Má tento vztah šanci na přežití?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1081
27.9.25 19:17

Dlouhá diskuze, nepřečetla jsem, takže jenom pouze můj názor: i kdyby jste byli normální rodina, mít práci na směny a malé děti bez hlídání, tak se ten vztah zákonitě na dlouhé roky smrskne ns provozní věci… a je to normální.

Není normální ( za mně), nemít na pěstování vztahu čas ale prásknout do plného provozu rodiny a pak se naivně divit, že není na pěstování vztahu čas. 8o

Tohle je situace, která nemusela nastat, kdyby ona nehledala momentálního sponzora nebo urgentně otce pro děti nebo rychlýho píchače. Kdyby hledala partnera pro život, tak mu tohle neudělá, ale prostě počká pár let, pokým děti odrostou.

• načítám...
589
27.9.25 20:15

Jsi hodný a máte toho dost naloženo. Čichám ale průšvih - vyřešte sakra to bydlení. Promluvte s otcem, ať část domu přepíše na svou dceru a povolí ji výstavbu podkroví. Nebo to dopadne stejně jako to tvé “doufal jsem, že bude mít s ex střídavku”.

Nebo se na to vykašlete a běžte bydlet úplně jinam. Nevím v jaké lokalitě bydlíte, ale když teď platíš nájem 17 tis, nesehnali byste třeba za 20 něco pro vsechny?

• načítám...
3690
27.9.25 20:18
@Maddie764 píše: Více

Pokud splácí exekuce po svém ex, tak jej přepsat stejně nemůže.
I když zakladatel píše, že se o její finanční situaci spíše domnívá, že ví jen málo a ona se mu nesvěřuje.

• načítám...
3690
27.9.25 20:21
@Alwin píše: Více

tady píše, jak to má finančně

• načítám...
3690
27.9.25 20:22

a tady také

• načítám...
589
27.9.25 20:24
@Rosebery píše: Více

Aha, tak to mi uniklo. Tak to je pekelně složitá situace.

Tohle nikdy “slunickove” nedopadne. Jakákoli změna bude minimální, situace bude pořád na ho… leda čekat, až kluci odjedou na internát, ale na to přítelkyně nebude mít peníze, takže k tomu dost možná ani nedojde. K výstavbě půdy taky nedojde, nevěřím tomu. Tohle nemá řešení.

• načítám...
Anonymní
27.9.25 20:56

Máte rok výročí? Vždyť jsi tady ještě v lednu řešil ex 8o

• Upravit
2731
27.9.25 21:10

Kvůli občasnému zásunu si tak komplikovat život :zed:

• načítám...
3690
27.9.25 21:24

.

Příspěvek upraven 28.09.25 v 04:37

• načítám...
18117
27.9.25 22:48
@ambruše píše: Více

Aha, omlouvám se, nedočítám. Ale on má dcery ve střídavé péči, ne? A manželka ho nevyplatila? Aby si mohl neco koupit? Já nerozumím tomu, kdyz mají děti pul na pul, proč ma jednomu zůstat cely dum zadarmo a druhý ma jít do podnájmu bez koruny?
Taky se to dá udělat tak, že se dům nechá než děti vyrostou jednomu a pak, když nemají na vyplacení, se to prodá a peníze si rozdělí, aby každý mohli mít něco svého.

Příspěvek upraven 28.09.25 v 09:04

• načítám...
105840
27.9.25 23:05

Svolil jsem znamená, že jsi byl o to požádán?

• načítám...
105840
27.9.25 23:13
@Justin Case píše: Více

Sám má dvě děti

• načítám...
105840
27.9.25 23:18
@bigl píše: Více

Nechal to ženě

• načítám...
1390
27.9.25 23:41

No.. tak velmi střízlivě… vzhledem k tomu, žes nebyl schopen se kvalitně postarat ani o své vlastní děti a péči jsi nechával na manželce, sis nabrnknul jinou, která má opět dvě malé děti, čili opakuješ to, cos už zažil, stále nejsi schopen se pořádně starat (ale nutno dodat, že tady už „nemusíš“), jenže se stále stejným přístupem očekáváš, že něco bude najednou jinak? Nejsi schopen být plnohodnotným partnerem ve vztahu s malými dětmi a stejně do toho jdeš a protože ta partnerka dost oprávněně, protože má dva malé kluky a je na ně sama, na tebe (třetí dítě) nemá tolik času, jak by sis představoval, si jezdíš nasupený domů odpočinout a ještě celou situaci nechápeš a potřebuješ potvrzení, že takový vztah nemá smysl? No nemá. To ses mohl zeptat své ex, jestli s tebou má vztah smysl a nemotat hlavu další rodině. NEMÁ. Nemáš zač.

• načítám...
3752
27.9.25 23:47

Já bych na to neměl, i kdyby to byla Penelope Cruz.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová