Má tento vztah šanci na přežití?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
462
27.9.25 11:48

@JancaS84 tak když hlídání máte tak proč nemáte den nebo víc pro sebe???to je hodně důležité. ze jsou malé děti je výmluva kor když je hlídání.

• načítám...
Silwinka87
27.9.25 11:55

@Alwin Co ale můžete udělat hned, utahat kluky, dát spát. Večer film, vínečko, přitulit se pod deku. To může fungovat, trochu se uklidnit, uvolnit, být spolu. Takto ukradených chvilek můžete mít plno, neříkat si, jak jsme unavení a jak to nejde protože.. Aby pak už nebylo pozdě..

• Upravit
Vitruviánský muž
27.9.25 12:08
@Alwin píše: Více

Nejsi hlupák a pomáhat tomu, koho miluješ není hloupost. Jen si musíš uvědomit, že i ty musíš být v pohodě, aby mohli být i ti kolem tebe. Nenakládej si víc, než uneseš, třeba s tou rekonstrukcí. Její bydlení je v havarijním stavu, nebo prostě jen chce změnu? Tady nejde o jednorázový výkon s heroickým vypětím všech sil, spíš o vytrvalý posun tam, kde byste chtěli být. Situace se budou měnit, děti povyrostou a vy budete mít více času…

• Upravit
330
27.9.25 12:09

Zacal bych probranim s partnerkou, jestli si rovnez mysli, ze by zmena prace pomohla.
Jinak resenim se nabizi v prohozeni domacnosti tve a otce. Vim, to je mega zasah, ale mozna je to teoreticky hratelny, mozna hratelnejsi nez pronajmout ty dve jednotky a jit do vetsiho, protoze otec by mel v baraku ciziho cloveka.
Podle me toho fakt moc vymyslet nejde, vlastne resenim je neco, co ti da cas byt s ni a to jsou same vetsi zmeny.
Jestli jsi nenacpal jeji deti do srdce za rok, pravdepodobne se to nikdy nestane.

• načítám...
3664
27.9.25 12:17

Nechápu, proč když máte děti u sebe, nejedete na společný výlet. Chápu, že program bude uzpůsoben pro malé kluky, ale dá se takhle jet na výlet úplně v pohodě. Nechápu, proč jí po roce vztahu musíš rekonstruovat byt, to mi dost hlava nebere. Přeskočil jsi fázi randění a najel jsi rovnou do manželství po 20-ti letech.
Já spíš vidím chybu v té ženské. Využívat chlapa po orce vztahu jen na rekonstrukci bytu a pomoc s dětmi, je dost síla.
Být tou holkou, mně samotné by to bylo blbé a pokud bych toho chlapa milovala, zařídila bych si, abychom byli více spolu a určitě bych ho neměla jen za údržbáře a hlídačku.

• načítám...
35564
27.9.25 12:37
@Lutern píše: Více

Máme, ale ne každý týden jak by si představoval zakladatel.

• načítám...
1043
27.9.25 12:46

@Justin Case
Trapáku

• načítám...
1553
27.9.25 13:13

Na jednu stranu do toho investuješ hodně (rekonstrukce jejího bytu), na druhou málo ( nebydlíte spolu). Zkusila bych vymyslet nějak to společné bydlení, musí tam být hodně místa pro všechny děti. Možná ale tvoje dcery nebudou chtít jezdit někam, kde je jiná ženská a 2 malé děti.

• načítám...
1364
27.9.25 13:17

A jak by vlastně ten prostor pro tebe měl vypadat?

Chceš čas jen pro sebe? Třeba hodinku denně nebo nějaký celý den? Nebo nějakou malou místnost kam si zalezeš?

To by se dalo zařídit tím, že místo k ní celý týden si dáš prostě jeden den doma sám. Nebo k ní zahedes odpoledne a večer domů. Asi lepší oželet ten jeden den, když ostatní dny makáš a pak stejně jsi vyřízený. Ovšem jestli od sebe nebydlíme moc daleko.

A pokud budete chtít někdy bydlet spolu už myslet na to, že ten čas/prostor pro sebe potřebuješ a podle toho hledat. Můj chlap má třeba dílnu kam zaleze když moji puberťáci doma vyvádí ( nejsou jeho).

Nebo chceš čas společně se ženou a bez dětí? To jedině přes hlidačku a ta nemusí hlídat jen u vás ale může i u sebe nebo venku aspoň odpoledne. Rekonstrukce není třeba.

Přeji hodně sil.

• načítám...
522
27.9.25 13:18

@Vitruviánský muž to je na dlouhé povídání, ona se přestěhovala k otci protože odešla od alkoholika, tam částečně započal rekonstrukci její bratr který tragicky před dvěma lety zemřel. Je tam nová ložnice, šatna, chodba, vstup na zahradu atd, ale obývák byl po babičce a stejně tak koupelna. Nebylo to v podmínkách pro život moc, vše už hodně vybydlené. Svolil jsem se, že co budu umět pomohu, její táta také každý den maká. Bohužel až to skončí, bude důstojně bydlet stejně pouze ona se svými kluky protože pro moje dvě holky tam místo není, respektive je, ale v této fázi bydlení se to neřeší. Musela by se udělat půdní vestavba, ale to je operace za milion dnes. Já bohužel nejsem moc povolný představě, že budu investovat do cizího i když obě jednotky mají oddělený vstup atd. Jsem tam host a nic mi tam nepatří.

• načítám...
522
27.9.25 13:21

@LunaP děkuji, chci od každého něco, nepotřebuju se někde schovávat. S kluky nemám problém, jen každý z nás aby dýchal potřebuje občas svůj prostor a navíc pro to když ty děti nejsou jeho. Horší to je s místem, až se dokončí rekonstrukce tak budou důstojně bydlet ona s dětmi, pro moje tam bez další investice do cizí nemovitosti místo není. Nyní tam není ani kuchyň a obývák, chodíme vařit a koupat se dolů k otci.

• načítám...
522
27.9.25 13:27

Navíc třeba dnes máme rok, výročí. Plánujeme to týden, že nám její otec pohlídá. Já mám zrovna holky, ale jsou velké a naštěstí chápavé, takže jedou odpoledne do zítra k mé máti abychom mohli být spolu s ní. Jenomže ona mi v jednu odpoledne řekne, že neví zda to dopadne protože otec se asi zle vyspal a z hlídání se vykrucuje. Je to sice jinak protože má přítelkyni která si ho uzurpuje pro sebe a on jí protežuje nad dcerou tak je pod pantoflem a funguje. Mě to pochopitelně je moc líto, připravil jsem dárek (překvapení) zařídil Babi pro moje holky do zítřejšího dopoledne a dost možná proto, že ona se bojí zeptat otce jak se vyspal to nedopadne. Takže když nejsem v kleštích na základě pochybení jejího ex, jsem v kleštích a můj osobní čas a program řídí její otec a jeho momentální nálada a ochota nám pomoci.

• načítám...
1553
27.9.25 13:27

@Alwin
Na jak dlouho ještě je ta rekonstrukce?

• načítám...
1553
27.9.25 13:32

Pokud je otec nespolehlivý, musíte prostě mít placenou chůvu.

• načítám...
574
27.9.25 13:35

@Justin Case a proč by měla být nutně matka dvou dětí dole " volnější "? To je naprostý nesmysl co tu píšeš. Mohla rodit císařem ale to by ti taky nebylo dost dobrý pač jizvy v oblasti podbřísku jsou fuj ble viď?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová