co byty pronajmout a jit do vetsinou spolu? A u tebe asi zmena prace na neco s konvencni pracovni dobou. Ja vim, urcite si klepes na celo, jak to muzu napsat, ale jak jinak to resit?
Blby je, ze jste spolu jeste asi moc dlouho nespolubydleli, coz povazuju za zasadni, abys fakt vedel, jestli chces udelat nejake zasadnejsi kroky.
Lehke reseni tvuj/vas trabl nema….

• načítám...
2662
27.9.25 09:02

Nedělej někomu otroka, neměj na krku dvě cizí děti, které nemusíš. Najdi si normální ženskou, klidně už i starší a opečovávanou, která má odrostlé děti a čas na oba Vás. Jinak budeš za troubu a navíš Tě stávající situace krajně nebaví.

• načítám...
1350
27.9.25 09:05

Očividně nejsi na vztah s ženou s dětmi připravený … ona potřebuje oporu a výchovný vzor pro své děti to je normální když je otec nefunkční … a ty pokud nejsi rodinný typ nechapu že jsi do toho šel protože očekávat od matky ze bude davat male deti někam na hlídání když asi nema peněz na zbyt je nesmysl … ber to tak vem penize a zaplat hlídání jednou týdně v sobotu na 8 hodin a můžete byt na výletě a spolu u tebe doma … ty o nich mluvíš jako o jejich dětech za rok bych očekávala ze se na ne navážeš i ty a budes jim říkat muj Olinek a moje Martička … a budes vyhledávat řešení jak bydlet vsichni dohromady … s láskou a něhou … asi do te rodiny nechceš podvědomě zapadnout jako rovnoprávný člen domácnosti …

• načítám...
12554
27.9.25 09:18

Protoze kazdy nechce jako ty, jen s.at s devkou.

• načítám...
33309
27.9.25 09:25

Zoufalství kvůli sexu? To jsi vyčetl kde? On má rád jí, ale ty tohle nikdy nemůžeš pochopit.
Za sex platěj zoufalci.

• načítám...
27589
27.9.25 09:27

Pobavil jsi mě máte jeden den v měsíci pro sebe no uvědom si že někteří to nemají ani za celý rok :nevim:

• načítám...
21207
27.9.25 09:30
@Alušáček píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
522
27.9.25 09:34

@free333 děkuji za reakci, otec jejich dětí neplatí alimenty ani sem tam, spíše pravidelně pomáhám, nikoho si tím nekupuji, ano jsem asi hlupák nebo obětavý, ono obojí vyjde nastejno a je mi jich líto. Ona je moc fajn a kdyby ke mě neseděla intelektuálně a povahou tak do toho nejdu.

• načítám...
522
27.9.25 09:37

@Al35 já je mám rád, mám holky a tohle jsou dva kluci. Vždy jsem chtěl kluka, ale nejsou moji takže do srdce si je za rok nenainstaluju natolik abych se k nim choval s absolutní láskou jak píšeš, to zabral krátkou dobu ani nejde i když bych chtěl. Já bych zapadl rád, ale oba máme bydlení takové, že tam člověk nemůže chvíli vydechnout, jak píšu. Takže vzniká občas přetlak, pochyby a otázky.

• načítám...
522
27.9.25 09:40

@Maddie764 já myslel, ano naivně, že se on dá dokupy víš. Nenapadlo by mě, že je nechá…
Já bych to s mými dětmi nedopustil a i já jsem za to aby mu je nedávala, protože je toxický. Ale …

• načítám...
522
27.9.25 09:45

@Justin Case kdybych si tohle myslel, nebudu za ně rok bojovat. Každý nemá druhého pro sex, ano na svůj věk nevypadám, ale ve svém věku hledám už i jiné kvality toho člověka než proporce pohlavních orgánů 🙈

• načítám...
522
27.9.25 09:50

@LievenT ano vím to, proto jsem napsal sem, protože můj příběh je něco co se ve společnosti opakuje a třeba někdo našel řešení které mě nyní nenapadá. Protože mi na vztahu záleží a mám je všechny rád hledám nějaké řešení jak se neudusit, ale také žít.

• načítám...
522
27.9.25 09:53

@Mall126 Víš já se snažím, ale nacpat si do srdce za rok cizí děti i když jsou fajn úplně nejde a logicky si také nárokuju i jí což se mi nedaří. A žiju nebo přežívám ze střípků času který pro mě zbývá, ale nejsem typ co to vzdává hned, jen jsem chtěl vidět názory ostatních lidí, kteří s tím třeba mají zkušenosti atd.

• načítám...
4897
27.9.25 10:41
@Alušáček píše: Více

Myslím společnice:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí