Má tento vztah šanci na přežití?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
522
27.9.25 15:11

@ambruše on jí to v týdnu slíbil, ale ta jeho důra ho vrkala, aby někam odjeli a on se začal vykrucovat. Nebylo by to poprvé, naposled odjeli z oslavy staršího syna ještě než se rozkrojil dort na nějaký operní koncert, což se prostě nedělá. Nakonec to naštěstí dopadlo, ale bylo to o prsa hádám a dost možná si trochu udělala zle.

• načítám...
522
27.9.25 15:14

@Lojzísek ví o tom, mluvíme spolu o tom. I to chápe jako samozřejmost a řekla mi, že nechce a nechtěla by abych byl uvržen do role náhradního otce. Nicméně kluci, hm mladší pláče když ho ze školky nevyzvednu já atd. Protože se jim věnuju, pusinkují mě, chtějí ode mě potulit před spaním si povídat atd. Stále se ptají kdy přijedu atd. Takže ať chci, nebo chceme, ta role mi poprávu patří chápeš, ti kluci navíc potřebují chlapskou péči, třeba před spaním jí mají na salámu, já jen vejdu do ložnice a zůstanu stát mezi dveřmi, oni spadnou do postelí jako když do nich střelí a leží. A to nemusím říct jediné slovo, ona kroutí jen hlavou. Když něco dělám na autě tak jsou úplně u vytržení (mám velké offroad auto), říkají mu tank a zásadně chtějí jezdit jen v tom. Prostě si mě vzali za svého, s otcem i na otázky partnerky mluvit nechtějí ani po telefonu, nezajímá je protože se nezajímá. Což nám trochu rozbíjí jaksi strategii kdy já mám domluveno, že pokud bude přetlak už u mě, řeknu jí a ona si je vezme, nebo si půjdu dělat něco svého, ale oni si mě vždy najdou 🤣

• načítám...
Elielieliii
27.9.25 15:23

Hele, jsi prostě masochista. To by musela být miss world v udržené formě, aby do takovýho vztahu jeden vůbec šel.

• Upravit
522
27.9.25 15:24

@884135 já odešel do pronájmu a svým dvěma dcerám jsem nechal svoji půlku domu v hodnotě 7M. Po dovršení jejich plnoletosti bude převedena na ně. A mohou si tam v klidu bydlet v podkroví, v dnešní otázce bydlení s situace na trhu realit nebo nemovitosti je to myslím to nejdůležitější co jsem jim mohl darovat. Takže já jim už dal 3,5M korun ještě než jim bude osmnáct. Na svoje samozřejmě myslím. Mohl jsem trvat na prodeji a rozestěhovat nás, což jsem neudělal, dům jsem nechal ex a holkám, ex dále zaměstnávám a dávám jí nadstandardní plat aby dům utáhla a holky měly co potřebují.

• načítám...
1569
27.9.25 15:25
@Alwin píše: Více

Otec prostě hlídat nebude. Hlídání si musíte zařídit jinak.

• načítám...
522
27.9.25 15:26

@Elielieliii hele je obojí, je smrtelná kombinace krásy a inteligence a to jsem už nějaké ženské za svůj život měl, žádná mě nebrala nikdy jako ona. Jinak věř, že bych zvolil snazší cestu životem a to s o něco mladší vrstevnicí a jejími dětmi které už jsou soběstačné a jdou takřka mimo nás.

• načítám...
Elielieliii
27.9.25 15:33

Třeba až pomine ten chemickej koktejl a ta zamilovanost, dojde ke svému i racionalita a půjdeš od toho. Nebo necháš na sex a pojedeš dál…Nech tomu volný průběh ale myslím, že už tam i investuješ, nečetla jsem všechny příspěvky. Každopadně- good luck.

• Upravit
522
27.9.25 15:40

@Elielieliii jen drobně když vidím, že zedníci mohou vylít podlahu za 15 tisíc a její otec obkládá koupelnu a každý den kdy tam je, je pro nás důležitý. Tak to nemohu dělat sám, tudíž jim to zaplatím, zatím spíše sem tam nakoupím, vezmu naftu do auta atd. Ona investovala z toho mála peněz 35 tisíc do pokoje pro kluky abych já mohl v klidu spát když vstávám ve 2 ráno na farmu, takže to spíše vracím abychom si v případě rozchodu nic nedlužili. Kluci by to ještě vydrželi u ní/nás v ložnici. Ale v noci mě budili a já musím ve dny kdy mám směnu jít dříve spát než chodí oni, takže se nám tím otevřel prostor také pro intimitu o samotě a mě klid na spaní. A nemysli, že chemie už dlouho není paradoxně to co nás táhne, protože to by si rychle jiní zájemci o přízeň po tom co vyváděl její ex rozmysleli.

• načítám...
3692
27.9.25 15:42

Tady si odpovídáš na to, proč chce přítelkyně otce v sobotu na výlet. Není to proto, že by si ho uzurpovala maximálně pro sebe. Ale jejich týdny robíhají stejně jako ty vaše. I jeji chlap jde z práce rovnou na stavbu.

• načítám...
522
27.9.25 15:46

@Rosebery což nemám problém pochopit, ale oni na sebe mají času tuny, spíše je to o tom, že jim to narušilo zajetý systém, ale je to jeho dcera, u mě by byla logicky v žebříčku výše.

• načítám...
3692
27.9.25 15:50

A tak uvidíte se dnes?

• načítám...
4920
27.9.25 16:00
@lilith1 píše: Více

Já mám ženu :)

• načítám...
4920
27.9.25 16:02
@Cirrus fibratus píše: Více

Já mám ženu, psa i bydlení :) + práci co miluju. Nemám syndrom zachránce jak zakladatel

• načítám...
4920
27.9.25 16:04
@Helis88 píše: Více

Tak hlavně chlap, který není zoufalý nesahne po ženě s dvěmi malými dětmi

• načítám...
33510
27.9.25 16:07

Nezlob se na mě, ale jste blázni oba? Ona vráží peníze do cizího, ty svůj čas a energii, vlastě tam bydlíš ale i tak platíš soje bydlení. Proč si tedy nepronajmete větší byt, aby tam mohly být všechny vaše děti a byl klid? Tohle je mega šílený. Máte dnes výročí, mohli jste si ho pěkně užít, místo toho píšeš sem a nevíš kudy kam. A ona se asi taky nepřetrhne si myslím.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová